Sinirden Ağlamak üzereyim :(

Ortalık toplanmadan film izlenmiyor mu?

Madem kendinize ait akşam istediniz, neden isteksizmiş, hevesiniz yokmuş da o çağırınca lütfedecek gibi başka odalarda oyalandınız ki?

Yargılamak değil, anlamadığım için soruyorum samimi olarak.

Eşim benden daha ince fikirli, romantik, düşüncelidir ama şu durum bizde yaşansa aynı sahne olurdu. Ben içeride bir şeylerle uğraşıyo olsam o da "film dedi ama başka işi var zaar" deyip yayılır, iyi de yapardı.

Yerinizde olsam -hele bir de nadir yakalanmış bir fırsatmış- yemişim evini, dağınıklığını, mumunu, mısırın deyip ben de misler gibi uzanıp keyfime bakardım.

Yukarıda bir üyeye "Özleyen 40dk beklemezdi" demişsiniz de, fikrin sahibi olunca 40dk bekletmek hakkınız mı oldu size göre? Özel akşamına özen gösteren de 40dk bekletmezdi bana kalırsa. O sıra eşiniz mısır yapmış olsa beklerken yerdi, bu sefer de o kriz olurdu :)

Evi toplayıp sonra da film izleyelim deseydiniz ve adam yapmasaydı sonuna kadar haklı olurdunuz ama şu durumda kendiniz çalıp kendiniz oynayıp, eşinize de telepatik yetenekleri olmadığı için trip atmış gibisiniz bana göre.

Hayat gerçekten çok kısa, ölüm var, böyle şeylerle kendinizi üzmeyin, iletişiminizi güçlendirin derim.

Adam planınıza uymuş mu uymuş..

Yok oda toplayacakmışta, yok mum yakacakmışta..

Oldu olacak garson kıyafeti giyip size mısır ve kola serviside yapsın :))

Adam başından atmamış, bahane uydurmamış..sizi beklerken teliyle vakit geçirmiş ama yok prensesi kırmızı halı serip davet etmesi gerekirdi..

Hep adamlara laf ediyoruz ama

Bazı kadınlarla hayat gerçekten zor.

Yani bazı kadınlar hakikaten çekilmez :olamaz:
Hayatı kendinize ve etrafınızdakilere zorlaştırmak için ancak bu kadar uğraşılır der ve şapka cikartirim .
Madem film izleyeceksin ne diye oda toplamaya gidersin..
Kaliteli zaman geçirmek sabaha kadar film seyretmekle mi oluyormuş bu yaşımda bi şey öğrendim demek ki ben hep kaliteli zaman geciriyormusum :KK45:
Hele hele mum yaksın beklesin kısmına su an kopuyorum :KK69:
Ben güldüm Allah ta sizi güldürsün ne diyim
Eşinize bol sabırlar diliyorum kardeş !!!

Jest beklemişsiniz olmamış. Erkekler yontulmamış odun. Onlardan söylemeden incelik beklemek kırılmalara neden oluyor. Nadirdir düşünüp incelik yapan erkek, canını sıkma, sıktın da noldu kendini üzdün. Eş kişisi senin niye üzüldüğünü bile akıl edememiştir.

Yani bazı kadınlar hakikaten çekilmez :olamaz:
Hayatı kendinize ve etrafınızdakilere zorlaştırmak için ancak bu kadar uğraşılır der ve şapka cikartirim .
Madem film izleyeceksin ne diye oda toplamaya gidersin..
Kaliteli zaman geçirmek sabaha kadar film seyretmekle mi oluyormuş bu yaşımda bi şey öğrendim demek ki ben hep kaliteli zaman geciriyormusum :KK45:
Hele hele mum yaksın beklesin kısmına su an kopuyorum :KK69:
Ben güldüm Allah ta sizi güldürsün ne diyim
Eşinize bol sabırlar diliyorum kardeş !!!
Eşinden incelik beklemiş ne var bunda. Niye herşeyi kadınlar yapmak zorunda, düşünebilir kadın işini yaparken o da film ortamı sağlasın. İlla ki emir mi vermek gerekiyor şunu yap bunu yap diyerek. Bazı kişiler bu tarz şeylere önem verir. Çekilmez olduğunu nerden anladın bayanın. Ne yapmış trip attı diye çekilmez mi oluyor. Erkeklerin etrafında dönüp her dediğini yapıyoruz da noluyor acaba. Bir kere de o düşünsün. Güzel birsey beklemek cekilmezlik oluyormuş ilginc

Eşinden incelik beklemiş ne var bunda. Niye herşeyi kadınlar yapmak zorunda, düşünebilir kadın işini yaparken o da film ortamı sağlasın. İlla ki emir mi vermek gerekiyor şunu yap bunu yap diyerek. Bazı kişiler bu tarz şeylere önem verir. Çekilmez olduğunu nerden anladın bayanın. Ne yapmış trip attı diye çekilmez mi oluyor. Erkeklerin etrafında dönüp her dediğini yapıyoruz da noluyor acaba. Bir kere de o düşünsün. Güzel birsey beklemek cekilmezlik oluyormuş ilginc

Sen çok yanlış anlamışsın dostum :)
Bi de polemiğe girmemem lazım
Laf söyledim hıh cevap bile veremedi deme yani ;)

