bencede aynen bılıyordu evlı oldugunu bence.Barı bundan sonra aklını başına toplasaMadonna gulum nasil evli oldugunu bilmez bak ablaso sosyal medyadan aratinca hemen bulmus öğrenmiş bile bile bile devam etmistir.
Bu oyle siradan bir hata degil evli bir erkekle birlikte olunmis karisi hamile yaziktir gunahtir ya adam cok cok suclu kiz cok suclu masum degil
yok artık aklıma gelen şey değil di mi?Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!
Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!
Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum
Dr götürmek felan ne ya... hangi devirde yaşıyoruz. Allah aşkına bu tarz hareketler sizden daha cok uzaklatırır.
Reşit bir kızdan bahsediyoruz. Hata herkes yapabilir önemli olan hatanın neresinden dönse kardır. Sahip çıkın kardeşinize...
yok artık aklıma gelen şey değil di mi?
sakın yapmayın ya
Ne doktoru ya
Siz de üniversite okuyorsunuz ama kardeşini bunun için doktora götüreceksiniz
Olur mu öyle şey
Evli birisi ile ilişki yaşamak çirkindir ama yine de o kişiyi ilgilendirir
Birisi ile birlikte olmak da tercihidir bu kişinin evli bekar olması durumu değiştirmez ki
Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!
Bu ne demek? Doktora götürücem başka salaklıklar yapmış mı ne anlama geliyor? kardeşinize bekaret kontrolü mü yaptıracaksınız kusura bakmayın ama bu iyi niyetten biraz sapıyor. Öyle bir şey olmuş olsa bile bu kadar ileriye gidemezsiniz!! ortada bir tecavüz yok kaldı ki bu kardeşinizi tramvaya sürükler Allah aşkına.
Tamam adamın yaptığı hoş bir şey değil ama çok fazla tepki gösteriyorsunuz. Kanmış inanmış olabilir hocalarımıza aşık olduğumuz dönem bizimde oldu adamda bunu kullanmış adam şikayet edilebilir ama kardeşinizin zaten hatasının farkında celallenmeden çözmelisiniz.
Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yanihastalık kapmış mı diye baktıracakmış, haklı da. çünkü ilişkiye girdiğini söylemiş kız zaten.
itiraf etti dedi ya ondan şüphe duymadım hiç. artık kendi aile ilişkilerine göre şekil alacak o. ben hocadan tiksindim. benim için konu hocanın öğrencisinden yararlanacak kadar adileşmesi oldu!Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
Ya onu sonradan soyledi konu sahibi, tepkilerden cekindiginden. Burda da hic birimiz salak degiliz belli ki bekaret kontrolu. Bulasici hastaliklarin da hemen tesbit edilemeyecegi ortada yani
Gençlik hatası çok üstüne gitme.Telkinlerde bulun.Ya onuruyla yaşayacak ya onursuz.Kendi karar versin.bu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?