Eşine söyleyin, oda bilsin nasıl bir subyanciyla evli olduğunu, pislik adam, ama kardesinize sahip çıkın ona çok kizmayin kucukmus yavrum,uzuldum yaşını ovreninceZaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum
Biraz kızıyorum ki aynı hatayı tekrar yapmasın ama o pislik için elimden geleni yapacağımEşine söyleyin, oda bilsin nasıl bir subyanciyla evli olduğunu, pislik adam, ama kardesinize sahip çıkın ona çok kizmayin kucukmus yavrum,uzuldum yaşını ovrenince
Allah yardımcınız olsun, o pislik hakettigini bulmaliBiraz kızıyorum ki aynı hatayı tekrar yapmasın ama o pislik için elimden geleni yapacağım
Anlatayım da kadın hamile yani üzülüyorum
yazdıklarınızda baştan aşağı kadar haklısınız ama buraya kadar...doktora götürmek kızkardeşinizin onurunu kırar sakın böyle bişey yapmayın... zaten aralarında bişey yaşanmışsa karşılıklı yaşanmıştır... üniversiteye gittiğine göre 18 yaşından büyüktür yani reşit... bu durum adamı suçlu da yapmaz... elinize geçen tek şey kardeşinizin hayatını bundan sonra büyük bir travmaya sokmak olur... onu kaybetmeye değil kazanmaya çalışın... unutmayın burda yanlış olan aşık olması, bişeyler yaşaması değil yanlış olan evli bir adamla görüşmesi...Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!
bu yazdığınızı görmemişim sağlık içinse haklısınız...Kızlar söyledi birlikte olduğunu
Hastalık falan kapmıştır diye dedim anlattım ona böyle insanlar tek eşli değil ondan alır sana bulaştırır dedim
Ben böyle birşey yaşamasına kızmadım yani asıl köpürdüm nokta görüştüğü birlikte olduğu insanı hiç araştırmaması belki bilip de devam etmesi. Doktora götürmemin sebebi hastalık kalmış olup olmaması bunu ona açıkladımyazdıklarınızda baştan aşağı kadar haklısınız ama buraya kadar...doktora götürmek kızkardeşinizin onurunu kırar sakın böyle bişey yapmayın... zaten aralarında bişey yaşanmışsa karşılıklı yaşanmıştır... üniversiteye gittiğine göre 18 yaşından büyüktür yani reşit... bu durum adamı suçlu da yapmaz... elinize geçen tek şey kardeşinizin hayatını bundan sonra büyük bir travmaya sokmak olur... onu kaybetmeye değil kazanmaya çalışın... unutmayın burda yanlış olan aşık olması, bişeyler yaşaması değil yanlış olan evli bir adamla görüşmesi...
Kardeşim bu nasıl karışmayayım kiAfedersiniz de kazik kadar insanlar,siz soyleseniz ne ise yarayacak,kendileri bilmiyor mu yaptiklarinin hata oldugunu? Ben olsam hic karismam
arkadaş doktora götürüp gururunu kırmayın demiş . . siz hastalık kapmış mıdır diye götürüyorum demişsiniz .Doktora bi hastalık kapma ihtimaline karşı götürüyorum
Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!
adam planlı çalışıyor yani.Aynı soruyu bende sordum nasıl öğrenmedin sosyal medyaya ben adını soyadını yazdım karısının kaç aylık hamile olduğuna kadar buldum. İşine gelmedi büyük ihtimalle. Hap kullandırmış adam buna
sakin olunbu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
çocuk gibi olması da sıkıntı yaşı itibariyle küçük sayılmaz . reşit. böyle bi şeye nasıl cesaret eder. hap kullandırmış adam üstelik diyorsunuz.İnan'ın çok istiyorum bunları yapmayı ilk duyduğumda kafasını patlatasım geldi ama aramızda yaş farkı çok az olmasına rağmen o benim kızım gibiydi hep o çocuktu ben hep yetişkindim
Tamam da 14 yasinda degil. Hata da yapiyorsa kendine yapiyor. Bir defa soylersin takmazsa napacaksin? Gidip okula hocayla konusmak falan anlamsiz. Kocaman insanlar bunlar.Kardeşim bu nasıl karışmayayım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?