- 22 Ocak 2013
- 41.716
- 210.657
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Eşinin sözünden çıkmadığını nasıl anladınız? Belki gidip kardeşimi alabilir misin diye rica etti. Bende eşim, yeğenini alır mısın derse alıyorum. Kusura bakma alamam çok akıllıyım derim bir dahaki sefer. Teşekkür ederim. Hatamı gördüm.Aklı olmayan evlenemiyor zaten
Akıllı haliyle eşinin sözünden çıkmayan kadına ölsün mü diyorsun ne ayıp
Ben empati yapmaya calisiyorum suan yengem degil kime yapilsa igrenc asagilayici tavir yemin ederim ki susmazdim. Konu sahibi belliki baskin bir karakter o krizi yengenin lehine cevirebilirdi diye dusunuyorum.Yengenin ne sucu varda, kadina sen bekle ben geliyorum diyorsunuz.
Emin olun oda bayilarak gelmemistir sizi almaya, bu sogukta dolmuslarda..
Siz degil yengeniz buraya konu acmaliydi
Sinirden uyuyamiyorum siye..
Aslinda yengenizin belki buyumeye degilde, hayatini duzeltmeye, farkindaliginin artmasina ihtiyaci vardir. Yada tum bunlari dusunuyor ama cesaret edemiyordur, o noktada da birinin destegine ihtiyaci vardir. Ben ayaklari uzerine saglam basan ozgur iradesiyle kararlarini veren kadinlara saygi duyuyorum.Bu akilli guclu kadinlar belki destege belki cesarete ihtiyaci olan, somurulen degersiz gorulen kadinlarin yaninda durup onlara bir işik olduklarinda da iste o kadinlara hayran oluyorum inanin. Sizde belki yengenize bir isik olabilirsiniz tabi isterseniz.Ben zaten 24 yaşındayım hanımefendi yengem benden 8 yaş büyük
Bekçilik yapmaya devam edecek evliliği boyunca
İnşallah yengem biraz büyür de abimden o kadar hakareti ve küfrü yemez
Ha tabi kocasıyla arasının bozulmaması için çıtını çıkarmaması lazım
Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Peki yengenle hiç konuşmadın mı sen de sesini çıkar birbirinizi destekleyelim vsYengem azıcık sesini çıkarsa ben ona destek olacağım ama...
Koca önemli tabi
Peki yengenle hiç konuşmadın mı sen de sesini çıkar birbirinizi destekleyelim vs
Yengeye üzüldüm ben
Bir daha ne kocasının ne de sizin yüzünüze baksın yazık gerçekten
Eşinin sözünden çıkmadığını nasıl anladınız? Belki gidip kardeşimi alabilir misin diye rica etti. Bende eşim, yeğenini alır mısın derse alıyorum. Kusura bakma alamam çok akıllıyım derim bir dahaki sefer. Teşekkür ederim. Hatamı gördüm.
Yengenizi de aldır saydınız arabayla ordan. Kadın demek ki çok iyi niyetli ya. Valla bana dese eşim koca kız gitmesini biliyorsa dönmesini de bilir derim tartışırdım eşimle. Beni o saatte nasıl yollarsın diyip gerekirse ayrılırım bile. Bu kadını üzmeyin bence. Abiniz art niyetli. Yengeyi uzaklaştırıp kendi de dışarı da mı takılıyor acaba.
Ne olursa olsun sizin genlerde sorun var demek. Ne abiniz ne aileniz ne de siz yengeye sahip çıkamamışsınız gelinimiz diye. Konu özgürlük gezmek oldu mu herşey yapılabiliyor ama
Abin zaten psikopat ona bişey demeyeceğim. Sende baş kaldırabilen birisin öyle böyle kurtulursun yarın bir gün de ben senden yengenle güzelce arkadaş gibi konuşmanı rica edeceğim. Çok güzel bir dille ona herşeyin aşk olmadığını kendisini ezdirmemesi gerektiğini vs anlat rica ediyorum
Ben size sormadım siz tabi ki bilirsiniz. Yengenize her şekilde ayıp ettiğinizi düşünüyorum.Evlendikleri günden beri yengemi bir yere gideceksem peşime takar
Bu ilk değil son da olmayacak
Yengem abimin sözünden kesinlikle çıkmaz
Abim de bir şeyi rica edebilecek bir tip kesinlikle değil
Aslinda yengenizin belki buyumeye degilde, hayatini duzeltmeye, farkindaliginin artmasina ihtiyaci vardir. Yada tum bunlari dusunuyor ama cesaret edemiyordur, o noktada da birinin destegine ihtiyaci vardir. Ben ayaklari uzerine saglam basan ozgur iradesiyle kararlarini veren kadinlara saygi duyuyorum.Bu akilli guclu kadinlar belki destege belki cesarete ihtiyaci olan, somurulen degersiz gorulen kadinlarin yaninda durup onlara bir işik olduklarinda da iste o kadinlara hayran oluyorum inanin. Sizde belki yengenize bir isik olabilirsiniz tabi isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?