Alaksi yok burda kinayeli dalga gecer gibi yazilanlara kiziyorum. Zaten her konu basligi altinda böyle bilmisler dalga gecer gibi yazanlar oluyor. Insan rahatlamak istiyor bunlar daha cok geriyor ne gerek var yani böyle yorumlaraBakın işte kocanıza yaptığınız şeyin aynısını burada bizlere de yapıyorsunuz..
İnsanlardan istediğiniz, beklediğiniz yanıtlar gelmeyince "ay size laf anlatanda hata, yok birşey isteyende hata" :))
Zemzem suyu için ferahlatır sizi, gerginliğinizi azaltır
Yani bazı kadınlar hakikaten çekilmez
Hayatı kendinize ve etrafınızdakilere zorlaştırmak için ancak bu kadar uğraşılır der ve şapka cikartirim .
Madem film izleyeceksin ne diye oda toplamaya gidersin..
Kaliteli zaman geçirmek sabaha kadar film seyretmekle mi oluyormuş bu yaşımda bi şey öğrendim demek ki ben hep kaliteli zaman geciriyormusum
Hele hele mum yaksın beklesin kısmına su an kopuyorum
Ben güldüm Allah ta sizi güldürsün ne diyim
Eşinize bol sabırlar diliyorum kardeş !!!
Ne tribi atıyorum . Kiziyorum. Duzgun konusmak varken dalga gecer gibi yorum yapiliyorTanımadığın insana bile (hemcinsine) bile trip atıyorsun :) ayyyyy ne çekilmez şeyler. Yorulma güzelim eşine sakla triplerini :)))
Allh bagslasin :)Niye mum yaktın elektrikler mi gitti diye de sorabilirim belki
Evet 3 tane de su kaplumbağam var.
Ne tribi atıyorum . Kiziyorum. Duzgun konusmak varken dalga gecer gibi yorum yapiliyor
Boyle denince başim üstüne. Yardimci olmak rahatlatmak adina bir yorum teşekkür ederim. Ama diger türlü olunca kiziyorum ya dalga gecr gibiYa canım neden dalga geçeyim?
Beklediğin şey fazla ve gereksiz trip yapıyorsun.
Bu kadar ince düşünme bekleme kendin üzülürsün. Hayır aynı evdesiniz odadan odaya bilerek 40 dk beklemişsin çağırsın diye.
Çocuğun var bu adamla sen huylarını anlamadın mı hala? Yani ben dalga geçmiyorum yanlış anlıyorsun ama gerçekten saçma. Biraz az stressiz bir hayat yaşamak için rahat ol.
Sizinki cok sansli. Kıymetinizi bilsin.
Sizin gibisini bulmak zor dicem ama aslinda zor da degil.
Cunku kadinlarin çoğunun hali bu. Oyuzden erkekler zaten saldim cayira mevlam kayıra haldeler. İşlerini biliyorlar
Yukarida yazdıklarından biri çok dogruBu cevabın üstüne akşam gelsin kafasını kiricam
Geçen gitmiş ampul almış avizeye odun işte
Halbuki senin gibi bir kadın olsam mum yakmadı diye kendi kendime triplenirim.
Ne kadar aptalım
Sayende bir aydınlanma yaşadım .
Yalnız ben 2.5 saat kendi kendime banyoda bekleyeyim diyorum
Belki kısır falan da yapar kaşıklarız
Ne dersin böyle yaparsam hizaya girer mi ????
Yukarida yazdıklarından biri çok dogru
Canim benim ya teşekkürler. Anlattim bugün.Ya buna mı üzüldün, üzülme hepsi böyle, sen söylemeden akıllarına gelmez ortalığı toplamak rütuş yapmak flnBeklentiyi büyük tutma ki üzülmeyesin sonra, ya da beklentilerini anlat ona.
Öyle hemen öğrendim deme.biraz zamana ihtiyacin olucak. Görünen o hadi bakalim basarilarAma senden akıllı olmayı mantıklı davranmayı öğrendim
Saol sekerim
Taktik degildi ya anlatiyorum ya diger mesajlarimda da. Ben o hazirlik yapar beni cagirir diye bekledim onun hazırlığını bozmiyim diye :) Ayni.anda ayni beklenti ve istek olmayinca olmadi.siz de umursamayın fazla rahat davranın :) tabi taktik taktik nereye kadar canım :)
Teşekkurler katılıyorum size.evet. o yüzden öyle söyledim rahat olun stres yapmayın kendinize.
AzuahahhahaAma çok ağır saçmalamışsınız siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?