Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

İlişkinin boyutu önemli bence sadace okul dışında görüşülüp, gezildiyse bu kadar büyütmeyin olayı.
SAdece yaptığının yanlış yaşıtlarıyla gezmesi gerektiğini yapılan hataların nelere mal olacağı konusunda dersini verin, ilişkinizi sıkılaştırın daha cok vakit geçirin kardeşiniz ile. Denetlemek gibi değilde bazen aile bireyleri yeterli olduğunda gençken dışardaki ortam pek ilgisini çekmez... Sığ hatta korkunç gelebiliyor.

Dr götürmek felan ne ya... hangi devirde yaşıyoruz. Allah aşkına bu tarz hareketler sizden daha cok uzaklatırır.
Reşit bir kızdan bahsediyoruz. Hata herkes yapabilir önemli olan hatanın neresinden dönse kardır. Sahip çıkın kardeşinize...

bencede aynen bılıyordu evlı oldugunu bence.Barı bundan sonra aklını başına toplasa

yok artık aklıma gelen şey değil di mi?
sakın yapmayın ya

Ne doktoru ya

Siz de üniversite okuyorsunuz ama kardeşini bunun için doktora götüreceksiniz

Olur mu öyle şey

Evli birisi ile ilişki yaşamak çirkindir ama yine de o kişiyi ilgilendirir

Birisi ile birlikte olmak da tercihidir bu kişinin evli bekar olması durumu değiştirmez ki

Ben olsam o hoca ile gider gayet ciddi bir konuşma yapardım. Konuşmanın içeriğini söylememe gerek yok herhalde.
Karısıyla ve işiyle alakalı köşeye sıkışınca nasıl geri adım atar şaşırırsınız.
O kardeşiniz de adamın geri vitesini görünce nasıl yanlış birine güvendiğini anlar, aklını başına toplar inşallah.

Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum

kesinlikle esine anlat derim.. bu pislik yarin birgun kardesini kullanip bir kenara atacak karisiyla mutlu mesut yasamaya devam edecek... yanina kalacak yani..

yok artık aklıma gelen şey değil di mi?
sakın yapmayın ya

Birlikte olmuşlar zaten, söylemiş çocuk. Hastalık için kontrole götürecekmiş.

Bu ne demek? Doktora götürücem başka salaklıklar yapmış mı ne anlama geliyor? kardeşinize bekaret kontrolü mü yaptıracaksınız kusura bakmayın ama bu iyi niyetten biraz sapıyor. Öyle bir şey olmuş olsa bile bu kadar ileriye gidemezsiniz!! ortada bir tecavüz yok kaldı ki bu kardeşinizi tramvaya sürükler Allah aşkına.

Tamam adamın yaptığı hoş bir şey değil ama çok fazla tepki gösteriyorsunuz. Kanmış inanmış olabilir hocalarımıza aşık olduğumuz dönem bizimde oldu adamda bunu kullanmış adam şikayet edilebilir ama kardeşinizin zaten hatasının farkında celallenmeden çözmelisiniz.

çok üzüldüm ya! kardeşiniz çok yanlış birşey yapmış. normalde ben karşıyım evlilik dışı birlikteliklere ama saygılıyımda.
gel gelelim resmen kullanmış kızcağızı çok ayıp çok. bence elinizden ne geliyorsa yapın evladı yaşındaki kızdan yararlanmış adi mahlukat!

hastalık kapmış mı diye baktıracakmış, haklı da. çünkü ilişkiye girdiğini söylemiş kız zaten.

hastalık kapmış mı diye baktıracakmış, haklı da. çünkü ilişkiye girdiğini söylemiş kız zaten.
Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani

Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
itiraf etti dedi ya ondan şüphe duymadım hiç. artık kendi aile ilişkilerine göre şekil alacak o. ben hocadan tiksindim. benim için konu hocanın öğrencisinden yararlanacak kadar adileşmesi oldu!

vallahi bu konu bayağı iki ucu b.klu değnek oldu.
Ya götürdün dr. o var bu var çıktı bişeyler.
Adam dese ne malum benle olduğu başkalarıyla da olmuştur kızın hayatını bitircekler.
Kızda hoş okadar şey yaşa kimseye sorma... Şimdi otur herşeyi anlat... Ne diye... Adamı elde ederim beni bırakamasın diye mı düşünüoo acep...

okuyunca beynimden vuruldum sizde evlisiniz eşiniz siz hamileyken sizi aldatsa bunu bilmek istersiniz be kadar eşinizi severseniz sevin ne kadar mutlu olursanız olun ister hamile ister çocuk olsun aldatılmak hoş değil ilk önce o kadının yerine koyup kendinizi karısına anlatın herşeyi fake hesap vs her türlü bilsin kadın hakkı var ki bida böyle bişey başına gelmesin ikincisi kardeşinin yanında olun ki başka hata daha yapmasın ve bi avukata kesinlikle gidin emin olun ki o yaştaki bi kız salak değil kızlar araştırmacıdır tanımadığı kişiyi bile arar bulur bilmemesi kesinlikle yanlış ve psikoloğa kesin gitmelisin herşeyden önce ona gidin o sizi yönlendirsin allah yardımcınız olsun benim eşim beni aldatsa bi dk durmam yanında sizde eşinizi kendinizi düşünün o kadına haber verin

bence şimdilik eşine söylemeyin... belkide riskli bir gebelik geçiriyordur bilemezsiniz... bazen ufak bir sinir krizi bile erken doğuma sebep olabilir... bebeğe bir sey olursa vicdanınız ömür boyunca yakanızı bırakmaz... ki insanlar arasında kardeşinize o adamın hayatında yer açmaya çalıştığınız durumuna düşersiniz... bence direkt adamın kendisi ile konuşun... eşinize söylemeniz konusuna gelince eşinizin kişiliğine bağlı iyi bir insansa abilik yapacaksa söyleyin yoksa bunun ilerisi var hiç bir ilişkinin garantisi yok ufak bir anlaşmazlığınızda bu durumu size ve ailenize karşı kullanmayacaksa anlattın bence... çünkü hassas bir konu bence...

Doktor olayı çok kötü bir düşünce
hadi diyelim ki böyle bir şey yaptı ne olacak ?

Hastalık kaptımi acaba diye doktora götürülmesi de inanmıyorum

Hangi devirde yaşıyoruz ya
Herkesin kendi tercihi Tamam yaşadığı ilişki yanlış ,belki yaptığı da yanlış ama ders alacak sonuçta hatalarından

Okulla görüşmeniz gerekli.bu hocanın pardon kart zamparanın okuldan atılması şart
Kim bilir başka kızlara da zarar verdi mi?
Dr meselesine gelince önce bi psikologa gidin kardeşiniz için.onu depresyona sokmayın

Katılıyorum.

En başta, doktora götüreceğim bakalım başka salaklıklar yapmış mı dendi. Aaa olmaz falan denilince hastalığa döndü.

Gençlik hatası çok üstüne gitme.Telkinlerde bulun.Ya onuruyla yaşayacak ya onursuz.Kendi karar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…