sinirim de uzuntum de gecmiyor

İki taraf için de çok zor olmuş üzüldüm adınıza ama en doğrusunu yapmışsın.. Yani ya hiç araştırmayacaktın , yada öğrendikten sonra ayrılacaktın

Hic kolay olmadi. Dahada karisik bnim hikayem. Ozet geciyim dedim. O intihar haberinden snra hemen geri aradim. Hickira hickira agliyordu. Ne dedigini anlayamiyordum, sadece adimi tekrarliyordu ve seviyorum diyordu kesik kesik. " tamam baristik seni birakmiycam tamam" dedim. Yazin ailelere acildik( onun ailesi biliyordu benimki degill). Desteklemediler ailem. En sonunda direttim ve 2 sene bekle okulunu ilerlet sonra ne haliniz varsa gorun dediler. Ben yazin yasadigim ulkeye geri dondum, oda askerlige. Her gece kabuslar gordum ben. Aglayarak uyandim. Cok kotuydum ruh gibi gezdim. 2 ay gizli gizli konustk konusmamiz yasak olmasina ragmen. Kendimide kotu hissediyorum ayri bide annemgile yalan soyliyorum konusnuyoruz diye dusunup. Ben artik aramiycam, 2 sene sonra gel beni iste dedim. "Unutursun, yapma bunu bize. Gozden irak olan gonuldende irak olur, ben sesini duymadan yapamam hem" dedi. Agladi. Ben merak etme dedim, seni sevicem dedim. Ama kabuslar, yine kabuslar. Seviyodum, cok seviyodum. Ama bir gun kararimi verdim ve bi mesaj attim ve ayrildim. O askrrdeyken tabi telefon yok, ertesi gun gordu mesaji ve aradi. Kontor bitti ve daha arayamadi. 20 tl lik kontor yurt disini aradiginda 3 mesgule atinca sifirlaniyor Dusununce askerdeki adama bu yapilmazdi. Ama canim cok yandi, hemde cok. Dusundum acaba duzelirmiydi diye. Belki sevgi neydi ogrenirdi birgun. Sadik kalmanin onemini ogrenirdi. Ama sonra dedimki savasip savasip zaferi goremeyen multeciler gibi ben öldukten, curudukten snra ne fazdasi var sadik kalmanin. Ömrun curuycekti onu adam edebilmwk icin, sonra ben öldukten snra sefasini baska kadinlar surucekti. Artik sevmek ne demek biliyordu, ama ben goremedim.. olucakti.
Neyse, o mesajim son mesajimdi.
"Sana hakkim helal olsun, yasanicagi varmis derim gecerim, insallah mutlu olursun.."

Evet o dediginden oldu.
Zaten eskidende yakalamistim buna benzer vakalarini bu ikisinin. Yani alisiktim. Bu yuzden bicak gibi kesip atmaya calismam..

Duzeltiyim sanalda olmus bu olanlar.

iyi ki kurtulmussun bu heriften. benim arkadasim onu aldatan eski sevgilisinden rahmetli diye bahsederdi, salak kendini toparladiktan sonra helva yapip butun binaya dagitmisti aklima o geldi simdi ne alakaysa

Hahaha
Tuttum arkadasini, helal be.
Bende vitaminsiz diye bahsederim.
Diyetisyenlik okuyorum.
" iste bunlar hep vitaminsizlikten"

Duzeltiyim sanalda olmus bu olanlar.

neler neler yasanmis. sen bir de ailene ragmen fedakarlik yapip onunla olmaya devam etmissin. ne kadardir birlikteydiniz?

Askerde ki adam değilmiş ki , bir de daha önce de olmuş ya işte malesef bir kere yapan tekrar yapıyor... Affetme olayı o yüzden gereksiz geliyor bana. Hem grurunu yok sayacaksın, kendini küçük düşüreceksin affedeceksin hem de aynısını bir daha yaşayacaksın.. Ne gerek var? Üstelik sadece aldatma da değil o kıza tehditler savuranın eline fırsatlar geçse sana yapmayacağı ne malum?

Yaşanmışlıklar insanı büyütüyor... Benim de keşke olmasa idi dediğim çok şey var geçmiş yaşantımda ama gerçekten bakıyorum onları yaşamamış olsa idim ben bu insan olmayacaktım, bi çok hata yaptım çok Zaman kaybettim gereksiz yere evet ama onlar olmasa ben de şu anki ben olamayacaktım.

