- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
Onu yargılasam emin olun bu kadar kendimi bi çözüm bulmak için zorlamam ben sadece kardeşime yardımcı olmaya çalışıyorum. Allah korusun belki bi hastalık kapsa ne olacakarkadaş doktora götürüp gururunu kırmayın demiş . . siz hastalık kapmış mıdır diye götürüyorum demişsiniz .
yanlış yerlerden konuyu yakalıyorsunuz .
kardeşinize ulaşmanız lazım. böyle sanki aranızda çağlar varmış gibi; dede , nene havasında ya da müdüreler gibi yargılayarak yaklaşırsanız doğru olmaz. önce kardeşinizin arkadaşı olun . yargılayıp durmayın
Kendiniz kurup burda çevirmeyin lütfen bakire olmadığını kendisi söyledi bana zaten öğrendikten sonra niye götüreyim kipardon da kardeşiniz 18den küçük değil. yetişkin biri. yaptıkları kendsini bağlar. vicdanen uyaırsınız bi miktar engel olursunuz ama tutup doktora götürmeye hakkınız yok. hastalık vs diye çevirmeyin. neden götürdüğünüz apaçık ortada.
Bende aynı şekilde böyle sert seyler yazardım asla affım yoktu böyle konulara nerden bilebilirdim başımıza geleceğini allah kimseye yaşatmasınadam planlı çalışıyor yani.
nuri alço gibi tatlı dil, güler yüzle kandırıp eve götürüyor. hap içirip ilişkiye giriyor.
mutlaka yasal bir cezası olmalı bunun.
karısı öğrensin diye düşünüyorum ama kadın işin peşine düşer, mahkemeye verirse kardeşinin ifşa olma riski var.
aslında rezil olmayı evli adamla on ay birlikte olduğu için hakediyor. adam onu terketmese, kardeşin devam ederdi bence.
ikisinin iyi bir ders alması için bu konu mahkemeye taşınmalı bence.
kardeşin olduğu için yumuşak yazdım. ancak konuyu kardeşin "evli adama aşığım, karısı hamile, beni terketti" diye açsaydı eminim çok daha ağır sözler okurduk.
Bekaret için götürmüyorum merak etmeyin bakire olmadığını biliyorum zatenNasihat edin, durumun ne kadar yanlış olduğunu anlatın filan tamam da doktora götürmek ne alaka? Bunlar nasıl hareketler hangi çağdayız.. pes.
Adamı bugün bulamadım dersi yokmuş pazartesi ilk işim bulmak olacak.çocuk gibi olması da sıkıntı yaşı itibariyle küçük sayılmaz . reşit. böyle bi şeye nasıl cesaret eder. hap kullandırmış adam üstelik diyorsunuz.
adam kullanmış kardeşinizi resmen . ki kardeşininiz de onun evli olduğunu bilmemesi mümkün değil . yaşından dolayı insan zaten merak eder adam evli mi bekar mı diye . genç biri değil ki. yazık ki kardeşiniz cahillik etmiş. çok yanlış yapmış . adamın kirli emellerine alet ettirmiş kendini.
şimdi adam ne yapıyor. görüşmüyorlar değil mi. emin misiniz
Ah bi anlasam keşke o küçücük beyni bunu algılasaYuh diyorum kardeşin hiç mi sosyal medya dan bakıp ta evli olduğunu öğrenmedi !!! Bide gidip beraber olmuş ne denebilir ki Ada'm şerefsix anladık ta kardeşinde hiç demiyor mu benden 20 yaş büyük birinin bekar olma ihtimali çok düşük
Ona bunu açıkladım kendisi de kabul etti bak hastalık kapmış olabilirsin dedim zaten bakire olmadığını biliyorum allah aşkına lütfen yapmayın böyle bir olay içinde ben kardeşimin peşine düşmüşüm başka yanlış yapmasın diye uğraşıyorum bekaret derdine mi düşer insan insafDr götürmek felan ne ya... hangi devirde yaşıyoruz. Allah aşkına bu tarz hareketler sizden daha cok uzaklatırır.
Reşit bir kızdan bahsediyoruz. Hata herkes yapabilir önemli olan hatanın neresinden dönse kardır. Sahip çıkın kardeşinize...
kaçıncı kez yazdım bilmiyorum ama hastalık kapma ihtimaline karşı götürücem dedim kendisi de kabul etti olay BEKARET değilyok artık aklıma gelen şey değil di mi?
sakın yapmayın ya
Kaçıncı yazışım bi okusanız keşke yargılamadan hastalık kapar diye götürüyorum ona bunu açıkladım o da kabul ettiNe doktoru ya
Siz de üniversite okuyorsunuz ama kardeşini bunun için doktora götüreceksiniz
Olur mu öyle şey
Evli birisi ile ilişki yaşamak çirkindir ama yine de o kişiyi ilgilendirir
Birisi ile birlikte olmak da tercihidir bu kişinin evli bekar olması durumu değiştirmez ki
Hay ağzın bal yesin canımBirlikte olmuşlar zaten, söylemiş çocuk. Hastalık için kontrole götürecekmiş.
YA Bİ KERE OKUYARAK YAZIN ALLAH AŞKINA KAÇINCI DEFA YAZIYORUM ÜST YORUMDA DA YAZILMIŞ HASTALIK KAPMIŞ MI O YÜZDEN GÖTÜRÜYORUM KENDİSİNE AÇIKLADIM O DA KABUL ETTİ BAKİRE OLMADIĞINI BİLİYORUM ZATEN!Bu ne demek? Doktora götürücem başka salaklıklar yapmış mı ne anlama geliyor? kardeşinize bekaret kontrolü mü yaptıracaksınız kusura bakmayın ama bu iyi niyetten biraz sapıyor. Öyle bir şey olmuş olsa bile bu kadar ileriye gidemezsiniz!! ortada bir tecavüz yok kaldı ki bu kardeşinizi tramvaya sürükler Allah aşkına.
Tamam adamın yaptığı hoş bir şey değil ama çok fazla tepki gösteriyorsunuz. Kanmış inanmış olabilir hocalarımıza aşık olduğumuz dönem bizimde oldu adamda bunu kullanmış adam şikayet edilebilir ama kardeşinizin zaten hatasının farkında celallenmeden çözmelisiniz.
Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
aminBende aynı şekilde böyle sert seyler yazardım asla affım yoktu böyle konulara nerden bilebilirdim başımıza geleceğini allah kimseye yaşatmasın
KARDEŞİM BAKİRE OLMADIĞINI SÖYLEDİ ZATEN NEYİNE DAHA BEKARET KONTROLÜNE GÖTÜREYİM AZ MANTIK LÜTFEN YA BEN BURDA NEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZ NEYİN DÜŞÜNÜYOESUNUZ KARDEŞİM KABUL ETTİ GİTMEYİ NERELERE ÇEKİYORSUNUZ OLAYIYa onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
KARDEŞİM BAKİRE OLMADIĞINI SÖYLEDİ ZATEN NEYİNE DAHA BEKARET KONTROLÜNE GÖTÜREYİM AZ MANTIK LÜTFEN YA BEN BURDA NEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZ NEYİN DÜŞÜNÜYOESUNUZ KARDEŞİM KABUL ETTİ GİTMEYİ NERELERE ÇEKİYORSUNUZ OLAYIYa onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
Allah belasını versin o sapık pisliğin birlikte olmaları çok kötü olmuş bu kardeşinin ilerisi için hiç iyi olmaya bilir evlilik yaşamını çok kötü etkileyebilir . Çok üzüldüm yabu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?