Hakkınızda hayırlısı olsun, erkek arkadaşınız sizi gerçekten sevseydi orta yolu bulmaya çalışır, ailesini düşündüğü gibi sizi ve fikirlerinizi de düşünürdü.ayrılmaya
Hayırlısı hakkınızda. Allah pişman olacağınız ailenizin üzüleceği karar almaktan korusun.
Hakkınızda hayırlısı olsun, erkek arkadaşınız sizi gerçekten sevseydi orta yolu bulmaya çalışır, ailesini düşündüğü gibi sizi ve fikirlerinizi de düşünürdü.
Nedense inandırıcı gelmedi ne ara konustunuz da ayrıldınız?
aminHayırlısı olsun. Sizi anlıyorum. Çok fazla belirsizlik vardı. “Belki de sadece bizimle kalırlar”a getirdi. Ev üstüne ev olmaz. Ailesini düşündüğü kadar sizi de düşünmeliydi.
aminHayırlısı olsun. Sizi anlıyorum. Çok fazla belirsizlik vardı. “Belki de sadece bizimle kalırlar”a getirdi. Ev üstüne ev olmaz. Ailesini düşündüğü kadar sizi de düşünmeliydi.
Aynı şey değil, belki yatalak olmayacaklar neden en kötüsünden örnek veriyor ki? Eviniz ayrı olurdu zaman içersinde olabilecek şeylerde farklı alternatifler bulunurdu yine. Bu kadar kapalı fikre sahip biriyle zor olurdu sizin için. Doğru karar verdiniz diye düşünüyorum.şöyle dedim tamam gelin ama ayrı ev olmadan olmaz aileme karsi gelemem dedim
o da: ne saçma birşey ayri ev de tutsak yatalak olunca yanimiza almayacak mıyız
ister bitir ister bitirme sana kalmış dedi
Aynı şey değil, belki yatalak olmayacaklar neden en kötüsünden örnek veriyor ki? Eviniz ayrı olurdu zaman içersinde olabilecek şeylerde farklı alternatifler bulunurdu yine. Bu kadar kapalı fikre sahip biriyle zor olurdu sizin için. Doğru karar verdiniz diye düşünüyorum.
Burada “ben güvenliğim/kasiyerim/tezgahtarım ve sevgilim doktor/öğretmen/bankacı.ailesi beni istemiyor denk görmüyor” diye konu açılsa o ailenin ne kibri kalır ne ahlaksızlığı kalır.hemen önemli olan insanlık, Allah verdiği gibi almayı da bilir, okumakla adam olunmuyor yorumları yağdırırsınız.niye çünkü o erkek,erkek daha varlıklı ve makam sahibi olabilir karısı düşük maaşlı bir yana hepten işsiz bile olsa ona bakmalıdır. İkiyüzlülükten tiksiniyorum çok varlıklı bir ailenin kızı olarak.Adamin guvenlikci olmasi cok buyuk sorun bence. Ogretmen olup da nasil guvenlikciyle evlenebileceksiniz ki? Ailenize cok uzuldum
Bahsettiginiz yargilarda bulunmadim ben bugune kadar. Suclamalarinizi ileteceginiz kisi ben degilim dolayisiyla. Fikrimi paylastim ki sonuna kadar boyle dusunuyorum. Evlilikte denklik cok onemlidir. Ailelerin denkligi,evlenen kisilerin egitim durumu denkligi vs bence onemli. Ikiyuzluluk degil bu benim dusuncem. Siz benim gibi dusunmeyebilirsiniz. Ailenizin varlikli oldugunu belirtmeniz biz fakirler icin de iyi olduBurada “ben güvenliğim/kasiyerim/tezgahtarım ve sevgilim doktor/öğretmen/bankacı.ailesi beni istemiyor denk görmüyor” diye konu açılsa o ailenin ne kibri kalır ne ahlaksızlığı kalır.hemen önemli olan insanlık, Allah verdiği gibi almayı da bilir, okumakla adam olunmuyor yorumları yağdırırsınız.niye çünkü o erkek,erkek daha varlıklı ve makam sahibi olabilir karısı düşük maaşlı bir yana hepten işsiz bile olsa ona bakmalıdır. İkiyüzlülükten tiksiniyorum çok varlıklı bir ailenin kızı olarak.
Bu arada konu sahibi sizi mantıklı kararınızdan dolayı tebrik ediyorum,Allah çok iyilerle karşılaştırsın sizi.
İkiyüzlülükten tiksiniyorum çok varlıklı bir ailenin kızı olarak.
