sinirim de uzuntum de gecmiyor

anlayabiliyorum esinin nasil gerildigini. ben de oyleyimdir ama sukur ki sevgilim hic boyle konularla gelmedi bana. o konuda sansliyim. zaten erkek mevzusudur gidiyor aramizda. tartismalar hep bundandir genelde. bende biraz dik kafaliyim her seye he he diyemem ama simdi o askerdeyken diyorum kendimi tutup. cidden cok zor bekleyen icin de. yorumun icin tesekkur ederim :)

Beklemedim diyince cok acimasiz gorundum o taraftan dimi.
Beklemedim cunku beni aldatmis, bil bakalim nasil. Eski sevgilisiyle konusmus, mechul konulari... onu askerde terketmek mustehakti!

Sende farkindasin o sarhoskenki yaptiginin. Ama bi kac ay gecti diyosun. Bi kac ay sana guvenmesi icin cok ksa bi sure, benim icin kisa mesela.

Diger konuda evet dedgin gibi erkekler cok degisiyor. Bundan bahsederdik bizde. O benim degismemden korkuyordu bende onun degismesinden. Ama zamanla o degisim iyi yonde oldu. Agresif degildi, onun yerine sesime hasret bi adam gelmisti. Onun bana dair supelerini gidermek icinse hep mesaj atardim. Alttan aldim diyemem cunku hic kavga etmedik askerdeyken. Benim sesimi duymak icin kac tane telefon temin etti ve yakalandi, kac saar telefonun ucunda bekledi. Anlasmistik o orda bi gunluk tutucakti bende burda. Ozlemimizi o kitaplara dokucektik. Yazin ben turkiyeye gittigimde kitaplari bana devretti bende benim kitaplarimi ona verdim. Sonra yine askere gitti son 2 ay icin. Su an acip okusam kitaplari her cumlesi ozlem dolu. Benlw gelecege dair hayalleri, kendince ne kadar sansli bi erkek oldugu vs. Oyleydi bizde. Simdi sorucan bu mukemmel giden iliskide aldatma ne zaman ve nasil gerceklesti.
Karaktersiz beni askere gitmeden once aldatmis. Ben bunu askerdeyken ogrendim ve ayrildim( intihara tesebbus etti felan, uzun hikaye). En sonunda bitirdim tum baglarimi. Belkide askerdeyken benim bekleyisimi, o sayirlara doktugum cumlelerimi gordukce benim degerimi anlamisti. Ama is isten gecmisti..
Simdi o sag ben selamet

Cevap vermen tamamen sacmalik. Bi de yeri ayri falan demissin. Empati yap senin tepkin ne olurdu?

iste en cok da buna sinirlendi. yukarda da sevgilimin buna ne soyledigini yazdim zaten ama benim oyle yazma sebebim onu kiskandirmak icin degil, herhangi bir eski sevgili gibi olmadigini ve onu hani agir bi dille kizarak uyaramayacagimi anlasi icindi. yoksa elbette sevgilimin yaninda hicbir sey yani. kesinlikle bundan sonra konusmam da selamini da almam zaten. empati yaptigimda benim de sinirkatsayilarim yukseliyor, o konuda hakli ama bir arkadasa da dedigim gibi beni sucladi ve cidden kirici konustugu icin ben de sert tepki verdim. empati yaptigimda ben de kizardim cok o kiza da soverdim sevgilimi keskin bi dille uyarirdim sinirimi bosaltip sakinlesirdim ama sevgilimi suclamazdim ya. sonucta adam gormuyor etmiyor numarasi bile yok mesela. ben konusmalarimizi da attim ona kisa bi seydi zaten iyi misin okul nasil ha guzel mutlulular kendine iyi bak bitti bu yani. ben ne samimi konustum ne de umut verici. hatta sevgilim oldugu icin cevap vermem yanlis oldugunu dusundum yoksa niyetinin hal hatir sormak oldugunu biliyorum diye de soylemistim ona.

