- 7 Aralık 2018
- 7.401
- 19.043
- 248
- 28
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Nolur hayatta hiçbir şeyi bu kadar istemedim....Ama bize göstermiyor :)
Aşk olsun hıhDerin sularda arkadaşa attım
Neyine dur dicek gitmiş fotoğraflara bakmış bir de diyor sen de Burak özçivitin fotoğraflarını beğeniyorsun aynı şey diyor la nere aynı şey yaaaaa
3. Resimdeki kizin kaşları guzel benceBen baktım buldum kızlar gerçekten çok güzelmiş
Konu sahibi arkadaşım bende çok kızardım böyle bir durumda ama ev tutulmuş sizin için güzel birgün tepkini belli edip yine de aranı bozmamanı tavsiye edebilirim,
AttımNolur hayatta hiçbir şeyi bu kadar istemedim....
Ben de ne istediğimi bilmiyorum ki ne doğru ne yanlışIlk sayfalarda gerci ben de olsam bakardim dedin,abarttim evet dedin sonra yine kırk bahara döndün.Simdi yine ayni hirsla nasil begenir yaa ayni sey mi diyorsun ? Insanlara sana fake demesin de ne desin ?Dogru duzgun bir dusuncenin arkasinda duramiyorsun ki.
Aradı geliyorum kahve yap diyor yav bir de utanmadan kahve yap diyor
Hiçbir art niyetle bakmadım yemin ederim diyor bir deBence bugün instada fotoğrafa bakan. Yarın eve kadın bile getirebilir. Çünkü gözlerini yumabilirdi.Utanmadan bi de şu güzel falan demiş. Nişanlı olsam nişan atma sebebim. Evliyken de boşarım, net.
Ayıptır ya. İnstagramda paylaşılan gönderiye bakmak ne demek!!!
Allah'ım sana geliyorum.
Banane, bende piremsesim bende.
Buna inanmış olamazsın.. :/Hiçbir art niyetle bakmadım yemin ederim diyor bir de
Ne bileyim bir de diyor gözüm dışarda olsa seninle neden evleneyim ki benBuna inanmış olamazsın.. :/
Ne bileyim bir de diyor gözüm dışarda olsa seninle neden evleneyim ki ben
Evet canım gözü dışarıda hemen ayrıl yoksa ileride çok pişman olursun.Ya Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
Evet sende sıkılabilirsin ozaman ne olur biliyor musun?Ben de sıkılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?