Sinirim iyice zıpladı.

Sadece arabanızı değil sizi de kullanıyor gerçekten. Arkadaşlık bu değil . Sizin gibi naif birini bulmuş sömürdükçe sömürüyor. Şu vakitte çocuklar yanımızda değilse toplu taşıma tercih esiyoruz biz .
Kusura bakmayın ama enayiliğinize doyun artık ve hayır deyin . Çok lazımsa alsın kendine .
Bizim eski bakıcı acilen hastaneye gitmem lazım , bacımı hastaneye yatırmışlar dedi . Biz de benim arabayı verdik . Neyse bunlar karşıya geçmiş , hgs okumamış , kaçak geçme cezası var , sonra park cezası var ve eds’ye yakalanmış bir günde .
Siyami Ersek hastanesine gidecek zanneden bizler sormadık tabi . Cezalar , faizler derken bir dünya borç çıktı , eşim aradı söyledi . Allahtan inkar etmediler . Cezaları ödediler , sonra eski bakıcı hiç mi emeğim yoktu bize bunları yaptınız dedi . Valla abla emeğinin karşılığını ben sana çokça verdim dedim . Ayrıca siz bize hastaneye deyip düğüne gitmediniz mi ? Vs . Derken Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin dedi ve gitti .
Bu tür çıkar ilişkilerinin sonu hiç iyi bitmez . Al gözüne sok arabanı der hatta .

Canim sen cok guzel kalpli birisin belli bu zamanda senin gbileri kalmadi hak edene canim feda demisimdjr her zaman kendini bilen duzgun bir arkadasimsa ve gercekten o an cok buyuk bir isi cikmistir bir defaligina veririm belki ama oda zaten 2. Kez istemez yani bu arkadastan odunc alinan canta bluz gibi birsey değil maddi ve manevi sorumluluğu var ben kimseden odunc bisey istemem sevmem mesela. Arkadaslar alkolluyken çevirme olur sen sur der bazen ondan bile yok ben emanet araba kulanmayi sevmiyorhm derim mesela bu biraz karakterle alakali bi durum ama senin arkadasim dedigin kisinin astari yirtilmis oyle birinden sana fayda degil zarar gelir korkarim ben boyle yuzsuz insanlardan benim arabam yok mesela alisverise gider torbalari tasirim dolmusa otobuse binerim ama kimseden medet ummam sende hayir demeyi ogrenmelisin ama cok gec olmadan uzulmeden halletmen lazim bu isi. Kaldi ki aracla kaza yapsa allah korusun belki sucu sana atabilir bile olumlu bsey olur kacar arac sana ait suc sana kalir aman allah korusun

Size şunları düşündürüp hissettirmesi bile bu insanla arkadaşlığınızı devam ettirmemeniz gerektiğinin bir ispatı. Böyle toksik insanları hayatınızdan çıkarttığınızda ruhani olarak inanılmaz rahatladığınızı ve hafiflediğinizi hissedeceksiniz. Ben böyle davranan akrabamla bile görüşmem.

Birini arabayla kaza da olsa ezse, sonra da kacsa mesela. Hadi bakakim o zaman isin icinden nasil cikacaksin? Bunlara kadar dusunmen lazim.

Fazla iyi niyetli düşünmüşsünüz, yardımınız dokunsun istemişsiniz ama göreviniz olmuş resmen. Abartmıyorsunuz tabii ki. Göreviniz mi yahu? Size kendini acındırmasını engelleyin bence. Kusura bakmasın bu devirde kimse kimseye külünü bile vermez.

Arkadaşı değil şoförü ve arabası olarak görüyor sizi…Dolmuşa binemez mi vay vay vaaaay hangi kraliyet ailesinin düşesi kendisi acaba? Dolmuşa binemezse gitsin kendine araba alsın. Ay şaka gibi tipler okuyorum burada siz nasıl tahammül ediyorsunuz :kızgın:

Oha!!! Eşiniz hala arkadaş mi bu şahısla???
Bizde de şu olmustu yıllar önce. Köyden biri vefat etmiş..annem de gidecekti, annemin akrabalari da bizim arabayı aldı. Köy dediğim de Türkiye'nin bi ucu bu arada,git gel 30 saat.
Neyse bunlar gitti, geldi. Araba gayet sağlam. Sonra Allah'ın günü bize trafik cezası kağıtları gelmeye başladı. Arabayı kullanan annemin kardeşi öyle hız yapmış ki pis adam, Sanki hızlı sürünce çabuk varınca ölü dirilecek. yol uzerindeki bütün radarlara yakalanmış.
Parayı İstesen bir dert, istemesen bir dert. Dünyanın parası ceza ödedi babam.

