bakın kardeşim bakire olmadığını söyledi zaten daha neyin kontrolüne götürücem! allah kimseye böyle bişi yaşatmasın ama o an sinirle daha neler yazar insan kusura bakmayında herkesi dar görüşlü olarak düşünmeyin
Katılıyorum.
En başta, doktora götüreceğim bakalım başka salaklıklar yapmış mı dendi. Aaa olmaz falan denilince hastalığa döndü.
Arkadaşlar kız diyor ki zaten birlikte olduğunu itiraf etmiş. Bunun için doktora götürmez her halde itiraf edilen bir şey için neden doktora götürürsün ki hastalık için götürecek kız buda normal bir şey. Ayrıca siz kaç yaşındasınız
Tabi ki de öyle yapma tabi ki de aklını başına alması için tavrını koy yumuşama ama atmada. benim kızdığım nokta yapılan yorumlara zaten senin ki sana değmiş bir de yorumlara bak bu toplumda yaşayan insanlar bilmiyorlar mı bekaret bizim toplumumuz için önemli bir şey kalkmış bir de garip yorumlar yapıp sana kızıyorlar. Zaten sen üzgünsün o üzgün halinle düşünmemiş olmayabilirsin böyle sert tepkileri hiç hoş bulmuyorumM Mimozaacicegi cum olan olmuş ne yapayım ki sen bakşre değilsen bizim senle işimiz yok diyip kapının önüne mi atayım.. kafam çatlamak üzere düşünmekten psikolog da buldum ona da götürücem başka ne yapabileceğim iş kaldı bilmyorum
Zaten ilgili bir abla olmasan psikolog arayışına girmezsin bu arada canım senin yaşın kaç kız kardeşinle aranda kaç yaş varM Mimozaacicegi cum olan olmuş ne yapayım ki sen bakşre değilsen bizim senle işimiz yok diyip kapının önüne mi atayım.. kafam çatlamak üzere düşünmekten psikolog da buldum ona da götürücem başka ne yapabileceğim iş kaldı bilmyorum
Canım ben 21 yaşındayım daha bana ağır geliyor ona birşey diyemiyorum ama dünden beri ömrümden ömür gitti. Burda kalkıp beni yargılıyorlar aynı şeyi 40 kere yazmama rağmenTabi ki de öyle yapma tabi ki de aklını başına alması için tavrını koy yumuşama ama atmada. benim kızdığım nokta yapılan yorumlara zaten senin ki sana değmiş bir de yorumlara bak bu toplumda yaşayan insanlar bilmiyorlar mı bekaret bizim toplumumuz için önemli bir şey kalkmış bir de garip yorumlar yapıp sana kızıyorlar. Zaten sen üzgünsün o üzgün halinle düşünmemiş olmayabilirsin böyle sert tepkileri hiç hoş bulmuyorum
21 yaşındayım 2 yaş var canımZaten ilgili bir abla olmasan psikolog arayışına girmezsin bu arada canım senin yaşın kaç kız kardeşinle aranda kaç yaş var
adamı sikayet et hocaların ögrencileriyle iliski yasaması yasak diye biliyorum benbu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
Öyle zaten canımadamı sikayet et hocaların ögrencileriyle iliski yasaması yasak diye biliyorum ben
eee sikayet ett,n miiÖyle zaten canım
Etmedim kardeşimde ceza alıyor çünküeee sikayet ett,n mii
0 Zor bir durumla karsilasmissiniz umarım hersey en yakin zamanda duzelir. Kardesinize yuva yikanin yuvasi olmazmis diyin o boyle bisey yapmadi kardesiniz bilmiyomus evli oldugunu ama bu söz onu derinden etkileyebilir. Boyle hocalarla daha once bende larsiladtim aynisi benim en yakin arkadasimin basina geldi yani hoca evli degilmis ama ogrencisiyle bi ilişki yasamaya kalkti biz uyarmistik cok arkadadimizi meger adam cogu ogrencidine boyle yapiyomus . Kardesinize sana yasattigi bu uzunyuyu belki daha once baska kizlarada yasatti yada senleyken gun gelicek sanada yasaticak falan diyebilirsiniz belki mantikli bisekilde oturup dusunurse farkina varir gerceginbu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
Şuan farkına Yen'i varıyor bazı şeylerin malesef0 Zor bir durumla karsilasmissiniz umarım hersey en yakin zamanda duzelir. Kardesinize yuva yikanin yuvasi olmazmis diyin o boyle bisey yapmadi kardesiniz bilmiyomus evli oldugunu ama bu söz onu derinden etkileyebilir. Boyle hocalarla daha once bende larsiladtim aynisi benim en yakin arkadasimin basina geldi yani hoca evli degilmis ama ogrencisiyle bi ilişki yasamaya kalkti biz uyarmistik cok arkadadimizi meger adam cogu ogrencidine boyle yapiyomus . Kardesinize sana yasattigi bu uzunyuyu belki daha once baska kizlarada yasatti yada senleyken gun gelicek sanada yasaticak falan diyebilirsiniz belki mantikli bisekilde oturup dusunurse farkina varir gercegin
Çok teşekkür ederim canım anlatamam zatenKardesin hatasini fark etmis bu ona inan buyuk bir tecrube oldu. Daha cok genc atlatacaktir. Cok sansli ki senin gibi bir ablasi var. Ikinizin arasinda kalsin.
Ya alsin tabiki o sucsuz mu sanki 2. Kadin olarak. İkiside en agir cezayi alsinlarEtmedim kardeşimde ceza alıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?