Canım aileme duyurmak istemiyorum çok üzülürler kardeşimde öyle maalesefYa alsin tabiki o sucsuz mu sanki 2. Kadin olarak. İkiside en agir cezayi alsinlar
Ceza aldigina gore hukuken de onun suclulugu ortada degil mi? Gerekenler yapilsinEtmedim kardeşimde ceza alıyor çünkü
Öyle olmuyor işte bi yanda anneniz babanız bi yanda kardeşiniz !Ceza aldigina gore hukuken de onun suclulugu ortada degil mi? Gerekenler yapilsin
Kadina soyleyecektin dimi karisina adamin o da uzulecek. Ama annen babanda üzülecek. Bir bedeli var ikiside ceksinler cezalariniCanım aileme duyurmak istemiyorum çok üzülürler kardeşimde öyle maalesef
Siz objektif olabilirsiniz ama ben bu konuda olamam maalesefKadina soyleyecektin dimi karisina adamin o da uzulecek. Ama annen babanda üzülecek. Bir bedeli var ikiside ceksinler cezalarini
Sizin esiniz biriyle aldatsa o kadinin da kocanizinda icabiniza bakilmasini istemez misiniz yazik bence kadina kardesiniz sucsuz degil ki savunmayin cezalarini ceksinler
Siz bilirsiniz tekrar ayni seyleri yasama olasiliginiz yuksek ama. Cunku onu koruyan bi ablasi oldugunu biliyorSiz objektif olabilirsiniz ama ben bu konuda olamam maalesef
Onu korumayıp ne yapacağım benim kardeşim oSiz bilirsiniz tekrar ayni seyleri yasama olasiliginiz yuksek ama. Cunku onu koruyan bi ablasi oldugunu biliyor
Korunacak bir durum degilki benim en yakinim bir suc islese arayip polisi kendim ihbar ederim. En yakinim kotu bir sey yapsa korumam ki suc oldugunu bilsin. Kizima bile annem yaramazlik yapinca durdurmazsa gozune bakarak yapar ama ben elinden alip yapma dedigim icin ogrendi daha yapamaz.Onu korumayıp ne yapacağım benim kardeşim o
Fikrinize saygım var ve sizinle aynı şeyleri söyleyen bi insandım allah evlerden uzak tutsun ama insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor şuan ona karşı sert bi tavırla yaklaşıyorum ama onu da sokağa atamamKorunacak bir durum degilki benim en yakinim bir suc islese arayip polisi kendim ihbar ederim. En yakinim kotu bir sey yapsa korumam ki suc oldugunu bilsin. Kizima bile annem yaramazlik yapinca durdurmazsa gozune bakarak yapar ama ben elinden alip yapma dedigim icin ogrendi daha yapamaz.
Korus desteklesem devam ederdi. Benim fikrim bu ama sizin oyle olmayabilir
Tabiki oyle Allah kimsenin basina vermesin ama diyorumya ben o durumdaki kadinlara aciyamiyorum bile isteye yapip terkedildiktrn sonra pisman gibi olmalar. Sizde beni anlamissiniz ne guzel gerçekten insan nefretle yaklasiyor cunku 2. Kadinlara sinirlenmemek elde degilki helede duygusal biriysenizFikrinize saygım var ve sizinle aynı şeyleri söyleyen bi insandım allah evlerden uzak tutsun ama insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor şuan ona karşı sert bi tavırla yaklaşıyorum ama onu da sokağa atamam
Bide o 2. Kadın kardeşiniz olsun ağlıyamıyorum bile ama şimdi onu itersem daha büyük bi hata yapmasından korkuyorum allah kimseye yaşatmasınTabiki oyle Allah kimsenin basina vermesin ama diyorumya ben o durumdaki kadinlara aciyamiyorum bile isteye yapip terkedildiktrn sonra pisman gibi olmalar. Sizde beni anlamissiniz ne guzel gerçekten insan nefretle yaklasiyor cunku 2. Kadinlara sinirlenmemek elde degilki helede duygusal biriyseniz
Söylenir mi annemde babamda kahrolur. Elimde değil nerde yanlış yaptık diye düşünmeden edemiyorum kardeşime sert bi tavırlayım şuan ama yanında olduğumu da hissettirmeye çalışıyorumKardesinizin bu hatasi ne aileden sevgi ilgi gormedigi icin ne hayatinda ki bi eksik duygudan.
Sadece yasamak istedi ona heyecanli geldi akli durdu. (YAPTIGINA DOGRU DEMIYORUM SAVUNMUYORUMDA) ama ne kendinizi hirpalayin ne de kardesinizi. En dogrusu ona yalniz olmadini hissetirin. Yaptigi yanlisi fark ettirin.
