- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi kertenkelebek20
Sevgilim dün ailesiyle pikniğe gitceğini ve benim de gelmemi istediklerini söyledi. ben de ilk itiraz ettim utanıp çekinceğimi söylediim kardeşi de arayarak sen de bizim ailedensin gel falan dedi ben de tamam dedim. bugün oldu ben hazırlanmaya başladım. dedim terlik giycem aşkım dedim gülerek o da olmaz ayakkabı giy aşkım dedi gülerek. ben de neden olmaz dedim o da ne o öyle mahallede evin önüne mi çıkıyon doğru düzgün bi şey giy dedi ben de beğenemedin mi dedim. sadece bizimkiler olsa sorun değil dedi. utanıyo musun benden dedim. babamla eniştem olmasa giy diyorum ya dedi.onlar ne dicek ki dedim. sert bi şekilde uzatma bi ya! dedi. ben de sinir oldum uzatıyorum! dedim.gelmemek için bahane mi arıyosun dedi ben de hayır sen öyle anlıyosun dedim. ister gelirsin ister gelmez bahane bulmana gerek yok dedi. ben de iyice sinir oldum kusura bakma mahalleden çıkmış gelmiş sevgilisine bak falan derler yanına yakışmam gelmiyorum keyfine bak dedim. sen bilirsin dedi sadece deli oldum hiçbi şey yazmadım. şimdi de mesaj attı piknik yerindeyiz diye cevap bile vermedim. çok alındım. ailesi işin içine girince bana öğütler veriyo yok geçerken babama şöyle de yok elini öp falan diye. halbuki ailesi benden şikayetçi değil çok iyi aramız iyi anlaşıyoruz sevgilimin böyle şeyler demesi sinirimi bozuyo.
bununla da kalmıyo ağzı çok bozuk namusuma kadar laf ediyo. sinir olunca kendine hakim olammıyo olan küfrü ediyo. anneme bile küfretti. bir ay önce artık dayanamıyorum yoluna bak bu kadardı falan dedim yalvardı yakardı bi daha olmıcak dedi bi süre etmedi ama geçen hafta yine küfretti. sürekli geçmişimden bahsediyo. eski sevgililerimin konusunu açıp kavga yaratıyo. napıcağımı bilmiyorumbir yılı da geçti vazgeçmek kolay değil aileler tanıştı zamanımız boşuna geçmiş olcak
ben bitsin istemiyorum onun sevdiğini de biliyorum ama neden böyle yapıyo bilmiyorum
kalbimi çok kırıyo kötü laflarla.. bugünkü tavrı da çok kırdı beni... ne yapsam bilemiyorum
![]()
olay bu noktada bitmiştir
seni bırak annene küfrediyo sen daha adama sevgilim diyosun