- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Konu sahibi abisini sallamıyor ki.
Gideceğim diyor gidiyor, arkadaşımla döneceğim diyor, öyle yapıyor. Yani gayet istediğini yapan biri.
Abi ve yenge tencere kapak. Kimse onlara saygı duymuyor, kaale almıyor. Ama hala boş işler peşindeler.
Abi kardeşini düşündüğü kadar (tabi ki yalan. Sadece şirretlik yapıyor) karısını düşünmüyor. Kızkardeşini göndermediği yer ve saatte karısını gönderiyor. Bu bir kere yengeye hakarettir. Senin başına ne geleceği umrumda değil demektir. Karısını gece vakti sokakta bırakacağına gidip kendi alsın kardeşini.
Demek ki rezil olacağını biliyor, kendi gitmiyor karısını yolluyor.
Yengem eve geldiğinde abim ona bağırdı ya kardeşime bir şey olsaydı sen mal mısın onu almadan nasıl gelirsin diye
Yengem de hala kendini savunmaya çalışıyor ben bekledim gelmedi vs.diye
Kesinlikle.Tam tencere kapaklar değil mi?
Yenge de mantıksız. Evli kadınlar tacize saldırıya uğramıyor mu sanki diyemiyor.
Kocamla aram bozulmasın demektense asıl bu sebepten kocayla aranın bozulması gerekir.
Sebep görümceyi neden ben alıyorum değil ama. Yengenin kocasına gözünde kardeşin kadar neden değerim yok diyip kavga etmesi lazım asıl.
Kadın sokağın ortasında tek kalacağını nerden bilsin ki? Kocasına sen git demeliydi, haklısınız. Kimseyi düşünmemesi gerektiğini öğrenmiştir eminim ki. Atladığınız nokta “ben bindim sen git” demek bu kadar zor değil. Dolmuş yok, kadın gelecek diye konu sahibini bekliyor. Allah muhafaza başına bir şey gelseydi “banane ya göndermeseydi abim, oda gelmeseydi” mi diyecek? Vicdanlar bu kadar rahat ve suskunsa bir şey diyemem zaten.Konu sahibi abisini sallamıyor ki.
Gideceğim diyor gidiyor, arkadaşımla döneceğim diyor, öyle yapıyor. Yani gayet istediğini yapan biri.
Abi ve yenge tencere kapak. Kimse onlara saygı duymuyor, kaale almıyor. Ama hala boş işler peşindeler.
Abi kardeşini düşündüğü kadar (tabi ki yalan. Sadece şirretlik yapıyor) karısını düşünmüyor. Kızkardeşini göndermediği yer ve saatte karısını gönderiyor. Bu bir kere yengeye hakarettir. Senin başına ne geleceği umrumda değil demektir. Karısını gece vakti sokakta bırakacağına gidip kendi alsın kardeşini.
Demek ki rezil olacağını biliyor, kendi gitmiyor karısını yolluyor.
Kesinlikle.
"Senin kardeşin kadın da ben neyim" diyememiş yenge.
"Git kendin al ERKEK olarak" diyememiş.
Gel beni al dediği halde taksiyle dön diyen kocasına "gece vakti senin ve kardeşinin yüzünden sokakta kaldım" diyememiş.
Ama konuyu açan görümce olduğu için KK nın gelinleri empati yapamadı.
Yalnız bu ilk değil.Kadın sokağın ortasında tek kalacağını nerden bilsin ki? Kocasına sen git demeliydi, haklısınız. Kimseyi düşünmemesi gerektiğini öğrenmiştir eminim ki. Atladığınız nokta “ben bindim sen git” demek bu kadar zor değil. Dolmuş yok, kadın gelecek diye konu sahibini bekliyor. Allah muhafaza başına bir şey gelseydi “banane ya göndermeseydi abim, oda gelmeseydi” mi diyecek? Vicdanlar bu kadar rahat ve suskunsa bir şey diyemem zaten.
Abi zaten baştan sona saçma davranıyor.Belki arada kaldı görmemişsinizdir.
Yenge eve dönünce abi mal mısın sen nasıl almazsın ya kardeşimin başına bir şey gelseydi diye bağırmış yengeye.
Yenge de kendini savunmaya çalışmış
Abi cidden hasta ruhlu
Valla ben de onu merak ettim. Abi evde oturup karısını niye yolluyor kardeşini almaya anlamadım. Bi de dolmuşla. Bi de bi şey olsa taksiye binecek kasar parası yokken. Nası bi saçmalık bu.Abiniz yengenizi dolmuşla sizi almaya gönderene kadar neden kendi almaya gelmiyor bu kadar korumacı madem karısını niye gönderiyor bende arabayla gelecek almaya diye düşünmüştüm bir an
Grill, hala söylediğim noktaya cevap vermedin aslında. En başta yengeye gelmeyeceğim demiş mi bilmiyorumda, telefonda geleceğim bekle demiş. Beklediği sürede başına bir şey gelse banane diyebilir misin ya?Yalnız bu ilk değil.
Konu sahibi abisiyle sık sık tartışıyor, haliyle yenge de görüyor. Ve daha önce yengeye gelme denilmiş.
Yenge Miranda Kerr'den bahsedilirken bile üzerine alınacak kadar enteresan bir kişilik.
Evet. Başına bir şey gelseydi bunda konu sahibinin suçu yok. Çünkü bastıra bastıra arkadaşımla döneceğim demiş. Dediğini de yapmış.
Eğer yengenin başına bir şey gelseydi bu sadece yengenin ve abinin aptallığının sonucu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?