Adamin karisina duyurun ama kardesinizin kimligi aciga cikmasin. O ser..iz zaten daha neler yapmistir baskasiyla. Ne olursa olsun kardesinin yaninda ol annene babana soyleme.
bakın kardeşim bakire olmadığını söyledi zaten daha neyin kontrolüne götürücem! allah kimseye böyle bişi yaşatmasın ama o an sinirle daha neler yazar insan kusura bakmayında herkesi dar görüşlü olarak düşünmeyin
Lütfen kardeşim ifşa olur gibi bencilce bi düşünceyle eşine haber vermekten vazgeçmeyin kadının öğrenmek hakkı çok üzüleceği muhakkak ama bilmek isteyecektir madem karısını seviyor niye arayışa girip genç kızlara ümit veriyor madem sevmiyor niye kadını hamile bırakıyor böyle adamları orasından asacaksın ibreti alem içinSöylenir mi annemde babamda kahrolur. Elimde değil nerde yanlış yaptık diye düşünmeden edemiyorum kardeşime sert bi tavırlayım şuan ama yanında olduğumu da hissettirmeye çalışıyorum
Peki bakire olmadığını söyleyen bi insanı ne için doktaysa götüreceğim başka sinirle insan neler söylüyor lütfen biraz bana anlayış gösterin zaten zor bi zaman geçiriyorum sinirlerim allak bullak
Sizin yazdığınız şeyi yazdım ben. Yorum katmadan yazdım kimseye de dar görüşlü demedim.
Babası yaşında adamla bişeyler yapan sizin kardeşiniz ve onu koruyan da sizsiniz. Burada gelip dar görüşlü sanmayın edebiyatı yapılması saçma. Ben sadece sizin yaptığınız şeyi yazdım. En başında doktora götürücen 'başka salaklıklar yapmış mı' diyen sizsiniz. Sonra arkadaşlar yapma etme deyince çark ettiniz var efendim hastalık baktırıcam. Burada insanların zekasıyla alay etmeyin lütfen
Bende aynen boyle dusunuyorum kardeşi de bir 2. Kadin o da ceza almali adam daNeden herkes kardeşi masum görmüş anlamıyorum ?
Buraya aldatılmış bir kadın konu açsa diğer kadını gömerdiniz şuan ki durumda ikinci kadın konu sahibinin kız kardeşi.
19 yaşına gelmiş kendi kararlarını verebilen ne istediğini bilen biri var karşınız da çocuk muamelesi yapmayın. Adamla muhabbete başladılar madem herhalde sosyal medyadan araştırmıştır, siz araştırınca her şeyi ortaya çıkmış kardeşinizin nasıl karşısına çıkmaz? 10 aydır devam eden bir ilişki birde bu.
Uyarınızı yaparsınız kardeşinize gerisine karışamazsınız zaten elinden tutup bir de hastaneye götürecekmişsiniz hastalık kapmış mı diye böyle mantık olabilir mi ? Birlikte olmayı akıl edebilen biri herhalde hastalık kapıp kapmayacağını da düşünür. Aranız da 1 yaş varmış siz bunları düşünüyorsanız kardeşiniz de düşünüyordur.
Hocaya gelecek olursak şikayet edebilirsiniz ya da karısına bir şekilde ulaşabilirsiniz, kocasının ne mal olduğunu öğrenmesi için.
Herkesi bilemem ama ben kardeşimi hiç masum görmüyorum. Karısına olayları anlatıcam. Keşke düşünse İnan'ın dünden beri o kadar yoruldum ki ne yapacağım diye. Sorumsuzluğunu umursamasam olan annemle babama olacakNeden herkes kardeşi masum görmüş anlamıyorum ?
Buraya aldatılmış bir kadın konu açsa diğer kadını gömerdiniz şuan ki durumda ikinci kadın konu sahibinin kız kardeşi.
19 yaşına gelmiş kendi kararlarını verebilen ne istediğini bilen biri var karşınız da çocuk muamelesi yapmayın. Adamla muhabbete başladılar madem herhalde sosyal medyadan araştırmıştır, siz araştırınca her şeyi ortaya çıkmış kardeşinizin nasıl karşısına çıkmaz? 10 aydır devam eden bir ilişki birde bu.
Uyarınızı yaparsınız kardeşinize gerisine karışamazsınız zaten elinden tutup bir de hastaneye götürecekmişsiniz hastalık kapmış mı diye böyle mantık olabilir mi ? Birlikte olmayı akıl edebilen biri herhalde hastalık kapıp kapmayacağını da düşünür. Aranız da 1 yaş varmış siz bunları düşünüyorsanız kardeşiniz de düşünüyordur.
Hocaya gelecek olursak şikayet edebilirsiniz ya da karısına bir şekilde ulaşabilirsiniz, kocasının ne mal olduğunu öğrenmesi için.
Olayda annem babam etkilenecek yoksa zaten bu şekilde olmazdıBende aynen boyle dusunuyorum kardeşi de bir 2. Kadin o da ceza almali adam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?