sinirim de uzuntum de gecmiyor

Aman yok aday maday değil o hiçbişey değil, benim Aslan gibi kocam yatıyo içerde Öbürü b.k yesin aldatmayı affetmedim hiç, affedeceğimi de düşünmüyorum, Allah evliliğimde göstermesin

Ha evlisin demek, amin canim amin, insallah.

Beni nerden taniyosun beni ozetledin.

kolay bir durum degil cunku ve bence hazmetmesi zor bir sey. bazi insanlar kendi kaybetti diyip bir sey olmamis gibi guclu bir sekilde devam edebiliyorlar ama ben seviyorsam acisini da cekerim yani. mutluluksa mutluluk, huzunse huzun. her seyi dibine kadar yasayip sonra o dipten hizli bi sekilde yukari cikmak lazim sil bastan.. yalniz bir sey diyeyim mi, oyle bir anlatmissin ki yukarda bi an dedim acaba.. hani unutamamis gibi bir halin var boyle istahli istahli anlativermissin :) gerci suanki durumunu bilemem tabi yanlis dusunuyorumdur buyuk ihtimal

Vay be ... Salak herif mahvetmiş herşeyi... Ama kız da az değilmiş yaa.. Ben olsam söylemezdim görüştüğümü eski sevgilimin yeni sevgilisine. Kız bildiğin adamdan intikam almış sana söyleyerek.

ayy o ne oyle ya? kac yasinda bu cocuk cocuk hareketler.. hatasini kabullenip ders almasi ve susup oturmasi gerekirken yuzsuz gibi bir de gonderi yapiyor ordan ordan. belli ki terkedilmeyi yedirememis kendine. yok anacim, bu erkek milleti uckuruyla dusunuyor hakkaten. genelleme yapmayayim tabi dogru duzgun insanlar da var ama cogunun mayasinda var. feministligim tuttu yine allahim bizi karakterli, seven, saygi gosteren insanla mutlu etsin.. simdi 3 kulhu 1 elham hadi kizlar

Sen unutamamissin dedinya, baktim tavana. Iki goz yasi geliyomu diye baktim. Yok kiz, gercekten. Keske dediklerim var elbette, keske boyle olmasaydi sonumuz. Ama bu keskeler cok fazla. Keskw diyorum aldatmasaydi, keske bazi durumlarda korkak olmasaydi( zamaninda 2 erkek yolunu kesti diye panikledi), keske babasi boyle civik birisi olmasaydi( hic baslamiyim o konuya, uzun hikaye).
Oyle yani, keskeler olmasaydi ozunde iyi adamdi aslinda..
Ama o keskeler en buyuk sorunlari yaninda getiricekti.
Bazen onun gosterdigi sevgiyi, ilgiyi ozluyorum dogrusu. Ama bu onu sevdigim anlamina gelmiyor. Bana ilgi ve deger veren her erkege hissedebilirim bu duygulari tekrardan. Onuda bi guzel unuturum.2 seneyi gecti ayrilali, 1 bxuk sene tum ayrilik sancilarini cektim uzun uzun. Artik önume bakicam.

bence eski sevgilin seni hala unutamamış.. neden ayrılmıştınız?

yani sevgilin haklı. mesela sevgilin eski sevgilisiyle konuşsa nasıl hissederdin. eskisiyle bence artık hiç konuşma

ayrıldıktan sonra geri dönmek istedi mi sana?

Vay be ... Salak herif mahvetmiş herşeyi... Ama kız da az değilmiş yaa.. Ben olsam söylemezdim görüştüğümü eski sevgilimin yeni sevgilisine. Kız bildiğin adamdan intikam almış sana söyleyerek.

Oyle deme o kiza minnettarim.
Cunku o konu daha karisik :).
Zamaninda ben supelendim, tam onlari konstugu gece. Ayrildik bitti dedim. Kizla yuzlestirdi beni facebookta, kiz senin bekledigin gibi " hayir konusmadik"dedi. Megersem bu salak bir bir tembihlemis sakin bisey deme sapsike. "Sadece sapsiki sevdigimi soyledim sana, baskada bisey yasanmadi diyceksin. Yoksa seni rezil ederim herkese, tum sirlarini biliyorum" demis. O kizda mecburen oyle demis. Sonra bunun ardindan baristik. 10 ay sonra bu seyler beni kiza tekrar sormamla ortaya cikti. Kiz yine anlatmiyordu aslinda. ' sende genc kizsin, nolur anla beni, Allah rizasi icin dogruyu soyle, o gece noldu? " diye sordum. Kiz " ben onu hala cok seviyorum ama o seni seviyor, sakin ayrilma ondan" dedi. Zorlamamla baska seyler oldgunu soyledi o gece. O cumle bana yetti.
Keske 10 ay oncesinde soyleseydi.
O zmn annemin karsisina cigeri 5 para etmez bu adam icin cikmazdim. Anne ben onla evlenicem diye diretip tum ailenin diline yayilmazdi mevzumuz.

