eskiden boyle bir sorunum yoktu ne olduysa sonradan bendede basladi ilk krizi ilk kizimin dogumunun 2.gununde basladi dr depresyon dedi neyse gecti ondan sonraki 3 yil icinde olmadi tekrar hamilelik dogum ara ara tekrar yasadim son 5 yil icinde hiz kazandi ama igrenc birsey tum vucudumu birisi esir aliyor resmen sag tarafim tamamen tutmuyor konusurken kelimeler agzimdan yarim cikiyor zangir zangir titriyorum engel olamiyorum kalp atisim yukseldi makinelere bagladilar testler neler neler yaptilar en son cok uzun surdu resmen kollarim mosmor damarlarim bir gorseniz birsey kullaniyor zannedir goren totom bile ustune oturamadim haftalarca yok yok hersey temiz cikti en son dr tum kurum toplanip 2 saate gelicem senin hakkinda konusacagiz dedi ben kesinlikle kimildamiyordum halim yoktu sinir hastasin dedi disardan bakinca sessiz sakin kendi halinde hep pozitif bir insanim ama takinti yapiyorum burda bile elestiren olursa gunlerce kafama takiyorum o derece saplanti var oda psikolojik olarak beni hasta ediyor acil psikolok gorcen dedi dr hatta kendileri ayarladi hersey guzel dedim oyle boyle dedim gecen 2 ay icinde aynisini istemedigim halde yasadim kac tane serum igne yedim haddi hesabi yok ya yuttugum haplar bu arada babam agir depresyondan yillarca hastanede yatmis su anda ellerinde titreme devam ediyor ve sinirlenince asiri tirnaklarini ve kenarindaki etleri yiyor dr normal oldugunu soyluyor acaba bende ona mi cektim bunu dusunuyorum kac gundur