Konu sahibi,
Şimdi baktım, kirmizi ışık cezası 427 , radar cezası 428 TL olmuş. Bu arkadaşın bu parayı da sana kitler. Bunu da düşün
Esim hala arkadas ama mesafeyi koydu artik. Zaten beni gordugunde de köşe bucak kaciyor. Ben hep arabayi birine vercegi zaman soylenirdim dedim ki kizim sus bu sefer cazgirlik yapma basimiza gelene bak 😀

Valla ben olsam ceza kagitlarini ilgili sahsa gonderirdim. Yapmisligimda var 🙂

Ben de böyle düşünğyorum 2 sene önce benim de yoktu. Ölmüyordum dolmuşa binince
İster trip atsın ister ajitasyon yapsın umursamayın, arabasız yapamıyorsa gitsin kendine araba alsın, araba alamıyorsa taksiyle gidip gelsin, hiç sevmem böyle insanları.

Çarşıya pazara 20 km uzağa gitmiyordur hoş, hepi topu gezdiği yer 3-4 kmlik mesafelerde yerlerdir, insanlar pazara yürüyerek gidiyor ölmüyorlar, arkadaşınıza da spor olur araç bulamıyorsa yürüsün, belki biraz bedavacı yerleri erir.

Arkadaşı değil şoförü ve arabası olarak görüyor sizi…Dolmuşa binemez mi vay vay vaaaay hangi kraliyet ailesinin düşesi kendisi acaba? Dolmuşa binemezse gitsin kendine araba alsın. Ay şaka gibi tipler okuyorum burada siz nasıl tahammül ediyorsunuz :kızgın:
Dedim bir de benim 2 senedir arabam var her yere dolmuşla gittim. Ablama enişteme bile bıraktırmadım kendimi. Arabayla al beni demedim kimseye. Sen çok sorun ediyorsun araba falan kirala bence dedim dolmuşa binemiyorsan. Kiralarım falan da demiyor mesela

İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Az yesin kendine uşak tutsun prenses

Hepinize teşekkür ederim. Sinirlenmekte çok haklı olduğumu anladım. Bir tane bile yanlış düşünüyorsun diyen olmadı. Vicdanen daha rahatım artık
50 yasindayim. 26 yasindan beri araba kullaniyorum. Kendi arabami. Baskasinin arabasini arabam tamirde iken bile istemedim cunku emanetin yuku agir oluyor. Bir de her arabanin debriyaj ayari bile farkli (otomatik araba kullanamiyorum). Ne kadar iyi kullansan bile emanet olunca insan aman bir yerine birsey olursa benden bilirler diye korkuyor. Arkadasinin ki yuzsuzluk. 3 kurus dolmus parasi vermemek icin bunlar.

50 yasindayim. 26 yasindan beri araba kullaniyorum. Kendi arabami. Baskasinin arabasini arabam tamirde iken bile istemedim cunku emanetin yuku agir oluyor. Bir de her arabanin debriyaj ayari bile farkli (otomatik araba kullanamiyorum). Ne kadar iyi kullansan bile emanet olunca insan aman bir yerine birsey olursa benden bilirler diye korkuyor. Arkadasinin ki yuzsuzluk. 3 kurus dolmus parasi vermemek icin bunlar.
Deposunu bile doldurmadığı aracı kullanmak varken niye dolmuşa para versin🤷‍♀️

Abartmıosun kullanıo senı kullandırtma bıtır arkadaslıgı ne ugrasıosun sınırını bozmaya degmez

Siz melek misiniz yoksa saf mı? Bu kız yürüyen sülük. Sizin sadece arabanızı değil hayatınızı da sömürmüştür.

Yapacağınız benzin fiyatları çok arttı. Sen de çok kullanmıştın benim depoyu doldur ya da bana ibandan şu kadar para yolla demek. Zaten %90 ödemez hayvan. Sonra da tamam benden araba falan isteme artık zaten kullandığın kadar kullandın de yol ver. Ben sinirlendim burada. Yedirdiğiniz paralara yanacağınıza hala vicdan micdan diyorsunuz. Bu kişinin yüzüne tükürseniz haklısınız

İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Verme, bunlada irtibatı kes kocası misin senden istiyor anlamadim. Çalışıp alsin böyle saçma bir sey duymadım . Çok yüzsüz biri sende fazla sıcak yuzlusun heralde kes irtibatı kurtul. Sırtında kambur resmen

Ya bir de bir gün götürmedim bunu avm ye gidecekti. Yorgunum bırakamıcam dedim. Trip atıyor bir de senin yüzünden dolmuşla gittim dolmuşcu beni sinirlendirdi diye
Ay böyle insanlar var mı cidden ya? Baya yaşıyorlar yani aramızda. Kene gibi bir şey ayol.

Back
X