Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Universite hocasi ogrencisi ile iliski kurabilir. Ben universiteseyken ogretmenimiz ogrencisi ile sevgili idi sobra nisanlandilar. Iki hocamizda ogrencisi ile evlendi. KuramaZ diye bir sey yok. Sikayet edeceksin de ne olacak ksrdesini zorladi mi adam illa benle cikicaksin mi dedi ki? Ortada bir taciz yoksa orasi baska. Orasi bir egitim kurumu ama lise degilyani. Bence yapacagin hicbir sey yok kardesine unutmasi icin destek olacaksin bu kadar

İlk başta basit bir gönül çarpıntısı diye düşündüm ve devamında yazdıklarınızı okuyunca resmen şoka girdim
Geberesice herif. Kesinlikle yanına kalmasın rezil rüsva edin onu, insan içine çıkamasın utancından adi sapık
Eşi de hamile de olsa bilmeli bence. Böyle kendini kandırmasından çok daha iyi
Bence kardeşinizin çok üstüne gidip hayatını zindan etmeyin. Yanında olduğunuzu bilsin, yalnız hissetmesin. Ama bu durumun kötü örneklerini, haberlerini bulup çıkarın karşısına görsün hatasını.
Doktora götürmek falan çok yanlış davranışlar. Ne olursa olsun kardeşiniz reşit

Son düzenleme:
Ne doktoru ya kız bilmiyormuş, yası da genç hocasının etkisinde kalmış muhtemelen bilgi ve tecrübesinden varsa karizmasından... geçer gider. Bence anlamıştır zaten hatasını.... ne herifler var ya Rab herkesten Irak...

CEHALET GENÇLİK CEHALETİ.DÜŞE KALKA YÜRÜMEYİ ÖĞRENECEK KARDEŞİNİZ YAŞAMAYI.BU HAYAT İNCE BİR CİZGİ.

Onu yargılasam emin olun bu kadar kendimi bi çözüm bulmak için zorlamam ben sadece kardeşime yardımcı olmaya çalışıyorum. Allah korusun belki bi hastalık kapsa ne olacak

Kendiniz kurup burda çevirmeyin lütfen bakire olmadığını kendisi söyledi bana zaten öğrendikten sonra niye götüreyim ki

Bende aynı şekilde böyle sert seyler yazardım asla affım yoktu böyle konulara nerden bilebilirdim başımıza geleceğini allah kimseye yaşatmasın

Nasihat edin, durumun ne kadar yanlış olduğunu anlatın filan tamam da doktora götürmek ne alaka? Bunlar nasıl hareketler hangi çağdayız.. pes.
Bekaret için götürmüyorum merak etmeyin bakire olmadığını biliyorum zaten

Adamı bugün bulamadım dersi yokmuş pazartesi ilk işim bulmak olacak.

Ah bi anlasam keşke o küçücük beyni bunu algılasa

Ona bunu açıkladım kendisi de kabul etti bak hastalık kapmış olabilirsin dedim zaten bakire olmadığını biliyorum allah aşkına lütfen yapmayın böyle bir olay içinde ben kardeşimin peşine düşmüşüm başka yanlış yapmasın diye uğraşıyorum bekaret derdine mi düşer insan insaf

Kaçıncı yazışım bi okusanız keşke yargılamadan hastalık kapar diye götürüyorum ona bunu açıkladım o da kabul etti

YA Bİ KERE OKUYARAK YAZIN ALLAH AŞKINA KAÇINCI DEFA YAZIYORUM ÜST YORUMDA DA YAZILMIŞ HASTALIK KAPMIŞ MI O YÜZDEN GÖTÜRÜYORUM KENDİSİNE AÇIKLADIM O DA KABUL ETTİ BAKİRE OLMADIĞINI BİLİYORUM ZATEN!

Bende aynı şekilde böyle sert seyler yazardım asla affım yoktu böyle konulara nerden bilebilirdim başımıza geleceğini allah kimseye yaşatmasın
amin

Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
KARDEŞİM BAKİRE OLMADIĞINI SÖYLEDİ ZATEN NEYİNE DAHA BEKARET KONTROLÜNE GÖTÜREYİM AZ MANTIK LÜTFEN YA BEN BURDA NEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZ NEYİN DÜŞÜNÜYOESUNUZ KARDEŞİM KABUL ETTİ GİTMEYİ NERELERE ÇEKİYORSUNUZ OLAYI

Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
KARDEŞİM BAKİRE OLMADIĞINI SÖYLEDİ ZATEN NEYİNE DAHA BEKARET KONTROLÜNE GÖTÜREYİM AZ MANTIK LÜTFEN YA BEN BURDA NEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZ NEYİN DÜŞÜNÜYOESUNUZ KARDEŞİM KABUL ETTİ GİTMEYİ NERELERE ÇEKİYORSUNUZ OLAYI

Allah belasını versin o sapık pisliğin birlikte olmaları çok kötü olmuş bu kardeşinin ilerisi için hiç iyi olmaya bilir evlilik yaşamını çok kötü etkileyebilir . Çok üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…