Anlattıklarından tahminim bu adamın senin ilk ciddi ilişkin oluşu. Yanılıyor muyum?

Normal bir erkek arkadaş değil eski sevgili söz konusu neticede. Zamanında duygusal bir paylaşım yaşanmışken, sonra arkadaşlığa dökmeyi ben doğru bulmuyorum, anlayamıyorum da. Erkek arkadaşınız olsun ya da olmasın, bu iletişim karşılıklı olarak bir açık kapı bırakmak gibi geliyor bana, niyetler öyle olmasa bile..

Bence sevgiliniz de en baştan beri epey tahammüllü davranmaya çalışmış ama bulunduğu koşullar içinde o da patlamış, üstelik askerde eli kolu bağlı, muhtemelen daha sabırlı bir adam ama olaylar oradan daha da kötü görünüyordur gözüne sonunda olanı biteni dökmüş.

Böyle bir durumda ben olsam eski sevgilime, "niyetin ne olursa olsun birbirimizi arayıp sormamızı doğru bulmuyorum ben, lütfen tekrar mesaj atma," yazardım ve engellerdim, telefonunu da silerdim. Ne de olsa hal hatır bile sormadığımdan ve sohbet etmediğimden içim de rahat ederdi. Bir yerde görürsem de kötü ayrılmadığım insana merhaba der geçerim, çok çok formaliteden hal hatır sorar ama konuşma niyetinde olmadığımı da belli ederim.

Eski sevgilinizin maksadı kötü olmasa da 5 ayda bir hal hatır sormak son derece gereksiz geliyor bana özetle. Birbirinize yerin ayrıdır demeniz ve buna sevgilinin şahit olması... Gerçekten de tatsız bir durum bence. Ben sevgiliden dost yapamam yapanı da, neden özel olarak aranıp mesaj atılıp hal hatır sorulduğunu da anlayamam. iyisiyle kötüsüyle geçmişte bırakılmalı her şey bana kalırsa..

neler neler yasanmis. sen bir de ailene ragmen fedakarlik yapip onunla olmaya devam etmissin. ne kadardir birlikteydiniz?

En cokta aileme yaptiklarima uzuluyorum.
Akrabalar annemlere " sevenlerin arasina girmeyin" diye konsma yapmaya geldiler kac kere. Annem fakir diye vermiyor sandilar. Sebepler aslinda oydu. Annem " babasi yan gelip yatan biri, tek oglan, koyde yasiyorlar, ev gecindiremez, bi birikmisligi yok, anca babasina para yedirir" diyrdu. Hakli olabilirdi ama askimiz buyuktu. Bu sebepten akrabalar devreye girdi. O askta fisti halbuki, aldatldigmi kimse bilmiyordu.
Annesi ogrndi ve " o senden baskasini sevmiyor bi hata etti, olur erkeklerde bazen boyle " dedi.

benc sevgilin haklı arkadaşım yanlış anlama ama şahsen banadaaynısı olsa kıskançlıktan deliye dönerim yani geçmiş geçmişte kalmış acısıyla tatlısıyla başkaları için ilişkinde huzur bozmanıza gerek yok belki sen kendi açından haklısın ama yani üzerine gitme bence

Kıskandırmak amaçlı dediğinizi düşünmedim zaten ama hangi sebeple olursa olsun sevgilimin eski sevgilisine olan bu söylemi beni çıldırtır. Ben hiçbir şekilde eski sevgiliyle muhattap olmayı doğru bulmuyorum özellikle hayatında birisi varken. Senin cevap vermen bence doğru davranış değil

Evet dogru diyosun, hepsi tecrube.
Evllige dogru su anki adimlarini daha saglam aticam insallah buna eminim.
Evet canim ilk, ve son olucakti. Hesap oydu.
Bir ömur olucakti.. o oyle diyordu..

adı üzerinde eski sevgili
eskiden duygusal bir şeyler paylaştığın bir insanlar yeni bir ilişkiye başlamışsan ne olursa olsun görüşülmemesi gerektiğini düşünüyorum
hal hatır sormakmış bilmem neymiş gereksiz ve yanlış bence

yani ailen davul bile dengi dengine dusturuyla hareket etti. peki sen o zaman kac yasindaydin belli ki biraz kucukmussun saglikli ve mantikli dusunememissin bastan ama sonunda en dogrusunu yapmissin canim.. seyi merak ettim sen okuyordun ama o askerdeydi okey yani o lise mezunu muydu?

