Sinirden uyuyamıyorum

Yengenizin ne suçu var kadıni kandirmissiniz resmen bekle geliyorum demissiniz son otobüsü kaçıracağıni bile bile,belki de kocasıyla arası acilmasin diye geliyordur yoksa eminim meraklı değildir pesinizden koşmaya

"Filler tepişir, çimenler ezilir."

Haklısınız ama yengenizin suçu yok. Abi size baskı yapmaya çalışıyor, karısına da yapıyor belli ki. Yenge için "Hem sözünden çıkmıyor deyip hem de kadına abim ona karışmaz, rahat" demeniz bir garip. Kadın huyuna gidiyor belli ki.

Ben en büyük hatayı babanızda buldum. Kendi izin veriyor madem abinize neden laf bırakıyor? Benim de abim var ve babam asla bana karıştırmazdı. O karışmak istese de terslerdi.

Yaptığınız doğru fakat yengeye diyebilirdiniz "bekleme" diye. Umarım olayı tekrar yaşamazsınız.

O kadın da sizi ordan burdan toplamaya meraklı değildir eminim. Eşiyle arası bozulmasın diye bekçilik yapmaya bile katlanmış yazık. Buyu bıraz belki o zaman abın sana karısmayı bırakır

Ah be canısı evlen de al boyunun ölçüsünü

O kadın da sizi ordan burdan toplamaya meraklı değildir eminim. Eşiyle arası bozulmasın diye bekçilik yapmaya bile katlanmış yazık. Buyu bıraz belki o zaman abın sana karısmayı bırakır

Ben zaten 24 yaşındayım hanımefendi yengem benden 8 yaş büyük
Bekçilik yapmaya devam edecek evliliği boyunca
İnşallah yengem biraz büyür de abimden o kadar hakareti ve küfrü yemez
Ha tabi kocasıyla arasının bozulmaması için çıtını çıkarmaması lazım

Yengeni bırak canım sen hedefini değiştir. Aynaya bak acaba neler yaptım da bu ınsanların guvenını kaybettim acaba kımlerle takılıyorum da başıma bir şeyler gelir diye korkuyorlar diye dusun

Yengeni bırak canım sen hedefini değiştir. Aynaya bak acaba neler yaptım da bu ınsanların guvenını kaybettim acaba kımlerle takılıyorum da başıma bir şeyler gelir diye korkuyorlar diye dusun

Abim en başından beri böyleydi zaten babam ve annem bana güveniyor o bana yeter
Yengemi hedef aldığım yok ona karşı nefret bile hissetmiyorum
Nefret de bir duygudur

Ben hâlâ konu sahibini savunuyorum. Madem olaylar mantıksızlıklar silsilesi. Biraz deli davranmak en güzeli. Deli davranmadan kabul edilmiyor insanlar oldukları gibi.
Konu sahibinin haksiz olduğu tek nokta yengesine "bekle geliyorum " demesi aslında,yoksa gelmiyorum yenge sen git dese konu sahibi sonuna kadar haklı olurdu,karşısındaki de bir kadın üstelik yengesi onu kandırması normal mi?

Abim en başından beri böyleydi zaten babam ve annem bana güveniyor o bana yeter
Yengemi hedef aldığım yok ona karşı nefret bile hissetmiyorum
Nefret de bir duygudur
Belki arkadas cevrenizi bilmedikleri için anne babanız size guvenıyordur belki abiniz onların bılmedıgı bir şey bılıyor dur her neyse. Acıkcası yengenize yaptıgınız da haftalıksınız ve o kadın o kufurlerı sızın yuzunuzden yemiş. Sinirden degıl vicdan azabından uyuyamayın bence

Ama ben yengeme dedim hatta yalvardım gelme diye ben arkadaşlarımla döneceğim
Ben karışmam abine şöyle dedi
Daha kendi kendine düşünemeyen birini ben mi düşüneceğim
Kendisi niye düşünmüyor
Abim niye düşünmüyor

Ben niye yengemi düşüneyim hanımefendi
Abim düşünsün gecenin bir vakti karımı nasıl yolladım diye
Yengem düşünsün ben niye aylardır bu kızın peşinden koşuyorum diye

E kocasıyla arası bozulmasın diye peşimden gelecekse benim diyecek bir şeyim zaten yok
Ama ben onu takmamaya devam edeceğim

Sanırım anlamak istemiyorsunuz,siz haklısınız evet buna sözüm yok yengeye diyecek sözümde yok sadece "yenge gelmiyorum sen basının çaresine bak" demek bu kadar mı zor ya,resmen yalan söylemişsiniz "BEKLE GELİYORUM" demissiniz kusura bakmayın bu kadar şeyden sonra hak etti bunu diyemezsiniz demekki sizin için yalan söylemek bu kadar kolay çok yazık

Kocası ile arası açılmasın diye beni arkadaşlarımın yanında küçük düşürmek bencillik ve düşüncesizlik olmuyor mu ?
Niye abimden para almadan öyle sokağa çıkmış
Para bile istemeyen birini ben nasıl ciddiye alayım nasıl saygı duyayım ?

Dün gece abimle biraz tartıştık ama yine yengeme çok bağırdı küfretti nasıl kardeşimi almadan gelirsin diye onun başına bir şey gelse seni s....
Babam devreye girdi de ortalık biraz yatıştı
Hak etmiş yengeniz diyecektim ki bu mesajı gördüm.
Keşke yengenizi zor durumda bırakmasaydınız o dağ ayısı karşısında, kim bilir sadece sövüyor mu belki dövüyor da.
Allah kurtarsın yengenizi abinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…