- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Al işte, tepkiye bak yengenin duruşuna bak...
Yengeniz abinizle kaç senedir evli? Konu başka bir yere kayıyor kusura bakmayın ama niye yani diye elli kere sorduğum için okurken dayanamadım.
Nasıl evlendiler, yenge hep mi böyleydi, ne mecburiyeti var?
Anne-baba hiç mi bir şey söylemiyor abiye, kimse mi demiyor ''oğlum b.kunu çıkartma diye''?
O değil yengenin annesi babası da mı görmüyor, onlar da mı uyarmıyor yavrum biz seni görümce peşinde sokaklarda fedai ol diye doğurmadık,büyütmedik diye?
Hakikaten konu aslında çok derin, asıl o yengenin buraya gelip konu açması lazım, hoş dinler mi bizi bilmem
Kendi isteğiyle bu çileyi çekiyor ve bunu büyüüük aşk sanıyor.Bu biraz özel konu olduğu için pek anlatmak istemedim ama şöyle özet geçeyim
Abim tam bir serseridir zaten liseyi de okumadı
Kavgacıdır küfür eder hep bağırır serttir
Ama benim abim sonuçta...
Yengemin ailesiyle sorunları var görüşmüyor abime kaçtı öyle evlendiler
Abimin bu korumacı tavrına mı muhtaç anlamadım
Sürekli abimin onu kıskanmasını korumasını bekliyor
Ama abim kesinlikle evlilik insanı değil evlenmeden önce de çok çapkındı
Birine bağlanacağını hiç sanmıyorum
Ama yengem abime çok çok aşık
Evlenmeden önce biz aynı mahalledeydik
Abim benim kolumdan tutmuştu öyle yürüyorduk
Aynı gün bana demişti ki onun bana dokunması için her şeyimi veriridim
Bu biraz özel konu olduğu için pek anlatmak istemedim ama şöyle özet geçeyim
Abim tam bir serseridir zaten liseyi de okumadı
Kavgacıdır küfür eder hep bağırır serttir
Ama benim abim sonuçta...
Yengemin ailesiyle sorunları var görüşmüyor abime kaçtı öyle evlendiler
Abimin bu korumacı tavrına mı muhtaç anlamadım
Sürekli abimin onu kıskanmasını korumasını bekliyor
Ama abim kesinlikle evlilik insanı değil evlenmeden önce de çok çapkındı
Birine bağlanacağını hiç sanmıyorum
Ama yengem abime çok çok aşık
Evlenmeden önce biz aynı mahalledeydik
Abim benim kolumdan tutmuştu öyle yürüyorduk
Aynı gün bana demişti ki onun bana dokunması için her şeyimi veriridim
Bende anlayamadımValla ben de onu merak ettim. Abi evde oturup karısını niye yolluyor kardeşini almaya anlamadım. Bi de dolmuşla. Bi de bi şey olsa taksiye binecek kasar parası yokken. Nası bi saçmalık bu.
Yenge normal değil belliydi zaten şimdi anlaşıldı...
Yengeniz maalesef hakettiği hayatı yaşıyor, sizin bu minibüs durağında bekletme olayınızdan da özür beklemiyordur zaten, kusur da görmez...
Abi de keşke sevmediği bir insanla evlenmiyeydi hem kendine hem kızcağıza yazık etmiş, zaten normal de değilmiş.
Umarım size de bir zararı dokunmaz konu sahibi
Bende anlayamadım
Kendi niye gelmiyo peşinden de yengeyi yolluyor yaaa. Ne kadar tuhaf.Evlendikleri günden beri böyle
Nereye gitsem yengemi peşimden yollar
Yengenizde hatalı abiniz dediyse niye gidiyor anneniz babanız bu arada napıyor bir şey demiyormu tutulacak bir tarafı yok hiçAma ben yengeme dedim hatta yalvardım gelme diye ben arkadaşlarımla döneceğim
Ben karışmam abine şöyle dedi
Daha kendi kendine düşünemeyen birini ben mi düşüneceğim
Kendisi niye düşünmüyor
Abim niye düşünmüyor
Yengenizde hatalı abiniz dediyse niye gidiyor anneniz babanız bu arada napıyor bir şey demiyormu tutulacak bir tarafı yok hiç
Yazık o kadına vallaha çok üzüldüm kadina hiç değer vermiyor tamam size düşkün olsun ama oda bi insan ya karisi kimsesi yokmu çokmu saf isi gucu yokmu ki bunları yasio bu kadın keşke siz de abinize bişeyler söyleyip korusaydiniz yengeniziYengem eve geldiğinde abim ona bağırdı ya kardeşime bir şey olsaydı sen mal mısın onu almadan nasıl gelirsin diye
Yengem de hala kendini savunmaya çalışıyor ben bekledim gelmedi vs.diye
Bakalım bu olaydan ders almış mı abiniz. Önümüzdeki ay kadını peşinize takmaz inş.Evlendikleri günden beri böyle
Nereye gitsem yengemi peşimden yollar
Bakalım bu olaydan ders almış mı abiniz. Önümüzdeki ay kadını peşinize takmaz inş.
Yazık o kadına vallaha çok üzüldüm kadina hiç değer vermiyor tamam size düşkün olsun ama oda bi insan ya karisi kimsesi yokmu çokmu saf isi gucu yokmu ki bunları yasio bu kadın keşke siz de abinize bişeyler söyleyip korusaydiniz yengenizi
Onlar geldiğinde evden çıkmayın, idare edin vs demek istemiyorum çünkü sonu yok belli.Aslında abim de severek evlendi ama hala aynı şekilde seviyor mu bilmiyorum
Dediğim gibi abim evlilik insanı değil birine bağlanamaz
Yengemin bir suçu yok bu konuda
Abimin karakteri böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?