• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirim çok bozukk :(

kertenkelebek20

*-*
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
72
1
6
Denizli
Sevgilim dün ailesiyle pikniğe gitceğini ve benim de gelmemi istediklerini söyledi. ben de ilk itiraz ettim utanıp çekinceğimi söylediim kardeşi de arayarak sen de bizim ailedensin gel falan dedi ben de tamam dedim. bugün oldu ben hazırlanmaya başladım. dedim terlik giycem aşkım dedim gülerek o da olmaz ayakkabı giy aşkım dedi gülerek. ben de neden olmaz dedim o da ne o öyle mahallede evin önüne mi çıkıyon doğru düzgün bi şey giy dedi ben de beğenemedin mi dedim. sadece bizimkiler olsa sorun değil dedi. utanıyo musun benden dedim. babamla eniştem olmasa giy diyorum ya dedi.onlar ne dicek ki dedim. sert bi şekilde uzatma bi ya! dedi. ben de sinir oldum uzatıyorum! dedim.gelmemek için bahane mi arıyosun dedi ben de hayır sen öyle anlıyosun dedim. ister gelirsin ister gelmez bahane bulmana gerek yok dedi. ben de iyice sinir oldum kusura bakma mahalleden çıkmış gelmiş sevgilisine bak falan derler yanına yakışmam gelmiyorum keyfine bak dedim. sen bilirsin dedi sadece deli oldum hiçbi şey yazmadım. şimdi de mesaj attı piknik yerindeyiz diye cevap bile vermedim. çok alındım. ailesi işin içine girince bana öğütler veriyo yok geçerken babama şöyle de yok elini öp falan diye. halbuki ailesi benden şikayetçi değil çok iyi aramız iyi anlaşıyoruz sevgilimin böyle şeyler demesi sinirimi bozuyo.

bununla da kalmıyo ağzı çok bozuk namusuma kadar laf ediyo. sinir olunca kendine hakim olammıyo olan küfrü ediyo. anneme bile küfretti. bir ay önce artık dayanamıyorum yoluna bak bu kadardı falan dedim yalvardı yakardı bi daha olmıcak dedi bi süre etmedi ama geçen hafta yine küfretti. sürekli geçmişimden bahsediyo. eski sevgililerimin konusunu açıp kavga yaratıyo. napıcağımı bilmiyorum :( bir yılı da geçti vazgeçmek kolay değil aileler tanıştı zamanımız boşuna geçmiş olcak :( ben bitsin istemiyorum onun sevdiğini de biliyorum ama neden böyle yapıyo bilmiyorum :( kalbimi çok kırıyo kötü laflarla.. bugünkü tavrı da çok kırdı beni... ne yapsam bilemiyorum :(

canım öncelikle sevgilinin tavsiye vermesi dogal ne var yani bunda terlik değil de ayakkabı giy demiş . sen o ailenin yanına gelirken hoşuna gitmeyen bişey olsa tavsiye vermez misin bence cok abartmışsın . küfür meselesine gelince tabiki kabul edilemez bi durum kimsenin ailene küfretme lüksü yok gereken cevabı verdiysen ve tekrarı olmayacaksa devam et . ama terlik olayı gb şeyleri de büyütme .

ya düzgün bi dille söylemiyo ki. hani öyle ev terliği gibi değil. herkes dışarda böyle süslü cafcaflı giyiyo ya o tarz. yabi ki giyimime dikkay ederim ama kıyafetime en çok yakışan şey o oldu. ben de öyle deyince çok sert davrandı gibi geldi. normal bi terlik de değil ayakkabıdan daha hoş duruyo kibar falan canım

