Sinirden kuduruyorum. Fotoğraflarım

Tuhaf olacak ama kızımın ünideki kız arkadaşlarının fotolarına ailecek oturup bakıyoruz eşim kızım olunca hiç birşeye ilgisiz kalmaz , o kim bu kim diye sorar yorum yapar , bakılıyor yani merak işte

Benim korktugum ne kızlar. Şimdi normal dışarıda çekindiğim faceye falan koyduğum fotoğraf olsa yine tamam ama evdeyim saç baş dağınık. Neler duyuyordu adam alsa sağda solda bana attı bunu Ceylin dese. Herkes inanır. Adamın tipi tip değil manyagin teki kendi de anlatıyordu bunu

Bence sizin dedikodunuzu yapmislar. Hani kizlar birisinin hakkinda konusur ya bak su soyle soyle yapmis falan al bu kiz iste diyip fotosunu atarsin
bilemiyorum valla ben mi kotu niyetliyim ama bana oyle geldi. Yoksa sizin hakkinizda kuzeniyle hicbi sey konusmadan direk dan diye fotonuzu niye atsin durduk yere,

Evet demi. Bu da var. Durduk yere atmadi kesin. Ayyyy gitgide ofkem.büyüyor

Kusura bakma ama arkadaşının yaptığı terbiyesizlik.
Madem saçına bakmak istiyorlar açsın face den bi resmini göstersin , kapalı da değilmişsin.

Ne gerek vardı askılı pijama ile resimlerini atmaya kuzene kocasının görme ihtimali var?.
Hadi düşünemedin bari özür dileyip gönlünü alsaydı merak etme eşine göstermez diye.
Sonuna kadar haklısın.

Demi. Hayır whatsapp profilinde bile vardı yeni hali. O da değil kuzeni niye merak ediyor ki. En fazla 3-4 kez karşılaştık bu kadınla biz. Offf. Valla hiç beklemiyordu böyle bir şey.

Ya bu insanlar artık böyle şeyleri çok yapıyor. Benim kızkardeşim bile yapar. Ben onla bişey konuşurum derdim olur, sevincim olur vs. Hemen sevgilisine watsaptan mesaj atar. Beğendiğim bi fotoğraf atarım anında sevgilisine atar. Ya biraz özel kalsın. Yani yaşayamıyorlar duramıyorlar yetiştirmeden. Watsap çıktı mertlik bozuldu.Çağ öyle bi hale gelmiş ki. Bi de karşı çıkarsın suçlu sen olursun. Bi daha atma fotoğraf falan. Olan olmuş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…