Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

İlk konularından bile belli öyle olduğu. Verdiği cevaplar da dalga geçer gibi geçiştirici ve kısa cevaplar. İlgi çektiğini biliyor eğlence amaçlı yazıyor bence
Kesinlikle bence de.. Ya bi de dğnyaya kendini kapa 15 yaşındayken mağaraya gir insan içine çıkma yıllar sonra gel abi bu kadar olmazsn bi de 27 yaşındaymış Allahım sana geliyorumm

Çukurun senaryosundan iyi valla

Kesinlikle bence de.. Ya bi de dğnyaya kendini kapa 15 yaşındayken mağaraya gir insan içine çıkma yıllar sonra gel abi bu kadar olmazsn bi de 27 yaşındaymış Allahım sana geliyorumm
Ben zaten daha önce kimse niye bu kişinin fake olduğunu fark etmedi onu anlamıyorum. İlk açtığı senaryo konular ilgi gördü şimdi dizi gibi onu devam ettiriyor ve konular çok yüzeysel

Ya burda birkaç arkadaşa resim attım instagramım var numaram var işim gücüm de var ya boş insan mıyım ben

Gerçek değil dimi yani kesin değil. Yoksa gerçek olsa bi yerde nişanlısı dur der bizim bildiğimiz adamlar bununki gibi değil. Evet evet kesin faje yani öyle olmalı
Neyine dur dicek gitmiş fotoğraflara bakmış bir de diyor sen de Burak özçivitin fotoğraflarını beğeniyorsun aynı şey diyor la nere aynı şey yaaaaa

Ya ben size fotoğraf atayım isterseniz nişan fotoğraflarımı neden yalan söyliyim

Ben zaten daha önce kimse niye bu kişinin fake olduğunu fark etmedi onu anlamıyorum. İlk açtığı senaryo konular ilgi gördü şimdi dizi gibi onu devam ettiriyor ve konular çok yüzeysel
Mune abla biliyor gerçek olduğumu konuma yardım edecek yorumlar yapın lütfen

Ya burda birkaç arkadaşa resim attım instagramım var numaram var işim gücüm de var ya boş insan mıyım ben
Sizi bilmem ama dert diye açtığınız
konuların içi çok boş be kuzum.
Siz elbette varsınız,insan olarak gerçeksiniz,
belki nişanlı da gerçektir
ama konular senaryo bence.
Yüzde yüz herşey gerçekse,
tedavi olun ablacım.

Bana göndermiş ama bir önemi yok benim için.
Fotoğraflarda hoş bir çift var.
Bu neyin ispatı?Ben anlamadım.
Senaryo yazdığını düşünüyorum.
Yazmıyorsa psikolojik olarak normal değil.
Bunun başka bir izahı yok.
Burdan hiçbirimiz ona yardımcı olamayız.
Dön dolaş aynı konular.
Neyse ben pes ediyorum,
uğraşamayacağım prensesin sendromlarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…