Sinirden Ağlamak üzereyim :(

Ben biseyin soylenerek yapildiginda bir degeri olmadığını düşünüyorum. Bu bizim icin herhangi bir sıradan gece degildi. Birbirimizle cok uzun zmndir kaliteli zaman gecirmedik bir firsatti.
Boyle bir özel vakitte kalk şunu yap surayi topla film ayarladin mi dedikten sonra bunun ne anlami kalir? Özel zamanda özel davranilir. Ben onun özel davranmasina firsat vermek icin(ki ben hazirlandim onun icin oda.farketto) baska bir odayi toplayarak aslinda ona zaman tanidim. Benim icin önemsiz bir durum değil.
Ben bir kadin olarak kabul etmiyorum.
Sadece dertlesmek icin yazdim.

Ben biseyin soylenerek yapildiginda bir degeri olmadığını düşünüyorum. Bu bizim icin herhangi bir sıradan gece degildi. Birbirimizle cok uzun zmndir kaliteli zaman gecirmedik bir firsatti.
Boyle bir özel vakitte kalk şunu yap surayi topla film ayarladin mi dedikten sonra bunun ne anlami kalir? Özel zamanda özel davranilir. Ben onun özel davranmasina firsat vermek icin(ki ben hazirlandim onun icin oda.farketto) baska bir odayi toplayarak aslinda ona zaman tanidim. Benim icin önemsiz bir durum değil.
Ben bir kadin olarak kabul etmiyorum.
Sadece dertlesmek icin yazdim.
Arkadaşım ben de senin gibiyim aynı şekilde düşünüyorum.
Hatta bir şeye kızdığım zaman karşımdakine söylemeden onun anlamasını beklerim hep.
Eşimle sürekli bu konu yüzünden sorun yaşadık bana dediği tek şey ben senin neye kızdığını neye küstüğünü sen söylemeden anlayamaya düşünemeyebilirim. O yüzden böyle yapmak yerine gel konuş.
Yani ince düşünemiyor bazı insanlar neye küstüğümüzü neye kızdığımı neyi istediğimizi anlayamıyorlar maalesef eşimiz de olsa

Arkadaşım ben de senin gibiyim aynı şekilde düşünüyorum.
Hatta bir şeye kızdığım zaman karşımdakine söylemeden onun anlamasını beklerim hep.
Eşimle sürekli bu konu yüzünden sorun yaşadık bana dediği tek şey ben senin neye kızdığını neye küstüğünü sen söylemeden anlayamaya düşünemeyebilirim. O yüzden böyle yapmak yerine gel konuş.
Yani ince düşünemiyor bazı insanlar neye küstüğümüzü neye kızdığımı neyi istediğimizi anlayamıyorlar maalesef eşimiz de olsa
Bende onceden soylemiyordum neye kızdığımı. Sonra icim icimi yiyordu. Şimdi söylüyorum. Yanina geldiginde de dedim. Oda azonceki arkadas gibi dedi :) Isin var saniyordum diye. Ama isim olsa bile benimle daha cok zaman gecirmek icin gelip birak demesi ya da yardim etmesi gerekir. Gercekten isteyen öyle yapar zaten bende buna kızdım

Yani aslında bahane işin var sanıyordum demesi. Elinde telefon oturuyor ne güzel ben hem hazirlanayim hem oda toplayayim hem direktif vereyim. Boyle olunca ne önemi kaliyor ki

Bende onceden soylemiyordum neye kızdığımı. Sonra icim icimi yiyordu. Şimdi söylüyorum. Yanina geldiginde de dedim. Oda azonceki arkadas gibi dedi :) Isin var saniyordum diye. Ama isim olsa bile benimle daha cok zaman gecirmek icin gelip birak demesi ya da yardim etmesi gerekir. Gercekten isteyen öyle yapar zaten bende buna kızdım
Ben hala söylemiyorum bazen insan kolay kolay değişmiyor
Olsun olumsuz düşünmeyin küs uyumayın

Ben hala söylemiyorum bazen insan kolay kolay değişmiyor
Olsun olumsuz düşünmeyin küs uyumayın
O uyumustur zatende. Bence insan kendine daha cok deger vermeli. Belki kendinden cok verince kiymetin kalmiyor. Benimkide o hesap oldu iyi de oldu..