ben neler yasadim, baglanma korkusu yasaya yasaya benimle konusmak isteyenleri tek tek ittim. insanin hisleri kalmasa bile eskiyi dusundukce ozluyor o gunleri ama kesinlikle kisiyi degil. anilar cok guzel ve ozeldir her zaman. o yuzden aylar gecse de bir sey olur aklina gelir yine bi keske cikar agzindan ama tekrar olabileceginin ihtimali kesinlikle yoktur.. ilgi hep ozlenen bir sey. bi bosluga dustugumuzde de hemen ilgi beklemiyo muyuz karsimizdan kim olursa olsun? sen en guzelini yapmissin. acini da yasamissin hakkettigi gibi, sonra da artik geride birakman gerektiginin farkina varmissin. umarim bundan sonra kiymetini bilen, bunu sadece sozleriyle degil davranislariyla da gosteren, seni uzecek bir seyi bile isteye yapmayan biri cikar karsina.elbette hepimiz insaniz hatalar, kirmalar oluyor ama bunu asiri buyutmemek ve tatliya baglamak en guzeli. seviyorsan ve cok buyuk bir sorun degilse tabi. sevgi, saygi ve guven 3lusu her seydir.

ayrıldıktan sonra geri dönmek istedi mi sana?
Ill basta istedi. Mesajlar felan atti kac kere. Yok agliyorum, yok sensiz olmuyor.
Ben bi cumle bi yazmadim. Bi nokta bile. Sildim engelledim. Hani derlerya " bi kadin tartismiyorsa, bagirip cagirmiyorsa, iste o zmn bitmistir".

İki taraf için de çok zor olmuş üzüldüm adınıza ama en doğrusunu yapmışsın.. Yani ya hiç araştırmayacaktın , yada öğrendikten sonra ayrılacaktın

bence eski sevgilin seni hala unutamamış.. neden ayrılmıştınız?

unutup unutmadigini bilmiyorum ama nadiren de olsa yazar. 2 bucuk sene oldu ayrilali. ben ayrilmak istedim, o zaman oyle gerektiriyordu ama kesinlikle ne bir aldatma ne bir yalan soz konusuydu. kesinlikle benimle ilgiliydi. o cok diretse de sonunda bakti geri adim atmiyorum anlayisla karsiladi ve iyi dileklerle bitirdik. benim icin sonrasinda akla gelindiginde iyi hatirlanmak ve hatirlamak cok onemli.

Telefonda sanal s.x mi olmuş yani başka şeyler dediğin yoksa biraraya mı gelmişler orasını tam anlamadım, ama adam o kızı bütün sırlarını anlatırım diye tehdit etmişse zaten acınacak biri de değilmiş. Aldatmasından da büyük bir ahlaksızlık bu !!

Guzel temennilerin icin coook teskkur dderim canim benm. Insallah sizin sonunuz benimkine asla ama asla cekmez. Siz cok mutlu olun. Birbirinizin degerini bilin.
Aynen dedigin gibi, ozlenilen sevgi ve ilgi.
Ama farkindayimki geri donusu yok artik ona. Bundada vrdir bir hayir elbette. Mesela dedigin gibi bu 3 kelime yoksa, o zmn hersey bos. Bunlari yasamasaydim belkide hic bilemiycektim bu 3 kelimenin degerini ve onemini. Bu kirlenmis sevdayi birtek ayrilik temizler... dedim. Ve o defteri kapattim. Artik mevlam neylerse guzel eyler, karsima elbet birgun o dogru erkegi cikaricak ve ben keskeleri birakip artik " iyikide" diycem.

iyi ki kurtulmussun bu heriften. benim arkadasim onu aldatan eski sevgilisinden rahmetli diye bahsederdi, salak kendini toparladiktan sonra helva yapip butun binaya dagitmisti aklima o geldi simdi ne alakaysa

bence baya birlikte oldu bunlar. o kiz da az irispi degilmis ama. sevgilisi oldugunu bile bile sen adama yanas, hooop kucagina atla. hayir ne saniyodun yani hep seninle olacagini mi? o da kendini kullandirttigiyla kalmis. ikisi de rezil insanlar.. allah affetsin ama yatacak yerleri yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…