Sinirden Ağlamak üzereyim :(

Öncelikle yanlış anlamayın siz yazdığınız için demiyorum sizi karşı değil bu söylediklerim ama ne kadar kötü durumdayız aslında hep erkeği elde tutmak, (ki bu artık kocamız, cocugumuzun babası olmus kisiler) hep onları düşünmek, küçük oyunlar yap ak taktik uygulamak bekletimizi az tutup üzülmemek zorundayız yani mantalite bu oldu artık aman erkeği söyle yapma aman böyle davranma aman bekleme erkekten yani neden ya sırf testesteronları yüksek diye mi mesela avrupalı erkekler cok var arkadasım hersey o kadar eşit ki evlilikte adamlar ütü de yapıyor cocuga da bakıyor kadın ne yapıyorsa o da yapıyor. Saygılı ve düşünceliler aldatmıyorlar falan e bunlar da erkek demek ki bizim kültürde bizim geleneklerde var bi sıkıntı ne dersiniz?
Ben asla elde tutmaya çalışmam gitmek isteyene güle güle. Sadece insan gönlü hoşnut olsun istiyor ufak hediyeler bi çiçek bi süpriz. Ben çalıştığım için aslinda cok buyuk bi fedakarlik yapıyorum. Cocugum olmasina rağmen. Benim yoruldugumu destek beklediğimi gördüğünde yanimda olsun hem psikolojik hemde fiziksel olarak isterim.
Ama hata bizde. Boyle kabul ediyoruz böyle yetistiriyoruz.
Ilk yazilan yorumlara bakin şaka gibi bu anlattığım sey normal hatta benim alinganligim olarak anlaşıldı. Çünkü kadinlarin hayata bakış açısı bu.

Bende biktim yapıyoruz iste seviyoruz diye. Ama insan sevildiğini hissetmek istiyor.
Bide

Mesela kac kere derim ev işi ile ilgili yardim isterim. Bazen eder sonra bidaha uzun zaman sonra dersem. Fitilliyorum ama devami gelmiyor.

Ben asla elde tutmaya çalışmam gitmek isteyene güle güle. Sadece insan gönlü hoşnut olsun istiyor ufak hediyeler bi çiçek bi süpriz. Ben çalıştığım için aslinda cok buyuk bi fedakarlik yapıyorum. Cocugum olmasina rağmen. Benim yoruldugumu destek beklediğimi gördüğünde yanimda olsun hem psikolojik hemde fiziksel olarak isterim.
Ama hata bizde. Boyle kabul ediyoruz böyle yetistiriyoruz.
Ilk yazilan yorumlara bakin şaka gibi bu anlattığım sey normal hatta benim alinganligim olarak anlaşıldı. Çünkü kadinlarin hayata bakış açısı bu.

Evet işte tam olarak bunu diyorum öyle görüyoruz öyle yetiştiriliyoruz ve en kötüsü de öyle yetiştiriyoruz. Burada size alınganlık yapıyorsun ne var bunda diyen hanımlarımız kadın erkek, karı koca eşitliği olduğunu düşünmüyorlar sanırım çünkü bize göre hep kadınlar evi çekip çevirir, çocuğa kadın bakar, bir de kocayı hoş tutar ya da yönetir sağlıklı değil ya hiç malesef, küçük bir destekle herşey değişebilirken hep biz yıpranıyoruz.

Sadece evi temizle topla her gün yemek bile bir süre sonra ne yorucuyken bir de cocukla ilgilenip işe gidiyorsunuz

Ben Kadınlar kanaatkar olsun erkekten çok bi şey beklemesin kafasında bi insan değilim. Ama anlattığınız olay özelinde siz büyütüp abartıyorsunuz. Sadece erkekler değil bazı Kadınlar da ambiyansa çok değer vermez siz özel bir film izleme gecesini temiz bir oda atıştırmalıklar mumlarla beraber düşünüyor olabilirsiniz ama demek ki eşiniz filmi tak oynat olarak kavramış durumu bunda bir kusur yok bence. Ha ama siz eşinizden başka hiçbir zaman ve durumda da ilgi özen görmüyorsanız o birikmişliği bu olaya yansıtıp büyütüyorsunuz demektir. Eğer böyleyse açıkça konuşun yoksa eşiniz eee film izleyecektik triplendi deyip daha derinini düşünmez

