sınırden elım ayagım tıtrıyo.

Allah
Razı olsun bırı benı anldı cok sevındım valla sagolun.

onlardan biri bendim. ama ben çocuğun yanında kavga edin demedim. yanlış anlamışsınız. konu sahibi bir cevabında eşimle kötü olurduk demesi üzerine gerekirse kötü olursunuz ama çocuğunuzu savunursunuz ki çocuğunuz kendisini savunacak güçte değil. burda kavgadan kastım buydu. eğer çocuğunu savunmak eşiyle arasını açacaksa açsın demeye çalıştım. git çocuğunun yanında bağırış çağırış kavga et demedim.

Senin esin normal degil ve sen bu olaylari boyle kabul ederek normal davrandigini mi soyluyorsun. Bence otur ve actigin konulara bir bak. Esinin bu haline şukrediyorsan burada konu acmaktan vazgec.

QUOTE="ilyas hakanim ve yagmurum, post: 38383339, member: 639516"]Benım esım pskopat degılve bende hasta degıllım cok sukur esım sureklı sıddet uygulayan bırı degıl[/QUOTE]

Kişisel olarak direkt size bir şey demedim yanlış anlamanızı istemem öncelikle bunu belirteyim. Ama emin olun anne babalar ne kadar gizli saklı kavga ettiklerini zannetseler de çocukları hissediyor, gerginlik havası bile o küçük çocuğa zarar verebilir, kendi çocukluğumdan biliyorum. Şiddet vs görmedim asla ama evdeki anne-baba gerginliği ya da kardeşler arası gerginlik küçük yaşlarda çok etkilerdi beni. Konu sahibi de anladığım kadarıyla bu olayda sakince konuşarak çocuğunu savunmuş. Anne bu, minnacık çocuğu tek başına bırakmaz diye düşünüyorum şiddet durumunda. Zaten anladığım kadarıyla devamlı olan bir şey değil bu ve yine konu sahibini tanımam etmem ama tekrarı olursa eşine çocuğunun ondan önce geldiğini gösterir gibi geldi. sevgiler :)

[/QUOTE]
Tamam oyle yaparm sagolun

Benım orda kastettgım o an gtseydm kavga ederdık ve hıcbıseyı cozumleyemezdık anlmında soyledım ama herneyse yalnıs anlsıldım

yok yok yanlış anlamadım direkt üztüme de alınmadım ama dediğiniz tarzda yorum yapanlardan biri olduğum için açıklama ihtiyacı hissettim çünkü konu sahibi tarafından da yanlış anlaşıldım. :) tabii ki şiddetin her türlüsüne karşıyım hele çocukların yanında. çocuklara yansıyacak en ufacık problem beni üzer. ben ki kızım doğduğundan beri eşime sesini yükselttirmiyorum onun yanında bebek de olsa hisseder o diye. ben sadece konu sahibinin bazı yorumlarından eşini savunmaya geçtiğini hissettim. çünkü mesela bir yorumunda eşimin eğitim şekli dayak hatta beni de tembihliyor bu konuda gibi birşey yazmıştı başka bir yorumunda ise ilk defa böyle birşey yaşadık yazınca açıkcası sinirlendim kocasını savunmak onunla kötü olmamak adına oğlunu harcıyor gibi bir hisse kapıldım.
umarım sizin dediğiniz gibi olur tabi. benim de gönlüm bundan yana.
sevgiler.. :)

[/QUOTE]
Ayrıca konulrma baktım daaesımın normal olmadıgına daır bır konu bulamadım ama sız nasıl okuduysanız bulup teshıs koymusunuz tebrıkker

size katılıyorum boşanmak için sebep olamaz asla ama eşiyle konuşmalı konu sahibi eşinin davranışının yanlış olduğunu ve asla tekrarlamamasını....zaten normal şartlarda bir baba da evladına kıyamaz bir anlık bile olsa tekrarı asla olmamalı

peki bırak ağlasın diyen kocanız,"yazıklar olsun" diyince mi anladı hatasını??
sonradan pişman olmuş ağlamış falan ya..?
üstelik çocuğu döverek terbiye etmeyi savunan bir adam değil mi eşiniz?hatta size de böyle yapmanızı tavsiye eden??? bi,z uydurmadık siz yazdınız bunları...
önceden poposuna vurmuş,siz müdahale etmediğiniz için dozu artmış ve suratına vurmuş çocuğun hem de parmk izi geçierecek kadar..doğru mu değil mi??
ilk defa yaptı diyosunuz,,lk defa tokat attı demek..önemli olan mantalite..bu mantıkta olduğu sürece,vurduktan sonra bile bırak ağlasın diyen adam ,bir lafınızla pişma olmaz,gelin kendinizi kandırmayın siz de..

aynı düşünceleri paylaşıyoruz, bir saattir anlatmaya çalıştığım şey bu, önemli olan MANTIK, biri ikisi yok bunun adamın terbiye şekli dayaksa bugün olmazsa yarın öbür gün olacak.. ama anlatamadım kendimi, eşler arası şiddeti savunuyor konumuna bile düştüm.. ama ohhhh beeeee benimle birebir aynı düşünen biri varmış ağzınıza sağlık.

ben de aynen sizin gibi düşünüyorum önceki yazdıklarınızı okudum..size de devamlı,kocamı mı döveyim ,çocuğumn yanında kavga mı edeyim,boşanayım mı gibi sözler serfedilmiş..bence anlyıor ama bu şekilde yorumlamayı seçiyor sadece.
bir sinirle konu açılıyor,sakinleşince de pişman olnuyor sanırım..ama bu üstü örtülebielcek bir olay değil.karı koca kavgası olsa amenna ama çocuk var işin içinde..

bir daha bu çocuğa bir fiske vurursan ne beni nede çocuklarını göreceksin de. tehdit et. ama bunu yaparsada dediğini uygula. çocuklarının bilhassa o minicik oğlanon psikolojisi için yap

evet, baktı kocasının üzerine çok gidiyoruz bi de sakinleşti pişman oldu konuyu açtığına ama dediğiniz gibi keşke sadece ikisi arasında bir mevzu olsaydı da üstünü kapatmaya çalışsaydı umrumda olmazdı ama işin içine çocuk girince aklım çıkıyor o yüzden bu tarz şeylerde önceliğinin çocuk olması gerektiğini anlatmaya çalıştım çünkü o savunmasız.. ama ya anlamıyor ya işine gelmiyor. o yavrum da inşallah bir daha böyle birşeye maruz kalmaz başka da birşey diyemiyorum..

bir daha bu çocuğa bir fiske vurursan ne beni nede çocuklarını göreceksin de. tehdit et. ama bunu yaparsada dediğini uygula. çocuklarının bilhassa o minicik oğlanon psikolojisi için yap
oky ne tehditi..konu sahibi kocamla kavga etmeyiz ağız dalaşına gerek yok diyor..yazıklar olsun diyip çocuğu alıp gitmiş içeri..sonra da kocası ağlamış pişma olmuş..kocam sorunlu değil diyor..
biz de anlatmaya çalışıyoruz ama yok şimdi de cevap vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…