Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Çıbanın başını söküp atınca gerisi iyileşir bacım hocayı okuldan sürdürt kardeşinin hattı değiştir adamada söyle her profilden hesaptan engellesin kardeşinin gerekirse hesaplarını kökten sil bataklığı kurut ve tehdit et.

Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum
Anlatın eşide bir pislikten kurtulsun sadece kardeşiniz kurtulmasın

O kadar yatmış kalkmış artık nikahına alsın bari kardeşini . Gerçi günahı nikah temizlemez ona tovbe gerek.Maksat kardeşin ortada kalmasın
Böyle bi insan müsfettesiyle mi nikah yaptırayım kuma mı olsun kardeşim. Zaten böyle bi insana eş olacaksa varsın ortada kalsın

Kaçıncı yazışım bi okusanız keşke yargılamadan hastalık kapar diye götürüyorum ona bunu açıkladım o da kabul etti

Ama ilk sayfadaki yazışınız hiç hastalık kapar diye değildi bir salaklık yapmış mı diye götüreyim yazmıştınız

Sayfalarca yazıyı okumadan sizin cümlenize yorum yaptım

Tüm hesaplarını kapattı kardeşim bi süre yaptığın hatayı düşün tart dedim

Ama ilk sayfadaki yazışınız hiç hastalık kapar diye değildi bir salaklık yapmış mı diye götüreyim yazmıştınız

Sayfalarca yazıyı okumadan sizin cümlenize yorum yaptım
Allah korusun inşallah yaşamazsınız ama böyle bi durumda insan sinirine hakim olamıyor gerçekten ona söyleyemediğimden iyice köpürdüm içimde patladı tüm sinirim

1) insan birlikte olduğu kişinin sosyal hesabına bakar, başlarda bilmese bile sonradan öğrenip sindirdiği ortada.
2) herif gezdirmiş etmiş gönül ilişkisi değil işin içinde cinsellik mevcut.
3) cinsellik yaşayabilen bir insanın saf olduğunu düşünmüyorum. Daha yaşı küçük denmiş ya alakası yok yani.
4) anne baba ilgisiz dahi olsa bu evli bir herifle cinsellik yaşamak için sebep olamaz. Kız sevmiş olabilir ama herifin amacı sadece cinsellik.
5) mutlaka eşinin bu ihaneti bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
6) herif terketmese belki de hiç öğrenmeyecektiniz.
Lütfen fake bi hesap açıp bildirin. Ayrılır veya ayrılmaz bu ona kalmış birşey ama siz insanlığınızı yapmış olursunuz vicdanen.
Bilinçli bir ablasınız tebrik ediyorum gerektiği gibi davranıyorsunuz.

Yasadigini
Böyle bi insan müsfettesiyle mi nikah yaptırayım kuma mı olsun kardeşim. Zaten böyle bi insana eş olacaksa varsın ortada kalsın
Kumaligi kendi seçmiş yalnız.Gözlerini kapamis bile bile . Bu devirde .

Teşekkür ederim arkadaşlar cidden dünden beri akıl verdiniz sizin söylediklerinizi dikkate alarak hareket ettim. Eşine anlatacağım zaten böyle bi vicdan azabıyla yaşıyamam

ya şoktayım ya biri beni cimdiklesin. Nasıl birlikte olur küçücük kızla... nasıl böyle bir kötülük yapar ona.. seviyorum demesin şakın kardeşiniz. Seven her insan sevişmiyr.. sevginin masumiyetliğini de bitirdiler vallahi. Pes

Bulasici hastalik oyle dan diye testlerde mi cikacak saniyorsunuz? Hey Allahim ya.

Ispat var mi derse? Iftira atiyorlar derse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…