Ben Kadınlar kanaatkar olsun erkekten çok bi şey beklemesin kafasında bi insan değilim. Ama anlattığınız olay özelinde siz büyütüp abartıyorsunuz. Sadece erkekler değil bazı Kadınlar da ambiyansa çok değer vermez siz özel bir film izleme gecesini temiz bir oda atıştırmalıklar mumlarla beraber düşünüyor olabilirsiniz ama demek ki eşiniz filmi tak oynat olarak kavramış durumu bunda bir kusur yok bence. Ha ama siz eşinizden başka hiçbir zaman ve durumda da ilgi özen görmüyorsanız o birikmişliği bu olaya yansıtıp büyütüyorsunuz demektir. Eğer böyleyse açıkça konuşun yoksa eşiniz eee film izleyecektik triplendi deyip daha derinini düşünmez
Yok arkadaşım cok ozele girmek istemedigim icin sadece filmden bahsettim. Temizlikte sil süpür degil oyuncaklarin toplanmasi falan.
Hicbir zaman ilgi gormuyorum diyemem ama.yakin zamanda bekledigim ilgiyi görmüyorum buda evet bir arti olarak yansimasi. Ama bu olmasa bile kizilacak bir durumdu benim için.

Merhaba arkadaşlar.. Aslında planlarima göre şuanda esimle film falan seyrediyorduk.. ama burdayım. Kime niyet kime kısmet oldu.
Çalışıyorum bir kızım var bütün hafta zaten ev işi çocuk iş derken canım çıkıyor. Biyere gitmeye ne zaman ne hal kalıyor. Bizde dedikki( yani aslinda ben )uzun zamandir ne disarda ne evde kaliteli zaman geçirmiyoruz bu gece sabaha kadar oturalim film falan seyredelim.
Buarada eşim salonda oturuyor bende beni çağırsın diye bahaneyle baska bi odadayim esya falan topluyorum. Tabi gelen giden yok.
Bende yattim sinirden 40 dk sonra geldi aa yattin mi diye. Bende seni bekliyorum diyor tabi elinde telefonla.
Oda darmadağınık bi orayi topla bi hazırlık yap bi heyecan olsun ne bileyim mum yak. Ya bunlar cok mu zor şeyler.
Cok üzüldüm tabi okdr hazirlan bekle geldi gelcek nerdesin dicek diye elinde telefonla dağınık odada beni bekliyormuş.
Yatmistim geldi çağırdı kalkmadim. Simdi kalktim sinirden uyuyamadim.
Bütün hafta bekle biraz zaman geçirelim diye gördüğüm değere bak.
Boğazımda bir düğümcükle yazıyorum.
Bence onu özel hissettirmeyliydin fikir senden çıktığına gore aşkım filmi tak misirlari patlatiyorum demen yeterliydi güzel bi gece gecirmen icin

Bence onu özel hissettirmeyliydin fikir senden çıktığına gore aşkım filmi tak misirlari patlatiyorum demen yeterliydi güzel bi gece gecirmen icin
Tamam da anlatmaya çalıştığım sey bu. Neden sadece ben ozel hissetireyim. Ben zaten onun icin hazırlanmışım farkinda oda o sirada kendi kalkip mısırı patlatmaliydi.
Yani birde mısırı yedirsem tam olucak ozaman. Bu erkekler cok kiymetli

Tamam da anlatmaya çalıştığım sey bu. Neden sadece ben ozel hissetireyim. Ben zaten onun icin hazırlanmışım farkinda oda o sirada kendi kalkip mısırı patlatmaliydi.
Yani birde mısırı yedirsem tam olucak ozaman. Bu erkekler cok kiymetli
Tabikide hayir asıl kıymetli ve akıllı olan kadındır bişey beklersen yapmaz tatlım yaptirmasini biliceksin o ortamı yarattiktan sonra ne istesen onu yapardı zaten sadece düz zekaya sahip eslerimi zi biraz ittirmemiz gerekiyo yoksa harakeete gecmiyolar

Bence erkekler işlerine geldiğinde cokta güzel düşünüyorlar. Evlenmeden önce bir bakın nasıllar birde evlendikten sonra. Düşünen adam bi zaman sonra düşünemiyor oluyor. Akillarimi gidiyor evlendikten sonra ya da zaten kadinlar bizi böyle kabul eder diyip nasil islerine gelirse öyle mi davraniyorlar ??

