Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Ya anlamıyor musunuz Kazakistanın güzel kızları diye paylaşılmış ve o da fotoğrafları incelemiş resmen
Ya birincisi adam kaş için bakmış fotoğraf altındaki yorumlara ben de bakıyorum ve meraktan bakıyorum bir art niyetim olduğundan değil. İkincisi dediğim gibi adam fotoğrafları kaş için incelemiş ve sana atmış üçüncüsü kızları beğenedebilir güzele herkes bakar adamın gözüne perde inmiyor sonuçta. Ne yapmış kızlardan birine mesaj mı atmış? O kızlarla seni kıyaslayıp sana baskı mı kurmuş? Hayır çok mu çirkinsin de bu özgüvensizlik nerden geliyor?

Yok bana mesaj atmadı yanımdaydı kaşımı şöyle yaptırcam falan dedim ordan söyledi çirkin birisi de değilim aslında

Yazmayım dedim ama yok anacım dayanamadım.. ne kadar basit şeyleri dert ediyorsun kendine.. insanlar evleniyorlar aileleriyle problem yaşıyorlar,kiminin çocuğu olmuyor,kiminin işsiz,kimi aldatılıyor daha neler neler..
ya arada denk geliyor konularınızı okuyorum profil adınızdan aklımda kalmış.. tam bir prensessiniz ama hayata geri dönün.. nişanlınız iyi sabrediyor size vallahi.. ama siz şimdiden böyleyseniz evlenince kimse bulutlara çıkmıyor bilginiz olsun.. en mutlusu huzurlusu bile muhakkak sıkıntı yaşayabiliyor ufak bile olsa.. o yüzden kendinizi biraz geliştirip ufkunuzu açmanızı tavsiye ederim.. yoksa evlenince çok sorun yaşarsınız.. zaten insan ister istemez alışma sürecinde zorlanıyor.. istersen nişanlınla hep Yanyana ol evlilik ve beraberinde getirdiği sorumluluğu çok çok başka.. karşılıklı güven samimiyet çok çok önemli.. eğer bunları nişanlınızda görmüyorsanız uzatmayın derim daha fazla..

eşler birbirini mutlu etmeli,BOĞMAMALI... bu konunuz için bişey diyemeyeceğim ama bana gereksiz bi alınganlık gibi geldi anneniz haklı bence :)

Peki sonuç? Hala konuşmuyor musunuz? Ev tutulmuş mesela. Bir arayıp sormadınız mı hala?

Bu kadar güvenmediğin, kaba tabirle abaza muamelesi yaptığım bir adamla nasıl evleneceksin?
Bu kadar kıskançlığın sonu felakettir asla unutma, eşimin eski eşi senin gibiymiş, 15 yıl evlilik 2 çocuktan sonra boşamış kadını, hayat zindan oluyor , dünya güzeli olsa kıskanç kadın çekilmez diyor. Bu yazdıklarım tecrubeden gelen şeyler, dikkate al, kıskançlığın bu dozu acizliktir, kendine bunu yapma

Sen bu herifle evlenme üç günde bezdirirsin hayattan şimdiden bu kadar takıyorsan ilerisi sıkıntı gibi gözüküyo

Üşüyen prenseste,nişanlıyı kıskanacak,
irdelenecek konu bitmiş,sıra kaşa gelmiş.
Yorum yok.

Yok bana mesaj atmadı yanımdaydı kaşımı şöyle yaptırcam falan dedim ordan söyledi çirkin birisi de değilim aslında

Ya sizi kırmak için yazmıyorum. Amacım laf sokmak değil. Çok mutlu olun isterim. Umarım da çok huzurlu ve mutlu olursunuz.

Ben sizin psikolojik olarak ciddi bir soruna sahip olduğunuzu ve bunun kesinlikle farkında olmadığınızı düşünüyorum. Soruna sahip olmanız problem değil, uzman yardımıyla çözersiniz. Ama sorununuz olduğunun farkında olmamanız konusu çok ciddi. O konuda ne yapılabilir bilmiyorum.

Lütfen bir kez olsun gidip bir uzmana danışın.

Üşüyen prenses konu açınca,
aklıma şu söz geliyor.
Benim kızım bina okur,döner döner yine okur.

Ben şurda asacam kendimi o derece.. Bin ttürlü fikir ve çözüm önerisi sunup da her savı çürüten insanlardan nefret ediyorum.
O bizimle eğleniyor bence.
Daha önce de yazdım,
ya sosyal deney yapıyor,
ya canı sıkılan bir ergen.
Böyle bir kişiliğin gerçek olmadığını düşünerek,
teselli buluyorum ben.
Şimdi beni alıntılar,
'aşkolsun,size çok kırıldım'der.
İlginç kız...

Gerçek değil dimi yani kesin değil. Yoksa gerçek olsa bi yerde nişanlısı dur der bizim bildiğimiz adamlar bununki gibi değil. Evet evet kesin faje yani öyle olmalı

Gerçek değil dimi yani kesin değil. Yoksa gerçek olsa bi yerde nişanlısı dur der bizim bildiğimiz adamlar bununki gibi değil. Evet evet kesin faje yani öyle olmalı
İlk konularından bile belli öyle olduğu. Verdiği cevaplar da dalga geçer gibi geçiştirici ve kısa cevaplar. İlgi çektiğini biliyor eğlence amaçlı yazıyor bence

Kendisi gerçekse,bile yaşadığı ilişki gerçek değil diye düşünüyorum.
Evlat olsa çekilmeyecek davranışlar sergiliyor.
Kim,niye çeker böyle birini?
Ya nişanlı yok ortada,
ya da adam safın önde gideni.
Ya da konu sahibi iyi senaryo yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…