- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Hangi çağda yaşıyoruz?Ispat var mi derse? Iftira atiyorlar derse?
O kadar yatmış kalkmış artık nikahına alsın bari kardeşini . Gerçi günahı nikah temizlemez ona tovbe gerek.Maksat kardeşin ortada kalmasın
Ne demek ugrasmak istemiyor. Resmen pislik adi serefsiz. Ufff sinirlendim yaa.Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum
Ortada kalmak ne demek ya? Tamamen karşıyım evlilik dışı ilişkiye ama bi gaflete düşmüş diye böyle bişey yapılırmı?O kadar yatmış kalkmış artık nikahına alsın bari kardeşini . Gerçi günahı nikah temizlemez ona tovbe gerek.Maksat kardeşin ortada kalmasın
yani bazı yorumları cidden anlayamıyorum... yok o da çeksinmiş cezasını yaa çeksinde bunu okuldan atılarak,hayatı karartılarak ya da allah korusun annesi ya da babasının kalbine inmesiyle mi çeksin??? iyicene bataklığa sürüklensin yani olması gereken bu mu sizce??? yaa yapmış bir hata evet çok büyük bir hata ama bu o insanı kaybetmek için bir sebep değil bence... hocanın eşine gelince de bence hamileyken söylenmemeli bebek doğduktan sonra söylenebilir... çünkü kadın üzülüp bebeğe bi şey olabilir... yine de konu sahibinin kararıdır bu...
öyle allah göstermesin bence konu sahibi abla olarak sahip çıkarak en iyisini yapıyor...Ben de oyle dusunuyorum. Allah korusun bu gibi vakalarda intihar eden cok genc kizimiz var.
Kızlar söyledi birlikte olduğunu
Hastalık falan kapmıştır diye dedim anlattım ona böyle insanlar tek eşli değil ondan alır sana bulaştırır dedim
Canım doktordan geliyoruz uçuk varmış kardeşimdeBulasici hastalik oyle dan diye testlerde mi cikacak saniyorsunuz? Hey Allahim ya.
Allah korusunKardesinjze iyi bakin..allah korusun sonu intihar olmasin..haberlerde cok goruyoryz.
Konu sahibi napti merak ettim. Aslinda bu konu tam anahaber konusu. Gercektende zor.AyzaD
Yalnız uçuk falan var yazmış kardeşinde. Cinsel hastalık varsa adamda, adamın münasebeti bulunan herkes bilgilendirilmeli bence.Evli olduğunu mutlaka biliyordur. teknoloji çağındayız, sosyal medya hesabı olan birinin evli olduğunu bilmemesi mümkün değil, bile bile yaşamış bu ilişkiyi. Size de söyleme nedeni eminim ki terk edilmiş olmasıdır, mutlu mesut devam etseydi söylemezdi.
Adamın eşine söylemeyin bence. Kadın da hissetmiştir zaten, 10 aylık ilişkiyi hissetmemesi biraz imkansız.
Şuan çok kararsızım açıkçasıAyzaD esine soyleyecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?