Tabikide hayir asıl kıymetli ve akıllı olan kadındır bişey beklersen yapmaz tatlım yaptirmasini biliceksin o ortamı yarattiktan sonra ne istesen onu yapardı zaten sadece düz zekaya sahip eslerimi zi biraz ittirmemiz gerekiyo yoksa harakeete gecmiyolar
Yorumunuz icin teşekkür ederim. Aslinda dediğiniz doğru olabilit ama işte ben kabul edemiyorum öyle olunca.

Bence erkekler işlerine geldiğinde cokta güzel düşünüyorlar. Evlenmeden önce bir bakın nasıllar birde evlendikten sonra. Düşünen adam bi zaman sonra düşünemiyor oluyor. Akillarimi gidiyor evlendikten sonra ya da zaten kadinlar bizi böyle kabul eder diyip nasil islerine gelirse öyle mi davraniyorlar ??
Bence bunun cevabını bilirsin köprüyü geçme meselesi bende evlenene kadar eşimi ideal erkek olarak görüyordum ama 3 yılın sonunda tam bi öküz olduğunun farkına vardım hakkını yemiyim çok iyi yanlarında var ama işte bu romantizm birlikte vakit geçirmek ilgi v.s tamamen eksik bunlar artık ama artık işimi bilip ittiriyorum kahve yapıp sohbet ortamı yaratiyorum cene si düşüp saatlerce konuşup aşkım ne ara saat 12 oldu diyo en sevdiği yemekleri yapıp yorgunum mutfakta bana yardım eder misin hem bir çay demleriz dediğimde kuru fasulyenin hatrina beni kirmiyo ☺ belki bende senin gibi hersey kendiliğinden olsun istiyorum ama biraz tecrubeliysem olmadığının farkına vardım eğer bigün farklı bir strateji bulursan bana da yaz

Bence bunun cevabını bilirsin köprüyü geçme meselesi bende evlenene kadar eşimi ideal erkek olarak görüyordum ama 3 yılın sonunda tam bi öküz olduğunun farkına vardım hakkını yemiyim çok iyi yanlarında var ama işte bu romantizm birlikte vakit geçirmek ilgi v.s tamamen eksik bunlar artık ama artık işimi bilip ittiriyorum kahve yapıp sohbet ortamı yaratiyorum cene si düşüp saatlerce konuşup aşkım ne ara saat 12 oldu diyo en sevdiği yemekleri yapıp yorgunum mutfakta bana yardım eder misin hem bir çay demleriz dediğimde kuru fasulyenin hatrina beni kirmiyo ☺ belki bende senin gibi hersey kendiliğinden olsun istiyorum ama biraz tecrubeliysem olmadığının farkına vardım eğer bigün farklı bir strateji bulursan bana da yaz
Ökuz olduğunun farkina vardim dedikten sonra koptum :))) Bulursam yazarım sizinki de güzelmiş. Ya bizde çocuk var bilmiyorum sizin var mi. Varken onunla oynuyoruz birlikte zaman geçiriyoruz. Onu uyutana kadar zaten 1 2 oluyor ertesi gün iş. Yani sevgili gibi zaman geçirmek istiyor insan bazen. Oda bugün olsun dedik. Böylede olunca iyice kızdım. Sadece benim beklentim varmış ihtiyacim varmis birlikte zaman geçirmeye dedim. Ozleyen 40 dk beklemezdi.

Son düzenleme:
Ökuz olduğunun farkina vardim dedikten sonra koptum :))) Bulursam yazarım sizinki de güzelmiş. Ya bizde çocuk var bilmiyorum sizin var mi. Varken onunla oynuyoruz birlikte zaman geçiriyoruz. Onunuyutana kadar zaten 1 2 oluyor ertesi gün iş. Yani kari kica sevgili gibi zaman geçirmek istiyor insan bazen. Oda bugün olsun dedik. Böylede olunca iyice kızdım. Sadece benim beklentim varmış ihtiyacim varmis birlikte zaman geçirmeye dedim. Ozleyen 40 dk beklemezdi.
Çok haklısın ama bende çocuk olmamasına rağmen vakit geciremiyoruz daha doğrusu geciremiyoduk suan yolunda hersey sohbet muhabbet şahane işten geldikten sonra işte ne kadar vakit gecirirsek kar ☺ böyle işte sıkma canını bende çok kızdım ama gciyo sadece 2 gün sonra unutursun ☺

