- 14 Şubat 2016
- 201
- 240
- 23
- Konu Sahibi oscarandthewolf
-
Ne bicim insanlarsiniz ya. Sil gitsin ne eski erkek arkadasi.. sarhosdum, yenisine agzimdan kacti.. falan filan hic bitmiyor. dizi senaryosu gibi. Siz bu karisikliklari seviyorsunuz.
Biz ailecek koyden gelmeyiz, bizde fakirdik. Yani aslinda annemin fakir olmasindan dolayi degil, daha cok bi hissiyle onaylamamasiydi bence. Anne hissi.
Iliskimiz galiba ben 17 yasindayken basladi, o 19 oluckti. Ben 19 olunca oda 20 bucukken acildik annemlere.
O kendisi ilk okul mezunu. Ben o zmnlar yuksek meslek okuluna basliycaktim lisenin bitirmistim.
anladim canim.. sormamin sebebi bizim de sevgilimle egitim seviyemiz denk degil. acaba sizin problemlerden biri de bu muydu diye merak ettim sakin yanlis anlama beni kuzum. denklik derken kastettigim buydu, maddiyat degil :) acikcasi ailem bilmiyor benim ama hep universite mezunu olmali diye konusurlar hep. ben de sasirdim ne yapacagimi.. sevgilim donunce onunla konusmayi dusunuyorum en azindan bi 2 yillik okusun aciktan, diplomasi olsun diye. benim icin hic sorun olmadi boyle meseleler ama aile soz konusu olunca onlarin da rizasi icin gerekiyor diye dusunuyorum
Amin hepimiz çok Mutlu olalım inşallah, benim unutma sürecim üni de olduğum için arkadaşlarımın çok desteği oldu. Ama ondan sonra kimle görüşsem olmadı yapamadım. Hep bi o ilişkiyi arayış vardı. Yapamıyodum ayrılıyodum, hislerim hiç öyle güçlü değildi.Cok guzel noktalara degindin canim. Ilk ve son derlerya, hayalim oydu.
Ama olmadi. Insan ilkini unutamiyor. Tmda dedigin gibi anlam yukledigin icin unutamiyosun aslinda. Sirf bu. O anki hisler. Ben asik olmayi, birine ait olmayi cok benimsemistim. Ama tepe taklak oldu hersy. Ben en cok benim hayallerimi yiktigi icin kizginim ona. Uzulmemde bu yuzden. Hyallerimi kirletti yikti doktu.
Senin evliligin nasil gelisti bilmiyorum ama ben bu gunden snra gorucu usulune raziyim sadece. Gorucu usulu derken " oglumuz gormus begenmis"gibisinden " bzim oglumuz bekar sizinde kiziniz bekar' gibi degil. Asik olmaya tovbeliyim. Artik sadece mantigim var. Gozumu artik aska burundurmuycem. Zaten mantikli davraninca, ve huyu suyu onayinca, bana olan ilgisini sevgisini gorunce. O zmn ben herhangi bi adama asik olurum. Bunu biliyorum. Mantiksiz evlilik uzun vadeli olamazki.
Cok tatlisin kzum benim, insallah sende xok ama cok mutlu olursun kocanla.
NidenBence sevgilin hakli.
Benim felsefemde eski sevgiliyle konusulmaz, konusulucak ne varki??
Ve sarhosken onun ismini soylemen, orda biletini keserdim ben sahsen.
Acik ve net.
Digr konuda: seni yargilamakta haksiz sevgilin. Ama erkekler orda cok farkli dusunuyor. Gercektende elleri kollari bagli.
Benin eski sevgilim askere gittiginde beni benden 4 yas kucuk kuzenimden kiskandi.
Bende sinirlendim aynen sen gibi " sen beni ne saniyosun, sen uzaktasin diye meyhane bar gezip erkekleremi yanasicam sandin? Ben senin sevgilin oldgum icin uzak durmuyorum erkeklerden, ben Allahtan korktugum icin kendimi koruyorum, hic tasalanma benim icin" dedim sitem ettim baya. Sonra ozur diledi.
Askerdekiler soyle dermis hep.
