Sinirden uyuyamıyorum

Tam tencere kapaklar değil mi?
Yenge de mantıksız. Evli kadınlar tacize saldırıya uğramıyor mu sanki diyemiyor.
Kocamla aram bozulmasın demektense asıl bu sebepten kocayla aranın bozulması gerekir.
Sebep görümceyi neden ben alıyorum değil ama. Yengenin kocasına gözünde kardeşin kadar neden değerim yok diyip kavga etmesi lazım asıl.

Yengem eve geldiğinde abim ona bağırdı ya kardeşime bir şey olsaydı sen mal mısın onu almadan nasıl gelirsin diye
Yengem de hala kendini savunmaya çalışıyor ben bekledim gelmedi vs.diye

sende su kadinin dustugu hal icin halaya dur.
Ikisi de cahil.
Senin yapacagin yengeyi de arabaya alip gitmekti.

Kesinlikle.
"Senin kardeşin kadın da ben neyim" diyememiş yenge.
"Git kendin al ERKEK olarak" diyememiş.
Gel beni al dediği halde taksiyle dön diyen kocasına "gece vakti senin ve kardeşinin yüzünden sokakta kaldım" diyememiş.

Ama konuyu açan görümce olduğu için KK nın gelinleri empati yapamadı.

Kadıncağız çok çaresiz kalmış. Senin yaptığın da kötü olmuş ama yengene, bundan sonra peşine ben gitmicem demek için bir sebep vermişsin. Artık eşine karşı direnebilir. Ayrıca abin de bir tuhaf, evli kadınlar da tacize tecavüze uğruyor. Hiç mi haberleri izlemiyor bu adam

Kadın sokağın ortasında tek kalacağını nerden bilsin ki? Kocasına sen git demeliydi, haklısınız. Kimseyi düşünmemesi gerektiğini öğrenmiştir eminim ki. Atladığınız nokta “ben bindim sen git” demek bu kadar zor değil. Dolmuş yok, kadın gelecek diye konu sahibini bekliyor. Allah muhafaza başına bir şey gelseydi “banane ya göndermeseydi abim, oda gelmeseydi” mi diyecek? Vicdanlar bu kadar rahat ve suskunsa bir şey diyemem zaten.

Belki arada kaldı görmemişsinizdir.
Yenge eve dönünce abi mal mısın sen nasıl almazsın ya kardeşimin başına bir şey gelseydi diye bağırmış yengeye.

Yenge de kendini savunmaya çalışmış
Abi cidden hasta ruhlu

Yalnız bu ilk değil.
Konu sahibi abisiyle sık sık tartışıyor, haliyle yenge de görüyor. Ve daha önce yengeye gelme denilmiş.

Yenge Miranda Kerr'den bahsedilirken bile üzerine alınacak kadar enteresan bir kişilik.

Evet. Başına bir şey gelseydi bunda konu sahibinin suçu yok. Çünkü bastıra bastıra arkadaşımla döneceğim demiş. Dediğini de yapmış.
Eğer yengenin başına bir şey gelseydi bu sadece yengenin ve abinin aptallığının sonucu olur.

Abi zaten baştan sona saçma davranıyor.
Yenge de ona uyuyor.
Dinlememeli.

Ne tuhaf bir aile. Yengen belli ki ezik bir karakter. Benim eşim gecenin bir vakti kız kardeşini düşünüp beni düşünmese ki böyle bir durumda ben ayrılmış olurum zaten. Hayatı dar ederim kendisine. Evli olunca taciz ve tecavüz olmuyor muymuş?

Abiniz zaten ruh hastası. Kardeşi için endişe eder anlarım da, belli ki derdi başına bir şey gelmesi değil. Öyle olsa yine bir kadın olan eşine bu kadar duyarsız olmaz.

Gelelim size. İki adet ezik ruh hastasına ders vermek istemiş olmanızı anlarım da, ben ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın gecenin bir vakti cebinde parası olmayan bir kadını orada bırakmazdım. Siz de bencil ve düşüncesiz bir insansınız. Hikayede bir kişi bile haklı değil. Birlikte mutlu mesut yaşayın.

Hayır abi değil de yenge neden geliyor almaya ya? Bari abi gelsin. Nasıl bi adam bu kardeşini almaya karısını gönderiyor? Kadın da garip, git kendin al kardeşini der umarım bundan sonra.

Abiniz yengenizi dolmuşla sizi almaya gönderene kadar neden kendi almaya gelmiyor bu kadar korumacı madem karısını niye gönderiyor bende arabayla gelecek almaya diye düşünmüştüm bir an

Iyi yapmışsın ne demek yahu? İnsan yenge sini arar bekleme boşuna der en azından. O kadın sanki çok meraklı görümce yi almaya. Bazı erkekler yapacaksın dediğinde yapılmazsa olay çıkartıyor kadın da arada kalmış.
Seninki dik durmak değil resmen saçmalık olmuş.

Abiniz yengenizi dolmuşla sizi almaya gönderene kadar neden kendi almaya gelmiyor bu kadar korumacı madem karısını niye gönderiyor bende arabayla gelecek almaya diye düşünmüştüm bir an
Valla ben de onu merak ettim. Abi evde oturup karısını niye yolluyor kardeşini almaya anlamadım. Bi de dolmuşla. Bi de bi şey olsa taksiye binecek kasar parası yokken. Nası bi saçmalık bu.

Abiniz bekar kızlara asılıyor bence. Eve bırakacak olan adam evli ve karısı da arabada olmasına rağmen adamın size asılacağını düşünmüş ya. Ya da başka erkeklerin siz bekar olduğunuz için size asılacağını düşünüyor ya. Kişi kendinden bilir işi misali. Yenyegi uyandırın siz, yenge ayık olsun valla.

Grill, hala söylediğim noktaya cevap vermedin aslında. En başta yengeye gelmeyeceğim demiş mi bilmiyorumda, telefonda geleceğim bekle demiş. Beklediği sürede başına bir şey gelse banane diyebilir misin ya?

Konunun yengeyi bırakma kısmına kadar inanılmaz mantıksızdı. Kadının arabası yok, evli diye almaya gönderiliyor. Sanki evli bekar ayrımı yaparlarmış gibi. Ama bu noktada ben diğer hiçbir şeye yorum yapmadım. Abiyle kardeş arasında yenge kurban olmuş bence. Yine tepki koysaydı gelmiyorum deseydi, ama söyleseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…