Sinirim iyice zıpladı.

Şuan kv deyim. Arabamız büyük arıza yaptı sanayide 1 haftdır. Kp in bir arabası ve kamyoneti var. Benim tahlil yaptırmam gerekiyor, alışveriş , çoluk çocuk vs . Araba ihtiyacım var, çünkü merkezden biraz uzağız.
Arabayı kayınbiraderim almış az evvel, kamyonetlede gidebilir ama arabayla gitmiş evine. Biz eşimle yürüyoruz , bir elimizde poşetler diğer ellerimizide birleştirip yürüyoruz :) . Kimseye minnet etmiyoruz . Kimseyi engellemiyoruz . Kimseyi hiçbir şeye mecbur bırakmıyoruz. Çünkü karşımdakiler enayi değil ! Bizim ailemiz ! Ele bahsini dahi yapmayız.
Arkadaşım dediğin kişi, ona ilk ihtiyacın düştüğünde sana sırtını dönecek bir menfaatçi!
Bırak ne acıyosun beleşçiye!

Şuan kv deyim. Arabamız büyük arıza yaptı sanayide 1 haftdır. Kp in bir arabası ve kamyoneti var. Benim tahlil yaptırmam gerekiyor, alışveriş , çoluk çocuk vs . Araba ihtiyacım var, çünkü merkezden biraz uzağız.
Arabayı kayınbiraderim almış az evvel, kamyonetlede gidebilir ama arabayla gitmiş evine. Biz eşimle yürüyoruz , bir elimizde poşetler diğer ellerimizide birleştirip yürüyoruz :) . Kimseye minnet etmiyoruz . Kimseyi engellemiyoruz . Kimseyi hiçbir şeye mecbur bırakmıyoruz. Çünkü karşımdakiler enayi değil ! Bizim ailemiz ! Ele bahsini dahi yapmayız.
Arkadaşım dediğin kişi, ona ilk ihtiyacın düştüğünde sana sırtını dönecek bir menfaatçi!
Bırak ne acıyosun beleşçiye!
Acımıyorum artık hatta arabadan ayağını kesince huzur buldum

Arkadaşınız yüzsüz ilk kez böyle yorum yapıyorum siz niye bu kadar taviz verdiniz birde kaza olursa ödemem falan iyice saçmalamış bu arkadaşlık değil insan kullanmak lütfen hayır demesini öğrenin böyle insanlarla arkadaş olunmaz

Gel bana kötü konuş diyen bir tipten ötesi değilmiş.. İyiki kurtarmışsınız kendinizi

Dolmuşa sinirleniyorum ne demek ya sizin arabanızı kullanmadan önce ne yapıyormuş hanımefendi. Maşallah zaten arkadaşınızın da her gün çarşı pazar gezesi var hiç bitmiyor eksiği.

Siz dua edin arkadaşınız densizce bir laf etmiş de bir aydınlanma yaşamışsınız yoksa sizin araba ile geziyordu hala.

Yani araba almasa bile bu kadar önemliyse kiralasın veya taksiye binsin. Bir kere laf arasında taksiye ne para vercem falan demişti

Zor geliyorsa araba alsın. Haklısınız. Taviz vermeyin

Arkadaşınız yüzsüz ilk kez böyle yorum yapıyorum siz niye bu kadar taviz verdiniz birde kaza olursa ödemem falan iyice saçmalamış bu arkadaşlık değil insan kullanmak lütfen hayır demesini öğrenin böyle insanlarla arkadaş olunmaz
Sıktı yani artık iyice ben çok toplu taşıma kullandım. Bu kadar abartacağı bir şey yok. Hep şahsi işleri kendi işleri ben niye sürekli şoförlük yapayım

Dolmuşa sinirleniyorum ne demek ya sizin arabanızı kullanmadan önce ne yapıyormuş hanımefendi. Maşallah zaten arkadaşınızın da her gün çarşı pazar gezesi var hiç bitmiyor eksiği.

Siz dua edin arkadaşınız densizce bir laf etmiş de bir aydınlanma yaşamışsınız yoksa sizin araba ile geziyordu hala.
Ben götürmeyince dolmuşa biniyor gayet valla. Çünkü benden başkası getirip götürmüyor arabasıyla

Arkadaşınız yüzsüz ilk kez böyle yorum yapıyorum siz niye bu kadar taviz verdiniz birde kaza olursa ödemem falan iyice saçmalamış bu arkadaşlık değil insan kullanmak lütfen hayır demesini

Gel bana kötü konuş diyen bir tipten ötesi değilmiş.. İyiki kurtarmışsınız kendinizi
yani zaten böyle şeyler bir iki kez hatır gönülle olur. Bırak karşıdaki teklif etsin. Bık bık konuşup da insan mecbur edilmeye çalışılmaz. Tüm kış taşıdım zaten. Üstüne yazın da taşıdım. Teşekkür yerine trip yedim. Yeter yani

İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Benim de arabam yok valla arkadaşınızın saydığı her şeyi paşa paşa yapıyorum. Tabi ki abartmıyorsunuz. İş ki arabanın başına bir bela bulaştırmış olmasın. Durduk yere niye öyle söyledi acaba?

Benim de arabam yok valla arkadaşınızın saydığı her şeyi paşa paşa yapıyorum. Tabi ki abartmıyorsunuz. İş ki arabanın başına bir bela bulaştırmış olmasın. Durduk yere niye öyle söyledi acaba?
Çünkü uyanık ben böyle düşünüyorum. Önceden söyliyim de para vermem kaza olsa hasar ödemem diyor. Zaten böyle olurmuş. Biri birine arabasını ödünç verince her şeyi göze almış olurmuş. Ne alaka. Ben akrabamın arabasına zarar versem hatta abimin ablamın ödemem gerekir

Çünkü uyanık ben böyle düşünüyorum. Önceden söyliyim de para vermem kaza olsa hasar ödemem diyor. Zaten böyle olurmuş. Biri birine arabasını ödünç verince her şeyi göze almış olurmuş. Ne alaka. Ben akrabamın arabasına zarar versem hatta abimin ablamın ödemem gerekir
Olur canım hatta arabanıza zarar verirse artık sizin arabaya çökemeyeceği için kiralık araç parasını da ödemeniz lazım. Bu nasıl çingenece bir arkadaşmış ya, asla görüşmezdim bir daha. Aynı eski kocama benziyo :KK53:

Olur canım hatta arabanıza zarar verirse artık sizin arabaya çökemeyeceği için kiralık araç parasını da ödemeniz lazım. Bu nasıl çingenece bir arkadaşmış ya, asla görüşmezdim bir daha. Aynı eski kocama benziyo :KK53:
Evet evet bir kere çarşıya götüremedim diye trip atmıştı. Yani alt tarafı kendi işi için dolmuşla gitmiş. Ertesi gün dolmuşa bindim de dolmuşçuya sinirlendim de çok zor oldu da arabam yok ya ondan da vıdı vıdı vıdı yani. Bana trip atıyor bir de

Back
X