Sinirden uyuyamıyorum

Yengeme kesinlikle düşmaca davrandığım yok
Ama bu kadar sessiz kalması beni çıldırttı
Dediğim gibi ilk değildi neredeyse aylardır bir yere gitsem hep peşimde
Dayanamadım artık

Yengenize yazik abinin zihniyeti kotu olsada kadini keske orda birakmasaydin... Yengen madem otobusle gelip alcak abin gelseydi ben de basta arabasi var sandim... Is anne babanda bitiyor babanin demesi lazim ben hayattayken sana ne diye

Babam abime söz geçiremedi ki
Öyle bir tip abim !

24 yaşındayım

Vallahi iyi etmişsiniz. Yengeye ayıp olmuş ama yapacak bir şey yok.
yengeyi gören de araç filosu sahibi sanır. Abiniz de ne değişik o alsın sizi alınacaksa kadıncağızı niye peşinize salıyor.

Abim gelseydi kesin kavga çıkarırdı öyle bir tip
Bu yüzden evlendikleri günden beri yengemi peşimden yollar

Abi sıkıntılı biri.Aile de karısına ayrı kız kardeşine ayrı baskı uyguluyor.Abiniz neden böyle?Anneniz veya babanız onu çok şımartmış olabilir.Fazla söz hakkı verilmiş ve kendini reis zannediyor.Kendine bu rolü biçmiş,ama bunun aileden kaynaklı sebepleri olduğunu düşünüyorum.

Yengemin sessiz olup böyle kendini sindirmesini kızıyorum ben de
Yoksa yengeme karşı bir düşmanlığım yok
Abime kaçarak evlendi ailesiyle ilgili sorunları var. Sebebini tam anlatmıyor
Abimin bu korumacı tavrına muhtaç olduğu için her dediğini yaptığını düşünüyorum
Ama abim dediğim gibi yengeme karşı rahat hiç kıskanmaz
Abim yengemden 5 yaş küçük
Yengem bunu kendine sorun ediyor onun yakışıklılığı karşısında ezildiğini düşünüyor
Abimle kavga etseler kendini kaybedecek şekilde ağlıyor yalvarıyor
Bilmiyorum çok değişik

Abim en başından beri böyle baskın serseri bir tipti
Babam bile bazen ona söz geçiremiyor

Yengeme kesinlikle düşmaca davrandığım yok
Ama bu kadar sessiz kalması beni çıldırttı
Dediğim gibi ilk değildi neredeyse aylardır bir yere gitsem hep peşimde
Dayanamadım artık
Kimse sizi savunmak zorunda değildi sessiz kalmak onun tercihi kendi tercihlerinize saygı duyulmasını istiyorsunuz siz neden başkalarının tercihlerine saygı duymuyorsunuz?

Enteresan gercekten, insan sadece isteyen birine yardimci destek olabilir. Hayirlisi hakkinizda ozaman.

Bir insan celladina asik olmusa yapicak bisey yoktur artik.

Yengenize neden kendi beyni ile hareket etseydi diyerek hakaret ediyorsunuz??? Kadının da meraklı olduğunu sanmıyorum.. Bunca zaman sizde yenge ile dönmüşsüzünüz abinizi dinleyip.. Şimdi sizde kendi beyni ile hareket etmeyen bir tip mi olmuş oluyorsunuz ??? Sorun abiniz ve aranızdaki ilişki.. Kadını heder edip üstüne laf söyleyebiliyorsunuz.. Gayet terbiye sınırını aşan hareket yapmışsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…