Aslında şöyle görünüyor sanırım. Kiz film seyredelim dedi sonra odaya gitti çağırsin beni eşim diye bekledi. Gelmeyince de yatti kizip. Bu mu yani anlaşılan? Eger böyle olsa haklısınız bende sizin gibi düşünurum.Ortalık toplanmadan film izlenmiyor mu?
Madem kendinize ait akşam istediniz, neden isteksizmiş, hevesiniz yokmuş da o çağırınca lütfedecek gibi başka odalarda oyalandınız ki?
Yargılamak değil, anlamadığım için soruyorum samimi olarak.
Eşim benden daha ince fikirli, romantik, düşüncelidir ama şu durum bizde yaşansa aynı sahne olurdu. Ben içeride bir şeylerle uğraşıyo olsam o da "film dedi ama başka işi var zaar" deyip yayılır, iyi de yapardı.
Yerinizde olsam -hele bir de nadir yakalanmış bir fırsatmış- yemişim evini, dağınıklığını, mumunu, mısırın deyip ben de misler gibi uzanıp keyfime bakardım.
Yukarıda bir üyeye "Özleyen 40dk beklemezdi" demişsiniz de, fikrin sahibi olunca 40dk bekletmek hakkınız mı oldu size göre? Özel akşamına özen gösteren de 40dk bekletmezdi bana kalırsa. O sıra eşiniz mısır yapmış olsa beklerken yerdi, bu sefer de o kriz olurdu :)
Evi toplayıp sonra da film izleyelim deseydiniz ve adam yapmasaydı sonuna kadar haklı olurdunuz ama şu durumda kendiniz çalıp kendiniz oynayıp, eşinize de telepatik yetenekleri olmadığı için trip atmış gibisiniz bana göre.
Hayat gerçekten çok kısa, ölüm var, böyle şeylerle kendinizi üzmeyin, iletişiminizi güçlendirin derim.
Yani siz nasil bi hayat yaşıyorsunuz bu normal geliyor size?Yani bazı kadınlar hakikaten çekilmez
Hayatı kendinize ve etrafınızdakilere zorlaştırmak için ancak bu kadar uğraşılır der ve şapka cikartirim .
Madem film izleyeceksin ne diye oda toplamaya gidersin..
Kaliteli zaman geçirmek sabaha kadar film seyretmekle mi oluyormuş bu yaşımda bi şey öğrendim demek ki ben hep kaliteli zaman geciriyormusum
Hele hele mum yaksın beklesin kısmına su an kopuyorum
Ben güldüm Allah ta sizi güldürsün ne diyim
Eşinize bol sabırlar diliyorum kardeş !!!
Yani sizin erkekleriniz esleriniz cok sansli bizimkilerin işi çok zor.Adam planınıza uymuş mu uymuş..
Yok oda toplayacakmışta, yok mum yakacakmışta..
Oldu olacak garson kıyafeti giyip size mısır ve kola serviside yapsın :))
Adam başından atmamış, bahane uydurmamış..sizi beklerken teliyle vakit geçirmiş ama yok prensesi kırmızı halı serip davet etmesi gerekirdi..
Hep adamlara laf ediyoruz ama
Bazı kadınlarla hayat gerçekten zor.
Yani siz nasil bi hayat yaşıyorsunuz bu normal geliyor size?
Herseyi gectim burda bisey anlatiyosun bide sizin gibilere ayri laf anlatmaya calisiyorsun. Yorum yapicaksaniz duzgunce fikrinizi yazarsiniz. Siz eglenin diye konu basligi acmadim. Bos bos konuşuyorsunuz
:))Duzgun yorum yapan birini bulmakta burda cok zor.Ah canim
sen hangi gezegende yasiyorsun?
Adam mum yakacak ve seni cagiracak?
Bunlari ancak sen soylersen belki yapar
Gercekleri gor
Boyle hayatlar yok denecek kadar az
Belki dizilerde
Bende sana gülüyorum cok tatlışsın:) hala gülüyorum .
Film izleyecek olsak kocam da mum yakıp beni çağırsa içime içime gülerim.
Yok artik ya. Nasil bi hayat yasiyosunuz herhalde esiniz 60 yasinda 7 çocugunuz 2 torununuz var :))Film izleyecek olsak kocam da mum yakıp beni çağırsa içime içime gülerim.
Yani sizin erkekleriniz esleriniz cok sansli bizimkilerin işi çok zor.
Kimin ne yasadigini bilmeden yok yaşamak zor yok kirmizi hali.
Bence asil zor olan sey sizin gibilere laf anlatmaya calismak. Anlamıyorsan ya da farkli dusunuyorsan da düzgün yorum yaparsın ukala ukala degil..
Ben de sorguluyorum.Yok artik ya. Nasil bi hayat yasiyosunuz herhalde esiniz 60 yasinda 7 çocugunuz 2 torununuz var :))
Ben gider üflerim bile
Yok artik ya. Nasil bi hayat yasiyosunuz herhalde esiniz 60 yasinda 7 çocugunuz 2 torununuz var :))
Allah'im bende insanların bazi seyleri ısrarla anlamasina yorum veremiyorum. Bukadar zor olmamali. Zorsa da adam gibi yorum yaparsin ukala ukala konusmazsin
Sizinki cok sansli. Kıymetinizi bilsin.Ben gider üflerim bile
Yazık evet böyle bir durumu bile duzgun yorumlayamamak. . Buarada gukucuk koyunca gülüyor oluyoruz sanirim ozaman bi saniye. Tekrar yazik :))))))))))))))Ne kadar çirkin bir bakış açısı :)
İnsan ne görmek isterse onu görür elbette. O yüzden güzel vaktinizi trip atarak geçiriyorsunuz işte,kayıp olarak görürüm ben böyle kıymetli zamanların bu şekilde geçirildiğinde. Yazık :)
Sizinki cok sansli. Kıymetinizi bilsin.
Sizin gibisini bulmak zor dicem ama aslinda zor da degil.
Cunku kadinlarin çoğunun hali bu. Oyuzden erkekler zaten saldim cayira mevlam kayıra haldeler. İşlerini biliyorlar
Sizinki cok sansli. Kıymetinizi bilsin.
Sizin gibisini bulmak zor dicem ama aslinda zor da degil.
Cunku kadinlarin çoğunun hali bu. Oyuzden erkekler zaten saldim cayira mevlam kayıra haldeler. İşlerini biliyorlar
Yazık evet böyle bir durumu bile duzgun yorumlayamamak. . Buarada gukucuk koyunca gülüyor oluyoruz sanirim ozaman bi saniye. Tekrar yazik :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?