- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ya birincisi adam kaş için bakmış fotoğraf altındaki yorumlara ben de bakıyorum ve meraktan bakıyorum bir art niyetim olduğundan değil. İkincisi dediğim gibi adam fotoğrafları kaş için incelemiş ve sana atmış üçüncüsü kızları beğenedebilir güzele herkes bakar adamın gözüne perde inmiyor sonuçta. Ne yapmış kızlardan birine mesaj mı atmış? O kızlarla seni kıyaslayıp sana baskı mı kurmuş? Hayır çok mu çirkinsin de bu özgüvensizlik nerden geliyor?Ya anlamıyor musunuz Kazakistanın güzel kızları diye paylaşılmış ve o da fotoğrafları incelemiş resmen
Yok bana mesaj atmadı yanımdaydı kaşımı şöyle yaptırcam falan dedim ordan söyledi çirkin birisi de değilim aslındaYa birincisi adam kaş için bakmış fotoğraf altındaki yorumlara ben de bakıyorum ve meraktan bakıyorum bir art niyetim olduğundan değil. İkincisi dediğim gibi adam fotoğrafları kaş için incelemiş ve sana atmış üçüncüsü kızları beğenedebilir güzele herkes bakar adamın gözüne perde inmiyor sonuçta. Ne yapmış kızlardan birine mesaj mı atmış? O kızlarla seni kıyaslayıp sana baskı mı kurmuş? Hayır çok mu çirkinsin de bu özgüvensizlik nerden geliyor?
Can sıkıyosn !Dalga geçmeyin lütfen canım çok sıkkın
Ya Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
Sen bu herifle evlenme üç günde bezdirirsin hayattan şimdiden bu kadar takıyorsan ilerisi sıkıntı gibi gözüküyoYa Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
Sormadım yarın da gelinliği teslim alacaktıkPeki sonuç? Hala konuşmuyor musunuz? Ev tutulmuş mesela. Bir arayıp sormadınız mı hala?
Yok bana mesaj atmadı yanımdaydı kaşımı şöyle yaptırcam falan dedim ordan söyledi çirkin birisi de değilim aslında
Sormadım yarın da gelinliği teslim alacaktık
Ben şurda asacam kendimi o derece.. Bin ttürlü fikir ve çözüm önerisi sunup da her savı çürüten insanlardan nefret ediyorum.Üşüyen prenses konu açınca,
aklıma şu söz geliyor.
Benim kızım bina okur,döner döner yine okur.
O yüzden diyorum acaba fake mi dalga mı geçiyor diye çok karikatürize bir karakterBen şurda asacam kendimi o derece.. Bin ttürlü fikir ve çözüm önerisi sunup da her savı çürüten insanlardan nefret ediyorum.
O bizimle eğleniyor bence.Ben şurda asacam kendimi o derece.. Bin ttürlü fikir ve çözüm önerisi sunup da her savı çürüten insanlardan nefret ediyorum.
Bence karışık bi karakter ne olduğunu tam olarak anlamadım. Ama gerçek olamayacak kadar sinir bozucu la bi git diyesim var da ah mune ablamO yüzden diyorum acaba fake mi dalga mı geçiyor diye çok karikatürize bir karakter
Gerçek değil dimi yani kesin değil. Yoksa gerçek olsa bi yerde nişanlısı dur der bizim bildiğimiz adamlar bununki gibi değil. Evet evet kesin faje yani öyle olmalıO bizimle eğleniyor bence.
Daha önce de yazdım,
ya sosyal deney yapıyor,
ya canı sıkılan bir ergen.
Böyle bir kişiliğin gerçek olmadığını düşünerek,
teselli buluyorum ben.
Şimdi beni alıntılar,
'aşkolsun,size çok kırıldım'der.
İlginç kız...
İlk konularından bile belli öyle olduğu. Verdiği cevaplar da dalga geçer gibi geçiştirici ve kısa cevaplar. İlgi çektiğini biliyor eğlence amaçlı yazıyor benceGerçek değil dimi yani kesin değil. Yoksa gerçek olsa bi yerde nişanlısı dur der bizim bildiğimiz adamlar bununki gibi değil. Evet evet kesin faje yani öyle olmalı
Kendisi gerçekse,bile yaşadığı ilişki gerçek değil diye düşünüyorum.Gerçek değil dimi yani kesin değil. Yoksa gerçek olsa bi yerde nişanlısı dur der bizim bildiğimiz adamlar bununki gibi değil. Evet evet kesin faje yani öyle olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?