Merhaba arkadaşlar.. Aslında planlarima göre şuanda esimle film falan seyrediyorduk.. ama burdayım. Kime niyet kime kısmet oldu.
Çalışıyorum bir kızım var bütün hafta zaten ev işi çocuk iş derken canım çıkıyor. Biyere gitmeye ne zaman ne hal kalıyor. Bizde dedikki( yani aslinda ben )uzun zamandir ne disarda ne evde kaliteli zaman geçirmiyoruz bu gece sabaha kadar oturalim film falan seyredelim.
Buarada eşim salonda oturuyor bende beni çağırsın diye bahaneyle baska bi odadayim esya falan topluyorum. Tabi gelen giden yok.
Bende yattim sinirden 40 dk sonra geldi aa yattin mi diye. Bende seni bekliyorum diyor tabi elinde telefonla.
Oda darmadağınık bi orayi topla bi hazırlık yap bi heyecan olsun ne bileyim mum yak. Ya bunlar cok mu zor şeyler.
Cok üzüldüm tabi okdr hazirlan bekle geldi gelcek nerdesin dicek diye elinde telefonla dağınık odada beni bekliyormuş.
Yatmistim geldi çağırdı kalkmadim. Simdi kalktim sinirden uyuyamadim.
Bütün hafta bekle biraz zaman geçirelim diye gördüğüm değere bak.
Boğazımda bir düğümcükle yazıyorum.

Erkekler romantizmden pek anlamaz guzel bir dille bunu bayanin ogretmesi lazim.once beklentilerini belli edecek sonra bekleyeceksin.o romantik erkekler filmlerde sanirim sadece..kızma kirilma ama ne istedigini guzel bir dille anlat anlamasini sagla

Erkekler romantizmden pek anlamaz guzel bir dille bunu bayanin ogretmesi lazim.once beklentilerini belli edecek sonra bekleyeceksin.o romantik erkekler filmlerde sanirim sadece..kızma kirilma ama ne istedigini guzel bir dille anlat anlamasini sagla
Teşekkür ederim. Aslında dediğiniz mantıklı ama şuanda onu haketmedigini düşünüyorum. Yani bu son damla gibi oldu benim için. Ilk bastaki arkadaslar anlamadılar pek ayrıntı vermedigim icin. Oyuzden sadece 1 saatlik film mevzusu diye düşündüler. Fakat oyle degil.
Bi süre asgari düzeyde ilgilenmeyi kendime zaman ayırmayı düşünüyorum.

Bence de haklısınız kırılmakta, yani istediğiniz şey atla deve değil sonuçta sizi bekleyip içecek bir şey koyması ya da arada gelip iste ne zaman biter isin yardım edeyim mi ne zaman baslayalım vs dese bile yeterdi düsünmesi hevesli olması söyleyince de insanın şevki kırılıyor
Erkekler anlamaz öyle düşünmez şöyle değiller evet de yani kadınlar herşeyin peşinden koştururken biraz önemsendiklerni hissetmek istiyorlar onu da artık anlasınlar ya biraz özenli olsunlar,ayrıca öyle erkekler de dolu yani var böyle eşler karılarını yormayan yardım eden, ince düşününen..
Belki bir süre siz ilgisiz davransanız, tripli, soğuk değil de böyle kendinizi bir şekilde meşgul tutsanız işiniz biter bitmez iyi geceler diye öpüp uyusanız o sizi özleyip bir şey yapma planı yapınca da geçiştirseniz bazı şeyleri belki empatiyle anlarlar

Teşekkür ederim. Aslında dediğiniz mantıklı ama şuanda onu haketmedigini düşünüyorum. Yani bu son damla gibi oldu benim için. Ilk bastaki arkadaslar anlamadılar pek ayrıntı vermedigim icin. Oyuzden sadece 1 saatlik film mevzusu diye düşündüler. Fakat oyle degil.
Bi süre asgari düzeyde ilgilenmeyi kendime zaman ayırmayı düşünüyorum.

Öncelikle erkegi ilgisiz birakma yani dozunu kacirma ilgisizligin.cunku bunuda bahane yapabilir.kendine tabiki zaman ayir seninde buna ihtiyacin var.ama hic kimseye dünya onun etrafinda dönuyor gibi hissettirmemeliyiz.sunuda unutma erkekler komut alir ve aldigi komutu uygular.sen kucuk orneklerle kücük dokunuslarla ve kücuk triplerle ne istedigini acik acik belli et ve çabalayacakmi gör.tabiki esinle kaliteli zaman gecirmk istemen cok dogal ve hakkin.bunu ilk olarak sen yap mesela guzel bir aksam yemegi mum ısıginda ve o ambiyansda ondan ne bekledigini nelerin seni mutlu edecegini söyle güzel bir dille.yada kücük kücük notlarla