Çok haklısın ama bende çocuk olmamasına rağmen vakit geciremiyoruz daha doğrusu geciremiyoduk suan yolunda hersey sohbet muhabbet şahane işten geldikten sonra işte ne kadar vakit gecirirsek kar ☺ böyle işte sıkma canını bende çok kızdım ama gciyo sadece 2 gün sonra unutursun ☺
Teşekkurler :)

Plan yapıyorsun ama gidip odayı topluyorsun,adam beklemiş işte. Ne kadar saçma sapan tripler bunlar böyle hayatımda böyle saçmalık görmedim. Git yanına niye odadan odaya çağrılmayı bekliyorsun ki?
Bazen gerçekten hemcimsimin saçmalıklarına anlam veremiyorum.

Merhaba arkadaşlar.. Aslında planlarima göre şuanda esimle film falan seyrediyorduk.. ama burdayım. Kime niyet kime kısmet oldu.
Çalışıyorum bir kızım var bütün hafta zaten ev işi çocuk iş derken canım çıkıyor. Biyere gitmeye ne zaman ne hal kalıyor. Bizde dedikki( yani aslinda ben )uzun zamandir ne disarda ne evde kaliteli zaman geçirmiyoruz bu gece sabaha kadar oturalim film falan seyredelim.
Buarada eşim salonda oturuyor bende beni çağırsın diye bahaneyle baska bi odadayim esya falan topluyorum. Tabi gelen giden yok.
Bende yattim sinirden 40 dk sonra geldi aa yattin mi diye. Bende seni bekliyorum diyor tabi elinde telefonla.
Oda darmadağınık bi orayi topla bi hazırlık yap bi heyecan olsun ne bileyim mum yak. Ya bunlar cok mu zor şeyler.
Cok üzüldüm tabi okdr hazirlan bekle geldi gelcek nerdesin dicek diye elinde telefonla dağınık odada beni bekliyormuş.
Yatmistim geldi çağırdı kalkmadim. Simdi kalktim sinirden uyuyamadim.
Bütün hafta bekle biraz zaman geçirelim diye gördüğüm değere bak.
Boğazımda bir düğümcükle yazıyorum.
Biraz saçmalamışsın. Hassas bir dönemde falansın sanırım. Ilk olarak çoğu erkek zaten film izlemek için böyle bir hazırlığa gerek duymaz. Erkeği bırak çoğu kadın da film izlemek için mum yakmaz. Yemek falan değil yani film... ayrıca sen içeri gitmiş kendi kendine orayı burayı toplamışsın. Adam da seni beklemiş. Hazır olda mi bekleyecekti ki elindeki telefonu sorun ettin? Teşbihte hata olmaz ama seninki bira ayı daha küsmüş dağın haberi olmamış durumu. Kendi geceni kendin rezil etmişsin.

Konu sahibi biraz nazlanmak istemissiniz ay da yil da bir.Esiniz anlamamis ya da onun icin onemli degil.Keske sizde seni bekliyordum deginizde gitseydiniz.Bu kadar gerilmezdiniz

Kendimizi öyle erkek mi var, erkeklerin hepsi böyle diye teselli ediyoruz ama malesef evde eşiyle her konuda eşit çalışan, anne kadar çocuğuyla ilgilenen, ince düşünceli, eşinin halinden anlayan ve ilgili erkekler de var malesef hem de çok var hem de kadınların öyle direktifler vererek yaptırmasıyla değil kendileri isteyerek yapan birsürü erkek var
zaten normali de bu ama bize marifet gibi geliyor artık :))

Ortak tabi

Çağırsın diye bekledim odayi topluyordum oda orayi toplar beni bekler çağırır dedim. Bunlar zaten soylenmeden yapilcak şeyler bana göre.
Size göre öyle maalesef erkeklerin geneli sizin dediğiniz gibi 'söylenmeden yapılacak şeyler' ile ilgilenmezler,akıl etmezler:işsiz:

Eşim güzel bir akşam geçirelim dedikten sonra kendine iş çıkarsa çok sinirlenirim.
Yani eşiniz haklı.
Oyuncaklar da ortalıkta kalsın bir akşam.

Back
X