• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlendiğimde titriyorum

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.696
798
herkese iyi aşkamlar....

yıllardır bu sorunla uğraşıyorum....
en ufak sinir anımda zangır zangır titriyorum..
ellerim ayaklarım kafam bildiğiniz parkinson hastaları gibi titriyorum...
allahım nasıl utanıyorum herkesden ...:5:
en ufa sorun bile böyle olmama yetiyor..eskiden beri öyle ama bu yıl çok arttı....

doktora görundunmu kendı kendıne gçecek bişi değil zaten gıttıkçe artıyormuş

hayır...nereye gideceğimi bilmiyorum...

bildiğim tek şey artık en ufak şeyde kendimden geçiyorum başkası kontrol ediyo beni sanki...

Son düzenleme:
kızlar aynı sorunu yaşamış olan yok mu aranızda...?

:14::14::14::14::14:

demin eşimle kavga ettim annemin yanına gittim çalıştığı iş yerine

tabi bnm sinirler tavan nasıl titriyordum çay içerkeen:14:

herkes baktı :43::43:

allah bilir bu kız ne kullanıyor diye düşünüyorlarrdı:43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Bende de var bu sorun. Lakin ufak sorunlarda falan değil, ciddi sinir krizlerinde vuku buluyor bende.
Nöropsikiyatriye gitmeni öneririm.

Bende sinirlenince önce ayaklarım istem dışı titrer sonrada ellerim ama okadar değil yani büyük kavgalarda ..

:- kesinlikle doktora gitmelisin yada bir süre papatya ve rezene çayları içmeyi dene bu tarz şeylerden sonra bana rezene iyi geliyor:13:

aynı şekilde canım, nörolojiye gittim ben bir sürü film çektirdim.
birşey çıkmadı psikolojik dediler.
moralim iyiyken pek sorun olmuyor ama canım sıkkın olsun yada baskı hissedeyim başlıyor.
önce bacaklarımda başlıyor eğer kendimi sıkarsam durdurmaya çalışırsam ellerime vuruyor.
kendimi bıraktığımda yavaşça titriyor arada kasılıyor böyle uzatmak zorunda kalıyorum kolumu yada bacağımı.
bazen kendiliğinden geçiyor bazen saatlerce tir tir titriyorum.
psikyatriye gitmeni tavsiye ederim.

aynı şekilde canım, nörolojiye gittim ben bir sürü film çektirdim.
birşey çıkmadı psikolojik dediler.
moralim iyiyken pek sorun olmuyor ama canım sıkkın olsun yada baskı hissedeyim başlıyor.
önce bacaklarımda başlıyor eğer kendimi sıkarsam durdurmaya çalışırsam ellerime vuruyor.
kendimi bıraktığımda yavaşça titriyor arada kasılıyor böyle uzatmak zorunda kalıyorum kolumu yada bacağımı.
bazen kendiliğinden geçiyor bazen saatlerce tir tir titriyorum.
psikyatriye gitmeni tavsiye ederim.

işin ilginç tarafım kafam da titriyor ve boynumda müthiş bir güçsüzlük oluyor...

kızlar şekerinizde olabilir.. sinirlenince şekerden dolayıda öyle oluyor olabilir... tahlil falan ne varsa yaptırın..

işin ilginç tarafım kafam da titriyor ve boynumda müthiş bir güçsüzlük oluyor...

herkeste farklı bir şekilde ortaya çıkabilir tabi ki.
sinirsel bir hastalık sonuçta.
sen yinede içinin rahat etmesi için nörolojiye de gidebilirsin.
titreme geldiği zaman kendini sıkma ama daha kötü oluyor o zaman,
benim önceden sanki hiç bir kasım tutmuyordu pat diye düşüveriyordum.
neyse ki artık o kadar şiddetli olmuyor.
sen de kendini sıkma titrediğin zamanlar mümkünse uzan.
mutlaka doktora git ama asıl sıkıntılarını çözmelisin.

aynı sorun bendede var canım öyle ufak tefek sınır oldugum seylerde olmuyo ama cıddı bısey varsa ve sınır olduysam içime bi üşüme giriyo titriyorum zannedersın kıs ayında çıplak dısarı cıkmısım da titriyorum

