Sinirden Ağlayamıyorum Bile

kemanci55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
98
1
26
Samsun
Merhabalar o kadar doluyum ki..
ben halamlarla aynı şehirde üniversite okuyorum
geçenlerde eniştemin yeğeni bir iş için buraya gelmiş
tabi o olduğu için bir iki gün halamlara gidemedim
dün halamlara uğradım eniştemin yeğenini anlattı da durdu
yok çok yakışıklıymış yok çok zenginmiş kendi şirketini kendi kurmuş çok efendiymiş...
ben de herhalde halam sohbet olsun diye anlatıyor sandım
bu arada çocuk 26 yaşında benden 8 yaş büyük
sonra halam dedi ki geldiğinden beri seni soruyor
benimle tanışmayı çok istiyormuş
halamla enişteme çok baskı yapmış çağırın gelsin diye
tabi halamlar o daha çok küçük henüz erken demiş
halam da inansın diye benim fotoğrafımı göstermiş
halamın telefonu eski olduğu için resimler küçük çıkıyor
ama resimde de gerçekten küçük çıkmışım normalde de yaşımdan genç gösteririm
ve o çocuk şöyle demiş:
GERÇEKTEN ÇOCUKMUŞ ama olsun ben onu beklerim büyümesini
çocuk ha ?
sen o kadar oku üniversitede bitir
kendi işini kur patron ol
milyarlarla trilyonlarla oyna
ama bir genç kıza çocuk demenin ne kadar ayıp olduğunu bilme!!!!!!
samimi söylüyorum 18 yıllık hayatım boyunca ilk defa bir insanı evire çevire dövmek istedim
işin daha da kötüsü halam da evet ya çocuk o demiş
dedim ki hala sen yeğenine böyle dersen elalemin demesi çok normal
halam o çocuğu bir de bana savunmasın mı
daha seni görmedi yoksa öyle der mi
niye şimdi zıt oldun çocuğa
ne ev işi yapmayı bilirsin ne yemek nasıl evlenecen şimdi
ben de dedim ki tamam hala sen ara onu artık o senin yeğenin olsun
onu benden çok seviyorsun belli bir daha çocuk halimle sıkıntıya sokmam seni dedim
öyle halamla vedalaşmadan gittim küsüz halamla
bütün bir gece benim çocuk olduğum evi çekip çeviremeyeceğim konuşulmuş
peki o çocuğa ne demeli?
neyine güveniyor da bu kadar emin konuşuyor acaba
zenginliğine mi ? isterse kocam dünyanın en zengin insanı olsun
ne ondan ne ailesinden 1 lira istemem!!!!!
işin kötüsü aynı köydeyiz onunla inşallah görürüm onu!
birkaç lafım olacak ona !
bugün hem kursum vardı hem sporum o kadar üzgünüm ki
ağlasam rahatlayacam ama o insan için ağlamak istemiyorum
beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

bak kendin diyorsun fotoda öyle çıkmış..hem ayrıca çocuk deseler ne olacak sen kendini biliyorsun..yani kızma ama sana salak yada başka birşey deseler hemen sen salak mı oluyorsun..boşuna üzüyorsun kendini..ben de 20 yaşındayım evliyim 10 aylık ve eşim bazen espri amaçlı yada ciddi çocuk gibisin yada bu tip şeyler der ve ben de evet sen büyüteceksin beni diyorum bence sen de gül geç:)biraz durumu hazmedememişsin ayrıca k.validem yada kendi annem gibi çevremdeki eniştem... bu tip kişiler daha çocuk küçük evliligi kaldırabiliyor mu diyorlar bana yada anneme ben dekocam beni büyütür baksın bana diyorum:)yani herkesin her dedigini takacak olsak kafaya delirirdik:))aldırma kendini boşuna üzüyorsun.

ama çok kırıldım
tabi ev işiydi yemekti pek bilmeyebilirim ama öğrenirim
resmen beceriksiz olduğum ima edildi

Böyle hayat geçmez.
Üzgünüm, sen böyle mümkün değil mutlu olamazsın.
Yaşın küçük değil, bir çocuk lafı için bu kadar tepki verilmez, 'çocuk' gibi küsülmez.

Özeleştiri yapmaya başlamıştın yanılmıyorsam, burda söylenenleri de dikkate al biraz.
Tepkilerin yaşına göre değil, yaşının çok çok altında.

Ne demeli daha bilmiyorum.