' askere gelenin ardinda kimse kalmamali, hangi kiz beklerki 1 sene boyunca? Ya seni yari yolda koyucak yada aldaticak seninde ruhun duymuycak. Sen kavusma askiyla yanarken o orda baska erkeklerle gununu gun edicek. Bari illa seviyorm diyosun. Ayril yine, baktin Allah nasip eder geri gelirsen durdugu yerdeyse geri baslarsiniz. Ama oyle kiz yok. Asker adam boynuzu yer, bu boyledir. Bari kizla iletisimini kes askerdeykende canin yanmasin o boynuzu yediginde buralarda eli kolu bagli vaziyette".
Bu yuzden yinede tam olrak haksiz diyemem sevgiline.
Ben o zamanlar sevgilimin bunlari demesnin ardindan ona kizdigim icin cok uzuldum. Agladim hatta. Sonra uzunca bi mesaj attim gece yatmadan once. Onu hep bekliyceme dair.
Beklemedim
Ama bi sorun neden beklemedim
Okudum okudumEvet dogru diyosun, hepsi tecrube.
Evllige dogru su anki adimlarini daha saglam aticam insallah buna eminim.
Evet canim ilk, ve son olucakti. Hesap oydu.
Bir ömur olucakti.. o oyle diyordu..
Benim gorusum bir erkege asla eski sevgilinizle ilgili birsey anlatilmaz. Erkekler cok sinirli bizden. O size eski kiz arkadasim aradi veya yazdi dese bizde kizariz. Hele sizinki askerde orda uzakta dusuncek acaba gorustumu falan diye inslh supelenmez. Soylemekle hata yapmisiniz gerek yoktu bence. Hayir soylemeyi neden gerek gordunuz anlamadim.kizlar merhaba. biraz fazla uzun olmus ama icimi dokmek istedim, konuyu anlatarak. zahmet edip okuyanlara tesekkurler simdiden. direkt konuya gireyim. bilen biliyor erkek arkadasim askerde ustelik doguda. bu zamana kadar o askerdeyken ufak tefek tartismalarimiz olmustu ama hep tatliya bagladik ben alttan aldim genelde. bugun bi tartisma yasadik ne oldugunu anlamadan siddetlendi ben de tutamadim kendimi.
soyle anlatayim; eski erkek arkadasim 1 hafta once mesaj atmisti nasilsin diye. ben gordum ama cevap vermeyip sildim mesajini. biz onunla kotu ayrilmamistik hatta helalleserek guzel bi sekilde ayrildik. o bana demisti arada hatrini sormama izin ver diye. arada sirada mesaj atar ama sik degil 5 aya bir belki.. zaten tekrar yanasmak icin mesaj atacak biri degil insan olarak da sevdigim biri. neyse. ertesi gun "takmadigina gore sevgilin var. dönem dönem yazarak kendimi hatırlatmayı hedeflemiyorum. ortak geçmişimizi yoksayamam. sen oralarda bir yerlerde değilmişsin gibi yaşamak istemiyorum. ara sıra da olsa hâlini hatrını sormama izin ver." diye bi mesaj atmis. ben de bunu gorunce cevap verdim. sevgilim oldugunu, cevap vermemin yanlis olacagini, iyi oldugumu, onunla bi problemim olmadigini hatta ayri bi yeri oldugunu yazdim. o da gorup cevap verdi. universite okuyoruz ikimizde. onlardan bahsetmis, iyi bi yerde olman icin dua edecegim vs. kendi halinden falan bahsetmis kisaca. ben de kisa bi cevap verdim konuyu kapatircasina kendine iyi bak diye de ekledim ve konusma bitti. sevgilime soylesem mi soylemesem mi tereddutundeydim 1 haftadir. huzursuz oluyodum acikcasi biz soz vermistik ne olursa olsun saklamiycaz diye ve bugun soyledim ona. mesaj attim. o