şükür çok önemli canım kesinlikletevekkül etmek çok öenmli şükretmek...
ben hastanede kaldığım süresince çok insan gördüm ve hep onları düşünürüm birde çok kafaya takmamayı öğrendim umursamıyorum artık..
burayı okuyup ne dertler va deyip şükrediyorum
Bol bol dua ederim tabii ki.
Kocamı arar bol bol ağlar,sakinleşme terapisi alırım kendisinden.
Akşama da yine mızık mızık öterim.
Sabaha yeni gün,yeni umutlar diye başlarım hayata!
şükür çok önemli canım kesinlikletevekkül etmek çok öenmli şükretmek...
ben hastanede kaldığım süresince çok insan gördüm ve hep onları düşünürüm birde çok kafaya takmamayı öğrendim umursamıyorum artık..
burayı okuyup ne dertler va deyip şükrediyorum
iyiymiş :)))Temizlik beni daha cok stres ediyor.
Film izlerim genelde.
sıkıntı eşten kaynaklıysa =))Bende eş terapisiyle kendine gelenlerdenim.
Bazen kendi farkeder gel bakayım senin terapi saatin gelmiş yine der
iyiymiş :)))
ımmm doğru evde olunca bende oğlumla oynuyorum işteyken zaten evrak evrak evrak :) yada bir derdim var bölümünü okumak =))ben günboyu işteyim malum. evraklarım varsa onlara yoğunlaşırım. yoksa arkadaşımla kahve içerim. sevdiğim bloğu okurum. çok boşsam kaçırdığım bir diziyi açarım.
evdeysem oğlumla ilgilenirim. oğlumla bulaşık dizeriz makineye, birlikte tuvalet yıkarız suyla oynamacalı. veya da oğluma etkinlik hazırlarım. akşamsa da hemen yatış. yoksa aynı şeyi düşününce benim tansiyonum yükseliyor. üstelik birgün de değil 1 hafta çekiyorum.
kızlar günlük yaşantımızda herkesin her konuyla ilgili üüzldüğü kızdığı bişeyler vardır.
peki çaresi olmayan bir konuya kafayı taktığınızda, üzüldüğünüzde, kızdığınızda o konuyu nasıl kafanızdan atarsınız neler yaparsın herkesin uyguladığı bir taktik vardır. kimi dua eder kimi temizlik yapar bunun gibi şeyler mesela.
hiç film kültürümde yokturKafan bozuldugunda patlat bir film :)
Daha güçlü mızık mızık öterim ben olsam!sıkıntı eşten kaynaklıysa =))
dua en öenmlisiBen hep dua ederim,kendi kendime tatmin olmak için söylenirimde ...
hiç film kültürümde yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?