Sevgilim dün ailesiyle pikniğe gitceğini ve benim de gelmemi istediklerini söyledi. ben de ilk itiraz ettim utanıp çekinceğimi söylediim kardeşi de arayarak sen de bizim ailedensin gel falan dedi ben de tamam dedim. bugün oldu ben hazırlanmaya başladım. dedim terlik giycem aşkım dedim gülerek o da olmaz ayakkabı giy aşkım dedi gülerek. ben de neden olmaz dedim o da ne o öyle mahallede evin önüne mi çıkıyon doğru düzgün bi şey giy dedi ben de beğenemedin mi dedim. sadece bizimkiler olsa sorun değil dedi. utanıyo musun benden dedim. babamla eniştem olmasa giy diyorum ya dedi.onlar ne dicek ki dedim. sert bi şekilde uzatma bi ya! dedi. ben de sinir oldum uzatıyorum! dedim.gelmemek için bahane mi arıyosun dedi ben de hayır sen öyle anlıyosun dedim. ister gelirsin ister gelmez bahane bulmana gerek yok dedi. ben de iyice sinir oldum kusura bakma mahalleden çıkmış gelmiş sevgilisine bak falan derler yanına yakışmam gelmiyorum keyfine bak dedim. sen bilirsin dedi sadece deli oldum hiçbi şey yazmadım. şimdi de mesaj attı piknik yerindeyiz diye cevap bile vermedim. çok alındım. ailesi işin içine girince bana öğütler veriyo yok geçerken babama şöyle de yok elini öp falan diye. halbuki ailesi benden şikayetçi değil çok iyi aramız iyi anlaşıyoruz sevgilimin böyle şeyler demesi sinirimi bozuyo.

bununla da kalmıyo ağzı çok bozuk namusuma kadar laf ediyo. sinir olunca kendine hakim olammıyo olan küfrü ediyo. anneme bile küfretti. bir ay önce artık dayanamıyorum yoluna bak bu kadardı falan dedim yalvardı yakardı bi daha olmıcak dedi bi süre etmedi ama geçen hafta yine küfretti. sürekli geçmişimden bahsediyo. eski sevgililerimin konusunu açıp kavga yaratıyo. napıcağımı bilmiyorum :( bir yılı da geçti vazgeçmek kolay değil aileler tanıştı zamanımız boşuna geçmiş olcak :( ben bitsin istemiyorum onun sevdiğini de biliyorum ama neden böyle yapıyo bilmiyorum :( kalbimi çok kırıyo kötü laflarla.. bugünkü tavrı da çok kırdı beni... ne yapsam bilemiyorum :(

birinci paragrafta birşey yok da, annene küfür eden bi adamla yol yakınken :3:

Son düzenleme:

bununla da kalmıyo ağzı çok bozuk namusuma kadar laf ediyo. sinir olunca kendine hakim olammıyo olan küfrü ediyo. anneme bile küfretti.
bir ay önce artık dayanamıyorum yoluna bak bu kadardı falan dedim yalvardı yakardı bi daha olmıcak dedi bi süre etmedi ama geçen hafta yine küfretti. sürekli geçmişimden bahsediyo. eski sevgililerimin konusunu açıp kavga yaratıyo. napıcağımı bilmiyorum :( bir yılı da geçti vazgeçmek kolay değil aileler tanıştı zamanımız boşuna geçmiş olcak :( ben bitsin istemiyorum onun sevdiğini de biliyorum ama neden böyle yapıyo bilmiyorum :( kalbimi çok kırıyo kötü laflarla.. bugünkü tavrı da çok kırdı beni... ne yapsam bilemiyorum :(

piknik konusunda biraz alay etmiş sanki ama ailesi olunca sürekli ne yapmam gerektiğini söylüyo diyosun bende olsam sinir olurdum tabiki haklı olarak :ssz:

amaa ağzının bozuk namusuna ailene küfür etmesi de ne demek bu çook kötü hep böyle devam ederse ne olacak pekii , benim sevgiliminde bir iki kez bu tarz kalp kırıcı sözleri olmuştu bana karşı ama ciddi bir ayrılıktan sonra aklı başına geldi çok şükür bir daha olmadı:nazar:

demek ki bir ay önceki ayrılık pekte aklını başına getirmemiş sinirden oluyor diye bir şey yok ağzını tutmasını bilmeli canım sakın taviz verme seni kırmasına küfür etmesine göz yumma sinirden deyip geçmee aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum iyi niyetli olup alttan almakla düzelmez emin ol gözünü iyice bir korkutup seni kaybedeblieceğini anlaması gerekiyor :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Terlik diye okuyunca ben bile öyle biyere terlikle gidilmezki dedim yani aileler var vs bakımlı olmak için. Ama sen sanırım sandaletlerden bahsetmişsin ikinci yorumunu okuduğuma göre de tabiki erkek aklı bunu anlamaz ki ben de anlamadım. Onun tepkisi sert ama seninde sert çok uzatıyorsun yani zorla sinirlendirmeye çalışır bi tavır gördüm. Yinede bunlar hiç bir şekilde sana küfür etmesi için sebep olamaz. Mutlaka engel olmalısın bu duruma.