da gorunce beni aradi. gayet tatli tatli konusuyoduk. o anlatti ben anlattim vs. konu oraya geldi yine guzelce konustu kapattik. sonrasinda bana mesaj atti konusuyoduk "bak bu x adı hiç mazi olmuyor, canımı sıkıyor" diye. sonrasinda konusurken giderek sinirlenmeye basladi. zaten erkek konusuna tahammulu yok hazmedemiyor. ben yine haklisin askim tekrarlarsa ben uygun bir dille yazmamasi gerektigini soylicem kirmadan falan dedim. bi kac daha laf ettim, bu sefer onu ovmemden girdi demekki senden yuz buluyo'dan cikti. sakinligimi korurken dayanamadim artik cunku; "yeri ayrıysa yerine git o zaman bana burda onun bunun övgüsünü yapma al başına çal xsini sarhoş olursun bana gelip xle biz buraya gelmiştik dersin sürekli bi x oluyor gündem de. ben sana gelirken geçmişimle ilgili bir şey getirdim mi ki sen beni böyle kırıyosun kaldıysa içinde mesaj at ben unutamadım de sürekli senin yüzünden sevgilimle tartıştık aklım sendeymiş de" gibi bi mesaj atti. eski konulari gundeme getirdi ben surekli eski sevgilimden bahsediyomusum falan. sadece 1 kere sarhosken bi yere gitmistik orda agzimdan kacti bu yani. o da aylar once.. simdi oyle bi durum yok, ki ben eski sevgilimi merak edip stalklamam bile. artik tutamadim ve dedim ki "bu kiskanclik degil sen beni resmen yargiliyosun bana guvenin bu kadar mi gercekten ben burda beyimiz icin parcalanayim o gelsin imalarda bulunsun oh ne ala memleket. bak asker psikolojisi muhabbetlerine guvenip benimle bu sekilde konusamazsin. ben kendimden gayet eminim seni sevdigimden de ama bu sevgim, yapmadigim yada hissetmedigim bi sey icin suclanmama goz yummaz hicbir sekilde. lafini bil oyle konus yoksa suan konusmayi birakalim sinirle ne dedigini bilmiyosun sen." sonrasinda yine bi seyler yazdim hem ici rahatlatsin diye ama hala ofkeliydim. geri vites atti bir seyler. guzelce konustu sonra.. zaten normalde de erkek konularinda cok hassas ama bu sefer daha bi hassasti. simdi duzeldi "kaybetme korkum var sana tamamen guveniyorum ama burda elim kolum bagli" vs. dedi. sinirle kurdugu cumleler icin ozur diledi. ben de, 'sinirlenmene, x laf soylemene bir sey demiyorum hakkin ama sen beni suclarcasina konusuyosun bi yanlisimi gormus gibi konusuyosun buna ihtimal verirmis gibi. bu da bana dokunuyor iste sanki ben senin yoklugunda yanlis bi sey yapacakmisim gibi. iste aklina girer diye korkman da senin bana ve kendine guvensizliginden baska bir sey degil." dedim ve bi kac konusmadan sonra yatistik konu kapandi ama icimde tuhaf bi uzuntu var. soguk konusuyorum biraz zaten suan devriye nobetinde. bu kadar uzerine gitmemeli miydim sizce? ya da az mi demisim? icimi dokmek icin yazdim aslinda sormak icin degil ama yine de yargilamadan yorum yaparsaniz bu durumla ilgili sevinirim.
Amin hepimiz çok Mutlu olalım inşallah, benim unutma sürecim üni de olduğum için arkadaşlarımın çok desteği oldu. Ama ondan sonra kimle görüşsem olmadı yapamadım. Hep bi o ilişkiyi arayış vardı. Yapamıyodum ayrılıyodum, hislerim hiç öyle güçlü değildi.