Sevgilim eski sevgilisine yerin ayrı dicek ben de sakin kalcam olacak iş değil kıyameti koparırım.Eski eskide kalır.

yani bir kac ay dedigimiz neredeyse 1 sene altini iyice bir cizeyim :) sonucta guvenmemesini gerektirecek bir sey yok ortada hani aylar surecek bi sekilde. ben zaten hicbir hareketimde benzeri bi konu olmasin diye dikkat ettim aylarca. gecmis olsun, hakkinda hayirlisi buymus. yaptiklarinizi anlatinca kendimi gordum resmen sonumuz benzemez insallah da cidden defter tutmalar, hediyeler, telefon bulma, bagliliginin daha da artmasi, hassaslik vs.. hep ayni. adam normalde zaten uzerime titrerdi, kiyamazdi hic simdi daha da fazla.. ben o yorumlari o askere gitmeden okumustum askim bak boyle boyle durumlar varmis diye. bana kiziyodu herkesin iliskisi ayri, karakterleri ayri.. bunlari okuyup kafani bulandirma derdi. ben de tamam derdim ama okumaya devam ettim ama baktim ki biz de tam tersi olmus.. iste bu asiri sahiplenici tutumu bazen bunlara yol acabiliyor ama sinirimizi bosalttiktan sonra ozurler geliyor, eskisinden daha siki oluveriyoruz. ayy suan sinir falan kalmadi ya valla icimi dokmek iyi geldi :)

Yeni sevgiliye eskiden bahsetmek doğru değil bence, herkesin geçmişi kendine ait.

benimki sevgilime eskiyi, onunla olan anilarimizi anlatmak degildi, zaten bildigi birinin bana hal hatir sormak icin mesaj attigini soylememdi. yoksa gecmis gecmistir, gundeme gelmez hicbir sekilde.

Sevgilim eski sevgilisine yerin ayrı dicek ben de sakin kalcam olacak iş değil kıyameti koparırım.Eski eskide kalır.

neden yerin ayri dememin sebebini yukarda aciklamistim ama sizin icin yeniden yazayim, sebebim onu kiskandirmak icin degil, herhangi bir eski sevgili gibi olmadigini ve onu hani agir bi dille kizarak uyaramayacagimi anlamasi icindi. elbette o eski sevgilidir kim olursa olsun. zaten ben de ex'ten next olmaz da neyse. anlatamiyorum da simdi. insan olarak seviyorum peki neden ayrildik farkli sebeplerden. ama elbette hicbir hissim yok notrum. ne ofkem var ne bir duygum. sevgilime de boyle diyince onu ovuyorum zannedip daha cok sinirlendi boyle buyudu mesele.. dusununce aslinda dememem gerekiyodu ama kotu bi niyetim yoktu cidden.

Ne olursa olsun "ESKİ" sevgili ile mesajlasilmaz.
Gerek yok.

Bunu siz nasıl adlandırmak istiyorsunuz bilmiyorum ama adı ne modernlik ne insanlık ne de sadece bende özel yeri var olamaz.

Hiçbir erkek bunu kabul etmez.
Hoş ben olsam ben de kabul etmem!

Ayrılmışım bitmiş gitmiş adamı hatırlasam bile mesaj atma gereği duymam ya. O kadar içinde değer bırakmam.
Tamamen bitirin gitsin.

Arada sırada yazmasın.

Aldatti essek oglu essek. Eski sevgiliyle.
Bana eski sevgili demesin kimse

ben boyle bir sey yasasam heralde uzun bir sure kimseye guvenemez, herkese kapilarimi kapatirdim. yasamadim buyuk konusmayayim elbette

Ben " hiç aldatılmadım " diye geziniyodum ortalıkta bundan 5 sene önce. Arkadaşlarım da " kızım sen safsın aldatılsan da ruhun duymaz " diyodu saçmalamayın falan öyle muhabbeti geçti. Aradan bikaç hafta geçti eskilerden biri pişman olmuş beni kaybettiğine yalvar yakar tekrar deneyelim diye telefonda konuşuyor , demesin mi " evet seni aldattım da , senle görüşürken başkalarıyla da konuştum, ne desen haklısın ama sensiz yaşayamıyorum affet beni" bir kaldım telefonda ve gerçekten asla yapmaz dediğim biri idi tabiki reddettim kapattım zaten unutmuşum gitmiş çoktan, kızların yanına koştum aldatılmışım ben harbiden diye

