- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Sen zaten kimseyi takmiyorsun her şey istediğin gibi oluyor ama sana bir abla tavsiyesi insanlara yalan söyleme onlara ders vermek için bile olsaE kocasıyla arası bozulmasın diye peşimden gelecekse benim diyecek bir şeyim zaten yok
Ama ben onu takmamaya devam edeceğim
Sanırım anlamak istemiyorsunuz,siz haklısınız evet buna sözüm yok yengeye diyecek sözümde yok sadece "yenge gelmiyorum sen basının çaresine bak" demek bu kadar mı zor ya,resmen yalan söylemişsiniz "BEKLE GELİYORUM" demissiniz kusura bakmayın bu kadar şeyden sonra hak etti bunu diyemezsiniz demekki sizin için yalan söylemek bu kadar kolay çok yazık
Bu kadar insan haksız bir siz haklısınız. Ok.Ben niye yengemi düşüneyim hanımefendi
Abim düşünsün gecenin bir vakti karımı nasıl yolladım diye
Yengem düşünsün ben niye aylardır bu kızın peşinden koşuyorum diye
Mesele saygı duyup duymamaniz değil yalan söylemeniz,demekki siz saygı duymadiginiz insanlara çok kolay yalan söylüyebiliyorsunuz,peki yalan söyleyince kendinize olan saygınizi kaybetmiyor musunuz?Abim ona saygı duymaya başladığında ben de saygı duyacağım.
Ama ben yengeme dedim hatta yalvardım gelme diye ben arkadaşlarımla döneceğim
Ben karışmam abine şöyle dedi
Daha kendi kendine düşünemeyen birini ben mi düşüneceğim
Kendisi niye düşünmüyor
Abim niye düşünmüyor
Ya bişi dicem. abin senin yengene bekle diyip arabaya bindiğini biliyor. Buna rağmen yengene nasıl kızabiliyor. Mantıksız mı abin? Yengen sana ne dedi?
Abiniz,babaniz ve anneniz yengene karsi ne kadar fenalar.Ne demek ya o evde oturcak esi de kardesinin pesinden koscak.Boyle bir durumda babanizin da abinize kizmasi lazimdi.O kadini niye yolluyorsun diye.Yengende az sesini cikarsin esim bana oyle davrancak.Az ye hizmetci tut derim.
Ayy abin iyice sindirmiş.Ama yengen az sesini cikarip,kendini saydirsin.Bi tarafim yengeye uzulsede,bi tarafim sana hak verdi.Yengem azıcık sesini çıkarsa ben ona destek olacağım ama...
Koca önemli tabi
Ya evet o cok kotu olmus ama yengede az kendini saydirsin.Ben daha cok aileye kizdim.Benim erkek kardesim esini gece vakti beni almaya gondercek.Annemle babam onu guzelce benzetir.Yada esim ve ailesi bani o saatde kizlarinin bekcisi olarak aticaklar kiyameti kopartirim.Yengen degilde ablan olsaydı orada habersiz birakırmıydin acaba yengenin ne suçu var . Evet haksızsın
Ya değil kesinlikle değil ama yenge de çıkıp gelmesin bı mantıksızlığa ortak olmasın ya. Abi bir kadını sözde korurken diğer kadını aynı durumda bırakıyor. Saçma sapan işler.Konu sahibinin haksiz olduğu tek nokta yengesine "bekle geliyorum " demesi aslında,yoksa gelmiyorum yenge sen git dese konu sahibi sonuna kadar haklı olurdu,karşısındaki de bir kadın üstelik yengesi onu kandırması normal mi?
Kesinlikle öyle aileyi nereden tutarsan tut elinde kalıyor,konu sahibine ben de hak veriyorum abinin bu kadar psikopatca karışması ve yengenin de kukla gibi buna alet olmasi, beynini kullanmaması tabiki doğru değil ama diğer taraftan yengeye abiye ders vericem diye de konu sahibinin insanlari kandırması dada doğ değil al birini vur ötekine misaliYa değil kesinlikle değil ama yenge de çıkıp gelmesin bı mantıksızlığa ortak olmasın ya. Abi bir kadını sözde korurken diğer kadını aynı durumda bırakıyor. Saçma sapan işler.
Daha önceki konusunda davetli olmadıkları yere "gelme" dediği halde gelmiş yengesi.Grill, hala söylediğim noktaya cevap vermedin aslında. En başta yengeye gelmeyeceğim demiş mi bilmiyorumda, telefonda geleceğim bekle demiş. Beklediği sürede başına bir şey gelse banane diyebilir misin ya?
Konunun yengeyi bırakma kısmına kadar inanılmaz mantıksızdı. Kadının arabası yok, evli diye almaya gönderiliyor. Sanki evli bekar ayrımı yaparlarmış gibi. Ama bu noktada ben diğer hiçbir şeye yorum yapmadım. Abiyle kardeş arasında yenge kurban olmuş bence. Yine tepki koysaydı gelmiyorum deseydi, ama söyleseydi.
Al işte, tepkiye bak yengenin duruşuna bak...Dün gece abimle biraz tartıştık ama yine yengeme çok bağırdı küfretti nasıl kardeşimi almadan gelirsin diye onun başına bir şey gelse seni s....
Babam devreye girdi de ortalık biraz yatıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?