Bence de haklısınız kırılmakta, yani istediğiniz şey atla deve değil sonuçta sizi bekleyip içecek bir şey koyması ya da arada gelip iste ne zaman biter isin yardım edeyim mi ne zaman baslayalım vs dese bile yeterdi düsünmesi hevesli olması söyleyince de insanın şevki kırılıyor
Erkekler anlamaz öyle düşünmez şöyle değiller evet de yani kadınlar herşeyin peşinden koştururken biraz önemsendiklerni hissetmek istiyorlar onu da artık anlasınlar ya biraz özenli olsunlar,ayrıca öyle erkekler de dolu yani var böyle eşler karılarını yormayan yardım eden, ince düşününen..
Belki bir süre siz ilgisiz davransanız, tripli, soğuk değil de böyle kendinizi bir şekilde meşgul tutsanız işiniz biter bitmez iyi geceler diye öpüp uyusanız o sizi özleyip bir şey yapma planı yapınca da geçiştirseniz bazı şeyleri belki empatiyle anlarlar
Hay Allah razi olsun.. Ayni seyleri düşünüyorum. Erkek şöyle erkek böyle deniyorda biz öyle kabul ettigimiz icin iste. Bende kabul etmiyorum etmedim de oda kizdi hakli gibi yatti Ayrica dediğiniz gibi var öyle erkekler. Iste kendimi kiymetlendirmeyi bilmiyorum demekki. Dediginiz gibi yapicam bende öyle düşünüyorum

Öncelikle erkegi ilgisiz birakma yani dozunu kacirma ilgisizligin.cunku bunuda bahane yapabilir.kendine tabiki zaman ayir seninde buna ihtiyacin var.ama hic kimseye dünya onun etrafinda dönuyor gibi hissettirmemeliyiz.sunuda unutma erkekler komut alir ve aldigi komutu uygular.sen kucuk orneklerle kücük dokunuslarla ve kücuk triplerle ne istedigini acik acik belli et ve çabalayacakmi gör.tabiki esinle kaliteli zaman gecirmk istemen cok dogal ve hakkin.bunu ilk olarak sen yap mesela guzel bir aksam yemegi mum ısıginda ve o ambiyansda ondan ne bekledigini nelerin seni mutlu edecegini söyle güzel bir dille.yada kücük kücük notlarla
Ama iste ben yabanci biri değilim ki. Beni nasil mutlu edeceğini zaten biliyor olmali. Ben soyleyince yapinca ne kdr samimi bi davranış olur.
Erkegi nasil ilgisiz birakmamak gerekir diye kadinlar düşünüyorsa bence bunu erkeklerde düşünmeli.

Hay Allah razi olsun.. Ayni seyleri düşünüyorum. Erkek şöyle erkek böyle deniyorda biz öyle kabul ettigimiz icin iste. Bende kabul etmiyorum etmedim de oda kizdi hakli gibi yatti Ayrica dediğiniz gibi var öyle erkekler. Iste kendimi kiymetlendirmeyi bilmiyorum demekki. Dediginiz gibi yapicam bende öyle düşünüyorum
Evet ya mesela siz ev işlerini yapmayınca ya da kıyafetlerini yıkamayıp telefonla oynayınca gelip size niye yıkamadın bunu dese e ne bileyim temiz sandım söylemedin ki vs dese hm ok hayatım demez değil mi
O düşünmeme lüksü onlarda neden var o zaman?
Sonuçta siz pahalı hediyeler, zor etkinlikler gibi bir şey beklemiyorsunuz 2 cümleyle halledilebilir bir şey istiyorsunuz ve haklısınız o yuzden siz biraz kendinize zaman ayırın ya off bıktım valla erkeklerin hep bir seylerin altına sığınmasından kadınlara da görünmez yasalarla yüklenen sorumluluklardan o düşünmüyorsa siz de düşünmeyin

Tabiki erkeklerde düßunmeli.biz kadinlar olarak özel insanlariz.sen sadece deyim yerindeyse fitili atesleyeceksin.ilk etapta ona komut vereceksin o ilki başarsın sonra kendiliginden gelir devami.ama birbirinizi üzmeden.cocuk gibiler malesefki erkekler bazi seyleri ögretmek lazim

Öncelikle yanlış anlamayın siz yazdığınız için demiyorum sizi karşı değil bu söylediklerim ama ne kadar kötü durumdayız aslında hep erkeği elde tutmak, (ki bu artık kocamız, cocugumuzun babası olmus kisiler) hep onları düşünmek, küçük oyunlar yapmak, taktik uygulamak, bekletimizi az tutup üzülmemek zorundayız yani mantalite bu oldu artık aman erkeği söyle yapma aman böyle davranma aman bekleme erkekten yani neden ya? Sırf testesteronları yüksek diye mi?
Mesela avrupalı erkekler cok var arkadasım, hersey o kadar eşit ki evlilikte adamlar ütü de yapıyor cocuga da bakıyor kadın ne yapıyorsa o da yapıyor. Saygılı ve düşünceliler aldatmıyorlar yaşlanana kadar hep beraber yapıyoşar herşeyi falan e bunlar da erkek demek ki bizim kültürde bizim geleneklerde var bi sıkıntı ne dersiniz?

Back
X