Anne yapsa nazlandı olur alındı olurbiz ilk gun gidiyoruz ailelerimize.. Ikıncı gun gitsek bizimkiler de garipserdi... Gidin ilk gun ne olcak ki? Kayınvalide haklı bnce
Benim evimin içine karışmasına sinir oluyorum, eşiminde bu konuda annesine çanak tutmasına, ve kayınvalide uzakta oturuyo, ee bayramlaşmaya çıkınca diğer yerlerede gideyim diyorum. Ama insanlar ilk gün kurban telaşında, sırf ona bayramlaşmaya gitmek için üfff sinirAman ilk gün kayınvalideye gidiyosan ikinci gün kendi anne gidersin bölünmezsin
Boşverin bu galibiyet çabalarını
He de geç kim kimi terbiye edebilir, eşinle huzursuz olduğuna değmez
Geçen bayram kendi tarafına gitmişin işte neyin tasası bu bu bayramda kaynanana git...neden ince hesaplar peşinde dert yaratıyorsunuz.Arkadaşlar merhaba, geçen sene kurban bayramında, ilk gün millet kurbanla falan uğraşır diye, eşim tarafına kendi ailem tarafınada 2. Gün bayramlaşmaya gitmiştik( kayınvalide milletin yanında baya sinir bozucu laflar etmişti, 2. Gün geldik diye) dün eşime sordum hangi gün gideriz bayramlaşmaya dedim ilk gün dedi( annesinin geçen bayram ki tepkisinden olduğu belli) ben bu duruma sinir oldum, gidersem ilk gün kayınvalide ohhh iyi terbiye etmişim gibi olcak( kayınvalide ile aram zaten iyi değil) siz olsanız ne düşünürdünüz
Evinin içine karışmasını ben bilmiyorum, konuda yazmıyorBenim evimin içine karışmasına sinir oluyorum, eşiminde bu konuda annesine çanak tutmasına, ve kayınvalide uzakta oturuyo, ee bayramlaşmaya çıkınca diğer yerlerede gideyim diyorum. Ama insanlar ilk gün kurban telaşında, sırf ona bayramlaşmaya gitmek için üfff sinir
Benim evimin içine karışmasına sinir oluyorum, eşiminde bu konuda annesine çanak tutmasına, ve kayınvalide uzakta oturuyo, ee bayramlaşmaya çıkınca diğer yerlerede gideyim diyorum. Ama insanlar ilk gün kurban telaşında, sırf ona bayramlaşmaya gitmek için üfff sinir
Valla anneö diye demiyorum, böyle ufak hesaplara girmiyor, geçen bayramda da annem bana daha yakın olduğu için ilk ona uğradık diye dedi de dediAnne yapsa nazlandı olur alındı olur
Kayınvalide yapınca o beni terbiye edemez
Bizde ilk gün iki tarafa da gidiyoruz Ramazan - Kurban fark etmiyor ama uzaksa ya da tam gün bi yerde kalınacaksa ikinci gün diğerine gidilebilir. Çok sorun değil
Sende annenin kızı ol ve ufak hesaplara girmeValla anneö diye demiyorum, böyle ufak hesaplara girmiyor, geçen bayramda da annem bana daha yakın olduğu için ilk ona uğradık diye dedi de dedi
Kurban ile uğraştıkBayramın ilk gunu naptınız peki evde miydiniz?
Aynen.. Bayram gunu tatsızlık cıkarmaya degmez.. Ki bence bayramın ilk gunu aile buyukleri ile bir araya gelinip o atmosfer yasanmalı..Anne yapsa nazlandı olur alındı olur
Kayınvalide yapınca o beni terbiye edemez
Bizde ilk gün iki tarafa da gidiyoruz Ramazan - Kurban fark etmiyor ama uzaksa ya da tam gün bi yerde kalınacaksa ikinci gün diğerine gidilebilir. Çok sorun değil
Laf dedi balkabağı koy tabağa ye sabaha oldu tam. Ben bilinçli olarak anneme gitmedim, bana daha yakın yolumun üstünde diye, erkek ailesi olunca daha mı mühim oluyoSende annenin kızı ol ve ufak hesaplara girme
Geçen bayram zaten ilk anneme gitmiştim de..
Bende onu yazacaktım :) bizimkiler de her seferinde kurbanla ugrasıyo oluyolar yabancı degiller ki giyinip kusanıp bi koşede oturayım.. Bizde esimle yardım ediyoruz kurbanla ugrasırkenbız ılk gun annemede annesınede gıdıyoruz
kurbanla ugrassa nolur yabancımı esımın annesı :)
2. gun akrabaları gezıyoruz...
Biz kimin ailesinde hangi saatler millet toplanıyosa ona uymaya çalışıyoruzAynen.. Bayram gunu tatsızlık cıkarmaya degmez.. Ki bence bayramın ilk gunu aile buyukleri ile bir araya gelinip o atmosfer yasanmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?