Bir tanesi tesbit edilir de geri kalanlar? Her ay gidip test yaptirmasi lazim. Tabii tesbit edilemeyenler de var. Bilgisizlik boyle bir sey sanirim. Siz hocayi sikayet edin, kardesiniz yetiskin bir kadin,kendi basina doktora gidebilir yanilmiyorsamCanım doktordan geliyoruz uçuk varmış kardeşimde
Gidebilir ama yalnız kalmak istemiyoru bende yalnız bırakmak istemiyorum düzenli gidip kontrol olacak konuştuk uzun uzunBir tanesi tesbit edilir de geri kalanlar? Her ay gidip test yaptirmasi lazim. Tabii tesbit edilemeyenler de var. Bilgisizlik boyle bir sey sanirim. Siz hocayi sikayet edin, kardesiniz yetiskin bir kadin,kendi basina doktora gidebilir yanilmiyorsam
Peki ne soyluyor bu konuda pisman mi adamin karisi hakkinda adam hakkinda ne soyluyorGidebilir ama yalnız kalmak istemiyoru bende yalnız bırakmak istemiyorum düzenli gidip kontrol olacak konuştuk uzun uzun
Hatasının farkına vardı diye düşünüyorum herkes benden tiksiniyor gibi bakıyor gibi geliyor beni yalnız bırakma diyor gece benimle yatıyor korkuyorum diyor adam hakkında konuşmak istemiyor hatamı yüzüme vurma çok utanıyorum diyorPeki ne soyluyor bu konuda pisman mi adamin karisi hakkinda adam hakkinda ne soyluyor
Yalnız uçuk falan var yazmış kardeşinde. Cinsel hastalık varsa adamda, adamın münasebeti bulunan herkes bilgilendirilmeli bence.
Yalnız uçuk falan var yazmış kardeşinde. Cinsel hastalık varsa adamda, adamın münasebeti bulunan herkes bilgilendirilmeli bence.
Genital herpes yani genital uçuk evet cinsel ilişki ile bulaşıyorUçuk derken ne uçuğu? Cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı?
Eşine söylememe dememin sebebi, eşi hissetmiştir diye düşündüm. 10 aylık bir ilişkiyi illaki anlar. Hissetmedi ise bile bu olayı öğrense adama bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası. Adam "Benim öğrencimdi, bana aşık, kendisine yüz vermedim diye dadandı bana" der eşine. Hele ki kadın, Kemalim yapmazcılardansa adam daha da değerli bile olabilir :)
Kardeşin cezasını çekme konusu için yorumum da şu an zaten paramparça olmuş gururuyla cezasını çekiyor. Sevdiği adamla bir şeyler paylaşıyor, sevdiği adam ise birkaç ay takılıp sonra da bir pislikten kurtulmak ister gibi kızı her yerden engelleyerek terk ediyor. Bir kadın için son derece onur kırıcı, aşağılayıcı bir muamele.
Evet konu sahibi teyit etti, cinsel yolla bulaşan türdenmiş.Uçuk derken ne uçuğu? Cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı?
Eşine söylememe dememin sebebi, eşi hissetmiştir diye düşündüm. 10 aylık bir ilişkiyi illaki anlar. Hissetmedi ise bile bu olayı öğrense adama bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası. Adam "Benim öğrencimdi, bana aşık, kendisine yüz vermedim diye dadandı bana" der eşine. Hele ki kadın, Kemalim yapmazcılardansa adam daha da değerli bile olabilir :)
Kardeşin cezasını çekme konusu için yorumum da şu an zaten paramparça olmuş gururuyla cezasını çekiyor. Sevdiği adamla bir şeyler paylaşıyor, sevdiği adam ise birkaç ay takılıp sonra da bir pislikten kurtulmak ister gibi kızı her yerden engelleyerek terk ediyor. Bir kadın için son derece onur kırıcı, aşağılayıcı bir muamele.
hatta degil yasak sikayet edinbu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
bana fake konu gibi geliyor cevaplariniz sacma. adam ünide hoca kiz kardesinle cinsel iliskiye girecek ve siz hocanin hamile esine üzüldügünpz icin söylemiceksiniz....sen kardesin haline üzül kandirilan oAnlatayım da kadın hamile yani üzülüyorum
bekar sansa bile bir hocayla üstelik 20 yas fark o yetmemis gibi cinsel iliskiye giriyor birde? bu normal mi...Ben artık ne yapayım annemle babamın arasında topa döndüm onu idare Edicem diye bekar sanıyormuş dediğine göre
Ben sadece iki taraflı düşünmeye çalışıyorum ben yapacağımı şaşırmış durumdayım. Burda çok fark konular okuduk ama bu derece ciddi olanını görmedim kaldi ki allah korusun böyle birşeyin fake konusunu açacak bir insan değilimbana fake konu gibi geliyor cevaplariniz sacma. adam ünide hoca kiz kardesinle cinsel iliskiye girecek ve siz hocanin hamile esine üzüldügünpz icin söylemiceksiniz....sen kardesin haline üzül kandirilan oya konu fake yada siz cok gevsek siniz
Orda sorulan soruya cevap verdim bekar mo sanıyor dediler ben normal demedim zatenbekar sansa bile bir hocayla üstelik 20 yas fark o yetmemis gibi cinsel iliskiye giriyor birde? bu normal mi...
ben sizi konu sahibi sandim ondan öyle yazdimOrda sorulan soruya cevap verdim bekar mo sanıyor dediler ben normal demedim zaten
zaten konu sahibimisin:) ne olursa olsun bana sacma geldi. o hocayi sinayet edip evine gidip kendim anlatirdim esine. yok hamile esink dusuncem yok bilmem ne ...Ben sadece iki taraflı düşünmeye çalışıyorum ben yapacağımı şaşırmış durumdayım. Burda çok fark konular okuduk ama bu derece ciddi olanını görmedim kaldi ki allah korusun böyle birşeyin fake konusunu açacak bir insan değilim
nasil evli oldugunu ögrendi sonradan ? bence kiz kardesiniz biliyordu evli oldugunu. dedigim gibi bilmese bile 20 yas buyuk hocayla cikmak nedir? gencecik delikanlilar durukenOrda sorulan soruya cevap verdim bekar mo sanıyor dediler ben normal demedim zaten
Ya bebeğine birşey olursa ben vicdan azabı çekmek istemiyorumzaten konu sahibimisin:) ne olursa olsun bana sacma geldi. o hocayi sinayet edip evine gidip kendim anlatirdim esine. yok hamile esink dusuncem yok bilmem ne ...
Offf bakın 40 kere açıkladım kardeşim bakire olmadığını bana söyledi zatenNe münasebet doktora görürmek falan yahu? Evet bir hata yapmıl ve muhtemelen pişman da olmakta, merak ettiğiniz şeyi güvenini kazanarak doğrudan ona sorabilirsiniz. Açıkcası böyle bir durumda en yakınımdakiler tamamen karşımda yer alsa yanlış tarafa doğru koşardım. Yaptığının yanlışlığını uygun bir şekilde anlatmak gerekiyor derim.. ayrıca o muayene savcılık kararıyla yapılıyor...
Neyin kafasını yaşadığını bi bilsem ne bulduğunu ne istediğini.nasil evli oldugunu ögrendi sonradan ? bence kiz kardesiniz biliyordu evli oldugunu. dedigim gibi bilmese bile 20 yas buyuk hocayla cikmak nedir? gencecik delikanlilar duruken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?