- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
Ben yazıklar lsun dıye o sınırlr soyldım cocugumu oyle gorunce sonrasınsa konustum yahu ne duymak ıstedgınız anlıyorm ama ben neyse onu anlatıyoryn.kendımı nıye kandırayım yafa boyle bıseyı neden affedeyım cok sacma.
anlaşılmaz yazmışsınız da ,anladığım kadarına cevap vereyim..Ayrcahanı dedım ya benonun terbıye anlayısı boyle dıye ıste bı kac defa daha ppoposuna vurdugu zamanlarıda ıcıne katarak konustum dakonu nerelre cekılı
ı
z Sız canınızı sıkamyın ne kendımı ne de baskasını kandırmıyorum ıcınız rahat olsun.valla şu hayatta herkes bieşeyleri ve birilerini tolere ediyor affediyor..sonrasında gelip de dürüstçe ,,ben affettim hatasını anladı,bir şansa vermek istedim,öküz ama devam edeceğim vss dese ne ala..
bu konuda da,konuştuk,rest çektim ya da anlattım,vss dese,hatasını gördü sonrasına bakacağım kontrole deceğim deseydi ne ala...
ama sonradan böyle u dönüşleri cnaımı sıkıyor..demek ki kendini kandırıyor diyorum..yok saymak istiyor sadece..
Tamam ama ben normaldede oyle psıkopat bırı olmadıgıbçnı anlatmaya calıstım bu savunmaksa evt savundum ve ayrıca konustun o da hatasını anladı gıbısıne de yazdım zaten.anlaşılmaz yazmışsınız da ,anladığım kadarına cevap vereyim..
madem öyle buraya gelip,konuştuğunuz falan söyleyin..öyle bir mesajınız bile yok ki...
konuştum anlattım ,o da anladı diyin..pişman oldu bir daha olmaycağını söyledi diyin ..ne bileyim..
siz öyle yazdınız biz de ona göre cevap verdik..konuyu bir yere çekmedik yanii.
Sı
z Sız canınızı sıkamyın ne kendımı ne de baskasını kandırmıyorum ıcınız rahat olsun.
ne diyeyim o zaman,umarım çocuğunuza bir daha şiddet uygulamaz..akıllanmıştır..Tamam ama ben normaldede oyle psıkopat bırı olmadıgıbçnı anlatmaya calıstım bu savunmaksa evt savundum ve ayrıca konustun o da hatasını anladı gıbısıne de yazdım zaten.
ne diyeyim o zaman,umarım çocuğunuza bir daha şiddet uygulamaz..akıllanmıştır..
n Tarz annelerden degılım esımde o tarz babalardan degılBabasından küçükken sürekli dayak yiyen bir çocuk olarak anneme hala çok kızıyorum. Bırakıp gitmesi gerekiyordu.
Eğer sırf başında bir erkek olsun diye, bir evin olsun diye,ne bilim belli bir gelirin olsun diye o çocuğun hayatını zindan ediyorsan etme. Tek diyebileceğim bu. Bu tarz anne-baba olmaz olsun.
msBir daha ayni tarz baslik acmazsiniz umarim.Biri sikayet etse uzaklastirma alir biliyorsunuz degil mi kocaniz?
Sıkayet edılmesı gereken bır durum olsa once ben ederım anne olarak sız de bunu bılıyosuuDur sanırım.
ms
TesekkurlerPardon kusura bakmayin mudahil olmayiz daha.Kulaklarinizda oglunuzun anne diye cigliklarinin cinlamalari gecmis sanirim.Ortalik yatismis.Mutluluklar.
Allahskına sıkayet etsem nolcak kı darp ızı yok bısey yok kı ogluma sa sorsan yok dovmedım der ee nolcak benım tek yapacagım sey esımle konusmak ya psooljık destek alır yada ayrılırız karokollarda surunup cocuklarımda perıaan edemem
Aynen burda oyle yaparım boyle yaparım demeklede olmuyor malesef bu ısler...tüm sayfaları okuyamadım, içim almadı
bence konu sahibi türlü bahanelerle geçiştiriyor bu işi
daha önce de yapmışmış
darp izi yokmuşmuş
oğlu dövmedi dermişmiş
çoçuğuyla mahkemelerde sürünemezmişmiş
yahu adam çocuğa saldırınca sen de ona saldırsana
belki oğlunla beraber dayak yersin, sonrasına da ona göre bakarsın
ya da adam geri adım atar, dövemez, tepkini tam koymuş olursun
benim kocam çocuğuma vurmaya kalksa
bildiğiniz tekme tokat kavgaya girerim valla
buradan konu açmakla olmuyor işler
içim yandı demekle olmuyor...