Aradan yıllar yıllar geçti üni bitti çalışmaya başladım ama aklımda hep o ilişki bambaşkaydı diye geçiyor, aradaki yıllarda Zaman Zaman görüştük onla telde ama o istediğinde ben istemedim ben istediğimde o istemedi olmadı bir türlü. En son dedim ki ya madem o bu kadar farklıydı git konuş , sevginin önünde ne engel olabilir ki. Kalktım yaşadığı şehre gittim , telefonda aradım ben geliyorum yoldayım diye. Yol bilmem iz bilmem. Ben seni şurdan alırım dedi tamam dedim ve beni 1 saat bekletti orda neyse dedim gittik konuşmaya. Bir havalar bir artislikler. Bi g.tü kalkmış bunun. Bana sen niye makyaj yapmıyosun ,Kaşını almıyorsun dedi şok oldum lisede saçıma taktığım tokaya laf ederdineyse dedim yine sigarayı bırakacaksın ama dedi bir ara. Telefonumu alıp isimleri tek tek sordu bu kim şu kim vs bunu sil bunla görüşme. Baktım bu olayı çok yanlış anlamış yok ben sana yalvarmaya beni kabul et demeye gelmedim ben aramızdaki masum aşkı arıyordum ama bitmiş anladım dedim sinirle kalktım gittim yanından. Gecenin 12 si şubat ayı ve yer erzurum! Yol bilmem iz bilmem. Ada'm peşimden bile gelmedi! Donuyorum bacaklarımı hissedemez hale geldim taksi yok etrafta otobüs yok hiç bişey yok! Neyse aradım gelsin beni alsın diye. Telefonu meşgul! Allah allah beni arıyor herhalde dedim yok aramıyor da. Elimde çantam zorla evinin yerini buldum. Kapıyı çaldım şok oldu beni görünce! Nereye gitmemi beklemişse o soğukta! Bu gece burda kalıcam sabah giderim diye geçtim içeri telefonunu gördüm aklıma geldi kimle konuşuyodun dedim bi baktım bi kızı aramış . Dertleşiyordum falan dedi yakın arkadaşının kız arkadaşı imiş yakın arkadaşı ile resimlerini gösterdi falan el mahkum hıı tamam deyip yattım uyudum. Sabah da kalktım gittim. İşte o gün dedim ki ne aşkı ne sevgisi ben bu iğrenç yaratık yüzünden sadece onla geçen zamanıma değil onsuzken ki hayallerimi de bütün senelerimi de mahvetmişim ...
Bir yıl sonra eşimle karşılaştık, bu bahsettiğimle de arkadaştı lisede eşim. Çok yakın değillerdi ama. Bunla çıkmadan evvel eşimi çok beğeniyordum ben ama sohbetimiz falan hiç olmamıştı2 hafta aynı sınıfta idik. aradan 9 sene geçmiş ilk defa karşılaşmıştık üstüne. O akşam eşim niyetim ciddi dedi valla işte nasip kısmet 6 ayda evlendik
Yani kafamdan o dangalağı tamamen atmış olmanın eminliği vardı, son gidişim yaptığım en doğru hareket oldu benim
Not: onun yalvarması aldattım ama seviyorum diyişi de son gidişimden bi 6 ay kadar sonra oldu nolur bir daha deneyelim diye araya abimin arkadaşlarını bile soktu!
Yok yok kuzum evlenmeden daha doğrusu eşimle karşılaşmadan 6 ay önce yollatmıştı son haberleri , ben abimle ömrümde konuşmamışım bu konuyu arkadaşı aradı (ben onun tlflarına cevap vermiyordum) ," xpreiaZ y beni aradı konuştuk, senle niyeti ciddi bir şans versen evleneceksiniz belki de "falan dedi , dedim ki " abi bak bir düşüneyim bile demiyorum, kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum ve bunu bir anlık sinirle falan da söylemiyorum, içimde ona karşı hiçbişey kalmadı ve bir daha lütfen beni bunun için arama, sana saygı duyuyorum bunca yılın hatrı için kalbini kırmak istemiyorum"Vay be, sizinkide bi lisede kalmamis. Ne kadR cok sey yasanmis. Gercektende karaktersizmis be. Bi insan bu kadar olamaz. Neyseki anlamissin ondan sana fayda yok. " o son hamleyi iyikide ypmisim' dedinya, aklima bisey geldi.
Arada sirada diyorumki acaba yazsammiki eski sevgilime. Ne halde oldugnu gorsemmi? Ben bazen hala ozlerken o belkide unuttu coktan beni. Uzulmelerim ona degermi bilmiyorum. Ama sonra yine beni bisey alikoyuyor ona yazmak icin. Gurur. Benim ona soylemek istedgim cok sey var, nefretimi kusmak istiyorum. Ama sonrasini dusunuyorum. Beni kandiramaz artik biliyorum, ama neyle karsilasicagimi bilmiyor dogrusu.
