sınırden elım ayagım tıtrıyo.

okudum şimdi geriyi. birden değişmiş mesajlar. eski mesajların tersi yazılmış

Benim anlamadigim oglum oyuncagi kizima atinca esim ani bir sinir patlamasiyla vurdu gibi bir sey yazmissiniz.. sonra da ben kizimi besikten aldim, odadan ciktim, emzirmeye basladim oyle vurdu demissiniz.

Sizin dediginiz gibi aniden olan bir sey olsa, kizinizi besikten alip diger odaya emzirmeye gecme surecinde olmasi gerekirdi. Oyle olsaydi muhakkak gorur ya da duyardiniz..

siz cikip, bebegi emzirmeye basladiktan sonra olduysa hic de ani olan bir sey degil.. esiniz bildigin dayakci..

Tabi soyledikleriniz bastan sona celiskili.. daha once de dovdu, bana da dov diyor hatta diyorsunuz.. sonra yok bu ilkti diye ceviriyorsunuz..
cozum olarak da esiniz acilen psikolojik tedavi almali..

birden eşinizin fikri değişmiş. buradaki tepkilere göre nedense..
Evet bizden tepki gelince nedense daha once hiiiccc siddete basvurmadigini o anki korkuyla anlik tepki verdigini soylemeye basladi, halbuki en basta kendi agziyla soyledi egitim yontemi dayak benim de oyle yapmami soyluyor diye

Bı kackere daha yapmıstı ama anlamıyo dovmezsek laf anlmmız arsız olurmus hatta bana sende dov dıyo
burada değişim ortada. tepkilerden sonra.

Çocukluğunda şiddet görmüş biri olarak, çok net söylüyorum,eşime de şimdiden söylüyorum(kendisi aşırı sakin ve pozitif bir insandır.) benim evladıma şiddet gösteren adamı ben paralarım ve k.çına tekmeyi basarım!Çünkü ben çook ağır şeyler geçirdim, çocuğumun bunları yaşamasına Allah bana ömür verirse asla müsaade etmem!İlk dayağını atan, devamını da yapar.Müdahale etmeniz şart, ama psikolog ama tehdit.Her şey sizin elinizde.

okudum şimdi geriyi. birden değişmiş mesajlar. eski mesajların tersi yazılmış
öküz kocam olmuş sana kocişim..
hani yazsa ki,sonradan konuştuk,hatasını anladı o da pişman oldu vsss...belki anlarız(o da belki) ama bu şekilde dönüşler de saçma oluyor....dediğim gibi karı koca kavgası olsa okey ama çocuk söz konusu olunca ,olmuyor işte..yazık el kadar bebeye..oğlumla aynı yaşta ,fena oldum..

sadece koca değil. ailece psilolojik destek almalı.

ay çocuk dövmek ne ya... çocuk döveni döveceksin (dövecek kişide dev felan olmalı, çocuğun ne hissettiğini anlaması için)... şiddet yanlısı olmamama rağmen bu tip insanlar hak ediyor...

hep böyle olmuyormu kkda. hırsla açıyorlar ,sonra kocayla ara düzeliyor yada tepkiler rahatsız ediyyor çeviriyorlar olayı koca korunmaya başlıyor

ümitsiz kocaların korunmasına bir anlam veremedim.ailece tımarhanelik yada son dakika gelişmelerine sıcak haber olacaklar yoksa ailecenek.hani hastalıklı sevgililik ilişkileri oluyor da hemde çocuklu hastalıklı evlilik böyle bir şey heralde bir sürü psikopat böyle yetişiyor o zaman.o adamın evinde yetişen çocuğun normal olması saçma gibi.

hep böyle olmuyormu kkda. hırsla açıyorlar ,sonra kocayla ara düzeliyor yada tepkiler rahatsız ediyyor çeviriyorlar olayı koca korunmaya başlıyor
valla şu hayatta herkes bieşeyleri ve birilerini tolere ediyor affediyor..sonrasında gelip de dürüstçe ,,ben affettim hatasını anladı,bir şansa vermek istedim,öküz ama devam edeceğim vss dese ne ala..
bu konuda da,konuştuk,rest çektim ya da anlattım,vss dese,hatasını gördü sonrasına bakacağım kontrole deceğim deseydi ne ala...
ama sonradan böyle u dönüşleri cnaımı sıkıyor..demek ki kendini kandırıyor diyorum..yok saymak istiyor sadece..

Ben sne anlatsamda herkrz ıstegı yere cekıyo ondan daha fazla anlatcak bısey yok kım neyı nasıl ıstıyosa oyle anlasın.
peki o zaman yukardaki mesajıma cevabınız nedir?nasıl anladı bu mantıktaki kocanız hatasını?

Ben yazıklar lsun dıye o sınırlr soyldım cocugumu oyle gorunce sonrasınsa konustum yahu ne duymak ıstedgınız anlıyorm ama ben neyse onu anlatıyoryn.kendımı nıye kandırayım yafa boyle bıseyı neden affedeyım cok sacma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…