Konu sahibi kızgınlıkla yazmışsın kocanı kötülemişsin, 4 yaşındaki çocuğunun suratına babasının parmak izlerinin çıktığından bahsediyorsun, çocuğunun ağlamalarından bahsediyorsun sonra gelip burda kocanı koruyorsun ortalık sakinleşince. O zaman buraya konu açma, konu açıp açmayacağına biz karar veremeyiz evet, ama burda benim bile sinirim bozuldu okurken. Kocana çokk kızdım. Bi de burda 'o öyle bi insan değil aslında' diyorsun ya insan iyice sinirleniyor. Bari de ki evet kocamın psikolojik sorunları var, tedavi olmasını istiyorum sevdiğim için desen yine bu kadar tepki almazsın. Ama sen ortalık yatışınca direk savunmaya geçmişsin. Bu mutluluk uzun sürmez zaten. Sen çocuklarımı mahkemelerde perişan edemem diyorsun ya eşin çok rahat perişan ediyor zaten bi şekilde baksana.Dun aksamkı sıkıntım bosuna degılmıs demkki.esım oglumu dovdu cıldırmak uzereyım.yanı suan cekıp gıdesım var o derece napcam bılmıyorum yavrum anne nerdesın dıye cıglık attı kulaklarmda cınlıyo hala o ses ya ocım yanıyo
sAna gore oyle herkez akıllı da bende akıl yok mu sureklı boyle olaa zaten katlanmam sız rahat olunKonu sahibi kızgınlıkla yazmışsın kocanı kötülemişsin, 4 yaşındaki çocuğunun suratına babasının parmak izlerinin çıktığından bahsediyorsun, çocuğunun ağlamalarından bahsediyorsun sonra gelip burda kocanı koruyorsun ortalık sakinleşince. O zaman buraya konu açma, konu açıp açmayacağına biz karar veremeyiz evet, ama burda benim bile sinirim bozuldu okurken. Kocana çokk kızdım. Bi de burda 'o öyle bi insan değil aslında' diyorsun ya insan iyice sinirleniyor. Bari de ki evet kocamın psikolojik sorunları var, tedavi olmasını istiyorum sevdiğim için desen yine bu kadar tepki almazsın. Ama sen ortalık yatışınca direk savunmaya geçmişsin. Bu mutluluk uzun sürmez zaten. Sen çocuklarımı mahkemelerde perişan edemem diyorsun ya eşin çok rahat perişan ediyor zaten bi şekilde baksana.
Ben sne anlatsamda herkrz ıstegı yere cekıyo ondan daha fazla anlatcak bısey yok kım neyı nasıl ıstıyosa oyle anlasın.
Aynen burda oyle yaparım boyle yaparım demeklede olmuyor malesef bu ısler...
Konu sahibi kızgınlıkla yazmışsın kocanı kötülemişsin, 4 yaşındaki çocuğunun suratına babasının parmak izlerinin çıktığından bahsediyorsun, çocuğunun ağlamalarından bahsediyorsun sonra gelip burda kocanı koruyorsun ortalık sakinleşince. O zaman buraya konu açma, konu açıp açmayacağına biz karar veremeyiz evet, ama burda benim bile sinirim bozuldu okurken. Kocana çokk kızdım. Bi de burda 'o öyle bi insan değil aslında' diyorsun ya insan iyice sinirleniyor. Bari de ki evet kocamın psikolojik sorunları var, tedavi olmasını istiyorum sevdiğim için desen yine bu kadar tepki almazsın. Ama sen ortalık yatışınca direk savunmaya geçmişsin. Bu mutluluk uzun sürmez zaten. Sen çocuklarımı mahkemelerde perişan edemem diyorsun ya eşin çok rahat perişan ediyor zaten bi şekilde baksana.
Ben rahatım zaten merak etme şükür evimde şiddet yok, Allah da göstermesin.Sen e
sAna gore oyle herkez akıllı da bende akıl yok mu sureklı boyle olaa zaten katlanmam sız rahat olun
Yok cekmem zatenBen rahatım zaten merak etme şükür evimde şiddet yok, Allah da göstermesin.
Ben akıllıyım diye iddia etmedim, burda sinirle konu açma o zaman frenle kendini. Ben 4 yaşındaki bi çocuğun babasından dayak yediğini hayal edince deli oluyorum mesela. Tamam eşinle konuş, kesin konuş zaten bu huyunu düzeltsin yapmasın. Ama gelip de burda onu koruma, korunacak bi tarafı yok çünkü. Boşanılacak bi durum değil, düzelebilecek bişey ama sürekli oluyorsa hiç çekme zaten.
dı Ya oyle olsaydı 5 yılık ıkıskıBen sizin yerinize anlatayım
1. Konu sahibi kaçarak evlenmiş, düğününde görümceleri konu sahibinin annesine şiddet uygulamış.
2. Konu sahibinin şiddet gören annesi torununa bakmaya gelince, konu sahibinin eşinin oğluna çok kızdığını kötü davrandığını söylemiş.
3. Konu sahibinin eşi oğluna şiddet uygulamış.
Bunlar da ''aile birliğini bozmak'' için sebep mi yani? Değil mi konu sahibi?
Yalnız sorun şu ki sizin zaten ne aileniz, ne birliğiniz yok.
Aa gercektn mı olmayan aıle bırlıgıyle 5yıl gecırmısız komıksınız vallaBen sizin yerinize anlatayım
1. Konu sahibi kaçarak evlenmiş, düğününde görümceleri konu sahibinin annesine şiddet uygulamış.
2. Konu sahibinin şiddet gören annesi torununa bakmaya gelince, konu sahibinin eşinin oğluna çok kızdığını kötü davrandığını söylemiş.
3. Konu sahibinin eşi oğluna şiddet uygulamış.
Bunlar da ''aile birliğini bozmak'' için sebep mi yani? Değil mi konu sahibi?
Yalnız sorun şu ki sizin zaten ne aileniz, ne birliğiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?