Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Neyine dur dicek gitmiş fotoğraflara bakmış bir de diyor sen de Burak özçivitin fotoğraflarını beğeniyorsun aynı şey diyor la nere aynı şey yaaaaa

Ilk sayfalarda gerci ben de olsam bakardim dedin,abarttim evet dedin sonra yine kırk bahara döndün.Simdi yine ayni hirsla nasil begenir yaa ayni sey mi diyorsun ? Insanlara sana fake demesin de ne desin ?Dogru duzgun bir dusuncenin arkasinda duramiyorsun ki.

3. Resimdeki kizin kaşları guzel bence

Ben de ne istediğimi bilmiyorum ki ne doğru ne yanlış

Aradı geliyorum kahve yap diyor yav bir de utanmadan kahve yap diyor

Ama sende :)) bak söyleyim sen erken yaşlanırsın, etrafındakileri de erken yaşlandırırsın. Hayatındaki güzellikleri gör biraz. Yuva kuruyorsun. Evin tutulmuş, gelinliğin hazır. Başka telaşlar da olman lazım şimdi senin.

Bence bugün instada fotoğrafa bakan. Yarın eve kadın bile getirebilir. Çünkü gözlerini yumabilirdi.Utanmadan bi de şu güzel falan demiş. Nişanlı olsam nişan atma sebebim. Evliyken de boşarım, net.
Ayıptır ya. İnstagramda paylaşılan gönderiye bakmak ne demek!!!

Allah'ım sana geliyorum.
Banane, bende piremsesim bende.

Hiçbir art niyetle bakmadım yemin ederim diyor bir de

Her şeyiniz bu kadar abartı olmak zorunda mı?
Ben şuradaki en saçma konuya bile "milletin ne dertleri var, sen nelerle uğraşıyorsun" yazmış değilim. Herkesin derdi kendine büyük diye düşünürüm. Ama size yazılacak başka cümle yok gerçekten.

Bakmışsa bakmış yani noldu, gözleri mi eskidi adamın?
Adam fikir vermese "ben kaş yaptıracağım diyorum, umurunda bile değil. Nasıl yapar bunu ya nasıl" diye konu açacaktınız.
Ne yapsa suç, ne yapsa memnun olmuyorsunuz.

Fake değilseniz lütfen tedavi olun.
Size ya da kaprislerinizi çekip duran saftirik nişanlınıza üzülmüyorum da, yarın bir gün çocuk yapacaksınız, onlara yazık olacak.
Gelecekteki çocuklarınızı düşünüp yardım alın bari.

Evet canım gözü dışarıda hemen ayrıl yoksa ileride çok pişman olursun.

Kızlar çok güzel cidden ben bile 2 defa baktım ama sen bunu tabloya bakmak gibi düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…