Sinirden kuduruyorum. Fotoğraflarım

Kizi gormus demek ki silmemis. Offf

Bir hatadır yapmış bir de üste çıkmış "ne yapacak millet seni" demek densizlik. Ben biri bana fotoğrafını yolladığında direk siliyorum alışkanlık edinmişim. Yani birine bir şey gösterirken yanlışlıkla onu da gösteririm, biri telime bakarken görür vs. diye... Özür dilemesini bekle bence.

Sen saçını mı boyattın canım ne yaptın
Bence konuşurken kuzenine söyledi ceylin de saçına şunu yapmış diye oradan da resmini atmıştır göstermek için.
Merak etmiştir biz bile kendi arkadaşlarımızın saçını ,kıyafetini , ojesini gösteriyoruz beğenince onda bir şey yok da askılı pijamalı resmini atması sıkıntı sonuçta evli kocası da güvenilir değilmiş.
Valla bilemedim ben olsam çok kızardım.Bundan sonra dikkat edersin artık olacağı varmış sıkma canını.

Evet canım boyadım. Birde baya uzadı ondan dolayı. Kızı beğenmiş. Hayır whatsapp profilimde de o var onu at madem.

Atmayın yani siz de fotoğraf falan, ev hali diyorsunuz, saç baş dağınık diyorsunuz, o fotoğrafı arkadaşa yollamaktaki amaç nedir anlamış değilim, amacın ne olduğu da önemli değil zaten. Kimin ne yapacağı belli olmuyor işte. Atmayın bir daha bence.

Kız tam numunelik . Çok düşundumu aceba milletde sana merakli derken . Orda probleminbirinin isteyerek bakmasi degil zaten siz ona guvenmissiniz ve ozelinizi gondermissiniz . Bence bu arkadasin seni kiskaniyor . Boyle konularda eger bi kucumseme imasi sezersem hep derim ki zaman kollamis bunu soylemek icin . sizin ozguveninizi kirmak ici planlamis bile olabilir o cumleyi . Naftalin koyun hayatiniza bocek bunlar bocek.

Cok haklisiniz ya. En iyi en bakimli haliniz bile olsa o fotografi arkadasiniza ozel atmissiniz elalem neden gorsun? Terbiyesiz ya. Aynisini sen yapsa kiyamet kopardi herhalde.

Benim kaynanam da basimin acik oldugu bir toplu fotoyu paylasmis. Oyle sinir oldum ki. Insan az dusunur gelinim kapali diye. Oyle bile olmasa benden izinsiz istemem kimse fotomu paylasmasin.

Kızlar sagolun. Şimdide diyor ki whatsappdakinide kaldır. Uyuyor gibi. Biri gorse ne düşünür. Dalga geçiyor resmen.
ilk başta o kadar çıldırcak birşey yok ama yaptığı ayıp dicektimki çıldırmakta haklısın
bi ayıp yapmış ama hala ayıba devam dencek laf mı bu şurdakine de böyle yap böyle et
mesafe koy çok zorunlu bir şey olmadıkça görüşme
affedersin düşünemediğim diceği yerde hala bildik okumaya devam ediyor

Her şeyi geçtim en çok söylediklerine sinir oldum .
Hani insan öyle bi hata yapsa da kusura bakma falan der .
Bence eskisi kadar samimi olma

Ceylin sakin ol önce derin nefes al
Ben resim konusunda fazla rahat olduğumdan hiç umursamazdım he der geçerdim.Ama belli ki senin hassas noktan ve adam bunu bana Ceylin yolladı der diye endişeleniyorsun.
Resmi gönderdiği kişiye tembih et bence, size resmimi atmasını hiç hoş karşılamadım umarım kimse görmemiştir ve silersiniz diye.

Demi. Kimden izin aldın diyorum ne var ki bunda izin alayim diyor. Tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…