- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yenge bi cahillil etmiş çok sevdiği için kaçmış. Şu anda malesef kendini sığıntı gibi hissediyor abinin yanında bana kalırsa. Abinden başka kimsesi yok. Oda bırakıcak ortada kalıcak diye bana kalırsa sesini çıkaramıyor. Bi hata yapmış en azından arkasında duruyor. Bana kalırsa ne olursa olsun siz yengenize ayıp etmişsiniz. Sen eve geç diyip orda dolmuşa binip dolmuşu kaçırmadan eve gelmesini söyleyebilirdiniz. Yazık kadına. Zaten bi kere hata yapmış abinizle evlenerek ne hale gelmiş düşenede bi tekme siz atıyorsunuz. Burda hala yengenize laf ediyorsunuz. İnsanlarda ona laf etsin diye bekliyorsunuz. Unutmayın herkes bi gün kınadığını yaşar. Dikkatli olun. Bana kalırsada yengeye böyle düşmanca değil arkadaşça yaklaşın abinle kaçarak evlendi diye istediğiniz gibi davranmayın. Ne olursa olsun abinizin eşi. Sizin ilerde bi eşiniz olduğunda abinizinde bu şekilde sizin eşinize davranmasını istemezsiniz.
Yengenize yazik abinin zihniyeti kotu olsada kadini keske orda birakmasaydin... Yengen madem otobusle gelip alcak abin gelseydi ben de basta arabasi var sandim... Is anne babanda bitiyor babanin demesi lazim ben hayattayken sana ne diye
24 yaşındayımHayır elinde yüzük olsa yapmıcaklarmı yapan yaşlı neneye gene yapıyor yani abinin kafa acayip yengeye evet yazık olmuş belliki kocaya laf geçiremiyor lanet olsun gidim demiştir ve bu hem yengeye yaradı bence bidaha git derlerse geçen gittim gördük hepbirlikte diyebilecek hemde abiye ders olmuştur iyi yapmışsın kız takdir ettim seni ama şunu çok merak ediyorum kaç yaşındasın
Ben abini çok haklı gordum Zaman kötu sızı korumay çalışıyor kıymetıı bil derım
Abiye bak masallah cok korumaci.ama karısını aksam akşam arabasız dışarı gonderebiliyor
Vallahi iyi etmişsiniz. Yengeye ayıp olmuş ama yapacak bir şey yok.
yengeyi gören de araç filosu sahibi sanır. Abiniz de ne değişik o alsın sizi alınacaksa kadıncağızı niye peşinize salıyor.
Ben konuya farkli acidan yorum yapmak istiyorum, "yengem kacarak evlendi abim serseri ve capkindi" dediniz ya, iste ben o noktada bir anne olarak yengenizin ailesini dusundum. Acaba kizlarini nasil yetistirdiler. Baski uygulayan bir aile iseler yengeniz yagmurdan kacarken doluya tutulmus resmen ve kendisine yazik etmis. Tam tersi iyi bir anne babalarsa iste o noktada hem kendisine hemde ailesine yazik etmis olur.Hem rizaniz olmadan kiziniz ne oldugu belirsiz birine kacsin, o da yetmezmis gibi bu asagilayici muameleye maruz kalsin. Kim bilir belki siddet bile uyguluyordur abiniz.Degersiz gorulen, savrulan amacsiz bir bir hayatin ortasina gir. Bilemedim ya once bir kadin sonra bir anne olarak icim acidi resmen. Ben bir taraf olarak yorum yapmiycam. Haklisiniz veya haksizsiniz bilemem, ama ozgurlugunu kazanmaya, ayaklari uzerinde durmaya calisan bir kadin olmaya calisiyorsaniz dogru yoldasiniz demektir tebrikler.Yine de yengeniz degil bir kadin icin kullandiginiz cumleler biraz sert degilmi.
Abi sıkıntılı biri.Aile de karısına ayrı kız kardeşine ayrı baskı uyguluyor.Abiniz neden böyle?Anneniz veya babanız onu çok şımartmış olabilir.Fazla söz hakkı verilmiş ve kendini reis zannediyor.Kendine bu rolü biçmiş,ama bunun aileden kaynaklı sebepleri olduğunu düşünüyorum.
Kimse sizi savunmak zorunda değildi sessiz kalmak onun tercihi kendi tercihlerinize saygı duyulmasını istiyorsunuz siz neden başkalarının tercihlerine saygı duymuyorsunuz?Yengeme kesinlikle düşmaca davrandığım yok
Ama bu kadar sessiz kalması beni çıldırttı
Dediğim gibi ilk değildi neredeyse aylardır bir yere gitsem hep peşimde
Dayanamadım artık
Enteresan gercekten, insan sadece isteyen birine yardimci destek olabilir. Hayirlisi hakkinizda ozaman.Yengemin sessiz olup böyle kendini sindirmesini kızıyorum ben de
Yoksa yengeme karşı bir düşmanlığım yok
Abime kaçarak evlendi ailesiyle ilgili sorunları var. Sebebini tam anlatmıyor
Abimin bu korumacı tavrına muhtaç olduğu için her dediğini yaptığını düşünüyorum
Ama abim dediğim gibi yengeme karşı rahat hiç kıskanmaz
Abim yengemden 5 yaş küçük
Yengem bunu kendine sorun ediyor onun yakışıklılığı karşısında ezildiğini düşünüyor
Abimle kavga etseler kendini kaybedecek şekilde ağlıyor yalvarıyor
Bilmiyorum çok değişik
Bir insan celladina asik olmusa yapicak bisey yoktur artik.Yengemin sessiz olup böyle kendini sindirmesini kızıyorum ben de
Yoksa yengeme karşı bir düşmanlığım yok
Abime kaçarak evlendi ailesiyle ilgili sorunları var. Sebebini tam anlatmıyor
Abimin bu korumacı tavrına muhtaç olduğu için her dediğini yaptığını düşünüyorum
Ama abim dediğim gibi yengeme karşı rahat hiç kıskanmaz
Abim yengemden 5 yaş küçük
Yengem bunu kendine sorun ediyor onun yakışıklılığı karşısında ezildiğini düşünüyor
Abimle kavga etseler kendini kaybedecek şekilde ağlıyor yalvarıyor
Bilmiyorum çok değişik
Anladım canım küçükte değilmişsin yani değişikler cidden24 yaşındayım
Abiniz yengenizin de psikolojisini bozmuşSabahtan beri abime kendini affettirmek için uğraşıyor ne yüzüne bakmaması ?
Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?