- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kesinlikle bence de.. Ya bi de dğnyaya kendini kapa 15 yaşındayken mağaraya gir insan içine çıkma yıllar sonra gel abi bu kadar olmazsn bi de 27 yaşındaymış Allahım sana geliyorummİlk konularından bile belli öyle olduğu. Verdiği cevaplar da dalga geçer gibi geçiştirici ve kısa cevaplar. İlgi çektiğini biliyor eğlence amaçlı yazıyor bence
Çukurun senaryosundan iyi vallaKendisi gerçekse,bile yaşadığı ilişki gerçek değil diye düşünüyorum.
Evlat olsa çekilmeyecek davranışlar sergiliyor.
Kim,niye çeker böyle birini?
Ya nişanlı yok ortada,
ya da adam safın önde gideni.
Ya da konu sahibi iyi senaryo yazıyor.
Ben zaten daha önce kimse niye bu kişinin fake olduğunu fark etmedi onu anlamıyorum. İlk açtığı senaryo konular ilgi gördü şimdi dizi gibi onu devam ettiriyor ve konular çok yüzeyselKesinlikle bence de.. Ya bi de dğnyaya kendini kapa 15 yaşındayken mağaraya gir insan içine çıkma yıllar sonra gel abi bu kadar olmazsn bi de 27 yaşındaymış Allahım sana geliyorumm
Ya burda birkaç arkadaşa resim attım instagramım var numaram var işim gücüm de var ya boş insan mıyım benO bizimle eğleniyor bence.
Daha önce de yazdım,
ya sosyal deney yapıyor,
ya canı sıkılan bir ergen.
Böyle bir kişiliğin gerçek olmadığını düşünerek,
teselli buluyorum ben.
Şimdi beni alıntılar,
'aşkolsun,size çok kırıldım'der.
İlginç kız...
Aradı geliyorum kahve yap diyor yav bir de utanmadan kahve yap diyorTamam işte gelinlik bahanesiyle arayın konuşun bitsin bu mevzu uzamasın artık. Size de yazık ona da.
bence evet sence??Ya burda birkaç arkadaşa resim attım instagramım var numaram var işim gücüm de var ya boş insan mıyım ben
Neyine dur dicek gitmiş fotoğraflara bakmış bir de diyor sen de Burak özçivitin fotoğraflarını beğeniyorsun aynı şey diyor la nere aynı şey yaaaaaGerçek değil dimi yani kesin değil. Yoksa gerçek olsa bi yerde nişanlısı dur der bizim bildiğimiz adamlar bununki gibi değil. Evet evet kesin faje yani öyle olmalı
Ya ben size fotoğraf atayım isterseniz nişan fotoğraflarımı neden yalan söyliyimKendisi gerçekse,bile yaşadığı ilişki gerçek değil diye düşünüyorum.
Evlat olsa çekilmeyecek davranışlar sergiliyor.
Kim,niye çeker böyle birini?
Ya nişanlı yok ortada,
ya da adam safın önde gideni.
Ya da konu sahibi iyi senaryo yazıyor.
Mune abla biliyor gerçek olduğumu konuma yardım edecek yorumlar yapın lütfenBen zaten daha önce kimse niye bu kişinin fake olduğunu fark etmedi onu anlamıyorum. İlk açtığı senaryo konular ilgi gördü şimdi dizi gibi onu devam ettiriyor ve konular çok yüzeysel
Sizi bilmem ama dert diye açtığınızYa burda birkaç arkadaşa resim attım instagramım var numaram var işim gücüm de var ya boş insan mıyım ben
Allah aşkına at yani çok merak ediyorumYa ben size fotoğraf atayım isterseniz nişan fotoğraflarımı neden yalan söyliyim
ben deAllah aşkına at yani çok merak ediyorum
Derin sularda arkadaşa attımKız atsana bana resim
Ama bize göstermiyor :)Derin sularda arkadaşa attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?