Sinirden uyuyamıyorum

Dikkat ettiyseniz yengeniz ya da abiniz haklı demedim. İkisi de sorunlu ve ruh hastası insanlar. Size haksızsınız da demedim.

Ben olsaydım dedim, dünyanın en rezil kadını da olsa bir kadına bekle geliyorum deyip yalan söyleyerek gece yarısı bir başına bırakmazdım. Zira abiniz zaten rezil bir insan. Bunları düşünmeyen bir insan. Bari kadın kadına bunu yapmasın. Evet yengeniz kendi kaşınıyor, böyle bir duruma düşmeyi kendi kabul ediyor. Ancak dediğim gibi en azından "ben seninle gelmiyorum dolmuşu kaçırma evine git" derdim. Sizin yaptığınız da hoş olmamış.

Ben yengemi geçen yıl kaybettim kanserden. Abimle yeni evliyken ailemin evde olmadığı bir gün bize gelmişlerdi. Ben de arkadaşlarla dışarı çıktım. Biraz geç kalınca abim yengeme çıkışmış "bu saate kadar nerede senin haberin var benden gizliyorsun" diye. Eve geldim yengem ağlıyor. Ki abim asla kaba bir insan değildir. Yengem çok hassastı. Abimin yanına gidip "benimle olan sorununu bana söyle. Yengeme değil. Bir daha sakın böyle bir şey yapma. Hesap soracaksan bana sor" dedim. Bir daha da on yıllık evliliklerinde böyle bir şey olmadı. Sizin durumunuzda ise siz kadına bekle geliyorum diye halan söyleyip dolmuşu kaçırmasına sebep olmuşsunuz. Bana karışmasın özgürüm diyorsunuz ama siz sağlam durmuyorsunuz ki. Yalan söyleme ihtiyacı hissediyorsunuz. Önce yengeyi arayıp "beni bekleme" deyip, sonra abiyi arayıp "karına sahip çık onunla gelmiyorum" deseniz daha omurgalı bir duruş olurdu.

Yenge için diyecek bir şey yok. O kendi yolunu seçmiş. Sürünsün, yapacak bir şey yok. Abiniz zaten yorumsuz. Bir daha böyle saçmalıklar yaşanmaması için net olun. "bir dahakine yine aynı şeyi yapacağım abi. Olan senin karına olur. Sen bilirsin" deyin.

Yenge niye gecenin 10 unda dolmuşla almaya geliyor seni erkeğim diye geçinen adam müsveddesi gidip alsın bacısını.siz de o zihniyetteki erkeğin bacısısınız sizden de çok bişey beklememek lazım , keza kadını o saatte sokakta bırakan da sizsiniz. Yenge de bir daha kocasının maşası olmaması gerektiğini akıl eder umarım.

Vallahi iyi etmişsiniz. Yengeye ayıp olmuş ama yapacak bir şey yok.
yengeyi gören de araç filosu sahibi sanır. Abiniz de ne değişik o alsın sizi alınacaksa kadıncağızı niye peşinize salıyor.

Bu uzun uzun yazdıklarınızın aynısını ben de yazdım ama konu sahibi pek umursuyormus gibi görünmüyor,aile bir garip zaten abi psikopat gibi,yenge yarım akıllı, konu sahibi de kolaylıkla yalan söyleyip bir kadinı gece sogukta disarda bekletecek ve son otobusu kaçırtacak kadar gamsız

Abiniz azıcık insan olsunda o soğukta eşini değil kendini çıkarsın bir zahmet.

Yengenize yazik abinin zihniyeti kotu olsada kadini keske orda birakmasaydin... Yengen madem otobusle gelip alcak abin gelseydi ben de basta arabasi var sandim... Is anne babanda bitiyor babanin demesi lazim ben hayattayken sana ne diye

Hayır elinde yüzük olsa yapmıcaklarmı yapan yaşlı neneye gene yapıyor yani abinin kafa acayip yengeye evet yazık olmuş belliki kocaya laf geçiremiyor lanet olsun gidim demiştir ve bu hem yengeye yaradı bence bidaha git derlerse geçen gittim gördük hepbirlikte diyebilecek hemde abiye ders olmuştur iyi yapmışsın kız takdir ettim seni ama şunu çok merak ediyorum kaç yaşındasın

Abim yengeme karşı çok rahattır kıskanmaz
Hayatını benim hayatımı mahvetmeye adamış
Yengeye yazık sanki adamın hiç umrunda değil çok meraklı ise kendi alsın kadının ne suçu var eminim size ve ailenize çok öfkelidir yani hadi abiniz git al dedi aileniz neden engel olmuyor
Siz de anlayışlı olabilirdiniz bence bir gece de çıkmayı verin ne olacak böyle daha mı iyi oldu..
Çok sinir oldum akşam akşam

Yengene buyuk ayip etmissin bana bunu biri yapsa yuzune bakmam yazik wallahi

Kadına acımadınız mı? Ya başına bir şey gelseydi? Diğer konularda haklısınız fakat bu konuda anne babamız size ne dese az.

Ben konuya farkli acidan yorum yapmak istiyorum, "yengem kacarak evlendi abim serseri ve capkindi" dediniz ya, iste ben o noktada bir anne olarak yengenizin ailesini dusundum. Acaba kizlarini nasil yetistirdiler. Baski uygulayan bir aile iseler yengeniz yagmurdan kacarken doluya tutulmus resmen ve kendisine yazik etmis. Tam tersi iyi bir anne babalarsa iste o noktada hem kendisine hemde ailesine yazik etmis olur.Hem rizaniz olmadan kiziniz ne oldugu belirsiz birine kacsin, o da yetmezmis gibi bu asagilayici muameleye maruz kalsin. Kim bilir belki siddet bile uyguluyordur abiniz.Degersiz gorulen, savrulan amacsiz bir bir hayatin ortasina gir. Bilemedim ya once bir kadin sonra bir anne olarak icim acidi resmen. Ben bir taraf olarak yorum yapmiycam. Haklisiniz veya haksizsiniz bilemem, ama ozgurlugunu kazanmaya, ayaklari uzerinde durmaya calisan bir kadin olmaya calisiyorsaniz dogru yoldasiniz demektir tebrikler.Yine de yengeniz degil bir kadin icin kullandiginiz cumleler biraz sert degilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…