Yanlış anlaşıldım.başka bir yerde aynı argümanı yazınca “kesin fakirsin/eğitimsizsin” tepkisi aldım.o yüzden belirtiyorum ben dezavantajlı tarafta olmadığım halde buna kızıyorum diye.yani demek istiyorum ki bir haksızlığa tepki göstermek için illa mağdur tarafta olmamız şart değilGercekten yazdiniz mi bunu ya
Size katiliyorum. Bu bir aşağılama, kibir vs değil. Evlilik radikal ve uzun soluklu bir karar. Denklik önemli. Meslek olarak diyemem.Alınan eğitimi ve kültürü yaşantıya yansıtma faktörü de var çünkü.Bahsettiginiz yargilarda bulunmadim ben bugune kadar. Suclamalarinizi ileteceginiz kisi ben degilim dolayisiyla. Fikrimi paylastim ki sonuna kadar boyle dusunuyorum. Evlilikte denklik cok onemlidir. Ailelerin denkligi,evlenen kisilerin egitim durumu denkligi vs bence onemli. Ikiyuzluluk degil bu benim dusuncem. Siz benim gibi dusunmeyebilirsiniz. Ailenizin varlikli oldugunu belirtmeniz biz fakirler icin de iyi oldu
Güzel arkadaşım senin kontrolün altında gerçekleşmeyen "geçmişin", şu an kontrolün altında olan bu gün ve yarinina ne kadar süre daha gölge düşürecek? Bilinç altında bir yerlerde "daha azına razı olursan " herşeyin yoluna gireceği , kabul gorecegin yönünde bir düşünce var. Karşına çıkan kişinin kendisinin çözmesi gereken problemleri senin kefaletin degil. Lütfen bir uzmandan destek al ...bu süreçte ne yeni bir adamla ne de bu adamla bir ilişkiyi sürdürme .Hakkında hayırlısı olsunevet insaallah şöyle düşündüm buradan bir uye de yazdı kendi ailemle bile birlikte kalmak istemiyorum
il dışı tayin isterken ailemin yanına gelmek istemedim rahat edemem diye gelmedim tatillerde geliyorum yeter dedim.
böyle bir sorumluluk gerçekten bana çok ağır gelirdi geçmişimde yaşadığım bir sıkıntıdan ötürü de fevri kararlar aldım düşünmeden. ben bu rahatligimi (istedigimi alir giyer yer vb gezerim)asla bulamazdım bunu düşünerek teselli ediyorum kendimi.
Hayırlısı neyse Allah im kalbimi ona meylet dedim. Hayırlısı buymuş.
Güzel arkadaşım senin kontrolün altında gerçekleşmeyen "geçmişin", şu an kontrolün altında olan bu gün ve yarinina ne kadar süre daha gölge düşürecek? Bilinç altında bir yerlerde "daha azına razı olursan " herşeyin yoluna gireceği , kabul gorecegin yönünde bir düşünce var. Karşına çıkan kişinin kendisinin çözmesi gereken problemleri senin kefaletin degil. Lütfen bir uzmandan destek al ...bu süreçte ne yeni bir adamla ne de bu adamla bir ilişkiyi sürdürme .Hakkında hayırlısı olsun
şöyle dedim tamam gelin ama ayrı ev olmadan olmaz aileme karsi gelemem dedim
o da: ne saçma birşey ayri ev de tutsak yatalak olunca yanimiza almayacak mıyız
ister bitir ister bitirme sana kalmış dedi
Bakacaklar tabiki o yaşa getirmişler evlendirip yuva sahibi yapmışlar okumuşlardır belkide neler yaşandı ne zorluklarla büyüttüler kimbilir.Kendisine baksım diye mi yaptılar çocıkları? Ya da yaparken çocuklara mı sordulsr?
Hakkınızda hayırlısı olsun, erkek arkadaşınız sizi gerçekten sevseydi orta yolu bulmaya çalışır, ailesini düşündüğü gibi sizi ve fikirlerinizi de düşünürdü.
Bir gram üzülme.
Sen seviyor olabilirsin ama o sevmiyormuş. Tamamen mantık evliliği peşinde.
Çalışma saati az, yazları boşta hem güzel maaş getirecek hem bakıcılık yapacak birini aramış. Maddi manevi kemirme niyetinde.
Çok pişman olur ama.
Bu devirde kimse bu hayatı kabul etmez. Anası babası ölünce dımdızlak kalınca anlar.
Hakkında en hayırlısı olmuş.
amin inşaallah. ben de çok pişman olacaksın dedim bu bu yuzden evlenmeyeceksem hiç evlenmiyim dedi
mutsuz muyum simdi evet ama rabbime guveniyorum bu da geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?