Sinirden Ağlayamıyorum Bile

Abartmışsın.halanla küsmeni gerektiren bir şey yok.Bırak ne derlerse desinler.

sen oglani cok istiyorsun sanirim ondan bu kadar taktin

AMan tanrim... boyle bir uy halen varmi acabazz yengesine bukadar saydiran birisi.. resmen kadini yerle bir etmis. Amerikan dublaj filmi izliyor
Gibi oldum o yenge konusunda

Ay ne var bunda yaşın daha 18 tabi daha çocuksun , hem okurken ev işi öğrenemeyeceğine göre gereksiz alınganlık yapmışsın tatlım. Halanıda mübarek günde boşu boşuna kırmışsın.

Hahahah konu kaç senelikmiş bende mübarek günde kadını üzmüşsün diyorum ay yaaa

18 yaşından küçük olan herkes çocuktur. Daha yeni reşit olmuşsun.
Nesine bozuldun anlamadım.
Görüşmezsin net bir şekilde istemiyorum dersin olur biter.

Son yorumlardan merak edip 2013 yılında açılan konuyu okumak.
Bu arada yenge konusu ayrı efsaneymiş, ah sen şimdi buralarda olsan ne kaynardı burası

Herhalde çocugu begendin ondan bu kadar saçmaladın.Yani halan aranızı yapmadı diye kızmış gibisin.Ayrıca 18 yaşında ne ev çekip çevirmesi.Bırak zaten bilme.Bilsen evlenecen mi?Ayrıca adamla aranızda ne varda büyümenizi bekleyecek ben anlamadım.

Aaa nasıl bi cadıymış ya şok oldum yazıklarını okuyunca terbiyesizz resmen şimdi napıyo acaba yengesine ne çektirmiştir küçük cadı görümce

Oy kuşum ya, üzmek için demiyorum ama takıldıklarına ve verdiğin tepkilere bir bak harbiden çocuksun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…