Bence burada erkek arkadaşın haklı.Aynısının sana yapıldığını düşünsene .Ayrıca asker psikolojisi içinde oldugu için biraz senin alttan alman gerekiyor.X kişisi yüzünden neden aranız bozulsun ki

Evet dogru diyosun, hepsi tecrube.
Evllige dogru su anki adimlarini daha saglam aticam insallah buna eminim.
Evet canim ilk, ve son olucakti. Hesap oydu.
Bir ömur olucakti.. o oyle diyordu..
İlkler böyle deli divane aşk oluyor herhalde, benim de bu seni aldattım ama seviyorum diyen ilkti. Ayrıldıktan sonra 6 ay kendime gelememiştim, (seni aldattım ama seviyorum demesi Ayrıldıktan 6 sene sonra oldu) resmen etim kopar gibi canım acıyodu. ben üniyi kazandım o sene o kazanamadı ailesi telefonunu falan aldı elinden mektuplaşarak haberleştik bir sene boyunca. Hey gidi ne emek vermiştim. Ayrıldık barıştık küslükler kavgalar, ama kendimi onsuz hayal bile edemiyorum, üni 1 de bir çift kuş görsem aklıma geliyor salya sümük ağlıyorum özlemekten. Hepsi bitti geçti gitti. Evliyim şimdi , evlenene kadar da eşimden başka görüştüğüm insanlar da oldu ama öyle bir sevgi hiç olmadı. Yani özlemekten ağlamadım kimseyi yada canım o denli acımadı. Ayrıldığımı dönüp bir daha düşünmedim bile yada dediğin gibi ailemi karşıma almayı aklımdan bile geçirmedim onun dışında kimse için.

Eşime karşı da sevgim o şekilde değildi, tabiki çok severek isteyerek evlendim ama sanki ilk olunca tüm duygular çok daha yoğun oluyor sonra daha mantıklı oluyor insan. Tam tarifini de bilemedim.

Ama geçip gidiyor herşey , Zaman kaybıymış diyorsun. O zaman çılgınca sevdiğin insanın da aslında o kişi değil o kişiye yüklediğin anlamlar özellikler olduğunu anlıyorsun.

Karşına bundan sonra çok çok iyi insanlar çıksın inşallah

Ne bicim insanlarsiniz ya. Sil gitsin ne eski erkek arkadasi.. sarhosdum, yenisine agzimdan kacti.. falan filan hic bitmiyor. dizi senaryosu gibi. Siz bu karisikliklari seviyorsunuz.

Biz ailecek koyden gelmeyiz, bizde fakirdik. Yani aslinda annemin fakir olmasindan dolayi degil, daha cok bi hissiyle onaylamamasiydi bence. Anne hissi.
Iliskimiz galiba ben 17 yasindayken basladi, o 19 oluckti. Ben 19 olunca oda 20 bucukken acildik annemlere.
O kendisi ilk okul mezunu. Ben o zmnlar yuksek meslek okuluna basliycaktim lisenin bitirmistim.

Cok guzel noktalara degindin canim. Ilk ve son derlerya, hayalim oydu.
Ama olmadi. Insan ilkini unutamiyor. Tmda dedigin gibi anlam yukledigin icin unutamiyosun aslinda. Sirf bu. O anki hisler. Ben asik olmayi, birine ait olmayi cok benimsemistim. Ama tepe taklak oldu hersy. Ben en cok benim hayallerimi yiktigi icin kizginim ona. Uzulmemde bu yuzden. Hyallerimi kirletti yikti doktu.

Senin evliligin nasil gelisti bilmiyorum ama ben bu gunden snra gorucu usulune raziyim sadece. Gorucu usulu derken " oglumuz gormus begenmis"gibisinden " bzim oglumuz bekar sizinde kiziniz bekar' gibi degil. Asik olmaya tovbeliyim. Artik sadece mantigim var. Gozumu artik aska burundurmuycem. Zaten mantikli davraninca, ve huyu suyu onayinca, bana olan ilgisini sevgisini gorunce. O zmn ben herhangi bi adama asik olurum. Bunu biliyorum. Mantiksiz evlilik uzun vadeli olamazki.

Cok tatlisin kzum benim, insallah sende xok ama cok mutlu olursun kocanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…