Sen ne guzel beyninde kalbinde bitirmissin herseyi. Ve esinle tertemiz bi sayfa acmissin. Aklin geride kalmadan..
Ne mutlu sana.
O beyinsiz cok merak ediyorum en ufak bi pismanlik hissedimi acaba sana yaptiklarindan dolayi?
" seni aldattim ama pismanim yeniden baslayalim" cumlesi ironu gibi, pismanlikmi gerzeklikmi bilemedim.
Ayrica bu adam seni evliyken yollamiyor dimi barisalom haberini? Yoksa oylemi?
Yok yok kuzum evlenmeden daha doğrusu eşimle karşılaşmadan 6 ay önce yollatmıştı son haberleri , ben abimle ömrümde konuşmamışım bu konuyu arkadaşı aradı (ben onun tlflarına cevap vermiyordum) ," xpreiaZ y beni aradı konuştuk, senle niyeti ciddi bir şans versen evleneceksiniz belki de "falan dedi , dedim ki " abi bak bir düşüneyim bile demiyorum, kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum ve bunu bir anlık sinirle falan da söylemiyorum, içimde ona karşı hiçbişey kalmadı ve bir daha lütfen beni bunun için arama, sana saygı duyuyorum bunca yılın hatrı için kalbini kırmak istemiyorum"
Eşimle arkadaşlar dedim ya uzaktan öğrenince eşimin adı Ahmet diyelim "Ahmet bunu nasıl yapar" demiş, gerizekalı üzerine zimmetliyim sanki! Ömür boyu onu bekleyecektim ben gönlü olsun diye!
Canım ben de gruruma yediremiyordum tekrar arayıp bize bir şans verelim demeyi, aradan yıllar geçmiş belki hayatında biri var onu da bilmiyorum, ama dedim ki ömür boyu ben her ilişkimde onunla olan ilişkimi mi kıyaslayacağım? Hep o şöyle bakardı, şöyle derdi, şöyle duygusaldı, böyle kıyamazdı, bu kadar severdi, şu kadar özlerdi... Hep onu mu arayacağım ne kaybederim sevgim için grursuz olsam dedim ve aradım. Ama benim gitme niyetim ondan intikam alayım nefretimi kusayım değildi, herşeyi unutalım baştan bize bir şans verelim o masum aşkı tekrar yetiştirelim diyeydi. Çünkü ayrılık sebebimizi bile inan hatırlamıyorum o kadar eften püften birşeydi.
Ama erzurumdan döndükten sonra çok çok öfkeliydim ona, intikam alıcam yalvarttırıcam onu falan diye geçti içimden. Ama biliyormusun döndükten sonra telefonlarıma bile cevap vermedi, msj attım ona bile cevap vermedi, 1 hafta boyunca sinirden ağladım açsana şu telefonu diye. Sonra da dedim intikam falan da istemiyorum defolsun gitsin hayatımdan yeter bana. İşte tamamen aklımdan çıkınca o aradı yalvardı kabul etmedim, sonra da karşıma eşim çıktı , bir anda herşey ilerledi evliliğe karar verdik, eşimle evleneceğimi duyunca da son golümü istemeden atmış oldum ona
Bence intikam için,içini dökmek için aramakendini de gerçekten şartlama o farklıydı diye çünkü değil, senin içindeki temiz duygulardı onlar karşındaki insanın o sevgideki payı milyonda bir. Ben baya bir senemi mahvettim onu içten içe arayarak ve sonunda gördüm ki yazık etmişim yıllarıma sen de bunu yaşama. Gerçekten onu unutup sadece kendin için yaşa Nasıl mutlu olacaksan öyle.
Ay sen daha küçücükmüşsün yaNe guzel tercumen oldun icimdekilere. Benim zaten aramaya gucumde yokki, ne diycem onuda bilmiyorum. Nefretimde dogrusu yavas yavas siliniyor. Koreliyor ofkem her gun gectikce, cunku beynimi onlarla yormuyorum aklimdan birer birer siliniyor hersey. Ona yazmiycam dedigin gibi.
