- 31 Temmuz 2011
- 3.037
- 9.306
- 358
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Onun sucu ne..abiniz ayni despotlugu ona da yapiyor.gecenin bir vakti sogukta keyif almamistir sizi durakta beklerken.Her gittiğim yere peşimden gelerek beni mahcup edince o özür dilemiyor ama
Ona karşı herhangi bir kısıtlaması yokken neden böyle bir şey için papaz olsun? Boşasın mı adamı? Baş kaldırmışsınız ama hiçbir işe yaramamış bugüne kadar. “Yenge sende arada kalıyorsun farkındayım. Ben bindim gidiyorum, sende dön” demek bu kadar zor mu? Abinize ayar vereceğim diye kadını mağdur etmişsiniz.Eşiyle papaz olmamak için bir genç kızın peşine düşüyorsa evlendiği günden beri biraz da müstehak bence!
24 senelik abime ben baş kaldırıyorum baskılarına boyun eğmiyorum o 2-3 senelik kocasına gık diyemiyorsa ben ne yapabilirim
Önce abim ona saygı duysun sonra ben de duymaya çalışırım
merhaba kızlar
Çok yakın bir arkadaşımın nişanı
Bizim eve yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta bir düğün salonunda olacak
Akşam olacağı için biraz bizimkiler evhamlandılar
Ama onları ikna ettim babam da tamam kızım seni ben bırakıp alırım diyerek konuyu kapatmıştık
Taa ki abimler gelene kadar
Geldiğinden beri vay ben tek başıma gecenin bir vakti nereye gidiyormuşum
O kadar uzaklıkta ya başıma bir şey gelirse
Ya beni tek görüp asılırlarsa....
Binbir saçma şeyle annemle babamın da aklını bulandırdı
Diyor ki gidecekse yengen de seninle gelecek
Olmaz dedim zaten sayılı davetiye dağıtıldı yemekler ona göre ayarlandı yengem orada kimseyi tanımıyor canı sıkılır
Olsun o kapıda bekler seni
Uff yazdıkça sinir oluyorum
Yengeme gittim söyledim kibar bir şekilde benimle gelmeni istemiyorum diye
Ben karışmam abine sor dedi
Nerden çıktılar da geldiler anlamıyorum gitsinler evlerine artık ya
Napsam kızlar bir yol gösterin
Ona karşı herhangi bir kısıtlaması yokken neden böyle bir şey için papaz olsun? Boşasın mı adamı? Baş kaldırmışsınız ama hiçbir işe yaramamış bugüne kadar. “Yenge sende arada kalıyorsun farkındayım. Ben bindim gidiyorum, sende dön” demek bu kadar zor mu? Abinize ayar vereceğim diye kadını mağdur etmişsiniz.
Ahahhsaa efsane plan. Ama yengeye yazık olmuş. Kuyruğu dik tut vazgeçer bir süre sonra abin...Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Aynı durumda oldum vallahi. 3 yılda eşimi kız arkadaşlarıyla gezmesine bile karışan adamdan sevgilisiyle buluştuğundan haberdar olan abiye getirdim. Adama bu zihniyet işlenmiş, değiştirme imkanım varken her seferinde kavga edip evliliğimi mi bozsaydım? Yakın olmadığımız için hiçbir zaman almaya gitmedim görümcemi ama al deseydi de alırdım. Çünkü; ben gitmesem kesin o giderdi. Abiyi görüp küçük düşmektense “ben görümcemi kaçırmaya geldim” derdim.Aynı durumda yenge olsaydınız kocanızla aranız bozulmasın diye,, görümcenizle her yere gider miydiniz?
Aynı durumda oldum vallahi. 3 yılda eşimi kız arkadaşlarıyla gezmesine bile karışan adamdan sevgilisiyle buluştuğundan haberdar olan abiye getirdim. Adama bu zihniyet işlenmiş, değiştirme imkanım varken her seferinde kavga edip evliliğimi mi bozsaydım? Yakın olmadığımız için hiçbir zaman almaya gitmedim görümcemi ama al deseydi de alırdım. Çünkü; ben gitmesem kesin o giderdi. Abiyi görüp küçük düşmektense “ben görümcemi kaçırmaya geldim” derdim.
Görümceme ben neden sıkıntı yapayım yahu? Abisini 24 senedir değiştirememiş, koyduğu her türlü posta geri tepmiş. Anne babasına “durdurun şu adamı, ne biçim yetiştirmişsiniz” diyememiş. Dese de etkili olamamış. Ama kadın gecenin bir körü kızı almaya dolmuşla gitti diye kötü olacak. Çirkef bi yenge için çok güzel dolduruşa getirme sebebi bu. Doldurur abisni kardeşine karşı, gidip almaz. Bi tek yengeye yetmiş konu sahibinin gücü.Bakın bencillik burada yatıyor tam da
Görümcem için evliliğimi bozamam
Ama kocam için görümceme sıkıntı yaratabilirim
Siz evinizde mutlu olacaksınız diye görümcenizin suçu ne, anlamadım
Ben bu olayda görümceye üzüldüm sadece.
Görümceme ben neden sıkıntı yapayım yahu? Abisini 24 senedir değiştirememiş, koyduğu her türlü posta geri tepmiş. Anne babasına “durdurun şu adamı, ne biçim yetiştirmişsiniz” diyememiş. Dese de etkili olamamış. Ama kadın gecenin bir körü kızı almaya dolmuşla gitti diye kötü olacak. Çirkef bi yenge için çok güzel dolduruşa getirme sebebi bu. Doldurur abisni kardeşine karşı, gidip almaz. Bi tek yengeye yetmiş konu sahibinin gücü.
Konu sahibi abisini sallamıyor ki.Görümceme ben neden sıkıntı yapayım yahu? Abisini 24 senedir değiştirememiş, koyduğu her türlü posta geri tepmiş. Anne babasına “durdurun şu adamı, ne biçim yetiştirmişsiniz” diyememiş. Dese de etkili olamamış. Ama kadın gecenin bir körü kızı almaya dolmuşla gitti diye kötü olacak. Çirkef bi yenge için çok güzel dolduruşa getirme sebebi bu. Doldurur abisni kardeşine karşı, gidip almaz. Bi tek yengeye yetmiş konu sahibinin gücü.
Bir kadin da ne olursa olsun istemedigi hem de sacma sapan birseyi yapmasin o zaman. Yengenin gucu kime yetiyor? Kocaya hayir diyemiyor gidip gorumcenin basini bekliyor. O saatte sokaga cikan kadinin sokakta biraz daha kalmasinda da bir mahsur yok bence.kime haddini bildirdi gücü yenge ye yetmiş hadi abiye bildirseydi???
Bir kadını nolursa olsun sokakta bırakmış abisini eleştiriyor ama ondan farksız davranmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?