- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Kocası ile arası açılmasın diye beni arkadaşlarımın yanında küçük düşürmek bencillik ve düşüncesizlik olmuyor mu ?
Niye abimden para almadan öyle sokağa çıkmış
Para bile istemeyen birini ben nasıl ciddiye alayım nasıl saygı duyayım ?
Bu uzun uzun yazdıklarınızın aynısını ben de yazdım ama konu sahibi pek umursuyormus gibi görünmüyor,aile bir garip zaten abi psikopat gibi,yenge yarım akıllı, konu sahibi de kolaylıkla yalan söyleyip bir kadinı gece sogukta disarda bekletecek ve son otobusu kaçırtacak kadar gamsızDikkat ettiyseniz yengeniz ya da abiniz haklı demedim. İkisi de sorunlu ve ruh hastası insanlar. Size haksızsınız da demedim.
Ben olsaydım dedim, dünyanın en rezil kadını da olsa bir kadına bekle geliyorum deyip yalan söyleyerek gece yarısı bir başına bırakmazdım. Zira abiniz zaten rezil bir insan. Bunları düşünmeyen bir insan. Bari kadın kadına bunu yapmasın. Evet yengeniz kendi kaşınıyor, böyle bir duruma düşmeyi kendi kabul ediyor. Ancak dediğim gibi en azından "ben seninle gelmiyorum dolmuşu kaçırma evine git" derdim. Sizin yaptığınız da hoş olmamış.
Ben yengemi geçen yıl kaybettim kanserden. Abimle yeni evliyken ailemin evde olmadığı bir gün bize gelmişlerdi. Ben de arkadaşlarla dışarı çıktım. Biraz geç kalınca abim yengeme çıkışmış "bu saate kadar nerede senin haberin var benden gizliyorsun" diye. Eve geldim yengem ağlıyor. Ki abim asla kaba bir insan değildir. Yengem çok hassastı. Abimin yanına gidip "benimle olan sorununu bana söyle. Yengeme değil. Bir daha sakın böyle bir şey yapma. Hesap soracaksan bana sor" dedim. Bir daha da on yıllık evliliklerinde böyle bir şey olmadı. Sizin durumunuzda ise siz kadına bekle geliyorum diye halan söyleyip dolmuşu kaçırmasına sebep olmuşsunuz. Bana karışmasın özgürüm diyorsunuz ama siz sağlam durmuyorsunuz ki. Yalan söyleme ihtiyacı hissediyorsunuz. Önce yengeyi arayıp "beni bekleme" deyip, sonra abiyi arayıp "karına sahip çık onunla gelmiyorum" deseniz daha omurgalı bir duruş olurdu.
Yenge için diyecek bir şey yok. O kendi yolunu seçmiş. Sürünsün, yapacak bir şey yok. Abiniz zaten yorumsuz. Bir daha böyle saçmalıklar yaşanmaması için net olun. "bir dahakine yine aynı şeyi yapacağım abi. Olan senin karına olur. Sen bilirsin" deyin.
Abiniz azıcık insan olsunda o soğukta eşini değil kendini çıkarsın bir zahmet.Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Hayır elinde yüzük olsa yapmıcaklarmı yapan yaşlı neneye gene yapıyor yani abinin kafa acayip yengeye evet yazık olmuş belliki kocaya laf geçiremiyor lanet olsun gidim demiştir ve bu hem yengeye yaradı bence bidaha git derlerse geçen gittim gördük hepbirlikte diyebilecek hemde abiye ders olmuştur iyi yapmışsın kız takdir ettim seni ama şunu çok merak ediyorum kaç yaşındasınBence yengenin de düşünmesi gerekiyor. Yengenin bir aklı yok mu? Gece vakti, soğukta 2 kadın dolmuşta ne yapacaksınız? Başınıza bir iş geleceği varsa yine gelir, kimse gece karanlığında saldırırken Allah Allah yüzük var mı diye bakmıyor yani
Abin madem erkkkeek geçiniyor kendi gelsin alsın seni niye karısını yolluyor? Karısı saçmalama diyemiyor mu? Abin sağlam saçmalıyor!
Yengeye yazık sanki adamın hiç umrunda değil çok meraklı ise kendi alsın kadının ne suçu var eminim size ve ailenize çok öfkelidir yani hadi abiniz git al dedi aileniz neden engel olmuyorAbim yengeme karşı çok rahattır kıskanmaz
Hayatını benim hayatımı mahvetmeye adamış
Yengene buyuk ayip etmissin bana bunu biri yapsa yuzune bakmam yazik wallahiMerhaba kızlar
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Gelmişse, bekle demek yerine ben gelmiyorum sen bin deseydi. Yengenin aklı yoksa ölsün mü?Yengeye yazık, ayıp demeyeni dövüyorlar mı, hayırdır?
Yazmış zaten konu da, aklı yok mu onun gelmeseydi diye.
Aklı olmayan evlenemiyor zatenGelmişse, bekle demek yerine ben gelmiyorum sen bin deseydi. Yengenin aklı yoksa ölsün mü?
Ben konuya farkli acidan yorum yapmak istiyorum, "yengem kacarak evlendi abim serseri ve capkindi" dediniz ya, iste ben o noktada bir anne olarak yengenizin ailesini dusundum. Acaba kizlarini nasil yetistirdiler. Baski uygulayan bir aile iseler yengeniz yagmurdan kacarken doluya tutulmus resmen ve kendisine yazik etmis. Tam tersi iyi bir anne babalarsa iste o noktada hem kendisine hemde ailesine yazik etmis olur.Hem rizaniz olmadan kiziniz ne oldugu belirsiz birine kacsin, o da yetmezmis gibi bu asagilayici muameleye maruz kalsin. Kim bilir belki siddet bile uyguluyordur abiniz.Degersiz gorulen, savrulan amacsiz bir bir hayatin ortasina gir. Bilemedim ya once bir kadin sonra bir anne olarak icim acidi resmen. Ben bir taraf olarak yorum yapmiycam. Haklisiniz veya haksizsiniz bilemem, ama ozgurlugunu kazanmaya, ayaklari uzerinde durmaya calisan bir kadin olmaya calisiyorsaniz dogru yoldasiniz demektir tebrikler.Yine de yengeniz degil bir kadin icin kullandiginiz cumleler biraz sert degilmi.Merhaba kızlar
Özellikle abim...
E gelmeseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?