Sinirden Ağlamak üzereyim :(

Aslında şöyle görünüyor sanırım. Kiz film seyredelim dedi sonra odaya gitti çağırsin beni eşim diye bekledi. Gelmeyince de yatti kizip. Bu mu yani anlaşılan? Eger böyle olsa haklısınız bende sizin gibi düşünurum.
Birde şöyle düşünün kadin sabahtan aksama kadar calisti. Eve geldi ev topla yemek yap cocukla ilgilen. Sonra cocuk uyusun git hazirlan buarada esinde senin icin bir hazirlik yapsin icinden gelerek demeden. Ki desem yapardi.
Sana değerli hissettirsin bi kahve yapsin bu nerde neyle ugrasiyor hala yorulmadi mi diyip yanina cagirsin merak etsin..

Yani siz nasil bi hayat yaşıyorsunuz bu normal geliyor size?
Herseyi gectim burda bisey anlatiyosun bide sizin gibilere ayri laf anlatmaya calisiyorsun. Yorum yapicaksaniz duzgunce fikrinizi yazarsiniz. Siz eglenin diye konu basligi acmadim. Bos bos konuşuyorsunuz

Ah canim
sen hangi gezegende yasiyorsun?
Adam mum yakacak ve seni cagiracak?

Bunlari ancak sen soylersen belki yapar

Gercekleri gor
Boyle hayatlar yok denecek kadar az
Belki dizilerde

Yani sizin erkekleriniz esleriniz cok sansli bizimkilerin işi çok zor.
Kimin ne yasadigini bilmeden yok yaşamak zor yok kirmizi hali.
Bence asil zor olan sey sizin gibilere laf anlatmaya calismak. Anlamıyorsan ya da farkli dusunuyorsan da düzgün yorum yaparsın ukala ukala degil..

:) hala gülüyorum .

Ah canim
sen hangi gezegende yasiyorsun?
Adam mum yakacak ve seni cagiracak?

Bunlari ancak sen soylersen belki yapar

Gercekleri gor
Boyle hayatlar yok denecek kadar az
Belki dizilerde
:))Duzgun yorum yapan birini bulmakta burda cok zor.
Bazilari kime yurusem kimi ezsem diye konuşuyor kendi çapında.
Yorumunuz icin teşekkürler. Ben yinede böyle seyleri onemsiyorum. Bunlarda olmayinca ne anlami kaliyorki bazi seylerin

Bakın işte kocanıza yaptığınız şeyin aynısını burada bizlere de yapıyorsunuz..

İnsanlardan istediğiniz, beklediğiniz yanıtlar gelmeyince "ay size laf anlatanda hata, yok birşey isteyende hata" :))

Zemzem suyu için ferahlatır sizi, gerginliğinizi azaltır

Allah'im bende insanların bazi seyleri ısrarla anlamasina yorum veremiyorum. Bukadar zor olmamali. Zorsa da adam gibi yorum yaparsin ukala ukala konusmazsin

Ne kadar çirkin bir bakış açısı :)
İnsan ne görmek isterse onu görür elbette. O yüzden güzel vaktinizi trip atarak geçiriyorsunuz işte,kayıp olarak görürüm ben böyle kıymetli zamanların bu şekilde geçirildiğinde. Yazık :)

Yazık evet böyle bir durumu bile duzgun yorumlayamamak. . Buarada gukucuk koyunca gülüyor oluyoruz sanirim ozaman bi saniye. Tekrar yazik :))))))))))))))

En
Sizinki cok sansli. Kıymetinizi bilsin.
Sizin gibisini bulmak zor dicem ama aslinda zor da degil.
Cunku kadinlarin çoğunun hali bu. Oyuzden erkekler zaten saldim cayira mevlam kayıra haldeler. İşlerini biliyorlar

En azından güzel zamanlar da mutlu mesut yaşıyorlar senin gibi en güzel zamanları mahvetmiyorlar. Tavırların bu kadar saldırgan olması da haksızlıpını kanıtlıyor

Son düzenleme:
Sizinki cok sansli. Kıymetinizi bilsin.
Sizin gibisini bulmak zor dicem ama aslinda zor da degil.
Cunku kadinlarin çoğunun hali bu. Oyuzden erkekler zaten saldim cayira mevlam kayıra haldeler. İşlerini biliyorlar

Tanımadığın insana bile (hemcinsine) bile trip atıyorsun :) ayyyyy ne çekilmez şeyler. Yorulma güzelim eşine sakla triplerini :)))

Bu kadar saçma bir düşünce sistemi daha görmedim. Film izlemek için neden mum yakılsın ki? Böyle bir durumda ben gülerdim, hayırdır mutlu sonlu film mi izliycez diye. Tabi siz simdi buna da "sizin içiniz geçmiş kac yaşındasnz 70 mi" diye yorum yaparsınız.

Film izleyelim deseydim gidip de baska odada oyalanmazdım. Egomu tatmin etsin diye 40 dakikamı saçma sapan heba etmezdim. Çünkü neden edeyim? Bi de adama kızıp gidip yatmışsınız.

Bu kafalarla yaşayıp evleniyorsunuz ya hayret ediyorum doğrusu. Ne kadar da piremsescilik oynamayı seviyorsunuz, her fırsatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…