Ama tam tersi sonraki ilişkilerimde iyice bir saldım en yapmaz dediğim adam yapmış kimseyi kasmaya gerek yok yapacak olan her türlü yapar diye

Deja vuu. Bende bakardim degisen erkekleri okudukca konusunu acardim. "Bitanem nolur sen degisme olurmu, sen hep boyle kal' derdim. Gulerdi. Olurmu hic derdi.
Ama korkma kiz.
Dedigim gibi askerde birbirimizin degerini anladik.
Ama bizim binanin eskiden yanlis atilan tuglalari bozdu bu yapiyi. Bazi seylerin geri donusu olmuyor. Askrrdeyken seytan durttu irtibaya gectim kizla. Ogrendigmde bi mesajla ayrildim. Sonra babas aradi " kzim sen asker adama ne soyledin ne ettinde kendini intihar etmeye kalkti, komutani aradi simdi tufegi zor almislar elinden". Oyle iste.

Eger o eskilerdeki aldatmasi olmasaydi cok cok olumlu yondeydi hersey. Dedigin gibi degerimi anlamisti, telefonda duygulanirdi arada. Sesi guzeldi, sarkilar turkuler soylerdi bana ozel. Resimler cizerdi gul, kalp vs. Bana hediyeler yapardi bos vakitlerinde, ancak resimlerini cekebilirdi tabo. Kunye yaptirmisti orda, buna sarilarak yatiyorum derdi. Hatta o kdr duygusallasmistiki " bitanem bisey farkettim, her sabah kalktigimda ikimizin adi yazili olan kunyem hep kalbimin ustunde oluyor, tam kalbimde, sonra dedimki bu bi isaret olmali, sen hep kalbimdesinya, ondan galiba" dediydi bi ara. Oglum sen demekki sol tarafina yatanlardansin diyemedimya la :).
Ama cok hosuma gitmisti duygusal manada dusunmesi.
Uf unuttugum sevgilimi hatirlattin naptinki bee. Cani cehnneme.

Dedigim gibi eger mazilerde bi yerde geri donusu olmayan bi hata yapmadiysa gidisatiniz Allahin izniyle cok guzel canim..

Ay kız iftira atmış olmasın aranızı bozmak için?

Yabana atma bu eniste adayini kiz.
Durustluguyle idolum oldu su an.
Mal cocuk, hah seni aldattim dedinya, simdi kesin doner.

Yabana atma bu eniste adayini kiz.
Durustluguyle idolum oldu su an.
Mal cocuk, hah seni aldattim dedinya, simdi kesin doner.
Aman yok aday maday değil o hiçbişey değil, benim Aslan gibi kocam yatıyo içerde Öbürü b.k yesin aldatmayı affetmedim hiç, affedeceğimi de düşünmüyorum, Allah evliliğimde göstermesin

bir de tebrik edip madalya taksaydin bence bunu beklerdi.. manyak yahu

Ay kız iftira atmış olmasın aranızı bozmak için?

Yok canim yok, itiraf etti.
Su sekil etti tabi " tamam oldu ama askere gitmeden onceydi o, su an 10 aydir gorusmuyorum o kizla, nolur inan bana. Sadece sen varsin, ben seni seviyorum, senle yaslanmak istiyorum bla bla".
Lan beyinsiz, sen 10 aydir askerde degilmisn? benle bile 2 gunde bir konusuyon, carsiya 4 haftada bir cikiyon.
O kizla nerde konusucan sen?

Acimayin kizlar ya. Cunku bu ask bocegi ayrilali 2 sene gecmesine ragmen bana gonderiler yapiyor whatsapp durumundan. Hala kendini hakli goruyor. Hala hatasinin farkinda degil. Ornegin " insan pahali parfumlerden ziyade, guven kokmali".
Oda hakli kendince ya.
Aklinin bi kosesine yazmasi gerekenleri whatsapp durumuna yaziyor, kendi kulagina kupe yapiyor. Daha kalici galiba boyle, her gun oturur okur artikin.
Insan guven kokmali...dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…