Benim kucuk kiz yengec pek bi fenaA aaa emin misin yayengeç pammmmmuk gibi olur
Çocuklara üzüldümSimdi benim muhattap eski esim kizimin babasi olduguna gore onun verdigi onu ilgilendiren. Evet diyipde kizim gittiginde sorun cikiyosa burada kari koca arasinda sorun vardir
Ama bizde oyle olmuyor iste, esime soran falan yok. Cani istedi gonderdi cani istemedi gondermedi. Isimiz varkende gonderdi, yani sormaya bile tenezul etmiyor.
Siz konuda kacirdiniz su noktayi sanirim
Kadin kalkip ucaga biniyor 3bin km yol yapiyor atttaaa bay bay diyor. 2 cocuk evde sap gibi kaliyor. Basinin caresine cocuklar bakiyor...
kendı kızını o ortamda bırakmasına nasıl gonlu razı neden sızınle yasamıyor bunun ıcın neden tam velayet ıstemıyor ?Esimlz cok iyi anlasirim herseyimi paylasirim
Bugune kadar boyle buyuk dende huzursuzlugumuz olmadi
Oda bilmiyor napmasi gerektigini
Yapacak bise gelmiyor aklima sen soyle napim benim aklima gelmiyor sen akil ver diyor
Asla ve asla normal yollardan iletisime gecilecek bir insan degil
Bu arada bu kisi kv uzaktan akrabasi
Koyde herkes yaka silkiyor bu kadindan
Buyuk oglunu (yani baska bi adamdan olan) doverken kaynanam kurtirirmis. Sirtini kanatirmis vs...
Kadin mesela komsulariyla durduk yere kavga edip polislik olup hucreye goturulmus birisi. Ki yasadigimiz ulkede ben hic bu duruma dusmus kimse gormedim duymadim.
Esimde bilmiyor ne yapmasi gerektigini
Agzima geleni sayip döverimKizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.
Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.
Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.
Sizler sinirli oldugunuzda naparsiniz? Bunu nasil yatistirirsiniz?
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim simdiden.
Döverim değil soverrim diyecektim.Agzima geleni sayip döverimbağırır çağırırm çığlık atarım eşim bile korkar o an benden. Bu durum çok nadir olur tabi ve kesinlikle hakliyimdir.
Ayni seyi bende soyledim baslardaÇocuklara üzüldüm
Istedi, yukardada yazdim polislige gittik. Velayeti almak icin mahkeme acildi ama kizi dinliyor hakim. 12 yasini gectigi icin soruyolar. Oda annesini secti.kendı kızını o ortamda bırakmasına nasıl gonlu razı neden sızınle yasamıyor bunun ıcın neden tam velayet ıstemıyor ?
sonucta kız annesını ne zaman ısterse yıne gorebılır ama duzenı sızde olur en azından bırseyler ogrenır yazık
o zaman baba kızıyla konusacakIstedi, yukardada yazdim polislige gittik. Velayeti almak icin mahkeme acildi ama kizi dinliyor hakim. 12 yasini gectigi icin soruyolar. Oda annesini secti.
Sinirlenince bende böyle olmak istiyorum. Hatta temizlik vakti gelince böyle birisi olsaydım bilerek sinirlenirdim temizlik hallolsun diyetum evı komple cıkarır temızlerımdolap ıclerını komple cıkarır eler siler yerlestırırım evde dokunmadıgım hıc bırsey bırakmam
ondan sonra da yorgunluktan sinirlenemıyorum bıle
kolay olsun dıye evı oyle mınımalıst yaptım kı kullanmadıgım ,yedek dursun falan dıye fazladan 1 esyam yok ınanınSinirlenince bende böyle olmak istiyorum. Hatta temizlik vakti gelince böyle birisi olsaydım bilerek sinirlenirdim temizlik hallolsun diye
Esim konustu iste boyle olmaz. Gelmek istedin Biz sana gel dedik gelip alacaktim vazgectin sonra cikip geliyosun bu boyle olmaz ona gore program yapariz falan.o zaman baba kızıyla konusacak
bır gelıem bır gelmıcem bır oyle bır soyle yapamazsın bır karar vermek ve arkasında durmak zorundasın ,kararlarını dıkkate almamız ve senı cıddıye almamız ıcın bu gerekıyor. senınle vakıt gecırebılmek ıstıyoruz bu yuzden ona gore plan yapıyoruz bırdahakıne konusup haberleselım ve kararlarımızın arkasında duralım dıyecek .
