Siz neden bu kadar takılıyorsunuz ki ben hala bunu anlamıyorum ? Böyle bir şey yapıyorsa sonunu kendisi zaten düşünmüyordur. Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz anlamıyorum .Herkesi bilemem ama ben kardeşimi hiç masum görmüyorum. Karısına olayları anlatıcam. Keşke düşünse İnan'ın dünden beri o kadar yoruldum ki ne yapacağım diye. Sorumsuzluğunu umursamasam olan annemle babama olacak
Ne cezası alabilir ki olan olmuş kardeş ve hoca bunları düşünse önemsese zaten bunlar olmaz. Ailesi öğrendiğinde üzülecek ama ellerinden bir şey gelmeyecek en fazla ne olur ? Kızı döverler bir süre ceza verirler sonra her şey unutulur.Bende aynen boyle dusunuyorum kardeşi de bir 2. Kadin o da ceza almali adam da
Bildiğini sanmıyorum. Ben ilgilenmesem iyice büyük hatalar yapar diye korkuyorum annemle babam üzülmesin diye uğraşıyorumSiz neden bu kadar takılıyorsunuz ki ben hala bunu anlamıyorum ? Böyle bir şey yapıyorsa sonunu kendisi zaten düşünmüyordur. Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz anlamıyorum .
Hocanın eşinin öğrenmesi gerekir , büyük ihtimal aldatıldığını da biliyordur kadın.
Dövmek mi? Lütfen saçmalamayınNe cezası alabilir ki olan olmuş kardeş ve hoca bunları düşünse önemsese zaten bunlar olmaz. Ailesi öğrendiğinde üzülecek ama ellerinden bir şey gelmeyecek en fazla ne olur ? Kızı döverler bir süre ceza verirler sonra her şey unutulur.
Koni sahibi yazdi ikiside ceza alirmis sanirim ortaya cikinca. Alsinlar ki daha yapamasinlarNe cezası alabilir ki olan olmuş kardeş ve hoca bunları düşünse önemsese zaten bunlar olmaz. Ailesi öğrendiğinde üzülecek ama ellerinden bir şey gelmeyecek en fazla ne olur ? Kızı döverler bir süre ceza verirler sonra her şey unutulur.
Okuldan atılıyor ikisideKoni sahibi yazdi ikiside ceza alirmis sanirim ortaya cikinca. Alsinlar ki daha yapamasinlar
Siz fazla sahipleniyorsunuz , ömür boyu onu koruyacak mısınız, Anneniz babanız için ayrı üzülüyorum.Bildiğini sanmıyorum. Ben ilgilenmesem iyice büyük hatalar yapar diye korkuyorum annemle babam üzülmesin diye uğraşıyorum
Annem babam çıkmıyor aklımdan allah korusun bi öğrenseler bi baba için ne kadar ağır bi anne için ne kadar Onur kırıcı yüreklerine inerSiz fazla sahipleniyorsunuz , ömür boyu onu koruyacak mısınız, Anneniz babanız için ayrı üzülüyorum.
Saçmalamıyorum olabilecek şeyleri söylüyorum ben. Bu kesin olacak da demiyorum. Sanki bu tarz şeyler hiç olmuyormuş gibi saçmalamayın diyorsunuz bir de.Dövmek mi? Lütfen saçmalamayın
2. Kadin olarak 3 5 ay gonul eglendirildi. Adamin esinden ayrilma niyetinin olmadigini anladi. Kandirilmadigi icin bile bile evli adamla oldugu icin kendini asagiladigi icin yeterince aci cekiyordur.Bende aynen boyle dusunuyorum kardeşi de bir 2. Kadin o da ceza almali adam da
Burda iki gün döverler unutulur diyorsunuz sonuçta dövecek olsam döverdim şimdiye zatenSaçmalamıyorum olabilecek şeyleri söylüyorum ben. Bu kesin olacak da demiyorum. Sanki bu tarz şeyler hiç olmuyormuş gibi saçmalamayın diyorsunuz bir de.
Dayakla insan yola gelmez fakat dayağı çözüm yolu düşünenler yok mu çevremiz de , duymadınız mı hiç.Burda iki gün döverler unutulur diyorsunuz sonuçta dövecek olsam döverdim şimdiye zaten
Hap kullandırmış derken Doğum kontrol hapından bahşediyor yok hamile kalmasın diye prezervatif bile takma gereği duymamış adam. Tek duam tesellim ders alması19 yaşındayım aklınıza gelebilecek her türlü maddeyi kullandım. Yani kardeşinizin hap kullandırdı falan demesi bahane.Adam zeki her şeyin farkında. Kardeşiniz istemese ben hiç olayın bu durumlara geleceğini düşünmüyorum. Eğlenmeleri gezmeleri kardeşinizin hoşuna gitmiş.Öte yandan olayı bilmeyen bir eş ve karnındaki masum bebek... Adam bir şekilde ceza alır peki ya kardeşiniz? Umarım dersini alır...
Allah o insanları da kardeşimi de ıslah etsin akıl fikir versin. İnşallah duymazlarDayakla insan yola gelmez fakat dayağı çözüm yolu düşünenler yok mu çevremiz de , duymadınız mı hiç.
Anne babanız umarım duymaz , kaldırılabilecek bir dert değil.
Okuldan kardeşimde ceza alıyor şikayet edersem bi psikolog buldum randevu da aldımMerhaba,
sizin yerinizde olsam ne yaparım.bir psikolog bulurum ve onunla konuşurum kardeşimi de konuştururum ikinci olarak da okulun danışmanlık servisine durumla ilgili ne yapabilirim diye sorarım.Oradaki kişi sanırım yönlendirmede başarılı olabilir,gerekirse dekanla yüzyüze konuşmak daha faydalı olabilir.Böyle durumlarla elbette tekrar tekrar karşılaşmak istemezler bence...
öğrendiniz mi kesin olarak? kusura bakmayın 22 sayfa olunca okuyamadımOkuldan kardeşimde ceza alıyor şikayet edersem bi psikolog buldum randevu da aldım
Allahım korudu şükrediyorum imtihanım kardeşim bu dünya da herhalde bundan sonra herşeyde babamın önüne atlamıycam kardeşim konusunda bellide ben onun her işimi hallettiğim için böyle olduöğrendiniz mi kesin olarak? kusura bakmayın 22 sayfa olunca okuyamadım
süper iyi yapmışsınız psikolog işini
uzmana bırakın bence gerisini umarım her şey yolunda gider bundan sonra
çok da üzülmeyin 19 yaşında bu kız 17 değil inanın aradaki fark az gibi gelse de büyük aslında ....biraz sorumluluk alıp canı acımalı zaten daha büyük acılar yaşamasın yeterki
iyi hamile kalmamış düşünmesi bile korkunç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?