Ağlarım benKizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.
Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.
Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.
Sizler sinirli oldugunuzda naparsiniz? Bunu nasil yatistirirsiniz?
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim simdiden.
Evet gercekten sinirlenmem gereken bi durumdu.Beni ne sinirlendirdi ,gerçekten sinirlenmem gereken bir durum muydu diye önce düşünürüm sonra sessiz kalıp analiz ederim .Yatışmasını beklerim ,sonrasında çözüm bulabileceğim bir şeyse ,nasıl çözüm bulurum onu düşünürüm
Lafimi soyleyecegim kisi muattap olabilecegim bir kisi degil.Ağlarım benAma eskiden öyleydi. Şimdi sinirlediğim şeye bağlı eğer biri sinir ettiyse lafımı söyler içimi boşaltırım.
Konu sahibi hayatima dahil degil. Ama hayatima mudehale eden birisi. Oturup konusulacak bir insan degilSinirlendiğim konuyu düşünürüm. Çözebileceksem önce sakinleri sonrada konu sahibi ile gider konuşurum.
Üst üste aynı konu ve aynı kişi ile ilgili sinirlenmişsem patlarım ama.
Ah canim ya bu maalesef o tur sinirlerden degiltum evı komple cıkarır temızlerımdolap ıclerını komple cıkarır eler siler yerlestırırım evde dokunmadıgım hıc bırsey bırakmam
ondan sonra da yorgunluktan sinirlenemıyorum bıle
aslında sızın sorununuz ınsanlara mesafe koyamamanızKonu sahibi hayatima dahil degil. Ama hayatima mudehale eden birisi. Oturup konusulacak bir insan degil
Iste burda kopuyo bende butun kablolar
Sinirli olduğumda bseyleri fırlatırim, kafama vuruyorum saçımı çekiyorum, dislerimi sıkıyorumKizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.
Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.
Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.
Sizler sinirli oldugunuzda naparsiniz? Bunu nasil yatistirirsiniz?
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim simdiden.
Ben uzulduysem elim kolum kalkmaz ama sinirlendiysem yerimde duramam
Once kime sinirlendiysem onunla konusurum sonra kendi kendime konusarak ev temizlerim ahdjdj
Aslinda konuyu acarken yazmaliydim. Konusacak kisi yok karsinizdaGenelde eşim sinirlendirir.
Önceden ağlardım ama sinirden baktım yok işe yaramıyor.
Şimdi cevabımı veriyorum gidip yatıyorum
Uyumak acayip ise yariyo bende.
Beynim dinleniyo,uyandıktan sonra düşünüyorum.
Ama çok sinirlendiğim birşeyse o siniri çıkartmam lazım.
Duruma göre taktiklerim var
Eğer laf anlatmayacak gibiyse asla konuşmam ve uzun sürer susmam.
Ama baktım susarak olmayacak o zaman da hiç susmam her kimse karşımdaki sürekli dir dir konuşurum taki anlayıp özür dilenene kadar
Canim bu dedigim kisiyle hic bir sekilde yuzyuze bile gelmedim sokakda gorsem tanimamaslında sızın sorununuz ınsanlara mesafe koyamamanız
sınırlarını asmasına ızın verıyorsunuz ondan oluyor bunlar
Bugun sabah erkenden kalktim kahvaltimi yaptimsımdı ne yapın bılıyor musunuz
buda ıyı gelır bana
bır kahve yapın kupaya koyun
gıyının sıkıca
cıkın yuruyun hadı kahve ıce ıce hava alın bıraz :) etrafa bakın
eve gelınce de sıcak bır dus alın gıyının yumos yumos gıysılerınızı muzık acın mum yakın ısıkları los yapın cıkolata yıyın
deneyın hatırım ıcın ıyı gelecek bılıyorum
getırmeyınAma eve gelince aklima geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?