Sinirim iyice zıpladı.

Evet evet bir kere çarşıya götüremedim diye trip atmıştı. Yani alt tarafı kendi işi için dolmuşla gitmiş. Ertesi gün dolmuşa bindim de dolmuşçuya sinirlendim de çok zor oldu da arabam yok ya ondan da vıdı vıdı vıdı yani. Bana trip atıyor bir de
Neden sakin olup yavaşça elinizdeki iğrenç arkadaşı yere bırakmıyorsunuz :D

İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Bu yaptığınız gayet normal bende aynısını yapardım hatta yaparım da
Hatta ben kendini acındırmaya çalışırken de parayı basınca tüm taksiler benim derdim
..hem arabamı vericem hem kaza yaparsa da ödemiycek hadi be ordan..enayi arıyor galiba çok çakal arkadaşınız

Bu yaptığınız gayet normal bende aynısını yapardım hatta yaparım da
Hatta ben kendini acındırmaya çalışırken de parayı basınca tüm taksiler benim derdim
..hem arabamı vericem hem kaza yaparsa da ödemiycek hadi be ordan..enayi arıyor galiba çok çakal arkadaşınız
Evet insanlar tuhaf zaten bu kadar zaman taşımışım sağolsun demezler de. Bundan sonra taşımıyorum ya arabayı sakındı olurum. Evet sakınıyorum artık

İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
Kene o arkadaş değil

Bir de özellikle bana yapıyor aslında sürekli bana kimseye trip mrip atamıyor. Çünkü hakkı yok bir enayi beni bulmuştu işte
Enayilik değil iyi niyetin suistimal edilmesi.Bence arkadaş olarak bile hayatınızda tutmayın.Eminim ki şöyle ağır olsa zahmet etme,gerek yok deseydi falan siz zaten elinizden geleni yapardınız.Ama bazılarında yüz yok işte 🤷

Enayilik değil iyi niyetin suistimal edilmesi.Bence arkadaş olarak bile hayatınızda tutmayın.Eminim ki şöyle ağır olsa zahmet etme,gerek yok deseydi falan siz zaten elinizden geleni yapardınız.Ama bazılarında yüz yok işte 🤷
Bıktım ya evet sinirlerim zıp zıp yani. İstemediğimi biliyor hala iş çıkışı bakıyor arkamdan bindirse arabaya diye. Anladın işte istenmediğini evi 3 4 dakikalık mesafe zaten. Yürüsen ne olur. Ben olsam gurur yaparım

dolmuşçuya sinirlendim de
Yazdığınız bu kelimeyi her okuduğum da istemsiz olarak içimden s.ç..m senin sinirine diye geçiyor 🫣

Benim yeğenimin bu sene başlayacağı lise kızlarımın okuluna giderken yol üstünde, muhtemelen okula giriş çıkış saatleri de aynı. Ayrıca abimle evimin arası yürüme 1 dakika. Ben çocuklarımı her gün okula kendim getirip götüreceğim abim kızı için servis ayarlamış. Kimse kimseye çocukları sırayla okula bırakırız ne gerek var servise demedi mesela. Size şöyle anlatayım; çocukların gideceği okul bölgesi benim iş yerime ters istikamette, abimin iş yeri ile doğru istikamette olmasına rağmen herkes kendi planını kendi yapıyor. Bi zahmet koskoca kadında başının çaresine baksın

Evinden alıp evine bırakıcam sürekli, öyle mi? :KK53: İnsanlar arsız olabiliyor tamam da bu yüzü veren de biraz bizleriz, Allah aşkına kesin gitsin şöyle toksik ilişkileri.

Bıktım ya evet sinirlerim zıp zıp yani. İstemediğimi biliyor hala iş çıkışı bakıyor arkamdan bindirse arabaya diye. Anladın işte istenmediğini evi 3 4 dakikalık mesafe zaten. Yürüsen ne olur. Ben olsam gurur yaparım
Senden önce ne yapıyormuş mesela?

Yüz verdin astarı nerde diyor yaniii.
Analar ne premsesler doguruyor beee dolmuş şoförüne sinirlendim efsane bir laf

Ya bir de bir gün götürmedim bunu avm ye gidecekti. Yorgunum bırakamıcam dedim. Trip atıyor bir de senin yüzünden dolmuşla gittim dolmuşcu beni sinirlendirdi diye
Bana şöyle bi cümle kuracak, yemin ederim doğduğuna pişman ederim, bi daha hiçbir arabaya binmeye cesaret edemez :KK53: Yuzsuzlugu ayri, bir de sana çıkışma, seni azarlama ve suçlama hakkını buluyor kendinde, cidden doğduğuna pişman ederim, hadsizlik oldu mu gözüm dönüyor.

O zaman araba alsın bir zahmet. Benim de bu tarz bir arkadaşım vardı. Onun arabası vardı ama benimki ile gidilecek illa. Bir kere onunki ile gittik bir surat bir surat. Ben de sağda indirdim. Artık arkadaşım değil. 😅 Aman boşverin gitsin böyle tipleri.

Benimde okurken sinirlerim bozuldu. İlişkinizi kesecek tatlı canınızı uzmeyeceksiniz. Cok rahatına duskunsen kendine araba al diyeceksiniz. Bosverin böyle arkadaş mı olur

Dedim alamıyorsan kirala dedim zaten arabaları da var ama kocasında başka ilde

Back
X