eskiden boyle bir sorunum yoktu ne olduysa sonradan bendede basladi ilk krizi ilk kizimin dogumunun 2.gununde basladi dr depresyon dedi neyse gecti ondan sonraki 3 yil icinde olmadi tekrar hamilelik dogum ara ara tekrar yasadim son 5 yil icinde hiz kazandi ama igrenc birsey tum vucudumu birisi esir aliyor resmen sag tarafim tamamen tutmuyor konusurken kelimeler agzimdan yarim cikiyor zangir zangir titriyorum engel olamiyorum kalp atisim yukseldi makinelere bagladilar testler neler neler yaptilar en son cok uzun surdu resmen kollarim mosmor damarlarim bir gorseniz birsey kullaniyor zannedir goren totom bile ustune oturamadim haftalarca yok yok hersey temiz cikti en son dr tum kurum toplanip 2 saate gelicem senin hakkinda konusacagiz dedi ben kesinlikle kimildamiyordum halim yoktu sinir hastasin dedi disardan bakinca sessiz sakin kendi halinde hep pozitif bir insanim ama takinti yapiyorum burda bile elestiren olursa gunlerce kafama takiyorum o derece saplanti var oda psikolojik olarak beni hasta ediyor acil psikolok gorcen dedi dr hatta kendileri ayarladi hersey guzel dedim oyle boyle dedim gecen 2 ay icinde aynisini istemedigim halde yasadim kac tane serum igne yedim haddi hesabi yok ya yuttugum haplar bu arada babam agir depresyondan yillarca hastanede yatmis su anda ellerinde titreme devam ediyor ve sinirlenince asiri tirnaklarini ve kenarindaki etleri yiyor dr normal oldugunu soyluyor acaba bende ona mi cektim bunu dusunuyorum kac gundur:5:

Günaydın psikiyatriye ve dahiliye doktoruna gidebilirsiniz,sorununuz psikolojikte olabilir yada şeker hastalıgıda olabilir bazı şeker hastaları sinirlenme yada üzülme anlarında titrerler.

eskiden boyle bir sorunum yoktu ne olduysa sonradan bendede basladi ilk krizi ilk kizimin dogumunun 2.gununde basladi dr depresyon dedi neyse gecti ondan sonraki 3 yil icinde olmadi tekrar hamilelik dogum ara ara tekrar yasadim son 5 yil icinde hiz kazandi ama igrenc birsey tum vucudumu birisi esir aliyor resmen sag tarafim tamamen tutmuyor konusurken kelimeler agzimdan yarim cikiyor zangir zangir titriyorum engel olamiyorum kalp atisim yukseldi makinelere bagladilar testler neler neler yaptilar en son cok uzun surdu resmen kollarim mosmor damarlarim bir gorseniz birsey kullaniyor zannedir goren totom bile ustune oturamadim haftalarca yok yok hersey temiz cikti en son dr tum kurum toplanip 2 saate gelicem senin hakkinda konusacagiz dedi ben kesinlikle kimildamiyordum halim yoktu sinir hastasin dedi disardan bakinca sessiz sakin kendi halinde hep pozitif bir insanim ama takinti yapiyorum burda bile elestiren olursa gunlerce kafama takiyorum o derece saplanti var oda psikolojik olarak beni hasta ediyor acil psikolok gorcen dedi dr hatta kendileri ayarladi hersey guzel dedim oyle boyle dedim gecen 2 ay icinde aynisini istemedigim halde yasadim kac tane serum igne yedim haddi hesabi yok ya yuttugum haplar bu arada babam agir depresyondan yillarca hastanede yatmis su anda ellerinde titreme devam ediyor ve sinirlenince asiri tirnaklarini ve kenarindaki etleri yiyor dr normal oldugunu soyluyor acaba bende ona mi cektim bunu dusunuyorum kac gundur:5:

ah canım yaa ...geçmiş olsun...

senin durumun de çok zor....

bende de var tırnak yeme huyu da o biraz iradeye bakıyor

artık yemiycem dedim mi yemiyorum uzatıyorum güzel güzel...

benimkisi olumsuz bir ortamda oldum mu öyle oluyor...

yada kafam az bozuk olsun tamam o gün benden hayır yok

sürekli huzurlu ve mutlu tutmam gerekiyor kendimi o da artık ne kadar mümkün oluyorsa...

Günaydın psikiyatriye ve dahiliye doktoruna gidebilirsiniz,sorununuz psikolojikte olabilir yada şeker hastalıgıda olabilir bazı şeker hastaları sinirlenme yada üzülme anlarında titrerler.
geçen yıl şekerime bakıldı kan tahlilinde ama bişey çıkmadı...

ve bu durum o zaman da vardı..

aynı sorun bendede var canım öyle ufak tefek sınır oldugum seylerde olmuyo ama cıddı bısey varsa ve sınır olduysam içime bi üşüme giriyo titriyorum zannedersın kıs ayında çıplak dısarı cıkmısım da titriyorum
aynen aynen başlıyor ....

sonra güçsüzlükle birlikte çöküyor üstüme...

geçen yıl şekerime bakıldı kan tahlilinde ama bişey çıkmadı...

ve bu durum o zaman da vardı..

Şekerinize bakılırken yükleme yapıldı mı yani açlık ve tokluk diye mi bakıldı yoksa sadece açlık mı eger sadece açlık ise yüklemede yapılması gerek,eger bütün bunlara bakılmıssa psikiyatriye gidin.

Şekerinize bakılırken yükleme yapıldı mı yani açlık ve tokluk diye mi bakıldı yoksa sadece açlık mı eger sadece açlık ise yüklemede yapılması gerek,eger bütün bunlara bakılmıssa psikiyatriye gidin.
evet hem açlık hem tokluk şeklinde baktılar...

sanırım piskiyatriye gidicem çünkü kendim üstesinden gelemiycem sanırım..

peki piskiyatri ve piskolog aynı şey mi?

Back
X