Çocuksun evet, yazdıklarından bu anlaşılıyor =))

Evlenebilecek yaşta değilsin bence, ev işi bilmekle ev hanımı da olunmuyor, bak burada bir sürü senden büyük evli insan var. Evlilikle evcilik farklı şeyler. Kötü bir şey dememiş ki çocuk, evlilik düşünmek için gerçekten yaşın küçük, bunda kızacak bir şey yok

bumu derdın ?

ey alamya daha neler okuycam ben burda .

evet doğru sölemiş o yaşta insan daha genç kızdır ,çocuk degıldırde nedirya ?olgun bir kadınmıdır ?

nedirya sende 25.30.40 yaşına gelınce 18 yaşındakıler sanada çocuk gelıcek

doğru sölemişler sen bu yaşta evlılıgi çekip çevirmekten ne anlıycaksın canım

halanlarada veda etmeden gitmişsinya işte buda bir çocukluk :)

şu an bir tek halamla küs olduğum için üzülüyorum
ama bir genç kıza çocuk denilir mi?
henüz çok genç,yaşı küçük vs. denir ama çocuk denilmez !

oy oyy sen $imdi buuyukmu oluyorsun hemde boyle çocukca bi tepkiden sonra
ben olsam çocuk dediler ve evlenme mevzusu olmadi diye sevinirdim :) , onlar dedi diye evlenmiycekisn tabide, dir dir ba$inin eti yenecekdi
gidip oglana sensin çocuk dersen ispatlami$ olursun o gece senin hakkinda konu$ulanlarin dogrulugunu :)))

Son düzenleme:
Güzelim yaşın gereği sana öyle geliyor..bende 18 girdiğimde çocuk dediler mi kızardım bak aradan 2 yık geçti fikirlerim çok değişti üzülme onlar daha yaşın,ruhun,bunları kaldıramaz demek istemiş bence sen biraz yanlış anlamışsın üzülme canım gerçekten sana beceriksiz dememişler tamamen senin yanlış anlaman.bence halanın yanına git ve özür dile halacım sadece kırıldım kendimi beceriksiz gibi zannedilmem üzdü o yüzden küstüm de inan halan iyilik olsun diye demiş sakın yanlış anlama güzelim:)çok masumsun saflıgından öyle gelmiş sana sende yavaş yavaş hayatı yeni yeni anlayacaksın tıpkı benim gibi..diyorum ya bende evliyim 20 yaşındayım ve hala çocugum desem yeridir:))

Sen 18 olduğuna eminmisin?? Hani kızım var 8 yaşında.. Triplerini ona benzettim :)

Ya sen o kadar tatlı bir konu açmışsın ki çok hoşuma gitti..çok masum bir konu ama takma be güzelim boşuna harap edersin kendini

ben çocuk değil ergen diyorum sen gibilere, senin yaşta kardeşim var ondan biliyorum, en ufak şeye sinirlenir, sanki dünyanın tüm derdi onun sırtındaymış gibi bir pesimistlik, bir melankoli allah allah bol ünlemli kelimeler, ben çok gördüm gecirdim vari cümleler, ne yazalım şimdi sana, nasıl teselli edelim bilemedim

insanlara bu kadar öfkelenme bence, gereksiz yere kendini yıpratmaktan başka bi işe yaramaz, çabuk çökersin valla dikkat et abinin eşine de çok öfkeliydin yanlış hatırlamıyosam neyse onu karıştırmayacağım

sen çocuk değilsin görünüş olarak tabi ama olgunlaşmak için zaman ihtiyacın var, tabi ki daha okulun var , hayatı öğrenmen gerek , tecrübe briktirmen gerek.. ama şunu anlamıyorum bu adamı niye bu kadar önemsedin ki, ne düşünüyosa düşünsün nasıl olsa ondan hoşlanmıyosun di mi

bence hiç muhatap olma onunla da , ne konuşacağını bilmeyen densizin tekiymiş o da yani...

ah tatlım benim yazış tarzın anlatışın bakış açın bile çocuk. dış görünüşün çocuk olsa ne yazar
hemde bu kadar çabuk büyümek içinde acele etmee. inan en güzel en tasasız yaşlarındasın. keyfini çıkart böyle grip şeylerede takılma.

kemancı ben mi seni yanlış hatırlıyorum sen daha önce yengenle ilgili konu açmamış mıydın?

yengenden sonra halana mı sardın şimdi?

görüntü olarak bilemicem ama gerçekten düşüncelerin çok çocuksu.

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

zaten şu sıralar evliliği düşünmem bile mümkün değil
önce okulum bitecek atanacağım ondan sonra
halam aranızda çok yaş farkı var olmaz diyor
hem de onu bana savunuyor anlamadım ki
kendimi küçümsenmiş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…