Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Ispat var mi derse? Iftira atiyorlar derse?
Hangi çağda yaşıyoruz?
Teknoloji diye bir şey var.
Gsm şirketleri yasal bir sürece dahil olması halinde görüşme kayıtlarını dökebiliyor, internet geçmişiniz uzmanlar tarafından incelenip satır satır konuşmaları dökülebiliyorken, başka ispata gerek mi var?

Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum
Ne demek ugrasmak istemiyor. Resmen pislik adi serefsiz. Ufff sinirlendim yaa.

O kadar yatmış kalkmış artık nikahına alsın bari kardeşini . Gerçi günahı nikah temizlemez ona tovbe gerek.Maksat kardeşin ortada kalmasın
Ortada kalmak ne demek ya? Tamamen karşıyım evlilik dışı ilişkiye ama bi gaflete düşmüş diye böyle bişey yapılırmı?

Eşiniz yapsa kız ortada kalmasn diye kuma getirtin siz.
Tövbe yarabbim. Nutkum tutuluyo ya bazen

Kiz kardesinizin daha fazla zarar gormesini istemiyorsaniz adamin esine ona buna kimseye anlatmayin anlatsaniz olan yine kardesinize olur olay daha buyur insanlarin kulaklarina gider hatta anne ve babanizinda ayni hatayi bir daha yapmamasi icin destek olun bagirip cagirmak cozum degil yapici olmaya calisin ona zaten en buyuk ceza kendi icinde yasadigi pismanlik hissi olacak fazlasina gerek yok..o adamida elbet bulur bir bela

yani bazı yorumları cidden anlayamıyorum... yok o da çeksinmiş cezasını yaa çeksinde bunu okuldan atılarak,hayatı karartılarak ya da allah korusun annesi ya da babasının kalbine inmesiyle mi çeksin??? iyicene bataklığa sürüklensin yani olması gereken bu mu sizce??? yaa yapmış bir hata evet çok büyük bir hata ama bu o insanı kaybetmek için bir sebep değil bence... hocanın eşine gelince de bence hamileyken söylenmemeli bebek doğduktan sonra söylenebilir... çünkü kadın üzülüp bebeğe bi şey olabilir... yine de konu sahibinin kararıdır bu...

Ben de oyle dusunuyorum. Allah korusun bu gibi vakalarda intihar eden cok genc kizimiz var.

Kızlar söyledi birlikte olduğunu
Hastalık falan kapmıştır diye dedim anlattım ona böyle insanlar tek eşli değil ondan alır sana bulaştırır dedim

Pislik heriff yaa ister ceza alsin ister almasin onu tedirgin etmek icin bence sikayet edin .. Kimbilir kac genc kizin böyle hayalleri ile oynadi oynayacak.. Hatta eşine ulasip soylemek bile lazim.. Kart horoz..

Konu sahibi napti merak ettim. Aslinda bu konu tam anahaber konusu. Gercektende zor. AyzaD

Şuan düşündüğüm ailem açıkçası onların ruhsal bedensel sağlığı için uğraşıyorum kardeşimin psikolojisini iyice bozmamaya çalışıyorum sürekli tetikteyim ama ona da birşey hissettirmemekte çalışıyorum

Evli olduğunu mutlaka biliyordur. teknoloji çağındayız, sosyal medya hesabı olan birinin evli olduğunu bilmemesi mümkün değil, bile bile yaşamış bu ilişkiyi. Size de söyleme nedeni eminim ki terk edilmiş olmasıdır, mutlu mesut devam etseydi söylemezdi.

Adamın eşine söylemeyin bence. Kadın da hissetmiştir zaten, 10 aylık ilişkiyi hissetmemesi biraz imkansız.

Yalnız uçuk falan var yazmış kardeşinde. Cinsel hastalık varsa adamda, adamın münasebeti bulunan herkes bilgilendirilmeli bence.

Bulaşıcık hastalıklar çok önemli özellikle kadında rahim, rahim ağzı kanserine yol açan bir çok çesit var. Lütfen gerekli testleri yaptırın. En önemlisi HPV testi yaptırın. Kanser riski en fazla olan. Cinsel yolla bulasan bir hastalik. Ve her yerde yapmıyorlar. Smear testi degil. Özellikle HPV testi yaptırın tavsiyemdir.
Erken teşhis hayat kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…