Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum
Eşine söyleyin, oda bilsin nasıl bir subyanciyla evli olduğunu, pislik adam, ama kardesinize sahip çıkın ona çok kizmayin kucukmus yavrum,uzuldum yaşını ovrenince

yazdıklarınızda baştan aşağı kadar haklısınız ama buraya kadar...doktora götürmek kızkardeşinizin onurunu kırar sakın böyle bişey yapmayın... zaten aralarında bişey yaşanmışsa karşılıklı yaşanmıştır... üniversiteye gittiğine göre 18 yaşından büyüktür yani reşit... bu durum adamı suçlu da yapmaz... elinize geçen tek şey kardeşinizin hayatını bundan sonra büyük bir travmaya sokmak olur... onu kaybetmeye değil kazanmaya çalışın... unutmayın burda yanlış olan aşık olması, bişeyler yaşaması değil yanlış olan evli bir adamla görüşmesi...

Kızlar söyledi birlikte olduğunu
Hastalık falan kapmıştır diye dedim anlattım ona böyle insanlar tek eşli değil ondan alır sana bulaştırır dedim
bu yazdığınızı görmemişim sağlık içinse haklısınız...

Ben böyle birşey yaşamasına kızmadım yani asıl köpürdüm nokta görüştüğü birlikte olduğu insanı hiç araştırmaması belki bilip de devam etmesi. Doktora götürmemin sebebi hastalık kalmış olup olmaması bunu ona açıkladım

19 yaş küçük bu yaş değil. Hele hele evli koca bir adamla birlikte olmayacağını bilmeyecek kadar küçük bir yaş değil.

Ailede sevgi sıkıntısı mi var, koca adamda ne aradı, neden kandirilmaya müsait, evli bir adamla birlikte olmayı nasıl vicdanı kaldırdı ?
Bunların cevaplarını uzman eşliğinde bulmalisiniz ki bir daha aynı hataya düşmesin.
Aynı okulda o adamcikla devam etmeside sorun çıkarmaya devam eder.

Kimliğinin gizli kalması şartıyla hocayı şikayet etmelisiniz. Kardeşiniz uzaklaştırma alır mi bilemiyorum.
Ayrıca evdeki masum kadın ve çocukların ahı nasıl ödenir bilemedim. Allah in belası adamcigin , kimbilir kaçıncı vukuati.

Doktora bi hastalık kapma ihtimaline karşı götürüyorum
arkadaş doktora götürüp gururunu kırmayın demiş . . siz hastalık kapmış mıdır diye götürüyorum demişsiniz .
yanlış yerlerden konuyu yakalıyorsunuz .
kardeşinize ulaşmanız lazım. böyle sanki aranızda çağlar varmış gibi; dede , nene havasında ya da müdüreler gibi yargılayarak yaklaşırsanız doğru olmaz. önce kardeşinizin arkadaşı olun . yargılayıp durmayın

pardon da kardeşiniz 18den küçük değil. yetişkin biri. yaptıkları kendsini bağlar. vicdanen uyaırsınız bi miktar engel olursunuz ama tutup doktora götürmeye hakkınız yok. hastalık vs diye çevirmeyin. neden götürdüğünüz apaçık ortada.

adamın karısı da hamile. aslına bakarsanaz harika bi evliliği de olabilir bu adamın . belki evinde çok mutlu. eşi de öyle.
ama adam doyumsuz ve böyle kızları etkileyip yoldan çıkarıyor . kim bilir. kk da çok okuyoruz aldatılmaları. evli oldukları halde aldatanları

adam planlı çalışıyor yani.
nuri alço gibi tatlı dil, güler yüzle kandırıp eve götürüyor. hap içirip ilişkiye giriyor.
mutlaka yasal bir cezası olmalı bunun.

karısı öğrensin diye düşünüyorum ama kadın işin peşine düşer, mahkemeye verirse kardeşinin ifşa olma riski var.

aslında rezil olmayı evli adamla on ay birlikte olduğu için hakediyor. adam onu terketmese, kardeşin devam ederdi bence.
ikisinin iyi bir ders alması için bu konu mahkemeye taşınmalı bence.

kardeşin olduğu için yumuşak yazdım. ancak konuyu kardeşin "evli adama aşığım, karısı hamile, beni terketti" diye açsaydı eminim çok daha ağır sözler okurduk.

Nasihat edin, durumun ne kadar yanlış olduğunu anlatın filan tamam da doktora götürmek ne alaka? Bunlar nasıl hareketler hangi çağdayız.. pes.

sakin olun
yapmıs bır hata işte
yası kucuk , karsısındakı adam kımbılır ne oyunlar yaptı
bagırıp cagırırsanız kendınızden uaklastırırsınız
daha sakin ılımlı yaklasın kardesınıze ve hata oldugunu anlamasını sağlayın

İnan'ın çok istiyorum bunları yapmayı ilk duyduğumda kafasını patlatasım geldi ama aramızda yaş farkı çok az olmasına rağmen o benim kızım gibiydi hep o çocuktu ben hep yetişkindim
çocuk gibi olması da sıkıntı yaşı itibariyle küçük sayılmaz . reşit. böyle bi şeye nasıl cesaret eder. hap kullandırmış adam üstelik diyorsunuz.
adam kullanmış kardeşinizi resmen . ki kardeşininiz de onun evli olduğunu bilmemesi mümkün değil . yaşından dolayı insan zaten merak eder adam evli mi bekar mı diye . genç biri değil ki. yazık ki kardeşiniz cahillik etmiş. çok yanlış yapmış . adamın kirli emellerine alet ettirmiş kendini.
şimdi adam ne yapıyor. görüşmüyorlar değil mi. emin misiniz

Kardeşim bu nasıl karışmayayım ki
Tamam da 14 yasinda degil. Hata da yapiyorsa kendine yapiyor. Bir defa soylersin takmazsa napacaksin? Gidip okula hocayla konusmak falan anlamsiz. Kocaman insanlar bunlar.

Hocaya aşık olma yaygın bir durum her sene en az iki kişi aşık oluyordur belli ki adam bunun farkında ve bu durumu kullanıyorsa kim bilir kaç gencin canını yakıyordur , ben olsam mutlaka şikayet ederdim her üniversitede durum farklıdır fakat genel olarak üniversiteler bu duruma tolerans göstermiyor.
Kardeşini bulaşıcı hastalık taramasına götürmen mantıklı ben bunu yanlış bulmadım ama bunun onun sağlığıyla alakalı olduğunu izah etmen lazım.

Yuh diyorum kardeşin hiç mi sosyal medya dan bakıp ta evli olduğunu öğrenmedi !!! Bide gidip beraber olmuş ne denebilir ki Ada'm şerefsix anladık ta kardeşinde hiç demiyor mu benden 20 yaş büyük birinin bekar olma ihtimali çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…