Sinirden uyuyamıyorum

Abim ona saygı duymaya başladığında ben de saygı duyacağım.

Abim ona saygı duymaya başladığında ben de saygı duyacağım.
Mesele saygı duyup duymamaniz değil yalan söylemeniz,demekki siz saygı duymadiginiz insanlara çok kolay yalan söylüyebiliyorsunuz,peki yalan söyleyince kendinize olan saygınizi kaybetmiyor musunuz?

Herkes yengeye üzülmüş de, o da koskoca kadın yani aklı fikri yok mu madem çok düşünüyorsun kardeşini kendin git ya da gel beraber gidelim desin. Onun da alttan alttan hoşuna gidiyor olmalı ya da destekliyor olmalı eşini.Bence bu ders olmuştur abine bi daha kadını tek göndermez. Ayrıca yaşın küçükse abinin bu tedirginliği normal bazı kızlar küçük yaşta kafasına göre takılmak istiyor. Sinir koymazsan durum farklı yerlere kayıyor. En büyük suç babanız ve annenizde biz varken sana laf düşmez diyip ağzını kapatmaları lazım.

Ya bişi dicem. abin senin yengene bekle diyip arabaya bindiğini biliyor. Buna rağmen yengene nasıl kızabiliyor. Mantıksız mı abin? Yengen sana ne dedi?

Kusura bakmayin da siz ailecek tuhafsiniz
Abi kiskanc ama esini gece vakti yollara vuruyo.
Sen de abinler geldiginde bi kac gun bi yerlere gitmeye bilirsin.demek ki sen de inatsin.ayrica yengeye yaptigin buyuk ayip
Anne babaya ayri bi sok oldum.evin buyugu onlar .sana karistiginda abinin agzinin payini vermeleri gerekirdi.benim oglum benim yanimda esine kufur edecek onu karisinin yanininda bi tokat patlatarak rezil ederdim ben de

Ya bişi dicem. abin senin yengene bekle diyip arabaya bindiğini biliyor. Buna rağmen yengene nasıl kızabiliyor. Mantıksız mı abin? Yengen sana ne dedi?

Yengem benden 8 yaş büyük olduğu için beni hala çocuk görüyor
Yengem bana nasıl inanmış nasıl beni almadan gelmiş başıma bir şey gelse nasıl hesap verecekmiş diye kızdı
Yengem bana bir şey demedi ben de ona
Çünkü abim baya kızdı kendini kaybetti

Abiniz,babaniz ve anneniz yengene karsi ne kadar fenalar.Ne demek ya o evde oturcak esi de kardesinin pesinden koscak.Boyle bir durumda babanizin da abinize kizmasi lazimdi.O kadini niye yolluyorsun diye.Yengende az sesini cikarsin esim bana oyle davrancak.Az ye hizmetci tut derim.

Yengem azıcık sesini çıkarsa ben ona destek olacağım ama...
Koca önemli tabi

Yengen degilde ablan olsaydı orada habersiz birakırmıydin acaba yengenin ne suçu var . Evet haksızsın
Ya evet o cok kotu olmus ama yengede az kendini saydirsin.Ben daha cok aileye kizdim.Benim erkek kardesim esini gece vakti beni almaya gondercek.Annemle babam onu guzelce benzetir.Yada esim ve ailesi bani o saatde kizlarinin bekcisi olarak aticaklar kiyameti kopartirim.

Ya değil kesinlikle değil ama yenge de çıkıp gelmesin bı mantıksızlığa ortak olmasın ya. Abi bir kadını sözde korurken diğer kadını aynı durumda bırakıyor. Saçma sapan işler.

Yengenin sanki arabası var da abin ona al demiş. Ne garip adamlar var ya oturduğu yerden millete iş yaptırıyor. Hayır illa biri alacaksa kendi gitseymis. Bence iyi yapmışsın yengende kocasina git de sen al banane diyebilseymis

Valla iyi yapmışsın , abinin de aklı başına gelsin ona ne oluyor ? Arada yengen kaynamış yazık kıza duruma anlat güzelce onu orda öyle bıraktığın için özür dile ama abine karşı yumuşama. Ne ilgisi var evli olmakla karısının alnında mı yazıyor evli olduğu? Takılacak olsa onun da peşine biri takılır. Bıktım artık şu sen kızsın zihniyetinden vallahi bıktım!

Ya değil kesinlikle değil ama yenge de çıkıp gelmesin bı mantıksızlığa ortak olmasın ya. Abi bir kadını sözde korurken diğer kadını aynı durumda bırakıyor. Saçma sapan işler.
Kesinlikle öyle aileyi nereden tutarsan tut elinde kalıyor,konu sahibine ben de hak veriyorum abinin bu kadar psikopatca karışması ve yengenin de kukla gibi buna alet olmasi, beynini kullanmaması tabiki doğru değil ama diğer taraftan yengeye abiye ders vericem diye de konu sahibinin insanlari kandırması dada doğ değil al birini vur ötekine misali

Daha önceki konusunda davetli olmadıkları yere "gelme" dediği halde gelmiş yengesi.

Yani bu olay ilk değil. Sanırım ders vermek istedi yengesine.

Bu yüzden konu sahibinden çok yengeyle abiyi haksız buldum ben.

Dün gece abimle biraz tartıştık ama yine yengeme çok bağırdı küfretti nasıl kardeşimi almadan gelirsin diye onun başına bir şey gelse seni s....
Babam devreye girdi de ortalık biraz yatıştı
Al işte, tepkiye bak yengenin duruşuna bak...
Yengeniz abinizle kaç senedir evli? Konu başka bir yere kayıyor kusura bakmayın ama niye yani diye elli kere sorduğum için okurken dayanamadım.
Nasıl evlendiler, yenge hep mi böyleydi, ne mecburiyeti var?
Anne-baba hiç mi bir şey söylemiyor abiye, kimse mi demiyor ''oğlum b.kunu çıkartma diye''?
O değil yengenin annesi babası da mı görmüyor, onlar da mı uyarmıyor yavrum biz seni görümce peşinde sokaklarda fedai ol diye doğurmadık,büyütmedik diye?
Hakikaten konu aslında çok derin, asıl o yengenin buraya gelip konu açması lazım, hoş dinler mi bizi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…