eskı karısıyla konusmasına gerek yok onunla bırsey cozemez kızını kazanmaya calıssın belkı baba boyle sureklı konusursa bır sure sonra cocuk neyın dogru neyın yanlıs oldugunu anlar
13 yasımdayken ben aılemden cok uzakta okuyordum evet buyuk degıl ama cokda kucuk degıl konusunca anlasabılecegınız ve dogruyu bılecek yas. baba kızıyla bırebır ozel vakıt de gecırsın sadece onunla. sızın cocuklarla zaten vakıt gecırıyor ama o kızada ozel vakıt ayırsın bırgun yemege gotursun bırgun sınemaya bunları yapıyor mu esınız mesela ? belkı bu sekılde ıletısımlerı guclenır
kız cıgrından cıkmamıs kız ergen :) tek basına ve ergen ustelık sorunlu bır annesı varEsim konustu iste boyle olmaz. Gelmek istedin Biz sana gel dedik gelip alacaktim vazgectin sonra cikip geliyosun bu boyle olmaz ona gore program yapariz falan.
Kiz zaten bundan sonra oyle surekli gelmeyi istemicek bence. Cunku evde kafasina gore takilmaya alismis. Okula herzaman gitmiyo, uyamadim diyo okulu aksatiyo annesinin haberi bile olmuyo. Mesela bu hafta toplanti varmis bende kizlarin telefonunu kapatim derken orda mail gelmis gordum. Ama soylemiyo, cunku puanlari berbat
Gecen yila kadar esim toplantiya gidiyodu katiliyodu, ust komsum ogretmen, ozel dersde veriyo ayarlayalim dedik istemedi.
Esim kiziyla ozel vakit gecirmiyo, istiyosa gitsin gecirsin ben engel degilim. Onceden cok ozel vakit gecirdigini simdi ailecek takilmasi gerektigini anlasin istiyo. Gerci koronadan beri heryer kapali sinemaydi falan heryer kapali.
Kiz bide kurallara uymak istemiyo, burayi yadirgiyo oyuzden gelip burada kalmak istemiyo eskisi gibi. Annedeyken arkadasina gidiyo aksam 6 7 de falan eve geliyo, babasindan 200 euro para istiyo alisverise gidiyo. Yani anlicaniz kiz cigrindan cikmis.
Burada yasaydi boyle olmayacakti ama artik cok gec, benimde kizimi kendisiyle ayni yola cekmesinide istemiyorum.
Maddi destegi hep uzerinde esimin, istiyisa manevi olarak bazi hafta sonlari beraber gezsinler oda sorun degil. Benim tek takildigim nokta boyle elinde oynatir gibi bi oraya bi buraya cekiyo bizi
Ben bosanipda tam 9 yil boyunca cocugunu bukadar "simartan" baska bir baba gormedim. Simartan diyorum cunku cocuk ne istediyse yapmis, almis, asla yok ne bilmiyor anlamiyor.kız cıgrından cıkmamıs kız ergen :) tek basına ve ergen ustelık sorunlu bır annesı var
bırlıkte bulunmak aıle ortamını anlatmak ıcın dıretmesı dogru degıl ogrensın dıye bırsey yok
suan bas basa daha cok vakıt gecırmelıler buna daha cok ıhtıyacı var ,sızın evın duzenı aılenızın bırlıgı basta buyuklerın olması onu bunaltır duzene alısık degıl ona baskı gıbı gelır
babayla vakıt gecırmeye doysun baba sevgısıne ılgısıne doysun once , once babayla ıletısımı guclensın sonra sızınle zaten vakıt gecırmek ısteyecektır
cocugu magazaya goturup elbıse almak vakıt gecırme olmuyor haftasonu gezdırmesı de olması gereken sey ve bu sımartmak olmuyorBen bosanipda tam 9 yil boyunca cocugunu bukadar "simartan" baska bir baba gormedim. Simartan diyorum cunku cocuk ne istediyse yapmis, almis, asla yok ne bilmiyor anlamiyor.
Her hafta sonu cumartesi pazar gezdirmesi, sinemasi, aldigi elbiselerle olsun... Bunlar vakit gecirmek olmuyormu? Bana gore simartmak gerci ama...
Suandan bahsediyosaniz o farkli, gitsin gezsinler.
Anne sorunlu oldugu icin cocukda sorunlu. Bu yuzden bu cocugun psikolojik destek almasi sart, ben bunu bile ayarlamistim dusunebiliyomusunuz.
Benim yerimde tas olsa catlardi, ama artik boyle enerjim alt safalarda dayanacak onun simarikliklarini cekecek halim yok.
Babasida nereye goturmek isterse goturebilir benden cekinecek biseyi yok
Ha yazarken aklima geldi, kiz mesela bir kalemle babasini gayette harcayabiliyor.
Oyle dusundugunuz gibi klasik saf cocuklardan degil. Gercektende bu soylediklerimle onu asagilamak veya karalamak degil amacim
Ama anne normal degilki cocukda normal yetistin. Hani derler ya cin gibi, cok kurnaz,. Benim aklima gelmiyo onun aklina gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?