Senin icin evet diyebilirizki iyiki o gun gitmissin orya ve gercek yuznu gormussun. Ne mutlu sana. O sayfayi cok rahat kapatabildin. Ben iste pek kolay kapatamiyorum icimde azda olsa nefret olunca. Ama kendimi sartlandirdim. 2 sene boyunca bi nokta bile yazmadim. Bundan snrada yazmam.
Ona son mesajimda " korkma baskasi icin terketmiyorum seni, sirf senle gelecgim yok gordgum icin cekip gidiyorum. Uzun zamanda kimseyi almiycam hayatima yani korkma kimsenin kolunda gormezsin beni"
O siralar arada sirada cok istedim tamda o aciyi yasatmayi. Senin dedigin gibi nisanlanmamin haberini alsin istedim.
Yikilsin istedim.
Arada sirada gorucu usulu olanlarda oldu.
Akrabalar zaten bzim ayrildigimizi ogrenmislerdi bi zaman sonra.
Kuzenim " evlenmeyi dusunebilirsin aslinda biliyomsun, olabilir" diyordu.
Laf arasinda " ondan ayrildin ama evlilige kusme, degerlendir firsatlari" demeye getiriyordu. Ben istemedm. Cok istedim ona bu aciyi yasatmayi ama evlilige hazir degildim. Saglikli degildim ilk olrak. Toparlanmam gerekti.
Su an 21 yasindayim. 2 sene gecti ayrilali. Bunuda gun sayiyorum diye dusunme. Ona dair hrseyi unuttum. Yigenimin dogdugu gunden 3 gun snra ayrildim, yigenim su an 2 yasinda. Ordan biliyorum.
Dogrusu yavas yavas evlilige ilerlemek istiyorum uygun bi aday cikarsa.
Sagligima ve eski neseme kavutum uzun bi aradan.
Insallah sende cok cok mutlu olursun esinle, o pislik herifi beyninden sildin attin zaten, ne guzel.
Ay sen daha küçücükmüşsün yabenim evlenmem 25 in sonunda oldu onunla ayrılmamsa 17 nin sonuydu (okula erken başladığım için 17 de üni birdeydim) şimdi de 28im
Zaten yüksek okula başlayacağım demişsin evliliği şu an düşünmene gerek bile yok eğitimine devam edersin işine başlarsın, ama bunları yaşarken de o kendini bilmezin kararlarında etkisi olmasın , yani ondan intikam almak için evlenmek yada onla yaşadığın kötü şeyleri yaşamamak için hayatına kimseyi almamak gibi.. İçinden Nasıl geliyorsa öyle yaşa , hoşlandığın biri olursa görüş, tanı. Ama onla kıyaslama. Olmazsa da zaten bekarlık sultanlık yaşayabildiğin kadar yaşa sultanlığı
Çok çok Mutlu ol inşallah , gerçekten bir anlık üzüntüye bile değmezler çünkü
Evet bence de artık çevrene yada görücü usüllerine alıcı gözü ile bakabilirsinSimdi yuksek meslek okulu 2inci sinifim.
2 sene bi surem kaldi nasip olursa bitirmeye. Zaten 21 cok erkek, dogru diyosun. Daha zamanim var.
Etrafimdakilere gore benden bi buyuk kuzenim evlendi, sira bende. Ama tabi onun yazi 24. Bense simdi 21. Daha var benim evlilik cagima. Ama eskiden gorucu usulu gelmek isteyenleri duyunca cok pis karsi cikardim. Daha kucugum ne evlilige, sacmaliga bak derdim. Artik yavas yavas( hemen evlilik asla olmaz) erkekleri degerlendirip benim icin en dogrusu nasil olur onun arayisina girebilirim diye dusunuyorum. Zaten 23 umden daha erken evlenmem hesabima gore. Nasip kismet.
Evet bence de artık çevrene yada görücü usüllerine alıcı gözü ile bakabilirsininşallah çok çok mutlu olacağın insanlar çıkar karşına, kalbinde eskisine ait ne nefret ne özlem, aklında da hiç bir soru işareti , acaba ?, kalmadan yaşarsın bundan sonra da hayatını.