bende de aynı dertler var.. herşeyime her giydiğime karışıo benim geçmişimi beni sürekli eleştiriyor. hatta ailesinden sadece ablasıyla tanıştırdı evlenme konusunu en son açtığımda da bağırdı çağırdı ne yapayım bilemiyorum normalde herşey güzel gibi ama bazen tanıyamıyorum onu bizimde 6 ay oldu benimle ciddi düşündüğünden emin bile değilim bitirip bitirmeme konusunda çok kararsızım çok da ayrılıp barıştık ama ya tamamiyle bitsin yada daha güzel olsun istiyorum yardım edin bana kızlaaar ;((

bir hafta süründürdüm iyice akıllansın diye. şükür iyiydi ama öğretmenimizi ziyarete gitceğimizi söyledim eski sevgilin de gelcek demi s... git bilmem ne evladı neler neler diyo ya. her defasında düzelmiştir artık diyerek affediyorum ama yok. geçen ay baya pişmandı ama bozdu yine. :53:

terlikten önce düşünülmesi gereken daha ciddi sorunlar var maalesef..
Ben olsam namussuma aileme küfr eden adamla yol yakınken ayrılırdım..

Bu piknik olayı ikinizin de birbirinizi yanlış anlamasından dolayı olmuş ama annene küfür etmesi hiç kabul edilebilir bir şey değil.
Yanlış anlaşılmalar veya tartışmalar aşılabilir ama saygı bir kere kaybedildiği zaman geri dönmesi çok zor. :19:

bir hafta süründürdüm iyice akıllansın diye. şükür iyiydi ama öğretmenimizi ziyarete gitceğimizi söyledim eski sevgilin de gelcek demi s... git bilmem ne evladı neler neler diyo ya. her defasında düzelmiştir artık diyerek affediyorum ama yok. geçen ay baya pişmandı ama bozdu yine. :53:

oo o da ne demek öyle yaa :53:

ne desem bilemedim canım zor gibi yanii , kaç yaşındasın ve sevgilin :44:

aileler tanıştı bir yıl boşa gitmesin ya bu insan daha da çok sapıtırsa okuyoruz burda anneme küfür edip evden kovdu diye.
ona düzelmesi için özellikle küfretmemesi için bir şans ver tartışma anında da olsa herkes ağzından çıkanı bilmeli sinirlerine hakim olmalı gerekirse doktora gidip tedavi görmeli
sakın çok büyüttün falan deme bence annene küfür etmesi bir sorun kendi ailesini bu kadar sayıp sevgilisinin giyimine kadar düşünen biri eşi olacak insanın da ailesini saymalı
basit bi terlik sorunu,sinir anında küfür sorunu,anneye laf söyleme derken derken ipin ucu kaçar söyliyeyim bunlarıu burda okuduklarıma dayanarak söylüyorum tabi herkes böyle olacak diye de birşey yok ama bir uyarı benimkisi

ya bende anlamıyorum 1-2 yıl geçtikten sonra niye kadınların,ayrılma sebebi sağlamken

ammaaann nasıl olsa aileler tanıştı ,ayrılsak olmaz da cart curt diye kendini şartlandırıyor ki...

siz buna ayrılasım yok ,istediği kadar yanlış yapabilir desenize....

ben eşimle 2 yıllık evliyim birde öncesi 2 yıl daha etti 4 yıl...

bir yanlış yapsın boşar ,giden hiçbir yılıma da üzülmem ...

yaşanması gerekti yaşandı,hayatın bir parçası sonra da bitti...

değilki sevgiliyken yılları dert etmek....

şu giden yıllara üzülenleri anlayamıyorum arkadaş....

Son düzenleme:
Yol yakın küçüğüz zaten ama bitsin istemiyorum.. ben 17 sevgilim 19 canım

cnm ya bu ne daha sevgiliyken namusuna anne küfür edenn ilerde evlendiğinizde ne yapmaz daha yaşınızda küçük yol yakınken vazgeç demesi kolay diye bilirisn ama ilerde pişman olmaktansa şimdi vazgeç aileler tanıştıysa tanışşın annenler senin kötü olmanı istemezler

Back
X