- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Eşinden incelik beklemiş ne var bunda. Niye herşeyi kadınlar yapmak zorunda, düşünebilir kadın işini yaparken o da film ortamı sağlasın. İlla ki emir mi vermek gerekiyor şunu yap bunu yap diyerek. Bazı kişiler bu tarz şeylere önem verir. Çekilmez olduğunu nerden anladın bayanın. Ne yapmış trip attı diye çekilmez mi oluyor. Erkeklerin etrafında dönüp her dediğini yapıyoruz da noluyor acaba. Bir kere de o düşünsün. Güzel birsey beklemek cekilmezlik oluyormuş ilgincYani bazı kadınlar hakikaten çekilmez
Hayatı kendinize ve etrafınızdakilere zorlaştırmak için ancak bu kadar uğraşılır der ve şapka cikartirim .
Madem film izleyeceksin ne diye oda toplamaya gidersin..
Kaliteli zaman geçirmek sabaha kadar film seyretmekle mi oluyormuş bu yaşımda bi şey öğrendim demek ki ben hep kaliteli zaman geciriyormusum
Hele hele mum yaksın beklesin kısmına su an kopuyorum
Ben güldüm Allah ta sizi güldürsün ne diyim
Eşinize bol sabırlar diliyorum kardeş !!!
Eşinden incelik beklemiş ne var bunda. Niye herşeyi kadınlar yapmak zorunda, düşünebilir kadın işini yaparken o da film ortamı sağlasın. İlla ki emir mi vermek gerekiyor şunu yap bunu yap diyerek. Bazı kişiler bu tarz şeylere önem verir. Çekilmez olduğunu nerden anladın bayanın. Ne yapmış trip attı diye çekilmez mi oluyor. Erkeklerin etrafında dönüp her dediğini yapıyoruz da noluyor acaba. Bir kere de o düşünsün. Güzel birsey beklemek cekilmezlik oluyormuş ilginc
Polemiğe girmek için yazmadım. Derdini anlatan kisiye yardımcı olacağınız yerde kişiyi yermişsiniz. Size göre yanlış bir durum olsa bile alay eder gibi yazmışsınız. Kişiyi tanımam etmem.Sen çok yanlış anlamışsın dostum :)
Bi de polemiğe girmemem lazım
Laf söyledim hıh cevap bile veremedi deme yani
Polemiğe girmek için yazmadım. Derdini anlatan kisiye yardımcı olacağınız yerde kişiyi yermişsiniz. Size göre yanlış bir durum olsa bile alay eder gibi yazmışsınız. Kişiyi tanımam etmem.
Niye cevap veremedi diyeyim. Demekki siz o algıya sahipsiniz
Size göre saçma olabilir ona göre normal demekki eşinden beklentileri bitmemis. Bir kadın beklentileri olmadığında kırılmayı bırakır. Size sarmadım. Görüş belirtmek sarmak olmuyor. İyi günlerSen ne diye bana yürüdün bilmiyorum da don de bi yorumlari oku istersen ..
Ayrıca evet bana saçma geliyor
Kocamın etrafında da koşmuyorum ayrıca kahvaltı bile hazırlamam
Ama hem film izleyelim deyip hem arka odada nevresim katlayıp hem de bi mısır bile patlatmadi diye boğazım falan düğümlenmiyor yani .
Alay etmedim ama tanıdığım biri olsaydı evet ederdim .
Erkekler çok kıymetli falan değil
Kadınların bazıları çok arabesk .
Hadi selametle
Eşinden incelik beklemiş ne var bunda. Niye herşeyi kadınlar yapmak zorunda, düşünebilir kadın işini yaparken o da film ortamı sağlasın. İlla ki emir mi vermek gerekiyor şunu yap bunu yap diyerek. Bazı kişiler bu tarz şeylere önem verir. Çekilmez olduğunu nerden anladın bayanın. Ne yapmış trip attı diye çekilmez mi oluyor. Erkeklerin etrafında dönüp her dediğini yapıyoruz da noluyor acaba. Bir kere de o düşünsün. Güzel birsey beklemek cekilmezlik oluyormuş ilginc
Arkadaşım ben de senin gibiyim aynı şekilde düşünüyorum.
Hatta bir şeye kızdığım zaman karşımdakine söylemeden onun anlamasını beklerim hep.
Eşimle sürekli bu konu yüzünden sorun yaşadık bana dediği tek şey ben senin neye kızdığını neye küstüğünü sen söylemeden anlayamaya düşünemeyebilirim. O yüzden böyle yapmak yerine gel konuş.
Yani ince düşünemiyor bazı insanlar neye küstüğümüzü neye kızdığımı neyi istediğimizi anlayamıyorlar maalesef eşimiz de olsa
Adam ne kadar mantikli birsey soylemis. Devaminda ben de oyle yaptim hic birseyi icimde tutmadim problem yok ortada diyeceginizi sanmistim..
Bir insan huyunu kolay kolay değiştiremiyor maalesef ama elimden geleni yapıyorumAdam ne kadar mantikli birsey soylemis. Devaminda ben de oyle yaptim hic birseyi icimde tutmadim problem yok ortada diyeceginizi sanmistim..
Allah'im bende insanların bazi seyleri ısrarla anlamasina yorum veremiyorum. Bukadar zor olmamali. Zorsa da adam gibi yorum yaparsin ukala ukala konusmazsinPlan yapıyorsun ama gidip odayı topluyorsun,adam beklemiş işte. Ne kadar saçma sapan tripler bunlar böyle hayatımda böyle saçmalık görmedim. Git yanına niye odadan odaya çağrılmayı bekliyorsun ki?
Bazen gerçekten hemcimsimin saçmalıklarına anlam veremiyorum.
Aslında ayrintilari ilk konuda yazmadim cok uzun olmasin diye ama diger yorumlarima konustukca ekledim. cok empati yapan uyumlu sorun cikarmayan biriyim. Sorunuzun cevabini diger yorumlarimda yazdim zaten.Biraz saçmalamışsın. Hassas bir dönemde falansın sanırım. Ilk olarak çoğu erkek zaten film izlemek için böyle bir hazırlığa gerek duymaz. Erkeği bırak çoğu kadın da film izlemek için mum yakmaz. Yemek falan değil yani film... ayrıca sen içeri gitmiş kendi kendine orayı burayı toplamışsın. Adam da seni beklemiş. Hazır olda mi bekleyecekti ki elindeki telefonu sorun ettin? Teşbihte hata olmaz ama seninki bira ayı daha küsmüş dağın haberi olmamış durumu. Kendi geceni kendin rezil etmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?