Ben asla elde tutmaya çalışmam gitmek isteyene güle güle. Sadece insan gönlü hoşnut olsun istiyor ufak hediyeler bi çiçek bi süpriz. Ben çalıştığım için aslinda cok buyuk bi fedakarlik yapıyorum. Cocugum olmasina rağmen. Benim yoruldugumu destek beklediğimi gördüğünde yanimda olsun hem psikolojik hemde fiziksel olarak isterim.Öncelikle yanlış anlamayın siz yazdığınız için demiyorum sizi karşı değil bu söylediklerim ama ne kadar kötü durumdayız aslında hep erkeği elde tutmak, (ki bu artık kocamız, cocugumuzun babası olmus kisiler) hep onları düşünmek, küçük oyunlar yap ak taktik uygulamak bekletimizi az tutup üzülmemek zorundayız yani mantalite bu oldu artık aman erkeği söyle yapma aman böyle davranma aman bekleme erkekten yani neden ya sırf testesteronları yüksek diye mi mesela avrupalı erkekler cok var arkadasım hersey o kadar eşit ki evlilikte adamlar ütü de yapıyor cocuga da bakıyor kadın ne yapıyorsa o da yapıyor. Saygılı ve düşünceliler aldatmıyorlar falan e bunlar da erkek demek ki bizim kültürde bizim geleneklerde var bi sıkıntı ne dersiniz?
Ama hata bizde. Boyle kabul ediyoruz böyle yetistiriyoruz.
Ilk yazilan yorumlara bakin şaka gibi bu anlattığım sey normal hatta benim alinganligim olarak anlaşıldı. Çünkü kadinlarin hayata bakış açısı bu.