Ayyy sohbete Nasıl daldı isek konu sahibesinin konusunu hiç ettik bu aradaoscarandthewolf görüştünüz mü bugün hiç ? Aranız düzelmiştir inşallah
Evet bence de artık çevrene yada görücü usüllerine alıcı gözü ile bakabilirsininşallah çok çok mutlu olacağın insanlar çıkar karşına, kalbinde eskisine ait ne nefret ne özlem, aklında da hiç bir soru işareti , acaba ?, kalmadan yaşarsın bundan sonra da hayatını.
Ayyy sohbete Nasıl daldı isek konu sahibesinin konusunu hiç ettik bu aradaoscarandthewolf görüştünüz mü bugün hiç ? Aranız düzelmiştir inşallah
Oy yerim ben seni, cok tatlisin ama sen ya.
Guzel dileklerin icin cok ama coookk teskkur ederim kzum benim. Sen kat kat daha mutlu ol insallah. Bakalim hayirlisi, sniper gibi goz gezdiricem artikin, kararimi verdim evlilige hazirim.
aynen ya konu sahibinin konusunu sabote ettik cok pis. Ne alemde o?
geldim kızlarayy fitnessa gitmiştim ama arada telefondan bakıyordum mesajlarınıza. eve geldim hemen açtım bilgisayarı şimdi rahat rahat yazayım bari sabotelik bir durum yok valla yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyor film gibi olaylar.. ayriyetten desteğiniz için de çok teşekkür ederim. kafam da dağılıverdi ayol :)))
biz aslında bu konuyu açtığım zaman sorunu halletmiştik, o özür dilemişti, tatlıya bağlar gibi olmuştuk fakat içimdeki öfke,üzüntü geçmemişti bir de kafam karışmıştı. zaten buraya yazdıkça ve buradaki okuduklarımdan sonra onlar da gitti, pamuk gibi oluverdimyani o an burada olsaydı üzerine atlardım o derece yani illaki adam gibi biri çıkacak karşına canım o seni bulur merak etme.
bence sevgilinize anlatmasaydınız.eğer eski sevgiliniz sizi siz ona beni arama benim sevgilim var dedikten sonra sizi aramış olsaydı şuanki sevgiliniz askerden gelip ona o zaman anlatsaydınız bunu tamam derim.fakat siz ham olayı anlatıyorsunuz hemde kırıcı olmak istemidiğinizi söylüyorsunuz eski sevgilinize karşı ya tam tersi durum olsaydı sanmıyorumki sizde tepkisiz kalmazdınız bence sevgiliniz çok haklı.kizlar merhaba. biraz fazla uzun olmus ama icimi dokmek istedim, konuyu anlatarak. zahmet edip okuyanlara tesekkurler simdiden. direkt konuya gireyim. bilen biliyor erkek arkadasim askerde ustelik doguda. bu zamana kadar o askerdeyken ufak tefek tartismalarimiz olmustu ama hep tatliya bagladik ben alttan aldim genelde. bugun bi tartisma yasadik ne oldugunu anlamadan siddetlendi ben de tutamadim kendimi.
