Sinirden uyuyamıyorum

Aklı olmayan evlenemiyor zaten
Akıllı haliyle eşinin sözünden çıkmayan kadına ölsün mü diyorsun ne ayıp
Eşinin sözünden çıkmadığını nasıl anladınız? Belki gidip kardeşimi alabilir misin diye rica etti. Bende eşim, yeğenini alır mısın derse alıyorum. Kusura bakma alamam çok akıllıyım derim bir dahaki sefer. Teşekkür ederim. Hatamı gördüm.

Yengenin ne sucu varda, kadina sen bekle ben geliyorum diyorsunuz.
Emin olun oda bayilarak gelmemistir sizi almaya, bu sogukta dolmuslarda..

Siz degil yengeniz buraya konu acmaliydi
Sinirden uyuyamiyorum siye..
Ben empati yapmaya calisiyorum suan yengem degil kime yapilsa igrenc asagilayici tavir yemin ederim ki susmazdim. Konu sahibi belliki baskin bir karakter o krizi yengenin lehine cevirebilirdi diye dusunuyorum.

Aslinda yengenizin belki buyumeye degilde, hayatini duzeltmeye, farkindaliginin artmasina ihtiyaci vardir. Yada tum bunlari dusunuyor ama cesaret edemiyordur, o noktada da birinin destegine ihtiyaci vardir. Ben ayaklari uzerine saglam basan ozgur iradesiyle kararlarini veren kadinlara saygi duyuyorum.Bu akilli guclu kadinlar belki destege belki cesarete ihtiyaci olan, somurulen degersiz gorulen kadinlarin yaninda durup onlara bir işik olduklarinda da iste o kadinlara hayran oluyorum inanin. Sizde belki yengenize bir isik olabilirsiniz tabi isterseniz.

Yengene ayip etmişsin.
Bekle demek yerine
Eve git ve birdaha böyle mevzulara ortak olma demeliydin.O açıdan.
Abin konusunda haklisin.

Abin zaten psikopat ona bişey demeyeceğim. Sende baş kaldırabilen birisin öyle böyle kurtulursun yarın bir gün de ben senden yengenle güzelce arkadaş gibi konuşmanı rica edeceğim. Çok güzel bir dille ona herşeyin aşk olmadığını kendisini ezdirmemesi gerektiğini vs anlat rica ediyorum

Yenge bi cahillil etmiş çok sevdiği için kaçmış. Şu anda malesef kendini sığıntı gibi hissediyor abinin yanında bana kalırsa. Abinden başka kimsesi yok. Oda bırakıcak ortada kalıcak diye bana kalırsa sesini çıkaramıyor. Bi hata yapmış en azından arkasında duruyor. Bana kalırsa ne olursa olsun siz yengenize ayıp etmişsiniz. Sen eve geç diyip orda dolmuşa binip dolmuşu kaçırmadan eve gelmesini söyleyebilirdiniz. Yazık kadına. Zaten bi kere hata yapmış abinizle evlenerek ne hale gelmiş düşenede bi tekme siz atıyorsunuz. Burda hala yengenize laf ediyorsunuz. İnsanlarda ona laf etsin diye bekliyorsunuz. Unutmayın herkes bi gün kınadığını yaşar. Dikkatli olun. Bana kalırsada yengeye böyle düşmanca değil arkadaşça yaklaşın abinle kaçarak evlendi diye istediğiniz gibi davranmayın. Ne olursa olsun abinizin eşi. Sizin ilerde bi eşiniz olduğunda abinizinde bu şekilde sizin eşinize davranmasını istemezsiniz.

Yengenizi de aldır saydınız arabayla ordan. Kadın demek ki çok iyi niyetli ya. Valla bana dese eşim koca kız gitmesini biliyorsa dönmesini de bilir derim tartışırdım eşimle. Beni o saatte nasıl yollarsın diyip gerekirse ayrılırım bile. Bu kadını üzmeyin bence. Abiniz art niyetli. Yengeyi uzaklaştırıp kendi de dışarı da mı takılıyor acaba.
Ne olursa olsun sizin genlerde sorun var demek. Ne abiniz ne aileniz ne de siz yengeye sahip çıkamamışsınız gelinimiz diye. Konu özgürlük gezmek oldu mu herşey yapılabiliyor ama

Son düzenleme:

Kötü olmuş.. Yengen orada o saatte kalmış.. Ben de yengenin arabası var da seni arabayla alacak sandım. Saat 10 da evli de olsa bi kadının orada dolmuş beklemesi bir de orada kalması iyi bişey değil ki.. Abin kaş yaparken göz çıkaracak..

Evlendikleri günden beri yengemi bir yere gideceksem peşime takar
Bu ilk değil son da olmayacak
Yengem abimin sözünden kesinlikle çıkmaz
Abim de bir şeyi rica edebilecek bir tip kesinlikle değil

Öncelikle sahip çıkması gereken abim değil mi ?
Abim sahip çıkmadan ben mi sahip çıkayım ?

Defalarca anlatttım hatta psikoloğa gitmeyi teklif ettim ama hiç hak etmediğim tepkiyle karşılaştım
Bunun adı aşk değil yengem abime bağımlı

Evlendikleri günden beri yengemi bir yere gideceksem peşime takar
Bu ilk değil son da olmayacak
Yengem abimin sözünden kesinlikle çıkmaz
Abim de bir şeyi rica edebilecek bir tip kesinlikle değil
Ben size sormadım siz tabi ki bilirsiniz. Yengenize her şekilde ayıp ettiğinizi düşünüyorum.

Bunu çok isterdim ama yengemin hiç değişmeye niyeti yok ki
Sebebini bilmediğim bir şekilde abime çok çok bağımlı
Buna aşk diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…