Bence hala beyaz halı pişmanlıkVallaha yemek yiyorsak birlikte yiyoruz meyveyse sofra seriyorum eline verip evde dolandırmıyorum. Emiyor zaten 3 ana öğünümüz var birlikte yiyoruz meyve yiyecekse sofra seriyorum yediriyorum kalkıyor. Abur cubur vermiyorum zaten.
Benim gibi milletin eskisinde oturup da sonradan birşey alsaydiniz böyle yargilamazdiniz. Ben almışım mis gibi. 2 hafta olmuş daha ben kullanmamışım bunların vurdumduymazigi beni sinir eden1 yaşında çocuk nasıl hep sofraya oturup kalkıyor yetişkinler gibi?
Yanlış anlaşılmak istemem sofra alışkanlığı tabi ki olmalı ama hiç sofra dışında bir şey yemiyor olması bana ilginç geldi.
Konu yemek de değil aslında bir şey dökmez de boya sürer bir şekilde beyaz halı kirlenir yani
İlerde nasıl pişman olacaksınız beyaz halıya ve verdiğiniz özene
Güzelim bu insanları evine yatıya almışsın.Benim gibi milletin eskisinde oturup da sonradan birşey alsaydiniz böyle yargilamazdiniz. Ben almışım mis gibi. 2 hafta olmuş daha ben kullanmamışım bunların vurdumduymazigi beni sinir eden
Bide bana geçen biz hastalandık herhalde koronaydi biz atlattık diyolar yani öyle ki gerizekalılar ve. Ne anlatabilir onlara.Sizin gibi misafir olma,misafir etme sevdalilari yuzunden bir sürü sağlık çalışanı öldü be.Hâlâ derdi halı.Geleni kabul etmiceksin kardeşim,bu kadar basit.
Bide bana geçen biz hastalandık herhalde koronaydi biz atlattık diyolar yani öyle ki gerizekalılar ve. Ne anlatabilir onlara.
Canım çocuk büyükmüş çayı orada içme diyecektin hadi kızının üzerine dokulseydi oynarken Allah korusun.Benim gibi milletin eskisinde oturup da sonradan birşey alsaydiniz böyle yargilamazdiniz. Ben almışım mis gibi. 2 hafta olmuş daha ben kullanmamışım bunların vurdumduymazigi beni sinir eden
Yayarsa yaysın... diyeceklerim bu kadarİnşallah ya. Çok üzülürüm çıkmazsa. Görümcem in çocuklarına şuradan kalk şuraya otur demek mümkün değil.
Bende istemedim gelmelerini. Gelin bile demedim. Kaynananın geleceğinden haberim bile yoktu.Ben haliyi falan gectim de su pandemi doneminde gorumce,cocuklari ve kayinvalidenin 1 haftadir yatili olarak sizde ne isi var? Ben kendi kayinvalidemi kayinpederimi, 5 dk lik mesafe aramiz, aylardir eve caya bile davet etmedim. Kendim de gitmedim. Neden musamaha gosteriyosunuz hele ki yatili misafire?
Allahım kınamıyorum ama yok böyle cocuk. Kendı dedesi falan cocukları ıstemıyor. Aşırı sımarık. 2si erkek cocugu. Ama annesı falan rahat bayaOrtalığa salacaklarsa dogurmasalar keşke.
eşinizi beklemeden siz yollarını kesecektiniz ama. mesajlara eşim salak eşim denyo gözüne baktım anlamadı falan demişsiniz ama öyle olmuyor o işler. sorun sadece halı değil sorun sizi tınlamamaları.Bende istemedim gelmelerini. Gelin bile demedim. Kaynananın geleceğinden haberim bile yoktu.
Yerinizde olsam odaya elinde bardakla gitmesine izin vermezdim.Herkese öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Görümcem, çocukları ve kaynanam bize geldiler bir haftadır buradalar. Görümcem evinde hiçbir şekilde çocuklarının evi pisletmesine izin vermez döver ama buraya gelince saldım çayıra. Ben kendinin evine gittiğimde halima çay dökmeyin demişti bana iğneleyici bir şekilde. Dün akşam çay falan demledim sofra açtım çocuklar da var diye. 13 yaşındaki oğlu çayı aldı kızımın odasına gitti orada içecekmiş beyfendi. Kızım 1 buçuk yaşında ama ben kızıma maddi imkansizliktan dolayı oda anlamamıştım şimdi odasını aldım beyaz bı halı aldım mis gibi bakmaya bile kıyamıyorum daha 2 hafta oldu odayı düzenleyeli. Bu detayları veriyorum beni anlayabilirsiniz diye. Çayı beyaz halinin üzerine dökmüş ve onuda silmeye çalışıp bayağı bir yere dağıtmış. Sildik ama çıkmadı sabah yine sildik yine çıkmadı. Yikamaciyi aradım ama çalışmıyorlarmış bugün yasaktan dolayı. Pazartesi alabiliriz dedi canım çok sıkıldı. Belki bir halı diyebilirsiniz ama benim için inanın çok lüks birşey bu. Evlendiğimden beri hep milletin eskisinde oturdum kendi eşyalarımı yeni almaya başladım. 3 buçuk yıllık evlilikte. Yani ben oraya sofra sermişim oturup orda içsene. İnsan demez mi otur burda iç git diye. Kusura bakmayın sinirden nasıl yazdım bilmiyorum. Hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?