Sen çok yanlış anlamışsın dostum :)
Bi de polemiğe girmemem lazım
Laf söyledim hıh cevap bile veremedi deme yani :KK66:
Polemiğe girmek için yazmadım. Derdini anlatan kisiye yardımcı olacağınız yerde kişiyi yermişsiniz. Size göre yanlış bir durum olsa bile alay eder gibi yazmışsınız. Kişiyi tanımam etmem.
Niye cevap veremedi diyeyim. Demekki siz o algıya sahipsiniz

Polemiğe girmek için yazmadım. Derdini anlatan kisiye yardımcı olacağınız yerde kişiyi yermişsiniz. Size göre yanlış bir durum olsa bile alay eder gibi yazmışsınız. Kişiyi tanımam etmem.
Niye cevap veremedi diyeyim. Demekki siz o algıya sahipsiniz

Sen ne diye bana yürüdün bilmiyorum da don de bi yorumlari oku istersen ..
Ayrıca evet bana saçma geliyor
Kocamın etrafında da koşmuyorum ayrıca kahvaltı bile hazırlamam;)
Ama hem film izleyelim deyip hem arka odada nevresim katlayıp hem de bi mısır bile patlatmadi diye boğazım falan düğümlenmiyor yani .
Alay etmedim ama tanıdığım biri olsaydı evet ederdim .
Erkekler çok kıymetli falan değil
Kadınların bazıları çok arabesk .
Hadi selametle ;)

Sen ne diye bana yürüdün bilmiyorum da don de bi yorumlari oku istersen ..
Ayrıca evet bana saçma geliyor
Kocamın etrafında da koşmuyorum ayrıca kahvaltı bile hazırlamam:KK66:
Ama hem film izleyelim deyip hem arka odada nevresim katlayıp hem de bi mısır bile patlatmadi diye boğazım falan düğümlenmiyor yani .
Alay etmedim ama tanıdığım biri olsaydı evet ederdim .
Erkekler çok kıymetli falan değil
Kadınların bazıları çok arabesk .
Hadi selametle :KK66:
Size göre saçma olabilir ona göre normal demekki eşinden beklentileri bitmemis. Bir kadın beklentileri olmadığında kırılmayı bırakır. Size sarmadım. Görüş belirtmek sarmak olmuyor. İyi günler

Biz kadinlar genelde yapiyoruz bunu. Kafamizda kuruyoruz kuruyoruz birseyleri, olmayinca da uzuluyoruz. Adam nerden bilsin boyle birsey istedigini? Siradan bir gece gecireceginizi dusunmus, senin aklinda varsa boyle birsey sen yap karsidan bekleme.

Eger boyle seyleri sevdigini esine belirtmis ve burada da "esime kac kere soyledim şoyle romantik seyler yapsin ama yapmiyor" deseydi o zaman cogu kadin burada hak verirdi. Ama konu sahibi birseyi istemis, kafasinda kurmus ve olmayinca da uzulmus. Adam da icerde bekliyor, bizimki de trip yapiypr kendince. Tavsan daga küsmüs dagin haberi yok misali.

Kadin olarak tabii ki de boyle seyler bekleriz hepimiz ama karsimdaki insan bunu bekledigimi bilmiyorsa, yapmadigi icin ona kizamamki.

Arkadaşım ben de senin gibiyim aynı şekilde düşünüyorum.
Hatta bir şeye kızdığım zaman karşımdakine söylemeden onun anlamasını beklerim hep.
Eşimle sürekli bu konu yüzünden sorun yaşadık bana dediği tek şey ben senin neye kızdığını neye küstüğünü sen söylemeden anlayamaya düşünemeyebilirim. O yüzden böyle yapmak yerine gel konuş.
Yani ince düşünemiyor bazı insanlar neye küstüğümüzü neye kızdığımı neyi istediğimizi anlayamıyorlar maalesef eşimiz de olsa

Adam ne kadar mantikli birsey soylemis. Devaminda ben de oyle yaptim hic birseyi icimde tutmadim problem yok ortada diyeceginizi sanmistim..

Plan yapıyorsun ama gidip odayı topluyorsun,adam beklemiş işte. Ne kadar saçma sapan tripler bunlar böyle hayatımda böyle saçmalık görmedim. Git yanına niye odadan odaya çağrılmayı bekliyorsun ki?
Bazen gerçekten hemcimsimin saçmalıklarına anlam veremiyorum.
Allah'im bende insanların bazi seyleri ısrarla anlamasina yorum veremiyorum. Bukadar zor olmamali. Zorsa da adam gibi yorum yaparsin ukala ukala konusmazsin

Biraz saçmalamışsın. Hassas bir dönemde falansın sanırım. Ilk olarak çoğu erkek zaten film izlemek için böyle bir hazırlığa gerek duymaz. Erkeği bırak çoğu kadın da film izlemek için mum yakmaz. Yemek falan değil yani film... ayrıca sen içeri gitmiş kendi kendine orayı burayı toplamışsın. Adam da seni beklemiş. Hazır olda mi bekleyecekti ki elindeki telefonu sorun ettin? Teşbihte hata olmaz ama seninki bira ayı daha küsmüş dağın haberi olmamış durumu. Kendi geceni kendin rezil etmişsin.
Aslında ayrintilari ilk konuda yazmadim cok uzun olmasin diye ama diger yorumlarima konustukca ekledim. cok empati yapan uyumlu sorun cikarmayan biriyim. Sorunuzun cevabini diger yorumlarimda yazdim zaten.

Back
X