- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kizi gormus demek ki silmemis. Offf
Sen saçını mı boyattın canım ne yaptın
Bence konuşurken kuzenine söyledi ceylin de saçına şunu yapmış diye oradan da resmini atmıştır göstermek için.
Merak etmiştir biz bile kendi arkadaşlarımızın saçını ,kıyafetini , ojesini gösteriyoruz beğenince onda bir şey yok da askılı pijamalı resmini atması sıkıntı sonuçta evli kocası da güvenilir değilmiş.
Valla bilemedim ben olsam çok kızardım.Bundan sonra dikkat edersin artık olacağı varmış sıkma canını.
Kız tam numunelik . Çok düşundumu aceba milletde sana merakli derken . Orda probleminbirinin isteyerek bakmasi degil zaten siz ona guvenmissiniz ve ozelinizi gondermissiniz . Bence bu arkadasin seni kiskaniyor . Boyle konularda eger bi kucumseme imasi sezersem hep derim ki zaman kollamis bunu soylemek icin . sizin ozguveninizi kirmak ici planlamis bile olabilir o cumleyi . Naftalin koyun hayatiniza bocek bunlar bocek.
ilk başta o kadar çıldırcak birşey yok ama yaptığı ayıp dicektimki çıldırmakta haklısınKızlar sagolun. Şimdide diyor ki whatsappdakinide kaldır. Uyuyor gibi. Biri gorse ne düşünür. Dalga geçiyor resmen.
Ceylinim sen kapalımısın?
Cok haklisiniz ya. En iyi en bakimli haliniz bile olsa o fotografi arkadasiniza ozel atmissiniz elalem neden gorsun? Terbiyesiz ya. Aynisini sen yapsa kiyamet kopardi herhalde.
Benim kaynanam da basimin acik oldugu bir toplu fotoyu paylasmis. Oyle sinir oldum ki. Insan az dusunur gelinim kapali diye. Oyle bile olmasa benden izinsiz istemem kimse fotomu paylasmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?