soyle anlatayim; eski erkek arkadasim 1 hafta once mesaj atmisti nasilsin diye. ben gordum ama cevap vermeyip sildim mesajini. biz onunla kotu ayrilmamistik hatta helalleserek guzel bi sekilde ayrildik. o bana demisti arada hatrini sormama izin ver diye. arada sirada mesaj atar ama sik degil 5 aya bir belki.. zaten tekrar yanasmak icin mesaj atacak biri degil insan olarak da sevdigim biri. neyse. ertesi gun "takmadigina gore sevgilin var. dönem dönem yazarak kendimi hatırlatmayı hedeflemiyorum. ortak geçmişimizi yoksayamam. sen oralarda bir yerlerde değilmişsin gibi yaşamak istemiyorum. ara sıra da olsa hâlini hatrını sormama izin ver." diye bi mesaj atmis. ben de bunu gorunce cevap verdim. sevgilim oldugunu, cevap vermemin yanlis olacagini, iyi oldugumu, onunla bi problemim olmadigini hatta ayri bi yeri oldugunu yazdim. o da gorup cevap verdi. universite okuyoruz ikimizde. onlardan bahsetmis, iyi bi yerde olman icin dua edecegim vs. kendi halinden falan bahsetmis kisaca. ben de kisa bi cevap verdim konuyu kapatircasina kendine iyi bak diye de ekledim ve konusma bitti. sevgilime soylesem mi soylemesem mi tereddutundeydim 1 haftadir. huzursuz oluyodum acikcasi biz soz vermistik ne olursa olsun saklamiycaz diye ve bugun soyledim ona. mesaj attim. o da gorunce beni aradi. gayet tatli tatli konusuyoduk. o anlatti ben anlattim vs. konu oraya geldi yine guzelce konustu kapattik. sonrasinda bana mesaj atti konusuyoduk "bak bu x adı hiç mazi olmuyor, canımı sıkıyor" diye. sonrasinda konusurken giderek sinirlenmeye basladi. zaten erkek konusuna tahammulu yok hazmedemiyor. ben yine haklisin askim tekrarlarsa ben uygun bir dille yazmamasi gerektigini soylicem kirmadan falan dedim. bi kac daha laf ettim, bu sefer onu ovmemden girdi demekki senden yuz buluyo'dan cikti. sakinligimi korurken dayanamadim artik cunku; "yeri ayrıysa yerine git o zaman bana burda onun bunun övgüsünü yapma al başına çal xsini sarhoş olursun bana gelip xle biz buraya gelmiştik dersin sürekli bi x oluyor gündem de. ben sana gelirken geçmişimle ilgili bir şey getirdim mi ki sen beni böyle kırıyosun kaldıysa içinde mesaj at ben unutamadım de sürekli senin yüzünden sevgilimle tartıştık aklım sendeymiş de" gibi bi mesaj atti. eski konulari gundeme getirdi ben surekli eski sevgilimden bahsediyomusum falan. sadece 1 kere sarhosken bi yere gitmistik orda agzimdan kacti bu yani. o da aylar once.. simdi oyle bi durum yok, ki ben eski sevgilimi merak edip stalklamam bile. artik tutamadim ve dedim ki "bu kiskanclik degil sen beni resmen yargiliyosun bana guvenin bu kadar mi gercekten ben burda beyimiz icin parcalanayim o gelsin imalarda bulunsun oh ne ala memleket. bak asker psikolojisi muhabbetlerine guvenip benimle bu sekilde konusamazsin. ben kendimden gayet eminim seni sevdigimden de ama bu sevgim, yapmadigim yada hissetmedigim bi sey icin suclanmama goz yummaz hicbir sekilde. lafini bil oyle konus yoksa suan konusmayi birakalim sinirle ne dedigini bilmiyosun sen." sonrasinda yine bi seyler yazdim hem ici rahatlatsin diye ama hala ofkeliydim. geri vites atti bir seyler. guzelce konustu sonra.. zaten normalde de erkek konularinda cok hassas ama bu sefer daha bi hassasti. simdi duzeldi "kaybetme korkum var sana tamamen guveniyorum ama burda elim kolum bagli" vs. dedi. sinirle kurdugu cumleler icin ozur diledi. ben de, 'sinirlenmene, x laf soylemene bir sey demiyorum hakkin ama sen beni suclarcasina konusuyosun bi yanlisimi gormus gibi konusuyosun buna ihtimal verirmis gibi. bu da bana dokunuyor iste sanki ben senin yoklugunda yanlis bi sey yapacakmisim gibi. iste aklina girer diye korkman da senin bana ve kendine guvensizliginden baska bir sey degil." dedim ve bi kac konusmadan sonra yatistik konu kapandi ama icimde tuhaf bi uzuntu var. soguk konusuyorum biraz zaten suan devriye nobetinde. bu kadar uzerine gitmemeli miydim sizce? ya da az mi demisim? icimi dokmek icin yazdim aslinda sormak icin degil ama yine de yargilamadan yorum yaparsaniz bu durumla ilgili sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?